Come and save me tonight


Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
For all the rest of time







ps. marcus jag älskar dig mer än vad någon annan någonsin kommer att göra.
Och jag ska alltid vara din, tvivla aldrig mer på det♥


If I were to rap about the crap that's out That's the route you probably want me to take Cuz your just dyeing to know what I think And my take on some other rappers

Igår vart det hockey , men de var inte så mycket att hurra över eftersom det gick skit.. men om man inte åker skridskor på match så är det väl inte så konstigt.. efter hockeyn sovde jag över hos nina & mange eftersom ja hade sovmorgon till halv 12 idag vilket var bland det skönaste jag har varit med om, mer sånt tycker jag (Y)

Så nu sitter jag här i soffan och gör absolut ingenting.. har lite läxa jag skulle behöva ta tag i men som vanligt skjuter jag fram det men nu ska jag nog på riktigt försöka göra klart dom här sakerna. för sen väntar ju idol...

annars så längtar ja till helgen nu...


för dagen vet vad som väntar dig , att natten kommer och hämtar dig.

Nu ligger jag i min kära soffa i byske, som jag förövrigt lyckades somna i inatt (Y) Har varit på ica och köpt godis.... och jag känner att detta inte bådar gott.. kommer sluta som smällfet :( men som marcus säger "bara mer att älska" tur att han är gullig iaf! och förhoppningsvis kommer det aldrig gå så långt ;)

Var som sagt hemma över helgen och allt funkade bra..i söndags vaknade jag av att marcus kastade min dator på mig och ingen hejdå puss fick ja då heller hahah, så då vart ja tjurig och började städa rummet istället haha skurade till och med för det antar jag att han inte hade gjort på tusen år (?) ja var lite små äckligt iaf .. efter det for ja hem och sen for vi till farmor och farfar för att rensa ut gamla saker eftersom dom flyttar till en lägenhet! efter det blev det lite mat och sen tog jag bussen till stan gick till kaplan och såg när marcus och pasi spela innebandy match, efter det blev det en bil tur innan jag tog bussen till byske.

Så nu ja ligger jag som sagt här...  med min godis påse och idol står på för fullt !
imorrn väntar skolan och sen blire nog hockey förhoppningsvis.

Måste bara passa på att säga att ja har världens mysigaste baby som jag inte skulle byta bort mot nånting i världen! och sen bara den lilla detaljen att du borde komma hit och sova med mig(A) nån måste ju klia min rygg hahaha ne förlåt , men tack för en underbar helg, som alla andra helger. beger mig nog hem för din skull snart.


jag älskar dig♥


white trash beautiful

Nu sitter jag alltså i soffan och ser hockey med min madre, dock är inte aik så mycket att heja över just nu , men så klart 1-1 målet gjorde ju allting lite bättre. Efter matchen hoppas jag på mycket mat för jag känner mig utsvulten.. började jobba halv 6 imorse och jobbade 10 timmar.. vilket känns i kroppen på grund av att jag är en riktigt klenis , hähä.

Igår for jag alltså hem efter skolan, åt middag med familjen och efter det ville marcus att vi skulle ut och fiska hahah så ut for vi, i mörkret, ni kan ju gissa själv hur det gick haha. Efter det for vi hem till mig igen, såg idol och sen såg vi män som hatar kvinnor med mamma och pappa.  jag pendlade mellan att vara förbannad på den manliga rasen och att försöka hålla mig vaken, och mamma var mest förbannad på den motsatta varelsen ;) och marcus och pappa hade ABSOLUT ingenting att säga till om!

Ikväll blir det också en lugn kväll ska äta middag här hemma och tjollra på lite innan jag åker till marcus, jobbar inte imorgon så får äntligen sova längeeee! gonna be lovely!



haha och bara därför jag är seg på att skriva, och skriver tydligen i perioder, eftersom nu är det period 3 och vi leder med 1-2 Wiihhhoh. peace

låt hela världen se ditt underbara leende

Sitter alltså på skolan nu och väntar på att vi ska börja vilket är en timme bort men det gör ju inte så mycket.
Slutar halv 4 idag och efter det blir det käk och hockey (Y) wiho.  efter matchen hördes det som att challe skulle följa till byske och sova :) sen imorgon drar jag mig hemåt lövånger för att tillbringa helgen där, ska jobba på lördag också, kändes mindre peppande men som sagt så lockar pengarna. . .

aja har inte så mkt mer att säga så ja tänkte bjuda på några åbyn bilder istället,
enjoy



hade tänkt bjuda på massa mer bilder men nu la datorn av så det får bli en annan gång.
men till sist tänkte jag bara säga...


Bråka ALDRIG med en arab... dom är LIVSFARLIGA!!!!!!



jag är hellre ledsen med dig än lycklig med någon annan.

Tillbaka i Byske efter att ha varit hemma över helgen nudå..
var dock mest hemma på fredagen, marcus kom och vi firade casper. På lördag steg jag upp och for och jobbade, på kvällen vart det tatung med familjen innan ja for till marcus. På söndag morgon var det upp och jobba igen och sen for jag tillbaka till marcus. en mysig helg iaf.

idag har ja varit i skolan hela dagen, fick även sluta tidigare WIIHO. Då vart det in på stan en sväng och hämta ut hockey biljetterna(Y) ringde i helgen men då var dom slut men marcus ringde idag och då lyckades vi lägga beslag på 2 st :):)

Ikväll blir det bara att ligga här i soffan, ska se lite hockey och göra lite engelska, sen ska jag sova som aldrig förr..



marcus


All you ever cared for was to make you stronger No-one I have known has looked so weak,

Samhälls nu då, till klockan 12 sen slutar jag wiiho. Var i åbyn från onsdag till torsdag hah fyfan vad kul, förutom att ja sög på sumobrottningen :( men paintballen var iaf gryyym. Sen var vi ju dock bara 7 st som sov över vilket var det tråkiga men det var kul iaf förutom att vi vart iäl skrämda, har aldrig varit så rätt i hela mitt liv och vi vet fortfarande inte vem det var som försökte döda oss eller vad dom nu försökte med, skrämma iäl oss iaf vilket är samma sak som att döda. Var helt död på skolan igår men klarade mig igenom hela dagen ändå, bra av mig! När jag kom hem till byske vart det soffan, och där låg jag hela kvällen eftersom ja har ju blivit lite små sjuk med hosta och så där så det var allt jag orkade med, såg lite idol åså där.

Nu efter skolan blir det att ta sig in till stan för att leta födelsedagspresent åt min bror som fyller år idag, grattis gubben ♥ efter det blir jag upphämtad och åker sen hem till lövånger över helgen, så marcus kommer till oss ikväll för att fira casper, imorgon ska jag upp och jobba, blir troligtvis middag med familjen sen på kvällen och sen blir det nog att sova hos marcus för att sen stiga upp söndag morgon och jobba igen, kändes inte så peppande men jag behöver pengarna så! har inte träffat marcus på typ en vecka nu så saknar honom i massor tur att vi får umgås hela helgen nudå.

Ska försöka skriva ihop några rader , eller några sidor om våldtäkt nu så jag får sluta.
pz.


I can say I'm truly happy to this day
You made me think I better live my life everyday
There's never been a doubt in my mind
That I regret ever having you by my side


fit for fighting

tjulululu sitter jag alltså här framför idol och dog just av skratt hahah asså tjejen hade verkligen noll koll. OUUUF  och nu kom det en jätte bra kille.. GOOOSSSSH rösten var helt insane. och nu äreee eva, ÅH EVAAA!
orkar som inte haha..

Annars så händer det väl inte så mycket, för ni som inte visste bor jag numera i byske hos mormor och morfar. Känns så där eftersom jag är långt ifrån alla, alla i lövånger iaf men inget annat som funkar just nu så det är detta som gäller. Blir iaf hem till helgen, casper fyller år på fredag så jag och marcus åker nog på barnkalas hah sen jobbar jag lördag, söndag men ska hinna med att spendera massor med tid baby också hinna kramas med challe är också på schemat men det lät som vi jobbade ihop vilket gjorde allting mycket bättre :)

Imorgon väntar en lektion sen drar jag och klassen iväg till åbyn för att ha kick-off där , vilket innebär massa trams,tävlingar och paintball hörde jag :) DOCK har 2/3 av klassen , eller är det kanske mer ? aja har hur som helst bangat på att sova över och alla har fixat nån som hämtar  dom och just nu hatar jag min klass för det eftersom jag fattar inte varför alla ska vara så tråkiga. MEEEEN vad att göra, jag och dom andra 5 som är där får väl förhoppningsvis kul! -.-

aja nu har det tagit mig typ hela programmet att skriva det här inlägget hahaha borde kanske lägga ner skiten istället, vilket jag tror jag gör nu. först blire dusch, lite tv och sen förhoppningsvis sängen!

marcusbergström!



Marcus Bergström

14 september.
9 Månader.


Jag älskar dig
&
vill alltid vara din.


för all framtid

Marcus Bergström.

Min styrka,
Min sorg & Mitt Hjärta
!


Jag älskar dig

du, jag tror vi flyr rakt in i solen, och om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig. men du, jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag. jag ger dig allt, allt jag har kvar.

ALLTSÅ.... varför VARFÖR söker vissa människor till idol ? jag SKÄMS samtidigt som ja skrattar så att tårarna rinner och gråter tårar när det är vackert, men en sak är då SÄKER jag ska aldrig aldrig aldrig söka till idol eller dylikt för det första.. okej ja vet att ja inte kan sjunga men jag skulle aldrig få för mig att ja kunde sjunga och för det andra skulle jag  absolut inte riskera skämma ut mig för hela svenska folket.. ouuuff jag nöjer mig med att skämma ut mig varje dag för människor här i skell.  gå hem och lägg er ! fast dock skulle väl idol vara TOTAL tråkigt om det inte var för alla dom här människorna! så jag ska väl sluta klaga nu och göra som min mor skulle ha gjort.. sätta mig i soffan, blunda och lyssna och på dom dåliga tror jag att ja håller för öronen och bara tittar !


bor ju som sagt hos marcus nu och har gjort det ett tag.. bara så ni vet så nu behöver vi inte prata mer om det. idag var det skolfoto och jag vart som vanligt skit ful och hamnade så klart på samma plats som förra året , dock var ja typ utanför bilden det här året åååh aja skit samma vem bryr sig! kände mig även skitduktig när ja klara alla engelskaglosor wiihho blire vg på engelska b iår eller ??





jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din,

& att dina ord i natten är det enda som når in,

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.


Förändras förändras aldrig behåll din röstlöshet Och stanna inte såna som oss blir aldrig framme Ta min hand och kom så går vi vidare



Kom sommarnätter under stjärnor kom, med ensamheter dagen om
och om du behöver den finns aldrig gryningen har sett hur kärlek vunnit.
Försvunnit och förlorat, och du lämnar de skrattande när du gått
och om du brydde dig säg inte till nån ge inte bort dig själv.

Jag har sett kärlek från båda sidor nu,
från och ge och ta och ändå ser jag bara kärleksillusioner
och nu minns jag jag förstår inte kärlek, inte det minsta.

Och jag skulle ha ringt dig ikväll men handen fastnade framför mig,
och jag skulle sagt;
"jag älskar dig" men stolthet kom i vägen.
Och du eller jag vem är konstigast, är det bara jag som förändrats
ja nåt är borta men nåt hittas, varje dag.

Jag har sett livet från båda sidor nu,
från upp och ner och ändå ser jag bara livsillusioner
och nu minns jag jag förstår inte livet, inte det minsta.

Har sett allt från båda sidor nu,
från in och ut och ändå ser jag nu bara illusioner
.

du har ett hjärta av sten

Marcus ligger i sängen och är jätte dålig, kan inte prata för att han har så ont i halsen så jag försöker göra mitt bästa för att ta hand om honom, typ mata han med piggelin och ge medicin antar att inget av det gör det mycket bättre men ja kan ju försöka iaf:)

har just ätit och snart blir det nog att ta en dusch, hoppas det är någon bra film på tv ikväll.

Btw, någon som vet av en ledig uthyrelägenhet ?

cleant


that don't kill me,

nu är jag hemma, har ätit lite och ska om exakt en timme åka upp till stan igen för att hälsa på baby som ligger på lassa över natten. och imorgon väntar skola igen dock har jag bara en lektion som kändes väldigt onödig..samhälls tror jag, så rätt viktig.. men vad att göra så blir nog att ja kanske far upp på lassa när jag har slutat och stannar tills det är utskrivning. aja får se, ska hursomhelst bli skönt med helg!!!

en bild säger mer än tusen ord.


And I taste What I could never have It's from you

Helt okej dag förutom att nk suger och ja som vaaanligt besökte jag john blund på småföretagande men jag var ju iaf duktigt på turismen ? vi jobbade som svin i över 2 timmar och det visade sig löna sig också så nu hoppas vi bara på det bästa så det blir cashfloooooow! trodde iaf mitt hål var idag men det visade sig attdet var imorgon, typiskt alltså, men har en sovmorgon som ja är rätt lycklig över :$ ska njuta till tusen så funderar på att lägga mig och sova nu så ja få sova määäängder med timmar.

challe har ju som sagt övergivit mig och dragit till fjällen.. KUL och marcus åker in på operation imorgon, bubben då, men har ju faktiskt lovat att ta hand om dig hela helgen så, allt för dig

naaee nu blire SOOOVA dock utan bejbbiiiyy , var är du ? halluu?




All the times
That I've cried
All that's wasted
It's all inside

And I feel
All this pain
Stuffed it down
It's back again

And I lie
Here in bed
All alone
I can't mend

And I feel
Tomorrow will be okay
But I know


To the woman so heartless

Igår for jag och hälsade på min moster nina, saga♥ och en otroligt vacker liten flicka tuva♥. Nyfödda bäbisar tar typ allt, att bara få hålla den i sina armar, se dom stora ögonen och veta att den tillhör ditt kött, din släkt. Vart dock en jobbigare dag idag då mormor ringer mamma och berättar att tuva åkte ambulanshelikopter till göteborg för att opereras, helt oväntat. vart en lång dag men till slut skickar mamma ett sms om att allt hade gått bra , ouf vilken lättnad. så hoppas vi på att det fortsätter gå bra utan några komplikationer.

Gabban följde med hit igår efter skolan och vi hade en mysig kväll, dock hade hon typ panik för att hon trodde att hon hade kommit till landet i ingenstans och ja försökte försäkra henne om att vi faktiskt bara var 4,5 mil från stan men hon förstod nog aldrig riktigt det.natten var dock inte lika mmysig eftersom en viss gabrielle tog upp hela sängen -.-  men nu har hon gjort klart för mig att vi aldrig mer ska sova i min säng tillsammans eftersom vi är för feta och det blir för trångt och aldrig mer på en vardag eftersom det var så tidigt att stiga upp , så nu vet vi ju det iaf, men det var iaf en mysig kväll med lite cykling (där jag förövrigt offrade blod svett och tårar för hennes skull igenom att skjutsa henne ooyyff) lite film och tända ljus haha och nu lät det som att vi typ är gifta haha aja måste bara säga tack gumman .

Ikväll har jag varit med marcus vi gjorde inte så mycket , vaijna lite sen såg vi nån film som var jävligt bra ändå.. men så klart minns jag inte vad den heter aja bra var den iaf och nu hade ja tänkt sova så ja orkar skolan imorgon .. kul med ett hål mitt på dagen på 2,5 timme. aja tänkte bjuda er på några grymma bilder innan jag somnar ;)


Tjejor♥ PS. JOHANNA KOM TILLBAKA TILL OSS I B!! DS

ettan OUUUfff -.-

Älsklingsklass. vi är fanimig gryma.

systrar, bröder, själsvänner, kalla det vad ni vill jag älskar er!


och till sist måste jag bara säga att jag kommer sakna dig hjärtat, ja jagvet du åker till fjällen över 3 dar men ändå , för mig är det en evighet , och att bara veta att ja inte kan träffa dig när ja vill :(
och du kommer förmodligen inte se det här förrens du är hemma för men jag älskar dig.
själsfrände, själssyster.


RSS 2.0