fuck you right back

Min dator är pajj..... händer ingenting när man stoppar in laddaren så därför har ja inte kunnat skriva på några dar, sitter på skolan nu.. min sista och enda lektion den här dagen :) jävligt skönt. Kl 12 kommer pappa och hämtar upp mig, för då ska vi fara och lämna soffan i lägenheten (Y)
Igår åt jag med challe, tack för att du bjöd :) sen kom lina och gabban till mig så ja klippte gabban och färgade hon och linas hår:) när dom for dog ja typ i sängen.. den där jävla svininfluensansprutan är INTE nice, har mått skit..

Helgen är fullproppad, dock med mindre roliga saker..
Ikväll är det oklart vad som händer, men ska troligtvis hem till lövånger, sen måste ja upp tidigt på lördag för att vara på skolan kl 8. då är det öppet hus hela dagen, efter det måste jag åka tillbaka till lövånger för att börja jobba där halv 7, sen måste ja upp till stan på söndag igen för då är det jobb med klassen igen, på skyltsöndag, sen är vi lediga hela måndag så åker troligtvis tillbaka till lövånger på söndag igen... blir ett jävla flängande så ja får se hur ja gör... och nu orkar ja inte skriva här längre.
.

Hooooooj


only jah love

Ja nu sitter man i lägenheten, mamma följde mig och gjorde min första storhandling, jobbigt men känns skönt att det är gjort iaf :) som sagt har inte soffan och det kommit hit en men det gör som sagt inte så mycket, är ganska mysigt ändå, kommer nog trivas iaf :) .. vet inte hur länge internet kommer att funka, funkar bara då jag kommer in på någon annans men då blir man väl utkastad lika fort :) aja nu ska jag fortsätta pyssla på ! call me

BYYE

make me love u

Ja då vare sönda igen då, precis som förra veckan hehehe har varit redigt drygt att jobba i helgen och jag är lycklig att det är över! dock väntar nästa helg fullt med jobb igen så inte så mycket att hurra över. igår for vi till stan och pyssla lite i lägenheten, imorgon flyttar jag in , så ska ta upp resten av grejeorna och handla med mamma efter skolan imorgon(Y) blir kanoners

tog en lång dusch efter middan och nu väntar jag på marcus som förmodligen inte kommer att komma på ett bra tag... kommer typ hinna somna eftersom ja känner mig tröttare än allt .

ANYWAY vet inte om ja kommer kunna skriva imorgon eftersom ja ha typ inget internet i läggan ännu men vi får väl se, om inte så äre aik-luleå som gäller på tisdag! seeya.

PS. Gabban ... snälla försök att inte dregla på hela bänken imorgon är du gullig. DS.


Baby i got you

Idag efter skolan for ja in till stan en sväng och gick med Joorrruunn baby sen skulle hon åka buss hem så jag hoppa på samma buss och hoppade av på kaplan för att sitta och snacka med challe ett tag sen träffa ja jaquline ett tag sen åkte jag med marcus och carola hem, sen for vi och skjutsa marcus till kansliet för han skulle på match och vi skulle plocka upp camilla hos frisören där hon var och lockade håret, sen for vi hem till mig och jag sminkade camilla inför balen. skit fin vart hon hur som helst

sen vart det middag och efter det har ja slöat i soffan med pappa,frida och casper hela kvällen framför idol... synd att reza åkte ut men om ja ska vara ärlig var det ingen annan jag skulle vilja åka ut heller så.. snart tänkte ja bege mig mot sängen så jag orkar upp till jobbet imorgon, kunde inte känna mig mer otaggad men men men men men känns förhoppningsvis lättare imorgon meeeen det tvivlar jag dock på.

Ne måste avrunda nu, hade tänkt duscha innan också!
TAKE CARE

Sing for the moment



Behöver jag säga så mycket ? Filmen var skit bra, inte över förväntan men inte heller under. Bara helt perfekt alltså.  Det var en bra kväll helt enkelt!

Nu sitter jag i skolan, första och enda lektionen idag:):) slutar kvart i 12. fyfan så skönt..
då blir det troligtvis stan en sväng sen hem. ska även fara och hjälpa camilla ikväll, det är bal så jag ska sminka henne och lite sånt där. Sen ikväll har jag absolut ingen aning om vad som händer, blir nog en lugn hemma kväll iaf. Ska ju upp och jobba halv 7 imorgon så det kändes skönast.. dock inte särskilt peppad på att jobba, både lördag och söndag men aja.... what to do,need the cash. Sen på söndag blire troligtvis flytt till lägenheten(=

aja nu ska jag försöka väcka g som har somnat här brevid mig, dreglar på bänken gör hon också, mmm säxxxy .... NNAT


lover

Nu sitter ja med både syster & bror och ser bonde söker fru haha himla bra det där ellller ? Borde egentligen gå och duscha eftersom jag hade tänkt hinna det innan grey's som börjar 9, och då kommer förmodligen marcus och han ska få slippa lukta på mig som ja luktar nu ...HÄHÄ. skolan idag gick seeeeeeegt, men turismen var kul eller där gjorde vi mest så hehe , nkn var också rätt chill för nu har vi satt igång med ett grupparbete som vi ska hålla på med i 3/4 veckor vilket innebär att vi kan ju ta oss en sovmorgon om vi känner för det. insåg en ganska sjuk grej idag också hahah har gått osminkad hela dagen och man har lyckas få typ 25 kommentarer och påpekningar om det, det är illa, nu ska jag alltid gå utan smink eller kanske inte men ändå är ja inte den som har mkt smink men jag måste ju faktiskt säga att jag såg väldigt trött ut, haha oouf.

ANYWAY.. imorgon äre new moon som gäller, 23.59 befinner jag mig i biografen WIHO WIHO WIHO... dock känner jag mig inte alls så där taggad för tillfället men det kommer det kommer, tur att jag har sovmorgon på fredag hahah så ja orkar upp.

aja måste jalla in i duschen nu ... bjuder kanske på nån bild senare PZ

where are you ?


Same song and dance In the pale moonlight

ja då sitter man med huvudvärk på gränsen till migrän och ser Without a trace. himla bra det där. Ikväll har ja bara varit hemma, såg hockey och åt chokladpudding, dock var det bara puddingen ja fick va lycklig över eftersom hockeyn slutade 1-1 ...  ååhhå. anyway skolan va rätt chill idag , dock kändes det som att dan va 2 veckor... -.- ändå gjorde vi typ inget, bildarna hade gjort nå trams i korridorerna , skit tråkigt. iaf jämfört med förra året. Efter vi hade haft bild, ÄNDÅ PEACE, for jag in till stan med walaa, vi träffade y och gick runt ett tag tog ja bussen hem, sov som aldrig förr gjorde jag också hahah.

tog en låååång dusch för ett tag sen och det var fan skönast... imorgon äre stripdancen igen!! ska även försöka hinna inhandla lite saker som ja ska hinna dumpa i lägenheten, lutar mot flytt på onsdag, hoppas hoppas, någon som har ett soffbord över ? hoooojtaa isåfall,

ne nu ska ja se klart det här sen blirre sängen, HOOOOJ

självklart går det inte att ladda upp bilder, åh


Same kicking and screaming
 same crying and sobbing
same song and dance
Same yelling and bleeding
same begging and pleading
same song and dance



we are turning in to dust

Skrev FETASTE inlägget igår och självklart ska det inte synas och försvinna...vääääärt! minns dock inte vad jag skrev.. tror att det var något i stil med att det gick bra att städa i lägenheten, nu ska bara grejorna ut och in, efter åt vi på 3kronor sen for ja till marcus som var död och sov i princip hela kvällen fast lite mys fick jag iaf... efter att jag hade vaijnat klart... ja och det var nog bara det.

Imorse var det bara att stiga upp för då bar det av till Malå... så ja är då inte less på att åka buss iaf ! hehe men det vart en vinst med 7-4, vilket var riktigt jävla NICE, träffa Fetn fick ja ju också göra=)! när vi kom hem igen blev det en hel del mys till a movie sen for ja hem och nu sitter ja här... hann se slutet av någon film också, fråga mig inte vilken för he vet ja inte. imorgon äre skola och ja börjar halv 10 men ska självklart åka upp tidigare för att träffa my beautiful lady gabbi vi hade tänkt hinna pussas i smyg lite grann innan skolan åså där.

och nu vart ja helt plötsligt tom på ord...... kom en jätte fin låt och ja kände att jag blev illa till mods..
godnatt.

jag önskar ja kunde säga att jag älskar oss!
men jag älskar dig, för mycket.


.

eyoyeyoeyoey, godmorron tänkte jag säga men jag kom på att jag har varit vaken sen typ halv 11... Tanken var att jag skulle följa min family på hockeyn idag, men jag ändrade mig och kom på att ja kan städa i lägenheten istället... det måste ju göras och min snälla pappa erbjöd mig att vi skulle fixa klart allt i helgen men så klart hade jag hunnit planera annat till imorgon så det sket sig, men tack ändå, hoppas han kan hjälpa mig nån annan dag i veckan istället. efter det blir det nog att fara till marcus eftersom vi ska stiga upp tidigt och åka till malå imorgon...

ååh nu fick ja skrivkramp, skriver sen bye


eyo?

sitter i mitt nystädade rum, wiiihhho känns bara skönt minns fasen inte när jag städade här sista..... men om ja skulle gissa på dammlagrets tjocklek så såg det ut som det var månder sist, men nu äre fint igen !
ikväll blir det en lugn hemma kväll och det känns både och ... skulle va kul att vara i staaaan och hitta på nått med girlsen men hemmakväll lockade faktiskt mer av någon anledning ! och pappa laga ju goood midda haha
skolan idag gick seegt trots att vi sluta 12....så då tog jag 20 i 1 hem. tur att johan var på bussen annars hade jag vaknat upp i umeå... kanske sundsvall, haha jo på tal om sundsvall läste just gaybloggen, amir eller vad han nu heter och han skrev att han hade en "bonde" på besök från norrland, sen visade sig att han bodde i sundsvall hahahah och jag dog av skratt, han skulle få pallra sig hit till skellefteå..här går det ju renar på gatan?? hhahah ja vilka fördommar vi har alltså, jag har då aldrig i hela mitt liv sett en ren på gatan... jag är nog en dålig norrläning... och kor eller grisar har ja då inte heller..... jag borde nog bli utkastad här ifrån eller vad säger du amir ? haha aja jag fick mig ett gottskratt hur som helst!

nu ska ja hjälpa papi med maten, sjuuukt hungrig... svälter tyyypyp

everything changes.

ja då var man på skolan nudå.. börjar inte förrän halv 10 egentligen men ha lite grejor att fixa därför blev det att åka den tidigare.. hatar förövrigt torsdagar, det är en sån dag då man mer än allt bara vill ligga kvar i sängen, har typ 3 jävla lektioner och ändå slutar man runt 4 därför man har ett stort jävla hål mitt i allt... tror ja ska höra om gabsi vill sova med mig då hihi DOCK är hon jobbig att sova med för man måste alltid omfamnas och hålla på sen snackar hon så jävla mycketatt man inte orkar hänga med så idag bankar jag henne i så fall i skallen så hon somnar lite fortfare...

igår när marcus vaknade till liv for vi hem till mig och såg grey's och so you think you can dance, sen såg vi nån film.. har sett den förut men den är typ bra så , hehe sluta sura gjorde han också.. eller hahai nte direkt , vi hann skrika lite till innan vi kom på hur fjolliga vi var så vi skrattade bort det hela i stället , och han vart gosigare än på länge,, mmm min baby! var dock inte lika gosig imorse då ja var tvungen väcka honom, det är det jag HATAR mest i hela världen tror jag, för då får man alltid lååånga hat blickar och en utskällning på köpet haha, funkar inte ens med den gulliga stilen... kan man anställa väckare ? nån som kommer och väcker istället för jag vore helt perfekt...

ne nu ska jag gå och plugga lite och se och walleejiih naeem har kommit till skolan , behöver hennes klagomål i deetta nuuu ;)



hahahahahahaahahah jag kan inte låta bli att skratta åt den här än!
vafffaaaan bråka fan aldrig med henne


you'll never find no one in this lifetime who love you like me

Skrev just ett otroligt omoget inlägg men tog bort det, ska inte skämma ut min familj allt för mycket, inte deras fel att min humor är fuckad. jag får fnissa för mig själv istället ...
sitter och lyssnar på musik och har världenssuraste pojkvän.. han skrek och vräkte ut sig ord så att han somna efteråt , hah jaja inte är det lätt, hoppas han är på bättre humör när han vaknar eftersom ja redan har släppt det där.. det är nog musiken som gör de.

saknar en gammalvän gör jag också.. eller vän och vän(?) vi kallar den vän.
så mycket man tar förgivet, så många man tror alltid ska finnas där och komma tillbaka och så fel man alltid har..gör mig galet frustrerad ... ni vet den där känslan av att man inte kan göra nånting , orden spelar längre ingen roll.. bara att inse att det inte går att rädda, glömma och gå vidare, även om tiden inte läker några sår.

bjusssar er på den här ,njuut


eeeehjooo

Jag känner mig smått irriterad idag... vet inte riktigt varför haha känns jävligt ondögigt men ja stör mig så jävulst på människor som tror att dom är någonting, men en äckligtkaxxig attityd, okej nu kommer ja få höra SKA DU SÄGA, men det kan jag stå för, jag kanske är kaxxig men jag spelar inte puttignuttig för att smöra in sig för att inte behöva göra ett skit. det läär aldrig hända, och kommer ett ord till kommer ja fan brinna av riktigt stort och det kändes rätt onödigt, har viktigare saker att tänka på , faktiskt.

Igår var det striptease...slängde kläderna gjorde vi som bara den hahahah ne nu skoja jag, ne men stripdancen gick bra förutom att det var jävla jobbigt alltså, dock ingen träningsvärk vilket är tusans skönt. nu har vi turism i typ en evighet och 2... slutar tydligen 4 och då sak vi hinna med småföretagande också, åhh orkar inte men vad fan inget att göra åt saken.. häh och nu sprang g ifrån mig så nu ska jag leta upp henne och ge på henne en ordentlig omgång. och ikäll ska jag försöka plugga engelska och jag får förhoppningsvis dela min lilla säng med min baby inatt mmmmm, var ju flera dagar sen sist juu (sen ja fick till det) hahaha ne fan va jobbig jag är , love uu boo.

meen ååh nu är g här igen och skriker i mitt öra så bäst att ja skyndar migg, åååååhhh hon är så jobbig, jobbigare än mig fan... hon ser fan nykläckt ut SÄXXXXXXYYYYY.


.

åhh hade skrivit ett långt inlägg på engelskan imorse och självklart försvinner det helt vilket gjorde att jag fick en kort ångest attack över att ja faktiskt hade suttit och skrivit allt i onödan haha hur som helst så slapp vi engelskaförhöret av någon anledning vilket var himla bra eftersom min hjärna är tydligen inte färdigutvecklad för att klara några fjuttiga fraser!  nu har vi turism och ja har gjort bort min micpresentation, dock pratade jag i 210km/h bara för att jag tyckte att jag hade så mycket men haha tyligen inte för det var över ungefär lika snabbt som det börjar, sen blev ja fett irrriterad på dom som ska sitta och klaga på alla andra i klassen för att dom inte tar med sig pengarna direkt, lämnar in det direkt och blablabla och sen har dom inte ens själv gjort klar skiten ! jaja människor!

efter skolan blir det mat med massa babes and hoes i think , ska slörpa i mig fett en ska ja försöka få bort skiten på stripdancen, kände mig faktiskt inte taggad alls men kommer förmodligen bli. äääääärr shhjuuucckt sugen på en coce........ aja ska avlägsna.!

skrattirriterande

Åhhhh nu har jag suttit och kämpat på den där himla läsloggen vi måste lämna in efter att vi har läst en bok och jag känner mig smått irriterad, eller smått var faktiskt en underdrift. FÖR DET FÖRSTA jag läser i princip aldrig böcker nu för tiden, gjorde det när jag var mindre men det var ett intresse som ja växte ifrån nästan lika fort som ja fick det så nu när jag väl läser den här boken är den så jävla bra att ja bara vill dö! BERÖRD in i hjärtat.. då kommer vi till DET ANDRA, då MÅSTE lärarna göra svåraste skrivuppgiften ever så man måste använda varenda stakars hjärncell man äger för att knåta ihop detta, och jag svär, det har förstört min kväll, Allt dessa Reflektera över, diskutera (med mig själv), du kanske känner igen dig, skriv ner ALLA reaktioner , jämför boken så mycket som möjligt med verkligheten. MEN MIN BOK ÄR JU FAN VERKLIGHETEN SJÄLV! mer verklighet än vad vi själva någonsin kommer att vara med om , och hur tusen har dom tänkt att ja ska reflektera över det.. okej dom kunde ju så klart inte veta att någon skulle läsa en sån här bok, och minst jag men nu har jag lagt ner svett blod och tårar på detta så ger dom mig ett g som vanligt kommer ja bli galen.

Och jag insåg att jag just sitter och får utbrott över bok... värt. måste faktiskt hålla humöret uppe ett tag till för ja har några rediga engelska glosor och muntligredovisning jag måste hinna med att ta tag i... är lite irriterad på min pojkvän också som faktiskt hade sagt att han skulle komma och sova med mig men flyttade fram det till på onsdag vilket sög eftersom att just inatt skulle jag behöva att någon håller om mig, typ som varje natt då. känner mig lite irriterad på allt just nu ... varfor ? ... jag har inge land.
 hehe hoppades ni fattade , nehe inte det. SJÄLVKLART...


Aja Back to work i guess, ska bara spela lite farmville och dunkA neger dunk först.
HÖÖÖÖJJTAA



SNYYGGGAA BRRIIIDDSSSSSSSS,
brunetten är singel och sökande, HÖÖÖJTa

du är världens vakraste människa


.

sovgott hjärtat,sovgott.

för både du och jag vet att hur mycket vi än vill gräver vi ner oss själva

Lyssnar på gammal musik av någon anledning , dock kan jag inte säga att alla inte ger mig allt för bra minnen, men allt jag kan säga ikväll är att jag vill tillbaka, tillbaka till förr, till världens bästa stunder, känner mig som då när ja lyssnar på det här, varje låt har olika meningar och minnen.  Känner mig tryggare än någonsin av vissa, glad, lycklig. sen kommer ångesten från den tiden jag såg botten allt för många gånger.. och vad jag än gör vill jag aldrig hamna där igen, har skadat familj och vänner mer än jag nog kan förstå,samma med mig själv.  vill tillbaka och göra om allt.



och nej tiden läker inte alla sår.


ingen kan ta denna känslan från mig

Nu har jag inte skrivit på ett tag men det har varit lite mycket på, igår spenderades hela dagen på jb för att informera 9orna och samma sak idag förutom att vi var på campus/komvux. 8 pass på 2 dagar, i slutet var jag NÅGOT LESS på att säga samma sak om och om igen men nu är det i alla fall över och 500 hundra kroner kommer att hamna på mitt konto så småningom!!

SÅ imorgon väntar skolan igen och jag gruvar mig... fick huvudvärk direkt jag gick in på skolan idag, och det var bara för att äta lunch, shiet himla typiskt. När vi var klara där borta gick jag in till stan och drygade i en evighet innan challe och therese kom, då gick vi och åt sen väntade stripdancen... trodde vi för när vi kom dit var den framflyttad till imorgon, suck.... ! och jag känner att jag verkligen måste duscha nu håret står åt alla håll och jag luktar äckligt också... NICE


RSS 2.0