min mörka sida...

Ja då ligger man i challes säng, Utmattad. Jag följde hon på den där arobicsen och sen boxning, å herre jävlar, jag vart då jävligt påmind om att jag för det mesta sitter still =O Det var helt jävla galet var typ död efter 10 minuter, å herre om det finns nån gudalltså ... varför slutatde jag röra på mig? å ja som ändå ha försökt intala mig att ja ha halv bra kondition, det var hur som helst BULL SHIT. måste sluta ljuga för mig själv sådär. HEHE fast imorrn ska du se att jag redan göre igen, - Naaaeee jag behöver inntee trännaaa jag ääär sååå "VÄÄLLTRÄÄÄNAADD" hehe... tror ni nån går på min lögn?? hih kanske... =]
Måsye typ sova eller nått nu.
Pz

dom vältränade tiderna(?) ..... pallarinte alltdsåsåsåså.HEJD^ÅÅÅÅÅÅÅÅ

Tell evveryone it’s broken

Då är man äntligen hemma..Sov ju i stan i natt, var faktiskt en helt okej kväll, skönt att bara ta det lungt, Gjorde nog mycket för min förkyldning, så nu är jag inte långt ifrån att bli frisk=D Vi gjorde hursom heelst inget speicellt, såg mamma mia, och den filmen blir ju typ bättre för varje gång man ser den.. Man blir kär när man ser den, typ i allt möjligt, fast igår kände jag bara att jag ville va kär, hmm. omvänt. Hahaha jaja den var hur som helst bra som alltid=)
Imorse vaknade jag vid halv 12 så då tog jag det bara lungt, såg idol reprisen innan jag började tjata på mamma och pappa om att vi skulle fara hem eftersom att jag skulle jobba, så kvart över 2 kom jag iaf till jobbet, skurade toaletter, handfat, golv osv med min Charlotta=) Haha som förövrigt övertalade mig att följamed på arobics, och boxning ikv men hehe pappa orkar typ inte köra och jag orkar inte gå så då slipper ja kanske (A) fast tydligen inte.... challe ringde just å sa att hennes mamma skulle hämta mig shiet... Då är det bara ta sig i kragen och röra på sig, kan ju faktiskt behövas... Så nu måste jag iaf skynda mig att packa för då blir det att sova där i natt!! JallaJalla.

>>It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

It's like chasing the very last train.

Gårdagen...
 först var jag i skolan ungefär till 1, då var det dags för Leifs begravning. Allt gick bra, men så klart väldigt väldigt jobbigt. Och eftersom jag skulle iväg med en buss hem för att jobba kunde jag tyvärr inte vara med på hela minnesstunden, men jag hann iaf vara med ett litet tag. Så bussen hem var iaf sen, somnade och höll inte på att vakna=P hahha lite kul om ja typ hade åkt till ume,, Haha men jag vaknade iaf just innan lövånger, puuh. Då var det bara ta sina ben och traska mot jobbet, och där var jag från halv 6 till 12 i natt. Eftersom niorna hade ju sin bal där igår kväll, allt gick bra, servera osv, jag och challe var ganska less på all disk dock, hade även lust att bara ta det lungt stå och  titta på ett tag, men nae eftersom dom extreeeemmt mogna niorna inte vågade uppträda då vi var där så var det bara att städa ihop det sista stänga och fara hem, extremt mogna......


 

jaja...
hursom helst när vi kom hem åt vi lite apelsin drack lite dricka sen la vi oss och försökte se lite film men somnade typ direkt, Så imorse när jag vakna var challe i full färd med att ja jag vet intevad, men hon hade klätt sig så ja vakna till av att hon typ sminka sig eller nått sen vakna jag när hon sa hejdå igen, då for hon på träning, så jag låg kvar och sov när jag vaknade ringde jag mamma ssen låg jag och såg lite film innan pappa kom och hämta mig, så när jag kom hem vart det att äta, duscha sen dra till stan, så där är vi nu.. =) Hos ulli&Erik, blir att sova här också, mysigt värre.
 Imorrn blire väl hem och jobba igen, uhh.



 

>>men min förkyldning börjar iaf ge sig nu, tack gode gud för de...
Ne nu ska jag gå och äta lite godis samtidigt som jag lyssnar på fet musik,
pZ



babbyyboy.



 

•I turn my head to the east I see nobody by my side,
I turn my head to the west still nobody in sight,
So I turn my head to the north swallow that pill and think alright,
That old me dead and gone what that mean I'm gon be alright,



.


i can't like it anymore..

Hahah ja märkte just att shit jag har bara klagat på sista tiden =S haha sry, men det blir så nu när vädret suger, har världens förkyldning och skolan är jobbigare än någonsin,=/ ska försöka bli lite gladare ;) hahah får se hur det går med det! ikväll blire väl formodligen ingenting eftersom mamma och pappa inte orkar skjutsa mig till challe och jag orkar inte gå...Åhhh. Måste alltsåå släppa på en stor väska imorron efter som att efter skolan är begravning efter det måste jag åka buss hem för att vi ska jobba, puh. nu vart ja på dåligt humör igen.... shiet.
hejdå...

Oh it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all ok

You can't play on broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh the truth hurts
A lie's worse
I can't like it anymore
And I love you a little less than before


i can't

Äntligen har min hosta lagt sig.. men då har jag fått så jävla ont i näsan, eller bihållerna, eller jag vet inte vad det kallas men jaja,det är ju förjävligt.  nu vill ja bara va frisk å må bra å slippa all den här skiten...
har svenska, och måste skriva på min novll, men när jaag blir arg går det inte särskilt mkt bätttre på att skriva och dinosaurien, (heHEfinstavningjagtror) är iaf typ korkad, puschar på oss som fan och tror att vi typ ska hinna skriva en novell, göra ett utkast,disposien OSVOSV på typ en vecka, hmm dröm vidare..
det lär jjaa aaaaaldriiig hinna så synd. men de blir ju mest synd om mig tyvärr...

i can't.. i can't.. i can't.. i can't....

My only weakness is you

Onsdagar..... Faktiskt små jobbiga det är mitt i veckan, känns långt till helgen.
Men kände mig mycket bättre idag så jag for iaf till skolan, saknade mina habibis juh.
Var inte en allt för jobbig dag förutom att hostan fortfarande dödar mig=(... snääälla låt mig bara bli frisk nu. jag orkar inte mer. Fick igen ett prov idag som jag iaf var HELT säker att jag skulle få ig på eftersom jag aldrig hade förstått mig på det där och hade ju inte pluggat särskilt mkt heller, men jag fick nästan VG???? :O:O:O typ 3 poäng ifrån, shieeet ? vad hände? Hahah blev iaf super glad... Skönt att jag slipper det där.

Hur som helst
idag efter skolan bestämmde sig jag och challe för att stanna på stan, först gick jag bigw, gabi, challe på waynes och drack varmchocklad... dyrt=( särskilt eftersom jag skulle bjuda gabban också. Men sen for dom och jag och challe började och gå och kolla, Mycket pengar for och köpte inte särskilt mkt heller=/ Frustrerande.
Fixade iaf lite julklappar, köpte örhängen och leggings till mig själv =) Är verkligen i stort behov av skor också... men hittade tyvärr inga .... suck. När jag inte behöver skor finns det alltid jätte snygga sen när jag verkligen behöver finns det ingenting. Får fortsätta leta och försöka spara pengar...

ska snart krypa upp i tv soffan och se veckans avsnitt av grey's =)
efter det ska jag krypa ner i sängen och se lite oth ;)
kyss.

 that's the moment u came to me
I don't know what your love has done to me
Think I'm invincible
I see though the me I used to be

You changed my whole life
Don't know what your doing to me with your love.
Strong
Since I've been flying and righting the wrongs
Feels almost like I've had it all along
And I can see tomorrow

FETT UTTRÅKAD?

Hihi nu har jag alltså suttit och tryckt i mig massor av korvmackor och varmchocklad=] MUMS, men jag råka just spilla ut massa i sängen, buuuhuu. Hursom helst, det blev inte mycket gjort på min svenska novell=/, jag försökte verkligen, men nae gick jätte dåligt. så skit i den, får ta den en annan dag..
hahah jag såg en sån här och kom på att jag aldrig ha gjort en så hhaha nu ska jag testa.

dagens humör: Lesslessless
dagens borde:  skriva en novell
dagens frisyr: uppsatt i en slarvig knut
dagens smink: hm, sjuk så inte så mkt,
dagens klädsel: mjukisar & ett linne
dagens vill ha: nya skor, får bara snö i minaX(
dagens längtan: helgen kanske?
dagens tanke: ska jag färga håret brunt?
dagens beroende: halstabletter, nässpray,oth,varmchocklad
dagens person: mamma&lillebror
dagens roliga: typ sova
dagens låt: Chris Brown - take u down
dagens bild: bara för att de va min tanke
 

hah jag kom på varför jag aldrig gör sånna, jag suger på det hellt enkelt.
ja ska göra nått ja är bra på istället, tex se oth. overandout,

It’s the last chance to feel again

Take Me Back To..... hm summer?  när jag vaknade imorse kändes allt verkligen förjävligt, jag hade ondare i halsen än någonsin, tätare i nästan, mer hosta osvosv men bestämmde mig att fara till skolan ialla fall efter som idag har jag dans, och dessutom sista träning inför uppvisning så alltså mer än viktig, men när jag hade tvingat mig själv utanför dörren gått några hundra meter och jag hade fått snö i hela skorna, kommit på att ja hade glömt nässpray och jag inte hade några halstabletter börja jag grina och vände om hem, la mig i sängen och här ligger jag fortfarande så min snälla mamma ringde och sjuk anmälde mig, faktiskt extremt skönt att bara vila upp sig en hel dag, sova hur mkt som helst sen bara ta det lungt.. De som däremot suger... Är att jag missar träningen, men2 avv minaa favvoflickor skulle inte heller fara så då får vi träna tillsammans här hemma istället=)! Hoppas iaf på att vara frisk till skolan imorrn, måste iaf vara frisk innan fredag, då jag och challe ska jobba ;) yeaay.
Anyway, har en extreeem jobbig svensknovell jag måste skriva på men det lär väl inte gå bra eftersom jag hela tiden fastnar i oth, ackack måste ta mig i kragen...
Ska även dricka varm chocklad, knappra halstabletter och duscha mig frisk.
PZ

vadhände`? hahah.

You can't play on broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh the truth hurts
A lie's worse
I can't like it anymore
And I love you a little less than before


Bring Sunshine Baby

Min halsVÄRKER, jag somnade just på svenskan eftersom det här är så oootroooligt tråkigt och snart tuppar jag av om jag får ett till host anfall. Känns som om hela dagen har varit meningslös, har typ haft fåtal lektioner, så jag ångrar nästan att jag inte stannde hemma, med tanke på det "fina" vädret också. förhoppningsvis har det väl lugnat ner sig.
Känner jag har en väldigt Posetiv inställning till allting just Nu=/ hm.. kanske därför jag tror att jag ska tllbringa min kväll med challe så hon kan få mig på lite bra humör igen=) Och vi ska förövrigt försöka övertala oss 2 biljetter till chris brown i januari. Shiiet asså det kan vi ju inte bara missa? min baby kommer till sverige, stockholm, hit, fattar ni hit ???
Ne den där biljetten ska jag ha så om jag måste döda för den ;) Åh skulle nog vara lyckligast just då!
shit också, bara tanken av det där fick mig redan på bättre humör :)
Så nu ska jag fantisera mig in i det, Pz




^^ så glad kommer jag att vara, om inte gladare ;)


Help on the way

Okej den här förkyldningen tar verkligen död på mig... Imorse när jag vaknade var jag helt enkelt död, känndes som om jag var förlamad orkade inte röra mig och sånt, men när klockan närmarde sig 1 var det bara tvinga upp sig själv eftersom jag hade lovat challe att jobba med henne. Så där var vi bland nerspydda toaletter, utspilld öl, och kletiga golv, och med min hosta, ja ni kan ju tänka er. Men det posetiva är väl att jag får tid att umgås med challe och vi får tid till stt prata vilket inte händer så ofta nu för tiden. Hade gärna umgåts med henne ikväll också men eftersom hon har träning gick ju inte det så bra=/ men det kommer andra dagar=)!
jag saknar stunderna.
Hur som helst, min kväll kommer nog bestå av att jag ligger här i min säng och bara hostar upp mina lungor..Medans jag ser dussin av oth avsnitt=)! Ska orka upp till skolan imorrn också, usch. ne får helt enkelt försöka stå ut och bli frisk, dans på tisdag också och det har jag inte tänkt missa. Så krya..

They say the games in trouble
Help on the way
I got this shit
Help on the way
I got the game on lock
Standin on top,

jag vet inte längre..

It's killing me.

Åh vilken dag... Har alltså legat i min säng hela dagen vilket jag fortfarande gör, har gått upp ett fåtal gånger för att stoppa i mig lite mat annars har det varit att ligga här, se mängder av film och oth avsnitt och hostat upp mina lungor. Shieet vilken rolig lördag, eller hur=)`? Imorrn mmåste jag dock pallra mig upp eftersom jag lovade min älskade charlotta att jobba med henne några timmar imorrn. Får helt enkelt tvinga mig själv upp !
Känner mig inte det mesta posetiv till nånting just nu, beror nog bara på förkyldningen eftersom den gör att jag får ont i Hela kroppen, =(=(=(=(=(=(=(=(=( Och ja tror attja just hosta upp allt som var kvar av mina lungor.
Pz

V

i'm taken

`Det här var ju en bra början på dagen... vaknade upp i en förkyldning. Jag visste att den skulle komma=(
Så nu ligger jag här i sängen, fryser,svettas,hostar och snorar, mumss^^^
Hoppas att den går över så fort som möjligt för jag hatar förkyldningar. det finns typ ingenting värre, eller okej det gör det men nae, förkyldning tar döden på mig.... så min dag lär väl tillbringas här i sängen.. Känns ju "underbart"
vet ändå inte vad jag hade tänka göra, challe ska jobba ikväll=( hade tänkt att ja och hon skulle tända rökelser sätta på hööög musik och bara leva livet, men nej det gick ju inte=/ så jag får väl fokusera mig på att bli frisk istället;)
¨åhh. jag pallar bara inte-

I got a problem and I don't know what to do about it
Even if I did, I don't know if I would quit but I doubt it
I'm taken by the thought of it, and I know this much is true
Baby, you have become my addiction, I'm so strung out on you
I can barely move but I like it.

Annars tack för en bra kväll igår Viktor!
»

if you live forever what do you live for ?

Äntligen fredag, jaa, shiet känns otroligt skönt, varit dödstrött, super less osv hela veckan, tack för att den är slut!
Ska ha datakunskap nu på morron, nått test, sen blire lite engelska, turism och arbetsmiljö eller vad det heter sen blire buss hem med v:)
Men vi glömmer det, ...filmen igår. WOW säger jag bara. Shiet, det var galet bra, magiskt! Dom hade faktiskt lyckas riktigt riktigt bra, allt såg ju inte precis ut som man hade förväntat sig, men vaddå det skulle ju inte gå? Jag satt å tänkte på hur som kunde ha gjort den bättre , och jag kom inte på något? För mig var den bra, och för många mer ändå blir ja lite halv pisst när en tjej på bion ba den är så jävla dålig, den va så jävla dålig ! Jag antar att hon inte tycker den är dålig men hon hade nog bara intalat sig själv att den skulle vara dålig eftersom att filmerna brukar inte vara lika bra som böckerna. så visst, den kanske va dålig, eller så var den jätte bra, för min del var den jätte bra, dock inte lika bra som boken, och det kan nog alla påstå. Men vem vet den kanske var super kass...och jag kanske dömde henne efter hennes utseende. skitsamma!  För oss var den bra och det räcker=)!
>ska nu försöka ta mig igenom den här dagen, & hoppas på att det blir en bra kväll med v=)!
OverAndOut PZ


Everything else be all good.

Godmorron=)
Började morgonen bra med en fin försövning, men som tur hade mamma också försovit sig så jag kunde åka med henne upp, och hann alltså till skolan i tid! ;)
Så nu är det svenska som gäller, Novell skrivande... Suck. Går bara trögt fram och har väl hunnit skriva 10 meningar kanske.. om ens de! Men det är faktiskt sjukt svårt att få till det som man vill ha det, men jaja, inlämmning om 2 veckor så jag ska iaf försöka hinna klart den!
Annars hoppas jag bara att den här dagen ska gå fort, så då blir det stan och bio ikväll som ja sa =)
Kommer bli sjukt mysig kväll:)! ..... förutom alla pengar jag kommer att slösa bort=S ååh.  Måste försöka spara allt jag kan! Men har massa saker jag måste köpa, sen måste man ju börja fundera på julklappar.. & just nu känns det mer än jobbigt. Men jjaja, bit ihop bara. Och ta tag i novell nu också när du ändå håller på.
 Pz

I mean it's up to me man
Just watch over me
And it's gon' be all gravy man
Leavin big, treatin me all good
Everythang else be all good
Rest in peace ya heard me
I'll be there

1dagkvar

Mysmememe

jaaoojaoojaoo, mysig kväll ja tror :) Har bara legat hemma, lyssnat på musik, städat rummet lite eftersom jag inte kommer vara hemma nånting nästan nu innan fredag så lika bra att passa på=)
Fick ju igen min telefon igår, var hur lycklig som helst, meen... tror ni dom hade lagat den? Nae.. dom hade verkligen inte gjort ett skit den gick fortfarande inte att ladda och knapparna var trögare än någonsin, shit vart fett besviken!
så då var det bara att lämna in skiten igen, vad tog det 4 veckor, jamen du utan min telefon i 4 veckor till, men den här gången var jag smart nog att be om en lånetelefon så nu kan ja gå runt med en snygg samsung istället för min 3310. ;)!
Får helt enkelt funka!
Tror nästan jag ska sova tidigt ikäll, ska se löart grey's , se lite oth , tvär prata med V kanske :] Sen blir det nog att sussa, :) måste ju vara pigg imorrn då det blir bio med flikorna=)!
Jaja måste springa tillbaka till tvn. Pz!

 
I wanna take u down.
V

Dålig Uppdatering


Förlåt, har varit galet dålig på att skriva
, har bara inte haft tid riktigt. Prov, träning och sånna saker men hur som helst har det ändå inte hänt särskilt mycket! Börja närma sig slutet på dansen nu , och snart är det uppvisning, iihh, ändå inte särskilt nervös just nu, men det hinner väl komma, hoppas iaf att det kommer gå bra för oss flickor=)!
Bara jag inte blir förkyld, gabban är förkyld och det känns som om hhon smittar ner mig mer och mer för varje dag med sin snorande och hostande =( Haha försöker hålla mig undan så gott det går (A) Orkar verkligen inte vara sjuk nu !
Särskilt inte imorrn & inte fredag heller för den delen. Imorrn blire bio med flickorna ;) wiie. hur länge har vi väntat på filmen ? År och dar.. men nu är den iaf här så imorrn blire att se twilight på smygpremiären ;)
Tror det kommer bli riktigt bra=)!
 

Fredagen hoppas jag också kommer bli bra men det kommer nog inte vara några problem!;)
mjamjamjalängtaaar!=$
- å
h nej, måste ta mig i kragen och göra klart mitt turism arbete nu. Suck!
Skolan dödar mig.
- du räddar mig.
PZ






♣Let me take you down
I really wanna take you down
And show you what I'm about
Can I take you now?
Your body body oh
Your body body up and down
So don't stop girl get it
Quit playing wit it
Can't wait no more
I wanna take you down
I really wanna take you down
Take you down, yeah


I GOT FURY IN MY SOUL

Trött trött trött... Bara trött efter den här skola dagen. Och inte nog med det med tanke på mina 2 stora prov i veckan har jag inte så mycket att göra förutom att plugga iäl mig själv, för jag ska fan inte få dåligt på dom här.
Så jag ska iaf försöka trycka in det mesta i min skalle ikväll, för imorrn är det träning och då kommer man ju hem rätt sent och då bruakar i alla fall inte jag vara särskilt peppad på att plugga ? Nee, får försöka orka lite i alla fall.
BTW Asså ni ska veta jag har typ fått en spricka i foten igen eller okej förra gången var det tån och jag har nog inte alls fått en spricka egentligen men det känns så:( Hahah ajajaj... sen är den typ lite uppsvullen också hah fan vad jag lyckas.
Idrotten dödar typ mig=(=)!!  Men det är ju jag vi snackar om så jag har nog glömt det där imorrn(A)
Nog om det.. ska återgå till mina handels böcker. Buhhu!
Men för övrigt så längtar jag tills på fredag, så det så:) KYSS!


I got fury in my soul,
fury's gonna take me to the glory goal.
In my mind I can't study war no more.



Godmorron!

Och varför är jag vaken så tidigt känns det som? Just de ja.. jag ska jobba idag börjar 2 och innan det måste jag faktiskt hinna plugga lite handel med tanke på mina 2 stora prov i veckan.. Suck. Aja bara bita ihop, ska försöka hinna plugga så mycket som möjligt iaf! Orkar inte med några IG:en.
Hur som helst, är det bara för mig det inte funkar att ladda upp bilder ? Vet inte vad det är som är fel, men lägga upp några bilder vill de då iaf inte vilket gör mig rätt bekymrad... Jaja får försöka fixa det dära! är ju så tråkigt annars (A)
Ne, man kanske ska börja med studierna... pZ
- Och ett stooooorrt grattiiis till våran jaquline som äääntligen har blivit stor ;) Grattis Gumman, Love u.





-
Don't play with me - I wish you would
I'ma hit your hood, then split your hood
You bet' not play with me cause I cock my gun
I pop my gun
Better hide and run¤


i'll ask the sun to shine

Det har faktiskt varit en trevlig lördags kväll vi åt supergod mat efterrätt osv sen har vi sjungt lite singstar och sånt ;)
hahah galant, jag och mamma vann hela tiden förutom i slutet då det var oavgjort, bra kämpat ulli, frida och magda=)
Bara en helt lugn hemma kväll med familjen + vänner.
Förutom det har jag inte hunnit med så mycket annat ikväll,
har laddat hem mängder av musik, BRA musik¨så nu kommer jag väl vara upptagen med det hela natten ;)
Börjar jobba 2 imorrn så det känns ju faktiskt lite bättre än att jag hade börjat vid 7 eller 11 så jag ska nog inte klaga så mycket=)  Annars får vi se vad som händer imorrn måste nog försöka plugga lite innan jag jobbar och efter blir det kanske att fara till gabban ? Jaja får se vad som orkas med!
Hoppas ni har haft en bra kväll!
pZ

Life isn't long
There will be pain but
Life goes on
With every day, a brand new song
But, if you'd rather stay at home
Let me do you a favor...

I'll ask the sun to shine
Away from you today
So you can cry
(If that's what you want, alright)
I'll ask the clouds to bring
The rain for you today
So you can cry
If that's what you want, alright...

I'm a lover
And the pain of a hurt from another
Can be difficult to recover
Yes, this I know
But difficult
Isn't impossible

And you shiver
He wouldn't want you to cry
Lips quiver
Honey, go on and cry me a river
You wanna be down?
Fine, let me help you out
How 'bout...

Dont you wanna be high?

Ja då har man just kommit hem, sove ju hos challe i natt som ja skrev förut :)
Det var mysigt, vaknade upp vid hennes sida imorse å tänkte ; SHIIIEET vad kissnödig jag är :]
och det var där vid kvart över 12 så när jag hade varit upp på toa hade jag piggnat till lite grann och tänkte nae lika bra att vakna, så då vaknade challe också till =) Så efter det har vi mest legat i sängen hela dagen, lyssnat på musik och bara myst och typ spelat msn spel(A) haha cooola vi är , Naat. Det var mer en trevligt förutom att stämningen blev lite spänd emellaN Åt till exempel när jag vann i sten sax påse ;) och dykar grejen, osvosv, challe vann du nånting egentligen?
sry honney, du vet att du är min favorit iaf:)
Nu har vi iaf fått främmande här hemma och eftersom jag kom hem lite sent har jag inte hunnit duschat eller nånting så hade jag tänkt skynda mig och göra det nu, så man är fräääsch=)
hoppas iaf på en trevlig kväll, Pz;*



•I never know whether I'm livin fo tomorrow or dyin fo today
But either way I'm tryna move a hundred dymes in a day
They sat that crime don't pay, but I'm gone stay on the grind in the A
Wit the same ole j's!



 


MedChalle<3

Ja då ligger man i challes säng om myser=) Vi har då verkligen inte gjort någonting den här kvällen, suttit med våra laptopar och diggat musik & bara inte gjort nånting i flera timmar, dock rätt mysigt ändå=)
Nu börjar challe bli trött så det blir väl att sova..Imorrn blire hem sen främmande hela dagen, får väl se hur mycket man kommer att orka med! ska försöka iaf :) så kanske borde sova på att tag, fast egentligen inte eftersom det här egentligen inte är sent alls? jaja Pz
'
'
'
Ain't no use in tryin to lie
You know we be ridin' fly
All that stuff you tryin to buy
Boy you know we be twice as fly
We do this
I'll show you how to do this
I'm probably the coolest
I'll show you how to do this
I'll show you how to do this shit

'
'
'

Fredag=)

Mums har ätit så mycket mat att nu rullar jag väl fram=)
Så ikväll ska jag nog rulla iväg till challe och bara ta det lungt och leva livet hela kvällen:)
Finns väl inget bättre än att tillbringa en kväll med henne?! Hoppas att hon ligger och sover nu så hon är på bra humör ikv, hon är så tråkig när hon är trött, antingen är hon pain in the ass eller så är hon bara väldigt dryg(A)
Men jag gillar ju dig ändå så:*
Skolan idag gick rätt segt ändå, vi hade ingen engelska vilket gjorde att vi hade en låååångt hål, och det är bara väldigt jobbigt.. då vill man då hellre sluta tidigare=) Men den turen hade vi inte idag. Annars typ puss på min klaass av nån anledning.. utan er skulle jag aldrig orka! faktiskt....
MenJaja nu måste Jag kanske göra mig i ordning för att fara:)
Hoppas har en trevlig kväll, för det ska jag ha;)

PZ

I know i shouldnt've did that
I know its gon' come right back
I know its gon' destroy everything i made
Its probably gon' get ya boy sent away
But this game I play, ain't no way to fix it
Its inevitable that i'm

his is the number one rule for your set
In order to survive, gotta learn to live with regrets
On the, rise to the top, many drop, don't forget
In order to survive, gotta learn to live with regrets
This is the number one rule for your set
In order to survive, gotta learn to live with regrets
And through our travels we get separated, never forget
In order to survive, gotta learn to live with regrets

MAYBE YOU'RE RIGHT...

Ont i benen.. Huvudvärk..Rätt besviken på mina föräldrar.. Less osv..
Usch peppad jag känner mig ? Inte alls..
Upp med smile banden nu..
Pz♣

•I've been waiting on this my whole life
These dreams be waking me up at night
You say I think I'm never wrong
You know what, maybe you're right, aight•

•And I wonder if you know
What it means, what it means
And I wonder if you know
What it means to find your dreams•

Dance Baby Dance

Det var ju då dansen idag, var faktiskt rätt roligt emellan åt ;)
haha man blev ju jagad och fick lämna nr men jaja det får väl funka;)  har rätt ont i benen nu faktiskt...
Men jag menar foxtrot från kvart i 9 till kvart i 12  det är alltså 3 timmar, shiet..
Men vaddå lika bra att göra bort det i år så man inte behöver göra det nästa år =)!
Nu är det alltså engelska som gäller.. är trött och har ont i huvet, men det är bara hålla ut!
Får se vad der blir nu när vi slutar antigen blir det nog bara hem eller så stannar jag och solar med gabi & walaa:*
Beror bara helt på gabi just nu, =)



You understand me
At least you say you do
Lately thats enough for me
Looking for perfect
Surrounded by artificial
You're the closest thing to real i've seen
Sure, everyone has their problems
Thats a given
Yours are the easiest to tolerate
This wasn't what we was wanting
How we're living
But let's take this good enough and turn it to great
Baby understand...

Candy

Ikväll har det bara varit en lugn kväll, rätt skönt faktiskt..
Vila upp sig lite=)  Har mest lyssnat lite på musik, pratat lite med gabi, gjort några tråkiga handelspapper & nu grey's =D
Mysiigt värre:) Annars försöker man väl peppa upp sig för dansen imorrn, HAHA vi får väl se hur det lär gå, foxtrot hela förmiddagen, vi får väl hoppas att det är nåra snyggingr iaf;)
Haha nae det där lär nog lösa sig på något sätt =)!




You're my now and later
Since you're so good to me
Like a cherry flavor life saver
Please don't ever leave
Now and later boy
My candy boy
I can see gettin' close to you
Baby I want you all to myself

I'm so high, i can hear heaven.

 Elooo=)
Shit känner mig sjuuukt pigg, när jag vaknade i morse kände jag mig jätte sjuk ont huvet och ont i kroppen, fick en ipren av mamma och det vart genast bättre! Har haft sovmorron idag så jag började just, turism nu..ändå rätt roligt faktiskt=)!Så jag hoppas det här dagen kommer gå fort!:)
Träningen igår gick bra, vi var inte så många men vi är snart klara med hela dansen å det är väl tur eftersom det snart är uppvisning, Wwiiiee, hoppas på att det kommer gå bra iaf =)!
hahah vi var hemma hos jaquline före, åt mat sen somna vi, challe & jaquline i sängen och jag fick ta plats på golvet..
Min nacke gick av ,mina höfter gick av och min rygg gick i tusen bitar, sköönt;)
Vaknade iaf i panik 45 min före träningen och då vart det att skynda, haha ja vi fick oss iaf en skön tupplur!!
Sen var det buss hem med challebejbi :) å då hoppa min andra challebejbi på ,så hemresa med två underbara challe=)!
feeells great ;)
Får se vad som händer i veckan, kanske blir att fara och sola med gabi imorrn ;) mummsss!!
Nejnej måste återgå till mitt arbete med hm,, acropolis, le louvre, balearerna osv.
Puss så länge:)!


en myskväll med min soulmate

Elo =)
Jag en otroligt skön massage av challe gumman=)
Som ja sa hade jag ju paxxat henne för kvällen, dock blev det inte den där filmen vi hade tänkt, eller vi kunde snarare inte bestämma oss för vilken så istället har vi legat i min säng hela kvällen, lyssnat på musik, halvsovit sen masserat, Riktigt Skönt=)! ¨så snart ska vi gå och charma min pappa så att han skjutsar hem henne, heh=))!
Sen efter det ska jag äättaaa(A)  jag menar om jag äter den här tiden räknas det ju inte som natt mat ?! (A)..
Jag tror det här kommer gå riktigt bra ;)
Pz



Kymani<3

Jag är kär :]

Men i tusen år ,

ja tro det eller ej min dator typ pajjade igår, Fan vad arg ja blev ja har ju just köpt den,
Så jag sprang med den till mamma & sa här, LAGA. och snäll som hon är , så gjorde hon de och nu funkar den typ=)!
Träningen igår gick iaf bra, men har kommmit på att jag kanske måste sluta nattäta... Och det är ju typ det bästa :(?
Gick iaf bra i natt, åt ingenting ;) förutom lite chips innan jag la mig.. ändå rätt stolt över mig själv :]
men det där lär väl skita sig direkt....
Jaja nu är jag iaf på skolan, som vanligt =( men inte så jobbig dag, rast hela tiden så det ska nog gå bra=)
Slutar vid 4 så då blirdet nog bussen hem med challe =] för ikväll är hon min, Paxxad!!!'
Så ni andra kan ju glömma henne & mig ikväll !
Blir väl att mysa till någon film kanske(A) ?
kändes som länge sen nu.....i love u hun.
Nee, ska återgå till min handel jobb, någon som kan någonting om Prisinformationslagen? ...
Nej jag tänkte väl de!
Pz!

soulmate.


Dance Fuckers Dance

Asså shit har ni sett vädret =S ?
Världens dimma & regn... usch!
Hjälpte just syster att bära in en soffa, hann då stampa rakt ner i en vattenpöl så ja vart väl blöt upp till knät(?) typ... Hehe.
Men hon fick då in sin soffa iaf=)!
Idag har det verkligen bara varit en slappar dag, for till farmor & farfar med familjen och åt lunch & efterrätt, mums:)
Hade egentligen tänkt spendera kvällen med challe som har kommit hem från umeå nu, Men icke, Hon har träning idag... som vanligt =(
På tal om träning, Ikväll ska jag faktiskt ta mig i kragen och träna! Var ett tag nu, så det blir massor av dans & lite styrke=)
Har bränt ut feeet musik nu som jag kan lyssna på samtidigt, Fick ju chocken idag när jag ställde mig på vågen hemma hos farmor, Jag hade verkligen gått upp jätte mycket. Jag är inte den personen som i brukar bry mig om vad jag äter, väger osv, men nu undrar jag vart det här är på väg, helt allvarligt =S Sluta äta har jag då inte tänkt göra! men det blir kanske att träna lite mer ?!
Hahah ja vi får se hur det går med det där egentligen!
Ni får väl veta lite senare hur det gick med min träning ikv ;)
Pz♥


Godmorron=)

Sovit gott ? ja det har iaf jag gjort =)! Känns som jag är uppe lite tidigt men det är ju farsdag så man måste ju upp och gratta:)
 -Hahahah hade väldigt roligt igår kväll hahahaah jag skulle ladda hem en film som hette
trekanten och av en slump råkade jag ladda hem någonting helt annat, jag skulle få en film jamen ni vet på engelska, som en vanlig komedi typ men istället fick jag en svenska lång film som var så dålig att jag höll på att garva iäl mig! ja shit asså, har nog inte skrattat så mycket men till slut blev den bara konstig så då skrattade jag då inte ens hahah men jag satt och såg hela iaf.
Hahaha nae, det där var nog det sämsta så nog om det!
Så vad händer idag ? Mjaa, ingen aning, challe är i umeå, så det blir nog bara att vara hemma, ska fixa lite i mitt rum och så:) Vila upp mig, skola redan imorrn =S Uuuhhh,
snäälla låt mig slippa!
Haha den dagen jag skulle få det säger jag bara;)
Kom hem challe :) 
Pz så länge!




" Tiden är inte linjär men en spiral som tar mig längre ner.
Du sa det är inte dig, det är mig
Men du hade fel, för vem som helst kan krossa ett hjärta, som är en millimeter under huden.
Du kan aldrig skada mig mer än vad jag skadar mig själv"

SHIEEEET=)!

Som ni ser, är det NYTTNYTTNYTT!
och det ända jag har att säga är Tacktacktack till min gumma jaquline som har tagit sig tiden att fixa det här!
SHieet , jag älskar dig gumman (-:
Haha nu lär jag väl blogga hela tiden bara därför jag tkr om den(A)
haha, ne men tusen tack du är underbar!
Pz

To you...

I'm not loving you
Way I wanted to
What I had to do
Had to run from you
I'm in love with you
But the vibe is wrong
And that haunted me all the way home

So you never know
Never, never know
Never know enough
Til it's over love
Til we lose control
System overload
Screamin no no no no no

I'm not lovin you
Way I wanted to
See I want to move
But can't escape from you
So I keep it low
Keep a secret code
So everybody else don't have to know

So keep your love locked down
Your love locked down
Keepin' your love locked down
Your love locked down
Now keep your love locked down
Your love locked down
Now keep your love locked down
You lose

I'm not lovin' you
Way I wanted to
I can't keep my cool
So I keep it true
I got something to lose
So I gotta move
I can't keep myself
And still keep you too

So I keep in mind
When I'm on my own
Somewhere far from home
In the danger zone
How many times did I tell you
‘fore it finally got through
You lose you lose

I'm not lovin' you
Way I wanted to
See I had to go
See I had to move
No more wastin' time
You can't wait for life
Were just racin' time
Where's the finish line

I'm not lovin' you
Way I wanted to
I've been no one new
I got no one new
No I said I'm through
But got love for you
But I'm not lovin' you
Way I wanted to

Gotta keep it going
Keep the lovin' going
Keep it on a role
Only god knows
If I'll be with you
Baby I'm confused
You choose, you choose

I'm not lovin you
Way I wanted to
Where I want to go
I don't need you
I've been down this road
Too many times before
I'm not lovin you
Way I wanted to

You lose
You lose
You lose
You lose
e.v

never gonna be the same

Min kväll har då bestått av datorn & min engelska läxa, suck...
M
en en dag kvar sen helg.. skönt! Vet dock inte vad som händer men det får jag väl se:)!
Men nu ska jag nog duscha, göra lite mat och sätta på en film, mysigt värre, fast kanske inte lika när man är ensam, men det får väl funka det med=)!
Pz så länge!

Say when mi look up ina mi life its plain to see.
That its never gonna be the same.
Take another step on towards my destiny.
But the memories still remain.
Deep ina mi brain inna mi soul I hold the key.
Said its never gonna be the same.
Throughout all life and beyond all eternity.
I keep burnin up the flame.

Ni får 3 gissningar

så gissa vars jag är nu.........
Räätt, självklart är jag på skolan(igen)
är less som vanligt, handel nu,sen idrott sen engelska... uuh hur ska jag orka?
Särskilt när min mindre sköna  huvudvärk börjar komma tillbaka;S
Det enda bra idag är väl att det var pizza till lunch, Mums!
det räddade välmin dag!!
Walaa tog en sovmorron men kom faktiskt menfisgabban ligger i hemma  i sängen samtidigt som hon påstår att hon ska "satsa" jaja gumman du kan ju önska iaf=)
hur som hest ikväll får vi se vad det blir , kanske bara en hemmakväll pga min sjukt jobbiga huvudvärk..
uschuschusch!
Nae nu ska jag jobba  ett tag så vi får sluta nån gång ;)
pZ

 


Vila I Frid♥

matte dödar mig

Ja här sitter jag nu och brottas med matten...Suuck
jag lär ha glömt allt innan imorgon... <Men som tur är började grey's för ett tag sen så jag får ta en liten paus:)

Mkt trevligt:=)=)
Men när det är slut måste jag väl dra igång med pluggandet igen..:/
Men tror inte ja ska nöta ut min hjärna helt.. det kan inte vara bra alltså?
Så det blir nog att göra massa mat/fika och mysa till en film =)
Jajaj, måste gitta nu börjar det om, Pz

Onsdag

ja nu är det alltså på skolan jag sitter igen.... Inte ovanligt!;/
har en sjuk huvudvärk & vill nog inget annat än hem just nu...
Halv timma kvar ungefär, jag får väl försöka stå ut...
Kan flika in om mitt tandläkar besök igår... Som vanligt får jag ju inte som jag vill!
Dom påstod att det inte var tillräckligt stort problem i min käft så att jag kan få en tandställning, Naee..
Istället vill dom alltså pröva ut en bettskena åt mig ?! Alltså vill dom att jag ska ha en plast sak i käften då jag ska sova som förmodligen kommeratt göra så att jag kommer ligga och dregla.. fan va nice ?
kan dom liksom inte bara ge mig en tandställnign :( Jag menar all smärta jag har varit tvungen att stå ut med, alla tänder dom har dragit ut , och dom tänder dom har dragit fel så ja ha varit tvungen att flytta om allt... Ne inte rättvisst alltså.
.
Kan ni tänka er att jag ska sova med en sån där i munnen.??. Nae alltså, Men jag har väl inget val... är sjukt less på den här huvudvärken...och att ha ont i munnen osv...
hahah men för att va snälla försökte dom iaf intala mig att jag hade fina tänder och att jag borde vara nöjd med deras utseende... fuck that säger jag bara, man blir ju aldrig nöjd=)!
Ja challe den ängeln fick iaf en ny tid...och det skulle inte förvåna mig om hon fick tandställning..
det är inte rättvisst alltså!
Naae nog om de... vi glömmer skiten=)!
Dansen gick väl bra igår, va öm i hela kroppen typ?! fattar inte varför men jaja det funkade ändå=)!
Hade det mysigt med flickorna både före under och efter=)
Och extra mysigt med challe på bussen hem, tider för att prata ut, för det hinner vi inte med nu för tiden!!
Ikväll måste jag iaf ta tag i matten, prov imorrn och har fortfarande inte fattat vad vi håller på med..
men som karin säger  " du är inget dumhövve!"  tack för det karin, det fick mig att må faktiskt bättre(?)
Nejenj Back too school work!
- Skönt att gabban är hemma igen!
 
Pz

Skola

LessLessLess....
Vill bara sluta just nu, men har dock en engelskalektion kvar att klara av, uuh=(!
Men ska väl inte klaga eftersom vi ändå får sluta en lektion tidigare idag=)!
Då bär det av till tandläkaren med challe,  iiih, duktiga som vi är lyckades vi få tid samma dag & samma tid, dessutom omedvetet ;O Shieet åasåå, nu hoppas vi bara på att vi båda får tandställning också;) heheh...
Så efter det blir det nog mat på stan eller hos jaquline eftersom vi har träning ikv... Känns faktiskt riktigt bra!
Måååste fåå dansa av mig lite=)!
Jaja nu slutar vi.... så ska inte sitta kkvaar.
Pz

My Sisters...





fooshoo. pZ

Söndag

Ja då har man till slut alltså vaknat, Skulle nog kunna sova 10 ggr längre men vaknade av en fet huvudvärk så det sket sig ganska fort=(!
Så nu ska jag väl ligga och tycka synd om mig själv hela dagen;) hhah okej kanske inte!
Nemen idag får jag helt enkelt se vad som händer, ska nog i alla fall bara ta det lungt=)!
kom å myys meme???  pz

Annars vill jag säga grattiiiiiiiiiss till min habibi som fyller hela 17 år idAG!!

CongrattZzz I miss u a lot, come homeL)(L)(L)
hoppas du får en bra födelsedag i väääästeeeråååss(=

Såja

Då var man hemma igen =)
For ju till challe igår och målade hennes rum, första varvet igår kväll sen när vi hade tvättat av oss från all färg vi hade lyckas fått på oss la vi oss i sängen och såg skräckis, mirrors... är fan jobbigt att titta sig i en spegel efter den där filmen!
Imorse där vid 11 slog vi iaf upp ögonen och tänkte nja vi kanske måste stiga upp så sakta men säkert tog vi oss upp ur sängen, åt lite frukost och satte igång att måla igen, och målade i princip hela dagen, puuh!
Jag tyckte hursomhelst att det bra i slutändan, Challe var väl inte lika posetiv, färgen var helt okej men eftersom vi målade direkt på tapet blev det lite bubblor och eftersom hennes roller var tvättat blev det lite fläckigt på nått ställe men det var i alla fall bra och det  är nog inget man skulle lägga märke till om man inte visste det =)
Eftersom challe har fotbollsavslutning ikväll får jag helt enkelt se vad det blir blir =)
Kanske bara en lugnhemmakväll, som börja kännas som en vana nu ;)


pZ

RSS 2.0