@falmark

Heelluuu, Tänkte att jag skulle rapportera direkt från SVENS KONTOOOR, vi har just ätit fetaste hamburgetallriken! skulle på riktigt vilja ligga och vrida mig i smärtor för att jag är så mätt, men det finns det inte tid för, vi ska försöka jobba på lite grann nu eftersom vi hade nk imorse och kom hit vid halv 11 och ska bege oss härifrån på ett tag så vi tar oss hem innan kl 18.00.  Ikväll är det valborgs och det blir en lugn kväll, middag på storstugan sen får vi se om challe kör till stan, men det blir inge mormorsaft för min del iaf.
WEEZZZ orkar inte skriva mer så ja tänkte att jag skulle bjuda er på gårdagens videoupdate och en liten från idag.
PEACEOUUUYT




day3


@Falmark

Tänkte eftersom jag inte har haft så mycket tid till att skriva så har vi gjort en videoupdate jag och jorun dom här 2 dagarna @falmark airport!

Obeservera att vi är till 100% seriösa.

DAG1.





DAG2.




det var allt för oss, TJING

BABY

Grattis Lina baby 19 år ♥







Damn that girl

HÄÄÄJ! nu trodde ni säkert att jag gick och dog efter att vi hade firat challe i fredags men synd för det gjorde jag inte. men har varken haft tid eller ork till att skriva så ye! men jag kan dra min helg lite fort och ni som inte vill veta,läsinte:) Hursomhelst,


FREDAG!
började med att jag slutade vid 2 tiden någon gång, gick in till stan, möte upp nahida och gick sedan på stan med henne ett bra tag och kollade lite kläder, träffade lite folk osv, sen mötte jag upp baby ett tag sen gick vi en sväng till dallas och då kom andré och anton förbi och vi började gå till lisa, när vi kom fram dit var det redan full fart så alla gick ut och for åt alla möjliga håll så ja vart kvar själv i lägenheten och började göra mig i ordning och blanda lite drinkar! när alla kom tillbaka hade dom pizza med sig och annat gott! så vi käkade sen satt och snacka ett tag innan jag börja gå mot jorun, där mötte jag upp henne och vi gick till lokalen där vi börja fixa, vilket innebar att blåsa upp 50 ballonger och sätta upp sånna här jävla serpentiner, men fint blev det iaf! ja sen kom alla dit och ja då börja allt gå utför, haha ne skojar bara men detvar en helt klart en konstig kväll samtidigt som den var jävligt AWSOMEEE!! hahah ouuf, ja det där borde vi göra om väldigt snart iaf !

LÖRDAG
kämpade jag mig upp som en sliten krigare kl 08.00, och tänkte hur fan ska jag orka det här, men hade som sagt inget val, så det var bara att dra på sig lite kläder, borsta tänderna, la på en halv taskig make up som fick mig att se lite mindre död ut sen blev jag upphämtad av lotta, for till ladan där det var hundutställning, stod och sålde fika där hela dagen och tjäna 500 kr, mkt värt även om ja kände mig mer död än levade många gånger hah! hursom helst då det var klart for vi hem igen, kom hem, åt lite taccos med familjen tog cykeln, och CYKLADE till hökmark.. fråga mig inte hur jag lyckades men det gjorde jag iaf, var på gymmet ett tag sen kom challe och hämta mig med svarta faran;) vi for ner till tony där han och johan var, ladda hem en film, for och köpte onyttigheter, sen låg vi där resten av kvälllen, såg en film, spela lite Nhl och snacka om vad som hade hänt kvällen innan! sen drog challe bea och sanna så jag låg kvar och spela ett tag med grabbarna innan jag fick skjuts hem.

IDAG
vaknade av att pappa ringde på hemtelefonen, somna om, sov ett tag till sen vakna jag och snacka lite med syrran, lyssna på lite musik, sen tvätta jag moppen, städa, tvätta, skura och ja vet inte allt vad ! känner mig väldiigt dukti faktiskt:) låg och solade ett tag sen kom mamma hem så snackade på med henne ett tag, åt middag osv, sen kom challe och hämta upp mig och ja måste bara säga att det är världsbäst att hon har körkort!!! anyway vi har bara kört runt lite här och där och gjort massa saker, sen släppte hon av mig här hemma och ja nu sitter jag här.

Ser för tillfället da vinci-koden och funderar på att ta mig nånting att äta, sen ta världens längsta dusch! imorgon börjar ja min första dag på falmark flygplats tillsammans med jorun och det känns underbart! tror det kommer bli Asball:) och ännu ballare äre att challe körimorgon så ja kan åka med henne tillstan:)!!

'ANYWAY nu känns det som att jag har skrivit en hel uppsasats så nu ska jag ge mig för ingen kommer ändå orka läsa så har hursom helst skrivit allt i onödan... tror på riktigt jag måste köpa mig en kamera också eftersom jag har inte EN enda bild att bjuda på ifrån helgen.. kanske lika bra då jag tänker efter hehe.

Take care!

Reading all the red lights trying not to give up, But I don't know how long it's gunna last


JUST LIKE YOU

Heeii, den här dagen har gått äckligt fort och jag har hunnit med rätt mycket med ändå inte. imorse vart det jalla jalla då jag vaknade och insåg att shit bussen går om 10 i .. en buss jag var tvungen att hinna med, och jag hann! hur jag lyckades vet jag inte riktigt men challe sa att jag såg typ döende ut så ja det förklara väl en hel del, när jag kom till stan hade jag först möte, sen for jag till skolan, gjorde ett prov som gick skit, gjorde bort en uppgift, åt, låg i solen med jorun ett bra tag innan det var dags för hjärt&lung räddning på skolan, haha fan vad vi kämpa på med dom där dockorna alltså, men bra va vi!

Efter skolan vart det iaf in till stan, gick i solen med anna och jorun ett tag, dom for hem och jag gick på mitt andra möte för dagen, ouuf kändes som ja bodde där idag! haha ja efter det träffade jag iaf några + baby sen for jag hem med bussen!

Ikväll har jag bara rått om mig själv och det har varit helt underbart, har till och med fila naglarna och grejer, duschat, noppa ögonbrynen, rakat benen, smort in mig, målat naglarna och allt sånt, daamn känner mig levade igen!! nu håller jag på med sista lagret på nagellacket samtidigt som jag ser tila tequila!  ska försöka komma i säng tidigt ikväll så jag inte försover mig imorgon, känns som världens västa fredag! sista skoldagen för 6 veckor framöver, förhoppningsvis ta min bästa vän körkortet och vi ska en AAWSOME kväll och fira hennee!! kommer bli så jävla grymt! det är vad vi hoppas på iaf:)!

Men nu ska jag fortsätta med detta sen sängen och film, take care bitches!

bjuder på 2 bilder från förra helgen:)!


Älskade


jag älskar dig♥
ska alltid finnas här för dig.

18!!

Först och främst vill jag bara säga ett stort grattis till min älskade Challe som fyller myndig idag :) och vill även passa på att gratta för att du klarade körkorts teorin, nu är det bara uppkörningen kvar ;)

grattis baby♥

Like always


damn


one of thoose nights



Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal
Ja va äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decenier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika själ
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns alla ord varje rad ja skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse
Att jag satt något spår
Som haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ja va ung du va yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korespondera
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras
Du flyttade utomlands någonannanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
Så passionen vi kännde kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
När du slår din takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskar på avstånd
Nu är de mitt tåg och dax för avgång
Stiga på eller tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa tillslut
Kan inte titta tillbaks trotts min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år


komssi

MAAAAMAA, är det ingen snäll själ som kan klicka hem allt det här till mig.
 Skulle må som en gud då!



lady's and gentlemen's

eloo, vaknade för ett tag sen och jag inser inte själv riktigt varför ? brukar aldrig vakna så här tidigt och inatt la jag mig då till och med senare än vanligt också, så hur det kommer sig vet jag inte. Jag är i alla fall rätt pigg, och hade förberett mig på att plugga hela dagen vilket jag inte hade så stora problem med tills jag insåg att jag har alla böcker på skolan, så nu vill jag gå i taket. ska be till gud att engelskan är på tisdag men mest troligt kommer den väl vara imorgon då.. aja what to do, är man dum i huvudet så är man!

Så vad jag ska lyckas underhålla mig själv med hela dagen är frågan, måste typ leta fram något slags skolarbete, bara därför ja ska känna mig lite duktig, och känna att jag har gjort nått av värde den här dagen.

Helgen har varit trevlig, i fredags stanna jag kvar i stan, där var det fiesta. men min kväll blev absolut inte som jag hade tänkt , så efter många tårar och svårigheter åkte jag hem ! annars var det rätt trevligt men bra människor och stämning:) Igår låg jag hemma mest hela dagen, gjorde inte speciellt mycket, sen for jag ner till lövånger, vi for till kyrksjön och satte oss att grilla lite , snacka och så vidare, for hem till challe och tvingade med henne ut och sen tillbaka till kyrksjön! sen fick ja vame om nått ja aldrig upplevt förut, ett äventyr dock inte ett så roligt egentligen..


AYA, ska försöka do something, bye

♥ love


real bitches

hey homies. överlevde nkn idag lyckades även skriva på varje fråga på läxförhöret som jag inte hade pluggat på spec mycket. sen efter lunch for vi till boda borg med klassen, rätt kul faktiskt även om vi bara lyckades med 3 stämplar ;) efter det vart det tillbaka till skolan, hade utvecklingssamtal med biggiis sen handels, efter det åkte jag anna och gabban in till stan, gick runt där ett tag och nu sitter jag hemma hos robin, han spelar nå äventyrsspel och ja sitter här och lyssnar på musik, får se vad som händer senare, blir troligtvis bara mys hela kvällen !
anyway hade inte så mkt mer att säga, take care

The block is hot

Shoo, nu är man hemkommen från skell, är dock ett tag sen men har chillat lite framför tvn. körde faktiskt hem från stan, tur att mamma överlevde men sina nerver ;) Men det gick bra! idag efter skolan drog ja in på stan med gabi och joruuun, sen gick jorun så jag och gabban gick runt och gjorde ingenting käkade lite och sådär i väntan på att klockan skulle bli halv 7, våra män kom så vi stod och dummade oss med dom ett tag, sen gick vi till arken, efs eller vad det nu heter och hade nå grejs med klassen, dom från fritidsresor var där och snacka sen var även hans som vann robinson där och prata, var faktiskt rätt roligt. och efter det drog jag som sagt hem.

Jag och jorun fick även världensbästa besked idag om att vi ska få göra våran praktik på flygplatsen, fyfaan så glad har jag nog inte blivit på länge, eller jo okej då.. men vi vart väldigt glada iaf och han snacka tydligen nånting om att vi skulle få ett eget kontor och grejer så för tillfället känns allt AWSOME, vill bara att den här och nästa vecka kan gå så vi får börja, damn, tänkt att ha den erfarenheten i cv:et...kommer bli sjuukt kul också, hoppas vi på iaf... och kan inte för nått i världen fatta att vi går på lov efter vi spenderat våra 6 veckor där, känns typ overkligt.

anyway, imorgon är det onsdag & vi får se vad som händer, planerna för tillfället är väl att åka hem efter skolan, men det kan aldrig ändras men tänkte att det kunde vara trevligt att äta middag med familjen nån dag den här veckan! har dock lovat att vara med babyweezzyySareyeldin något mer i veckan så får väl försöka hinna med det också..

nu ska jag slå på lite csi och lägga mig och sova, ska bara bli av med illamåendet och ångesten om nkn imorgon, insåg just att ja inte har pluggat på häftet än heller så måste läsa igenom det också., daaamn.  aja men innan det hade jag tänkt hinna bjuda på lite pics, sleeep thight bitches!

Eva&Adam Maraton
Dock var inte alla villiga att ställa upp på kort men det här är iaf resultatet av ett par slitna krigare vid 4 tiden !






^^ ÄNDÅ STOLTA!!!!!

love to my friends and baby!


I'm so hood

Damn, redan tisdag. sitter på skolan nu och har lite data, är så hunrig att jag inte vet vars jag ska ta vägen, känns skit nice att det är en timme kvar till lunch också. Vi jobbar med att planera nån fest och det känns som att vi gjort det här i tusen år och det känns som att jag inte kommit långt alls så ska försöka göra ett litet ryck som mest troligt inte kommer gå vägen.

Igår hade vi ingen bild så slutade vid halv 2, då for jag och min älskade g hem till henne, chillade ett tag osv sen tog vi moppen till stan ;) shiiet så skönt det var, kunde gå utan jacka och allt, sen på stan vart vi kvar ett ganska bra tag, vi träffade massa olika, snackade, åt lite i solen osv, sen drog jag hem till baby och satt där ett tag, vi gjorde inte så mycket, skrattade,pratade, såg film och lite sånt där sen tog ja bussen hem, la mig och såg the final, sen lite csi innan jag somna.

Idag måste jag också stanna på stan eftersom vi ska på nå grejs med klassen kl 7, har egentligen träning också, men inga cash för att träna så får skippa den i veckan också:( och vad som händer framtill 7 får vi se, kanske hänger på g eller någon annan i klassen, hatar att ha pengabrist, skulle bara vilja köpa fetaste skrovet eller pizzan och äta iäl mig.. men självklart inte.

Ska göra ett tappert försök att få klart på det här nu, eller iaf få det mesta gjort. lyckades även ha rätt mot måånaaa nyss *stolt*;) ja just ja vi har några 8or som ska vara här hela dagen med oss hahah fififaaaan svär ALDRIG att ja var så där liten då ja gick i 8an, inte en chans!!!!! en vare en bitch också, tydligen kan man vara bitchig när man går i 8an också? jorun kommer sprängas innan dagens slut. och bitchen strirade ut mig och jag tittade tillbaka med min Fuck of blick och jag känner på mig att det här kommer bli en rolig dag.
kisses, peace yuuuaaaall




mysssi

AVGUDAA vädret som varit idag(#)!!! när mamma väckte mig och jag ätit lite lunch gick ja ut på altanen och steeeekte i solen, fiffan så skönt det var! invigde bikinin för iår då, tror tame tusan man fick sig lite färg också och det GILLAS! spelade även lite sims hahah var tusen år sedan och i princip lika roligt som jag minns det, sen åt vi midda, spela lite till sen körde vi ner mamma till hennes träning, eller Jag körde, och mamma som är extremt åkrädd överlevde:) när vi hade släppt av mamma for ja och pappa och fortsatte övningsköra en sväng! när ja kom hem duschade jag och nu sitter jag här..

Har kollat/kollar lite wallander och filmen på 3an, ätit alldeles för mycket popcorn och funderar på hur jag ska ta mig i säng och hur jag ska orka upp imorgon. på något sätt måste det iaf gå eftersom imorgon är det skola igen och det känns faktiskt förjävligt men är bara 2 veckor kvar för våran del! och nu hann wallander sluta för att jah är så fruktansvärt dålig på att skriva här. så take care all bitches, peace























ÅH SÅ FINA

It has been said

Har haft en super kväll & nu sitter jag och kollar på tv4 fakta, himla bra det där faktiskt.. såg om något mord och nu är det nått som heter Ambulansen - först på olycksplatsen himla bra det där, har hunnit gråta 2000 tårar både av skratt och sorg och allt där emellan, kärringen tappa peruken också, haha DAMN va kul det var! har också insett att ja aldrig ska flytta till usa eftersom det verkar som att man mest blir skjuten på gatan där , och om london är så underbart som jjorun berättar är ja lite sugen på att dra dit med henne!!! men först blire turkey 3 veckor och mest troligt malta med klassen sen får vi se vart flyget,tåget,bussen eller kanske båten tar oss! bort från skell lär det bli, längre eller kortare tid får vi se, verkar ju som att man alltid ska börja sakna den här staden trots hur skitig och knas den är, människorna slutas man då aldrig förvånas av!  man får höra det värsta hela tiden tycker jag men det verkar aldrig ta slut, men idag nådde nog det ULTIMATA och ja jag säger bara, vad är det för fel på folk? har folk ingen självrespekt nu förtiden? aja ska väl inte säga mer än så eftersom det hursom helst gav mig ett garvskratt, eller ne okej då det var väl kanske 2... 3... 4 st men nu ska jag inte vara dummare än så!

ska försöka släppa alla tankar lägga mig i sängen väldigt strax, slå igång lite csi eller kanske avatar som ja just laddat hem, den är ju himla mysii så kommer somna gott, sen imorgon får vi se vad soom händer

Sen tänkte jag bara visa ett par jäääääääävligt säxxxxxxxiiga solbrillor ja fick från jorun som hon hade handlat åt mig i london, love u girl♥



- g, miss u


It's my time

BOYYYAAA, den här morgonen/dagen har jag inte lyckats åstadkomma någonting utav speciellt värde. Sitter fortfarande i pjamas och luktar äckligt. Ska när som helst gå i duschen vilket jag har lite små ångest över, färgade håret igår och det vart real good men eftersom svart färg har en tendens att vilja åka hur väldigt mycket varje gång man tvättar håret ska jag försöka tvätta det mindre nu och jag är van att tvätta håret varje dag, Så nu har ja satt upp det i en toffs och ska ge det ett försök men lär förmodligen sluta med att ja tvättar håret i alla fall!

när ja har duschat ska jag iaf försöka få på mig några kläder & kanske en liten make up sen tar ja bussen om till stan och träffa Jorun my lady ♥ har ont om cash så blir nog att jag tar 21.25 bussen hem för natt bussen har jag inte råd med tyvärr, men blir säkert bra ändå!

NU>dusch
take care
peace
out

^^^ LIL WAYNE , hahahahaha åhh JORREEE!!!!!!!!
Och för ni som inte förstår detta behöver inte ta illa upp för vi menar absolut ingenting illa med det. FOR REAL


And i play well

JAH då har man sett talang, efter blod svett och tårar lyckades ja få grabbarna att byta så ja fick se det dock var det inte så bra så dom bytte lika fort, såg solsidan HAHAH svär det bästa sen har jag även lyckats förlora en nhl match mot karl, tusan! nu är karl och tony djupt inne i en match och tony skriker så taket snart kommer ramla ner medans jag och kevva sitter och diggar Notorious B.I.G fett tungt. tjejerna var förbi en stund men drog lika fort? hade tydligen match imorgon. Och nu vart det jalla så ska slita mig och sen kanske lyckas vinna.

PEACE

Keep on Calling

Fick just smset som ja väntat på länge, och som gjorde mig överlycklig rakt igenom.
jorun är tillbaka i sverige. OM du bara anade hur mycket jag har saknat dig♥!


PS. BABY jag hoppas verkligen du tog hem några sexy boys från London till oss!!!!! DS.


Misunderstood

Jah då vare kanske dags att skriva igen då.. kan dra mina senaste 2 dagar lite fort.

ALLTSÅ eva&adam maraton, Gosh var absolut helt otroligt AWSOME! tog bara ungefär 9 timmar, och då räknade vi bort 2 timmar för hockeyn, så där vid kvart över 4, halv 5 på morgonen var vi slitna krigare men vi överlevde även om tony var sånär att dö hundra elva gånger! själv dog jag i skratt ett antal gånger, fifan så liten man va i 6an och pinsam och ouf jag vet inte vad , säger bara eva&adam är fn det bästa! :kan du tänka dig att vara tillsammans med en idiot, jaa kan du? HAHA DAMN
ANYWAY släppade jag mig hem till challe med tunga ben och en migrän som fick mig att nästan käkas, somnade Nästan samma sekund som ja la ner skallen på kudden.. halv 11  vaknade ja av att challe stod och sminka sig så då fick ja nå ryck och kom på att jag också skulle ti stan vilket var i helt onödan eftersom ja valde att åka bil med pappa nån timme senare så hade absolut inte behövt stiga upp men aja, drog till stan, träffa challe efter hennes körning, vi städa min lägga, åt, sen stanna ja i stan sen åkte ja buss hem med challe igen!
IMORSE var den värsta jävla morgonen i hela mitt liv, NÄSTAN! hoppades nästan att jag skulle ramla och bryta alla ben påväg till 7 bussen imorse,skulle vart lindrigare, träffa johan på bussen, var lagomt sociala eftersom båda somna efter 5 meter, hoppade av i stan, hade möte kvart över 8, så gick dit, hade möte till runt 20 över 9 , insåg att det bara var 11 bussen som gick hem, så gick runt,runt,runt och hoppades på att tiden skulle gå fort, det gjorde den inte. så till slut vart klockan fem i 11 och jag fick åka hem!

Så nu ligger jag här i sängen, sliten men tänkte ta en liten vila och förhoppningsvis bli lite pigg så ja kanske orkar med nånting ikväll.. vet bara att det blir då inga bravader eller äventyr för min del ! ska även försöka färga håret idag.. ser ut som kaos just nu! Men först lite csi (Y) PEACE


I got the summer hating on me

Idag vaknade jag av att min faster ringde och jag trodde då att klockan var runt 10.. men den var som sagt 12 så då fick ja lite, men bara lite ångest över att jag låg och sov så jag steg upp och då var det lunch så det var väldigt passande,sen dess har jag mest bara legat i sängen och tjollra på och tidsoptimist som jag är insåg ja att det plötlsigt blev väldigt brottom och jag ska egentligen möta upp dom andra halv 5.. men som sagt jag har oätit och just och pass fått på mig nå kläder och en liten make up som iaf räddar mitt dödsliknande ansikte..Så då är ju frågan varför jag sitter här och skriver då jag egentligen borde stressa iäl mig, huh? 

ANYWAY.. ikväll vankas hockey och sen Eva&Adam maraton, och jag är taggad till TUSEN, kommer bli AWSOME!
ne nu måste ja faktiskt skynda mig, PEACE


!

Pappa kom hem så vi åt lite middag sen for vi upp till stan och stöka ur det sista, nu ska jag väl bara måsta fara dit och städa nån dag, helvette också, kan man bara inte ha gjort bort allt på en dag blir bara jobbigare och jobbigare varje gång ja måste dit för varje gång vet jag mer och mer att jag inte kommer bo där nå mer.. aja nu äre förhoppningsvis bara en gång kvar sen är det över !

nu har ja gjort mig klar och väntar på min hämtning sen blire att fara nånstans, vet ännu inte vars, blir iaf bara att ta det lungt och så där med boysen! och nu kommer dom.. måste dra jaalla bye


from me to you

EY! efter att ha kollat ett antal csi avsnitt lyckades jag somna, vaknade nån gång gick upp på toa  och kände att jag inte riktigt var utvilad så ja gick och la mig igen och när ja vakna var huset tomt. Har fortsatt kolla lite csi avsnitt vilket jag håller på med för tillfället också, åt lite lunch, dammsugat och skurat åt mamma och ja sen har det inte hänt så mycket mer , nu väntar jag på att min familj ska komma hem, lät som att pappa kommer och hämtar upp mig sen ska vi åka upp till stan och stöka ur det sista ur lägenheten.. surt men vad att göra!

får se vad som händer ikväll, lät inte som det blir något eva&adam maraton idag så kanske gullar med mamma och pappa så ja får stanna i stan och mysa with my g♥, om hon kan slita sig från sin man det vill säga ;)

yeyeback to csii, kisseeess

Sticky and sweet

Ja hockeyn gick ju inte alls bra och jag kände att det var faktiskt inte värt smärtan ja hade i höfter,rygg och knän efter att ha stått i nästan 4 timmar! men men kan ju faktiskt vara sista hemma matchen för iår så det var väl bäst att man va på plats.. nu har klockan passerat 1 och jag borde fundera på att sova, har suttit och sett massa kriminaldramor sen ja kom hem, just the way i want it. blir nog att slå på några avsnitt av csi innan jag sussar, har ju lov så det är ju inte jätte brottom om att börja kämpa sig till sömns.

får se vad morgondagen har att erbjuda, hördes som att mamma,syster och bror skulle upp till stan och fixa massa grejs bland annat pass, men eftersom min ekonomi inte räcker till den här månader och ja inte orkar stiga upp tidigt för att åka till stan så tror jag att ja väntar med hela pass grejen till nästa månad, och då kan challe hänga på samtidigt och fixa sitt!

annars kanske ja skulle träffa tonky imorgon och hördes även som att det rycktades om eva&adam maraton,ffifan så nice och daaamn att man ska lyckas fastna i farmville varje gång man försöker skriva ett litet inlägg som ändå tar 94937 år att skriva! så nu täntke ja lyckas avsluta här innan ja börjar med något annat, vilket blir csi !



göllii, JUSTJA glömde säga, har även fått livstecken från Jorun där borta i looooondon, om det nu inte var någon annan som skrev, men enligt nära "källa" ,METALKINGTOHER@MSN ska hon vara i london och planet kraschade inte dock var hon nära döden med en huvudvärk så om hon lever förtillfället vet jag faktiskt ingenting om... men skönt att hon tog sig fram iaf! och nu är ni förvirrade själar men inte jag! nattii


Thats how we do it !

Gårdagen var ungefär segaste dagen i världen..kändes som att den var ett år lång. Men när klockan började närma sig 20.00 tog jag mig i skinnet, gjorde mig någorlunnda levade, for ut och övningskörde med pappa, det gick bra, körde till hökmark, hoppade av hos marcus, satt där och snackade på, åt lite godis, drack lite cola , såg nån film som var rätt bra, skämtade på och så där, då ringde gabban, och bad om ursäkt för en grej hon hade gjort tidigare som gjorde mig lite ledsen så hon undra om dom kunde komma förbi, så gabban ,sofia och djordje kom till hökmark och träffade oss, sen skjutsa dom hem mig. När jag kom hem slog ja på csi och han se några avsnitt innan john blund ville komma och skalla mig!

Idag vakna jag typ 11 och var piggare än allt, fattade ingenting, gick iaf upp och åt frukost sen fick ja nått rus så börja städa hela rummet, typ dammtorka, plocka ihop tvätten, dammsuga osv, veck tvätt och slängde i ett tvättmaskin haha och efter det kände jag mig som världens äckligaste så ja tog en låång dusch och nu sitter jag här !

Ska så småningom börja fixa mig lite grann eftersom sen bär det av till stan och hockey med familjen!
blir nog trevligt, ne nu ska jag försöka torka håret och försöka göra något av det så det iaf går visa sig ute !  Take care fellows.

Ps1. Hoppas du hare bäst i London Jorun gummaan, du får mer än gärna shoppa upp halva stället åt mig ;) Miisss ya! ds. Ps2. Gbaby, jag älskar dig ♥ ds.











To all my true thugs and all my real bitches !

dead feeling

shulu sitter nu hemma hos annniiii bebis , jorun och nathalie kom förbi för ett tag sedan. när ja kom hit gick ja och anna och handla sen gjorde vi varmamackor och sen såg vi hockeyn, och det vart ju vinst så nu sitter vi och snackar lite skit om allt drama som händer här i skell. ska även passa på att ge jorun en stor kyss efter som hon lämnar oss och åker till london imorgon ::( kommer sakna dig bbaaabbbbbyy

njae nu ska jag avrunda här och vará lite social med girlsen tills min hämtning kommer där runt halv 12 skulle jag gissa på, då blir det hem och mysa till en film och sova, tjiizzz

pzzzz


Listen, I am alone at a crossroads I'm not at home in my own home And I've tried and tried to say what's on mind You should have known

 











only god can judge me

Igår var det kort dag så vi gick bara till 11 ungefär, möte upp pappa på obs vid 12, handlade, åt en french och sen for vi hem. blev grillat ti midda sen skjutsa mamma ner mig till tony där jag han bea och challe såg hockeyn, även karl kom förbi lite senare och spelade kort med oss! Inatt sov ja hos challe och nu sitter jag hemma för att mormor och morfar är här, challe har nå släktgrejs och kommer hit ikväll efter det och sover med mig♥

annars har ja inga planer för lovet, får helt enkelt ta en dag i taget och se vad som faller mig in. Jorun drar till London och jag är INTE alls avundsjuk.. jamena vaddå vem vill fara dit och spendera massor med pengar på äckligt snygga kläder,skor,brillor and so on.. inte jag iaf, ELLER hur var det nu!
kanske ska ge skellefteå stad en chans till shopping men frågan är ju då.. hur jag ska ha cash till det och som vi vet är utbudet ungefär lika stort som minsta kiosken i london.. TYP! tror dock jag ska försöka få mig till hockeyn på månda sen har ja bara möte på fredag nästa vecka så det blir rätt chill!

ne nu ska jag gå och se om det vankas käk.
Take Care PZ


RSS 2.0