make it hot in this party

Vad att säga, hade en AWSOME kväll igår!! trots att vi var väldigt tråkiga utan utklädnad men shiet tror ni vi har tid att tänka på sånt hahah. en bra kväll hursom helst! Natten var mindre bra eftersom när ja skulle försöka sova där runt 2 tiden kanske började så klart hostan och jag sovde inte en blund fram till klockan 7 imorse då jag sprang upp till mamma och beklaga mig så hon bad mig leta åt nått som ja inte minns vad det hett, men aja jag tog en sån och lyckades nog somna rätt fort, vaknade halv 1 av att mamma kom inoch sa att det var lunch, steg upp, åt lite lunch sen har jag mest legat i sängen hela dagen!

Familjen är i stan och jag sitter här själv och ser hockey men jag byter nog kanal nu för det står 3-0 till frölunda efter första perioden.. så inte ens det kan jag nöja mig över .... ! Aja får se vad kvällen mer har att erbjuda, jobbar imorgon fast börjar 11 så det var inte så farligt , får sova ett tag iaf fast dock kom jag på att jag absolut inte får ha hosta i natt .. för då kommer jag aldrig orka jobba, aja whatever, bilder från går kvällen får ni om emily lägger ut dom någonstans så jag kan sno dom hehe
pz


Jag vill se dig leva ett liv i frihet Sitter med en klump i halsen men jag skiter i det För det förtjänar jag

Natten blev tio gånger värre än vad jag hade hoppas på, grät mig igenom ungefär halva på grund av hostan, och när jag ÄNTLIGEN lyckades somna i morse ringer min älskade pojkvän som inte var så älskad just då...så självklart kunde jag inte somna om och då vare bara att stiga upp så ja har hunnit spela massa spel med casper, den försvunna diamanten, jag förlorade 2 gånger och lyckades bara vinna 1 :(

Snart ska jag nog hoppa in i duschen för sen bär det av till stan för att fira g och y, blir nog en awsome kväll :)!
om det vågar bli lite varmare så jag vågar mig utanför dörren det vill säga...



Så se nu till att ta för dig och sluta kämpa för mig


This is it

Idag när jag lyckades väcka marcus tog jag bussen upp till stan tillsammans med challe, väl i stan gick jag challe och therese och såg Michael jackson - This is it , jag säger bara se den! den var underbar♥  efter filmen for vi till max och fick i oss lite käk efter att ha stått i kö i minst 30 min -.- men de vare värt iaf! Sen for jag och challe till hockeyn, dock var det inte så mycket att hurra över eftersom det blev förlust med 0-4 så vi tog bussen hem och nu sitter jag här framför tvn och funderar stort på att gå och lägga mig eftersom min hosta tar minst sagt DÖD på mig, tror seriöst ja har varit påväg att hosta upp lungorna minst 10 gånger idag, kan ju tame fan inte ens andas... så ska ta mig en noskalpin , eller noslapin eller vad dom nu heter sen förhoppningsvis somna till en film och hoppas på att ja får sova hela natten!

pz


she's ready to leave

Konstigt nog överlevde jag både stripdancen och boxningen igår kväll, och mår faktiskt inte lika dåligt idag som förra veckan, kan iaf röra på mig! Nu är i alla fall utbildningsdagarna över och ÄNTLIGEN kan jag få lov, dock känns det verkligen inte som lov så aja skitsamma.

Har just ätit lunch , vaknade rätt tidigt så har hunnit dra tapeter också heheh så nu ska jag nog på gymmet en sväng och bara ta det lite lungt kanske sola också om jag orkar, ska försöka få med mig marcus också men han ligger förmodligen och sover så det blir väl en process som tar flera timmar !

Och ikväll blir det nog bara myysss med bababyyboii♥





take me back,

Jaha då sitter man på skolan trots att det är lov, känns himla pisst faktiskt :/
Anledningen är i alla fall att jag ska på en föreläsning som är idag och imorgon och självklart skulle den börja 9 på morgonen idag.. HAha känns lite pinsamt att vara här eftersom att alla lärare jobbar ju och alla kollar himla snett på mig som att ja vore typ dum i huvudet som har glömt bort att det är lov haha aja jag får väl leva med det dåå...
helgen har spenderats en hel del i hökmark och i byske med familjen, eftersom mormor och morfar ska flytta har jag nu pakat hem alla mina saker igen, så vi får väl se hur det går .. bra hoppas jag väl!
Ikväll hördes det som att det skulle styras nånting i lövånger så jag får se om det blir nånting roligt och att jag inte är för trött...var ju trots allt tvungen att stiga upp 6 imorse :/ iså fall blire nog en lugn kväll, känner mig lite bitter, han absolut ingenting att göra på lovet ? träning imorgon har ja bokat in och troligtvis en bio på torsdag möjligtvis men vad mer ? marcus åker troligtvis till stugan på torsdag och lämnar kvar mig här.. blir väl att försöka sova så mycket som möjligt ska även försöka göra klart lite saker som jag har ogjort.

aja nu skriver josse att jag ska komma till central, bäst att skynda :)

jag tror jag dör

Oooohhhhhhh my gooosssssshhh, njuuuuut flickor




jag tror jag dör

Oooohhhhhhh my gooosssssshhh, njuuuuut flickor




WWIIIHHHOHOHOHOHOH

SHIET JAG ÄLSKAR GABRIELLE HENRIKSSON OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD JUST NU BARA FÖR ATT HON ÄR DET!!!!!!!!!! FYFAAAAN VAD JAG KOMMER SOVA GOTT IIINNNAAATTTTTT, GGGGGGGGGDU ÄR FAN BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST HAHAHAHAHA JAG DÖÖÖR WIIIHO DU SABBAR FAN MIN FRAMTID GENOM ATT TAGGA MIGGGGG , GAAH ORKAR INTE MER GODNATT


Vi vann den kampen och vandrade ända hit Det är ingen slump att du döptes till änglalik

Har lovat mindre, men nu ska jag hålla allt
Går ut på stridsfältet, upp med hakan, huvudet kallt


Jag känner mig som igår, uppgiven, förtvivald,frånvarande ?
Vet inte vad som händer, allt känns meningslöst av någon anledning.
vad ska finnas i ens liv för att man nån gång ska vara lycklig till tusen, har en pojkvän som jag älskar mer än allt, har världens bästa vänner, och några mindre bra men aldrig ska man vara tillräcklig ? är less, less på att inte kunna vara tillräcklig. hur mycket man än ger krävs alltid mer. jag ger inte bort mitt hjärta till vem som helst, men när det händer blir man krossad. svor på gud att aldrig mer tvingas ner på botten. livrädd för att bli lämnad.

Aja jag antar att det är en sån här dag då allt bara känns fel. Ska iallafall inte låta mitt humör gå ut över någon annan.


det är kallt här, och förtvivlan bara växer
vi röker bort vår sorg, men den slår oss dagen efter
Gud, ett litet fel så det blev igen
Jag är lyckojägaren som alltid lämnas tomhänt


when we ride, we ride

Jaha, då var den här helgen också över..
jobbade både lördag och söndag, sen har jag spenderat resten av tiden med marcus.

Börjar egentligen halv 10 idag men gabban ville att jag skulle ta den tidiga och då blev det så, så nu sitter vi här och kollar lite bloggar och allt sånt skit , slutar runt halv4 idag och då bär det av till byske igen,:/ Sen imorgon blir det att stanna i stan för då är det stripdance som gäller ;) kanske boxning efter det också:)

aja ska tagga nu , pz


It's amazing, so amazing, so amazing, so amazing, it's amazing

Nu sitter jag hemma hos min kära pojkvän och ja ska alldeles strax lägga mig för att sova eftersom jag ska upp och jobba kl 8 imorgon.... kändes jäääävligt drygt men aja vad att göra.

Ikväll for min familj och fira viktor åt massa tårta och slisk sen for vi hem och jag packade och åkte hit direkt! Och timmarna har typ runnit förbi och vi har inte gjort mycket alls...som vanligt då! Fast duscha har vi hunnit med iaf :)

Ne nu ska jag försöka ta mig i säng för det lär ändå ta big time innan jag somnar :)

pz

So dark and so cold my friends dont know this otha side of me

Ja nu sitter jag här framför bonde söker fru eftersom det är det som typ finns på tvn här, dock sov ja bort hälften och vaknade av att marcus ringde, och tur var väl det eftersom jag låg med solariumet på eller ja det är något liknande iaf och jag känner mig lite rosenröd..så jag hade väl vart neger om jag inte hade blivit väckt.

SÅ vad annars, imorgon blir det hockey tror jag och efter får vi se om det blir att se på marcus match och sen till byske eller om jag åker till byske själv , återstår att se :)
Ochjaauuusst ja 

Jag och marcus har 10 månder idag ♥
så grattis till oss haha, tyvärr tillbringar vi inte ens kvällen ihop på grund av att jag sitter här i byske och han har träning hemma såååå men däför blir det nog middag, hockey och mys imorgon, annars kommer det ju andra dagar.. Inte långt från ett år nu, ouuuff känns helt sjukt, trodde aldrig jag skulle kunna stanna hos en människa så länge igen , eller länge och länge det är inte speciellt länge och tänker man på dom som har varit gifta i 20 år så skrattar dom sig dubbelvikta, men för mig är det viktiga månder särskilt när jag ha så himla svårt att tycka om nån och hålla mig till en person under en längre tid tur att jag vart förälskad och störtkär i en underbar kille och vi har båda gjort misstag och vi har båda dåliga sidor men trots det vill jag alltid hålla ihop med dig !

jeoojejej nu har ni andra hoes nånting att snacka om resten av veckan,
kyss



A world so cold
A world where only some will go
But not return when will they learn
Were do they go god only knows
Stay Wide Awake


Sometimes I play possom like I'm asleep it's awesome!

Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig, tanken var stripdance och boxning, men vad hände ? jo istället får man migrän och börjar spy! mysigtvärre, så känner att det absolut INTE var värt att köpa den där subway mackan som jag ändå inte fick behålla särskilt länge.. så för min del blev det att ta bussen hem. har legat och vilat ett bra tag nu, och antligen har det släppt lite iaf. Och eftersom mormor och morfar inte ha det största utbudet av kanaler så lär jag nog lägga mig snart igen eftersom det finns inget bra att se !

Imorgon väntar naturkunskap första lektionen och jag känner redan hur jag ryser.... vill vill vill inttteeeeeee..
för att jag förstår INGENTING, jag kommer ALDRIG förstå det där, och jag förstår inte hur det där ska vara gymnasienivå? ALDRIG.. men han på komvux tror väl att vi är framtida forskare (?) aja är väl bara att pallra sig dit då...Slutar även 4 vilket sög lika mycket och halv 4 på torsdag oouuuuffffff fan vad lat man är alltså.. dooock har jag gjort allt plugg för veckan, tror jag ? om det vore så väl är jag oerhöööört LYCKLIG.
aja nu ringer luren, dags av avrunda, take care bitches, pz

 



Vad vet du om månljuset
Förrän du blivit sönderslagen under det
Och vad vet du om gryningen
Förrän du mött varje morgon
Med sömnlösa ögon

Sprid ut bensinen över solnedgången
Riv ner staden
Häll ut havet ända bort till horisonten
Tysta ner musiken
Jag kommer aldrig hit igen


låt inte problemen slå ner dig,så länge vi lever låt kärleken hålla vår hand

shit man kan nästan tro att jag har gått och dött men det har jag ju så klart inte.
Allt är lite upp och ner som vanligt , vissa dagar helt perfekta och andra lite mindre bra men helgen har tillbringats med familjen och marcus vilket just nu är det bästa för mig.

vet inte med vad jag ska säga.. förutom att ibland märker man vem som är ens bästa vänner och ja tänker absolut inte ödsla tid på människor som inte gör mig något gott.
Tur att jag har dom som är ärliga och äkta. Jag vet att jag klarar av allt, och jag har bara marcus att tacka för det, han har hjäälpt mig mer än någon annan, och vi bråkar och tjurar imellan åt men i slutändan så ligger du alltid vid min sida.. ochjag älskar dig mer och mer för varje dag som går.

annars är jag så less på skolan att ja bara vill dö....ska försöka ta till lite sömn och hoppas på att det känns bättre imorgon, för då bär det av till byske igen.  aja hoes and bitches takecare



PS. har ett fett sugmärke på kinden vilket ser förjävligt ut..det har gått ner lite nu, och jag hoppas för allt i världen att det är så gott som borta imorgon! DS

if i could hold you forever, i would

Hade världens sämsta morgon, med försovning, ett värdelöst prov osvosv..

Marcus kommer till skolan...Och ger mig 3 röda rosor!
Och jag var inte långt ifrån att svimma,
& tårarna var inte särskilt långt bort dom heller.
så rörd blev jag!

om jag inte har sagt det förut säger jag det nu!!
JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN
Och jag kunde inte vara lyckligare.



jag älskar dig mer än livet.
och det kommer jag alltid att göra.


and never back down, and i wanna say thank you, for making me so much stronger, making me a fighter

ÅHHH.. jag känner mig så bitter ikväll, och sönder stressad. Har tydligen en massa jävla plugg att göra och jag sliter snart mitt hår, men våldtäkts uppsattsen är iaf avklarad och på den fronten kan jag andas ut men då har ja ju som sagt frankenstein,boklogg, småföretagande med resultatkalkyler och likviditetsbudgetar och allt vad det nu är kvar att avverka, Har bara behövts en STOR kaffe kopp och massor med chips för att göra klart våldtäkt uppgiften och nu ska jag snart försöka mig på småföretagande.... då lär det väl behövas ett skrov och 15 cola MINST!! Och inte blir det mycket bättre av att skellefteå aik fick alzheimers och glömde hur man spelar hockey...........! och jag kommer väl snart glömma bort vad jag heter


Imorgon väntar Nk första lektionen och jag gråter fan över det , för jag vet att det snart kommer ett prov där också.. och SERIÖST vem förstår sig på protoner,elektroner,wander waal bindning och all såånt skiiiiiit, shiet det bara snurrar i hela min hjärna när han drar igång och pratar om det där som om det vore världens lättaste sak.. aja jag är då dödsdömd på den fronten.

Ne nu har det tagit alldeles för lång tid med allting , till och med skriva det här... haha bara för att ja fastnar i allt annat hela tiden:( ANYWAY....

Jag bjuder på dessa sockertoppar och slutar INTE skratta åt bilden HAHAH

bara för FULA♥!


Pz

every day since that

SERIÖST??? är det ens männskligt att det får vara så här kallt, och ändå vill jag hellre ha vinter än höst , man känner sig som värsta barnrumpan när man vet att när snön kommer gå man runt i -17 och knappt bryr sig , nu är det 3,4 - och man fryser ränt iäl.. dock snöade det ju tydligen överallt igår förutom i lövånger!

Idag efter skolan åkte jag buss hem och marcus var på pisshumör så jag också vart det men sen vart han gladare och jag fortsatte att vara sur , hahah ne okej då faktiskt inte! For iaf hem och käkade lite mat, eller okej, lite var en underdrift...var snarare mängder aja hursom helst for jag till marcus efter det och vi myste på lite innan hans träning då for ja ner till lövånger för att handla lite till mamma och höll som sagt på att frysa iäl.. lyckades så klart få med mig en chips påse hem..

SÅ nu sitter jag och trycker i mig den där enormt goda cream cheese påsen samtidigt som jag, spelar mafia wars på facebook, skriver en våldtäktsuppsatts,skriver här , ser film och forskar om frankenstein går bara finfint lite många bollar i luften bara. men jag ska snart unna mig själv en vaaarm och låååång dusch !


Stay wide awake

Sitter alltså på skolan nudå.. börjar inte förrän halv10 egentligen men har lite saker som måste göras klart och då vart det så att ja åkte med den tidiga.  Har haft en toppen helg som vanligt,skulle vara med challe, tony,jonas osv igår men det blev mest tjafs så det slutade med att ja hamna hos marcus och var där hela kvällen!

Slutar kring halv4 idag vilket kändes megadrygt men men vad att göra, mormor och morfar är borta nu i veckan så troligtvis bor jag hemma hela veckan, lutar mest troligt åt att jag flyttar hem nu igen, för min egen skull, min familjsskull och marcus skull. hur länge vet jag inte men det blir nog tills vi hittar en fin lägenhet.


marcus bergström

nu har jag äntligen hämtat baby, och jag känner mig lyckligast i världen!
helt jävla underbart-


haha jag måste börja bete mig! låter inte som mig ?

aja Loovveeuu

Sing with me, sing for the year sing for the laughter, sing for the tear sing with me, if it's just for today

Nu sitter jag nyduschad och väntar på lite käk samtidgt som casper ser star wars så att det ekar i hela huset så man blir nästan döv på köpet (Y) Hade världens mysigaste kväll hos baby igår och vi somnade faktiskt rätt tidigt,dock blev vi lite ovänner imorse haha eftersom båda är lika morgon trötta och tjuriga men sen när vi var lite vakna så vart vi vänner rätt fort. Jag orkade aldrig följa till norsjö för att för det första var jag varken kläd eller sminkad eller något när dom skulle fara sen så var det inte 100% säkert att jag skulle rymmas i någon bil från stan och det kändes inte värt att ta risken så jag låg kvar i sängen ett tag till innan jag klädde på mig och åkte till farmor och farfar och fyndade lite porslin, kökssaker och dylikt som kan va bra att ha då jag flyttar till en lägenhet!

Efter maten blir det bara att vänta in baaby som kommer hit och myser med mig , haha jag må va tråkig men just nu är det de som faller mig bäst in!



Every time I look in the mirror
All these lines on my face getting clearer
The past is gone
It goes by, like dusk to dawn
Isn't that the way
Everybody's got their dues in life to pay

Yeah, I know nobody knows
where it comes and where it goes
I know it's everybody's sin
You got to lose to know how to win

Half my life
is in books' written pages
Lived and learned from fools and
from sages
You know it's true
All the things come back to you


you dont even know the meaning with the words i sorry, you say you would love me til the day you day and so farest i know you still alive

Ligger hemma hos marcus nu, väntar på att han ska bli klar så jag får krypa in i hans armar & där ska jag ligga heeela natten tame tusan♥

Idag började jag alltså 20 över 10 och slutade 12 vilket var grymt skönt,  efter det hängde jag med pasi,fetn,sanke osv på stan i typ 2000 timmar med det var helt okey (Y) Hann även in på gina och shoppa lite underkläder innan jag tog bussen hem. Sen blev det tacco till middag och sen kom challe så ja kunde färga hennes hår, hann aldrig riktigt se hur resultatet blev men jag hoppas det blev bra och att hon är nööjd :)

morgondagen och resten av helgen är fortfarande lite oklar men det löser sig nog.

Ne, nu blir det älsklingen, och för all tid framöver!

syster.bror

things i wont forget

Wiiho, sitter i soffan och ser dokumentären på 4an, Inlåst. Tycker att den verkar bra så ska nog se den:) har även hunnit med idol! Imorgon bär det av till Lövånger igen över helgen, hördes även som att ja blir kvar där iaf måndag,tisdag, onsdag, så måste packa också, tvättat har jag också redan hunnit med (Y) Börjar 20 över 10 imorgon och slutar redan kl 12, ovärd dag men måste skriva klart min våldtäktsuppsatts så därför ärdet väl viktigt att jag far på samhällsen! Sen lät det som att challe skulle komma till mig imorgon kväll så jag kan färga hennes hår nu efter att hon har tagit ut löshåret och klippt sig fräsch :) sen antar jag att marcus kommer efter sin träning och sover med mig! Sen på lördag hördes det som att marcus ville att jag skulle följa till norsjö för att kolla på deras innebandy match så det kanske blir så också:) sen ska jag även försöka hinna med att träffa tony!

ervassttiii


RSS 2.0