24/7

har nu sett världens finaste & bästa moster säga ja till världens bästa man! himla fint! nästan så man ville gråta en skvätt! nu kommer hon ju dock aldrig mer vara hedlund, utan jönsson, men ändå alltid samma nina skulle jag gissa på:) är jätte glada för deras skull, så grattis älskade moster, du är världens bästa & jag vet att du kommer läsa de här, så jag skriver det här eftersom du är ute på äventyr för tillfället:)

cyklade till kiosken tidigare med syster och vi snackade lite om hur synd det var att vi aldrig bo satte oss i byske på ett sätt.. dom flesta vi har nära hjärtat bor här och på något sätt trivs jag bättre här i byske, kommer alltid vara kött och blod även om lövånger alltid kommer vara där jag växt upp. Var först negativ mot att mormor och morfar skulle flytta från det här huset, det har alltid varit mormor och morfar här, ett hus jag faktiskt bodde i under en tid också, men nu kan jag inte säga annat än att det inte hade kunnat bli bättre! så himla kul och se det här huset upprenoverat och jag vet att jag alltid kan åka hit iaf:) så nina det enda negativa med att ni inte bor kvar i stan är att jag inte kan komma och övernatta, men jag kan ju som sagt pallra mig hit istället :) annars lovade therese att jag kunde få komma till dom och sova haha:)

vill även gratta mamma, på födelsedagen, hoppas du har haft en bra dag!

men nu ska jag inte sitta här inne längre, ska gå ut och försöka vara social ett tag, ska trotsa kylan och kriga mot myggen! bilder kommer imorgon:)
peace

not like the others

har slitit arslet av mig på jobbet dom senaste 2 dagarna känns det som.. även om jag säkert inte har det, men alldeles för lite sömn har säkert påverkat det hela. trodde jag skulle dö då jag cykla till jobbet imorse, var typ storm & igår kväll var det typ orkan... kanske en tromb, trodde helt seriöst det iaf, kändes som att hela huset skulle blåsa iväg där ett tag, men ja hade finfint sällskap så jag överlevde gott & väl ändå, nästan mer än väl(:

idag efter jobbet satt jag kvar ett tag och chilla med challe innan jag fick hämtning av en polare, åkte hem,chilla, spydde på körkortsteorin, duschade & packade innan vi begav oss till stan! där vart jag bjuden på ett skrov heheh tryckte i mig allt på vägen från krysset till busstationen, vilket tog mig kanske 3 min. sen hoppa jag på bussen mot byske och nu sitter jag här. är hos moster&mange för tillfället, ska sova här inatt & imorgon kanske jag sleepar hos mormor och morfar vi får se helt enkelt. allt jag vet är att imorgon fyller mamma år och moster&mange ska ha grillpardeeey så imorgon blir det festligheter hela dagen och jag åker hem igen på söndag!

och nu har alla i hela huset lagt sig och jag sitter uppe längst som vanligt! ska förflytta mig ut till sovstugan om jag nu tar mig ut det vill säga eftersom det är typ 2,3 grader ute vilket innebär att jag kommer mest troligt frysa iäl! ska slå igång en film eller någon serie och sen försöka sova eftersom det lär bli att stiga upp tidigt imorgon.



2 bilder från sannas stuga, sen pallade inte i-net nå mer!

take u for a spin

Dom här senaste dagarna har minst sagt varit häktiska, jobb jobb, körskola, plugg och samtidigt försöka umgås vilket kanske resulterade att jag idag var heeeeelt död..trodde nästan jag var det iaf. så slutade redan kl12 då det inte gick längre, så då vart det hem och vila lite, sen städa ihop och bege sig till stan för att ha körlektion! åkte hem direkt efter och har sedan dess bara tagit det lungt, ska snart tvätta bort sminket och lägga mig och försöka återhämta lite sömn! imorgon är det 7-16 och sen får vi se vad som händer ! är inte så taggad på trästocks som alla andra verkar vara.. så ska nog inte ens dit. men först med tanke på att jag börjar 07.00 på fredag och sen ska jag till byske över helgen också, men vi får se, brukar ju oftast bli några impuls äventyr!

annars tänkte jag bara säga till er som ännu inte har lyssnat på eminems nya album -recovery- gör det ! det är så rörande bra och varenda låt tillfredsställer mina öron & my mind! nästan så att jag vill gråta för att det är så bra..

och det var allt för mig ikväll!


love the way u lie

Först vill jag tacka för alla gratulationer och alla fina presenter.
Till min familj & mina vänner : Ni är guld!

tack till alla som kom i fredags och tack alla andra som gjorde den här helgen minst sagt oförglömlig och bara hel skum, konstig och på ett konstigt sätt underbar. tyvärr gick den alldeles förfort. tackar challe för världens finaste halsband, tackar även nahida och firas för halsbandet från libanon jag fick av er. finns inte ord hur mycket jag älskar er. tackar sofia som ställde upp med lokal. tackar gabban, lina, emily, ida och alla andra för att ni kom! tackar alla lövångersbor för att ni kom, tackar världens finaste jorun för presenten och för att du är en bästa vän. tackar annica och bosse för mat,dusch,skjuts och allt annat ni ställde upp med! och till sista tackar jag min släkt/familj för att ni kom i fredags, och med allt ni ställde upp med! tackar även grapparna i hamn! och kanske ett förlåt till dom(den) jag sårade.

gårdagen var dödsdagen och känner mig ännu inte helt återhämtad... började jobba 6 imorse men behövde dock bara jobba till 12.00 vilket var skönt. är ensam hemma eftersom la familliee är på semester, så har pluggat teori sen jag kom hem och nu ska jag snart bege mig ner till lövånger igen för att göra lite ärenden sen blir det hem och fixa lite innan vi åker iväg till sannas stuga för lite bastu, god mat osv! ¨sover dock inte över som dom andra eftersom jag ska befinna mig på jobbet 6 imorgon.

kan inte säga annat att livet känns väldigt bra på många sätt just nu, förutom jobbet haha. 3 veckor kvar innan vi beger oss till turkiet.. är helt pank vilket också suger, men är inte bitter för det. önskar att sommarlovet aldrig tog slut, vill bara leva livet till fullo just nu, men det kommer en sån dag också!

bjuder på fler bilder senare.. måste rusa!


18 jävla år!

Klockan börjar närma sig 01.00 och jag har varit 18 år i snart en timme.  Kan inte säga att jag känner någon skillnad, vilket jag inte hade förväntat mig heller, dock känner jag mig grymt lycklig.  NU är jag myndig, ansvarsfull och allt vad det nu innebär att fylla 18. om man nu kan bli "ansvarsfull" över en natt, hehe.

Ber om ursäkt till mina föräldrar för allt dom har fått stått ut med under min uppväxt, tonårstid och det sista året, har sårat dom till botten och det ska jag aldrig mer göra om. och nu ska ni aldrig mer behöva ta ansvar för mina misstag!

och nu ser det ut som att jag typ tror att det här är jordens uppståndelse, och det har jag förstått att det inte är. ,men det här är en dag jag  har väntat på i 3 år, det här är en dag jag har behövt varje dag i 3 år och det är bara så jävla jävla jävla sjukt.

Älskar mina vänner med hela mitt hjärta, och jag ska visa det för er :)
Imorgon är det 18 års fest för jag och världens bästa jorun som fyller imorgon. vi ska ha världens bästa kväll, ingen ska få trycka ner oss och det ska bli en oförglömlig kväll.

love 2 u all.


lilljosse...


cant handle it

Är segare än allt i huvudet och klockan är bara halv 2.. måste snart åka och jobba vilket kändes damn tungt. haha hade sagt att jag inte skulle vara nånting på stadsfesten iår men ändå har jag varit där 3 dagar i rad nu, haha dock har jag aldrig betalat in mig och har hållt mig i skinnet varje gång så:) älskar att åka karusellerna, men tyvärr är jag typ den enda som diggar det och jag vägrar åka själv, men igår vart det ändå några åkturer:) var även på bio först och såg eclipse, och den var faktiskt riktigt bra!

ikväll jobbar jag nog mest troligt hela kvällen har en STOR bröllopsservering på 2p hahahahah vad fan hände alltså..lär bli ball! hoppas på att jag får sluta hyffsat tidigt, måste plugga teori nu när jag har haft en paus på några dagar! inte bra...

och nu är det förresten bara 6 dagar kvar och allt har hunnit fucka sig. börjar känna mig smått uppgiven vad gäller våran 18års fest, inget vill gå som det ska och det lär sluta med att jag sitter hemma, helt serriöst, orkar inte åååhh hah. aja måste iaf börja röra mig nu, peace.

the world is a cycle

igår hade jag min första lediga dag sen i onsdags, fan va skönt det var! dock vart det ingen sovmorgon för det, steg upp tidigt och tog halv 10 bussen upp till stan, åkte till atorp och var med Nahida. satt ute på balkongen och prata ut om allt i timmar, jag älskar dig gumman ♥ sen vart det in till stan ett tag och träffa jorre, sen kör lektion sen mötte ja upp la family och käkade på frassen, sen for jag och mami och såg bio, beck-levande begravd. faktiskt riktigt riktigt bra! bästa beck hitills vågar jag nästan säga! sen for vi hem, sen for jag till hökmark direkt och sovde där! imorse var det bara att stiga upp kvart över 7 för att börja jobba 8! jobbade till halv 3 sen var ja tvungen att rusa till bussen för att åka upp och ha körlektion, sen mötte ja upp ´hjorun och strosade runt på stan hela kvällen, åkte några karuseller och så där :) mysigt vare! träffa lite folk som gjorde mig himlaa glad, såre ska va! sen tog ja bussen hem och nu sitter jag här och ska snart försöka lägga mig eftersom imorgon börjar jag 7 och jag gruvar mig enormt... orkar inte börja så tidigt :( sen blire att åka upp till stan igen för yttrligare en körlektion.. sen blir det nog hem direkt igen och försöka plugga lite teori och vila.

venne hur ja ska kunna somna, känner mig trött men så uttråkad trött att lägga sig skulle göra mig ännu mer ännu uttråkad och ännu svårare att somna av någon anledning, får väl slå mig ner i soffan och se en film eller nånting kanske, mysas med mig sjäälv! gillas.

nattieeiiiyy

snuttigt

Cuz once u go black u never go back

Igår vart det en välbehövligt kortdag på jobbet, jobbade som sagt bara mellan 11-15! kvällen blev lugn, låg mest hemma, plugga lite, sen hämta challe mig vid 11 tiden och vi for och grilla en stund med folk vid kyrksjön, mysmys. sen skjutsa hon hem mig igen och jag la mig i sängen och kolla film, kolla runt lite osv till ganska sent innan ja somna.

nu är jag vaken, har hunnit äta lite lunch, plugga, ätit en glass, osv , ska snart hoppa i duschen för sen åker jag och jobbar kl17.. gissar på att det blir en hyffsad sen kväll om jag inte har tur och ingen har tänkt stanna så länge:) efter jobbet får vi se vad som händer riktigt, m kanske skulle komma hem så vi får mysa lite annars blir det nog bara lugn som vanligt. är ledig imorgon och det känns rätt jävla underbart om jag ska vara helt ärlig, för sen är jag inte ledig förrän nästa måndag igen, vilket också innebär att jag har tänkt skita i stadsfesten, kanske åker in en kväll men tänker defenitivt inte betala in mig! så imorgon blir det iaf upp till stan för att ha körlektion, men tror jag ska åka upp tidigare så ja hinner träffa Nahida, sjuuukt länge sen nu. sen funderar jag och mamma att gå på bio., vi får la se :)

Och utöver det börjar allt lösa sig för jag och joruns bd-party, känns fucking amazziiiiing och det kommer bli awsoooommeee! det mesta är fixat meeen är det någon som ha en bergssprängare med grymt ljud och vill låna ut får ni gärna höra av eeer:) för den vi har för tillfället är den fisigaste och slöaste någonsininn :) tacck på förhand.

nuuu duschen. peaceuall


LOVE U

i sad i cant move my leg and you said, dont even try

jobbade 11-18 idag. har på något vänster lyckas vricka eller fått träningsvärk i tummen och jag lovar er, pröva det inte, det dödar mig. har värk så in i helvettet och kan fan inte röra den men ändå var det bara bita ihop på jobbet idag och inte försöka tänka på det. imorgon är det jobb igen, dock bara 11-15! vilket känns otroligt skönt!

efter jobbet har jag bara umgåtts med mormor och morfar, familjen, pluggat lite teori, sen vart jag bänkad framför tvn. såg en myssi film och nu sitter jag här och ska snart försöka sova. började nyss regna och nu sitter jag nästan och väntar på att det ska börja åska..är livrädd för det samtidigt som det inte finns nå mysigare. älskar att få dra ut allt, tv,internet, ström.. allt, bara sådär ibland, för en kvart, 30 minuter, brukar stänga av mobilen och bara vara. sitter och lyyssna, kolla, andas och bara leva. är så sjukt skönt, skulle behöva en sån en gång i veckan typ..

dock hoppas jag att det är bra väder då jag ska cykla till jobbet imorgon, sen hoppas jag att det är dåligt väder på stadsfesten så jag får ännu mer anledningar till att inse att det inte är värt det. tror inte jag ens ska fara dit nån kväll, känner inte att jag orkar betala in mig för nånting som i år inte är något speciellt med varken artister eller folk och dessutom att i princip dom flesta av mina vänner kan hänga i öltälten, dock sörjer ja det faktisk inte alls så mycket, inget jag döööör för, och skiter rätt hårt iiiree, min tid kommer också, det vill säga om 2 veckor(:!

dock skulle jag för tillfället skjuta fram det en vecka eller 2 när jag tänker på körkortet men haha , den den känslan kommer väl va över på en halv minut.

ne nu ska jag ut och hämta lite frisk luft sen ska jag försöka skalla kudden och hoppas på att john blund skallar tillbaka. niight(y)



best i ever had

heej, snabb jag är på att skriva känner jag! Halken gick iaf bra och var faktiskt rätt roligt, efter att ha hängt i stan nästan varje dag, konstant... så har man börjat jobba på riktigt, jobbade 7-13 i onsdags, igår vart det 17-00.00 och idag skulle jag egentligen börja 16.30 men måste börja 15.00 så gjorde mitt allra bästa och steg upp redan halv 11 i morse för att jag skulle hinna steka lite i solen, och nu har jag ungefär en timme till att göra det på. sen måste jag fixa mig inför jobbet och sen cykla ner.. ouuh. Jobbar exakt hela helgen och ända tills på tisdag faktiskt.  men annars jobbar jag hela den veckan också.

så hela helgen blir lung.. skulle egentligen sluta 15.30 imorgon men måste nog mest troligt jobba dubbla pass så det hinns nog inte hitta på nånting då heller.. får se om jag lyckas komma iväg hyffsat tidigt ikväll, men allt är väl fortfarande för sent för att jag ska orka ta mig någonstans för att sen orka upp 11 dan efter.

aya, thats life, klagar inte, för behöver cashen so damn badly..annars är det som endast 14 dagar kvar tills min 18 års dag, 15 dagar till joruns, 14-15 dagar kvar tills FESTEN startar. känns mer eller mindre underbart för tillfället faktiskt. Nu har vi betalat bort den stora notan för utlandsresan och det känns underbart, nu är det bara att börja TAGGA.

OCH FÖRRESTEN, är det någon som vet av en hyffsat stor lokal som inte kostar allt för mycket, SNÄLLA lämna tips i så fall nuuuuuu!

Annars så händer det inte så mycket mer, jag och challe hade tänkt tagga och se eclipse men båda jobbaar hela tiden så vi har aldrig tid haha...körkortsteorin är ren tortyr, jag saknar nahida, jag saknar jorunshouron, jag vill bada, jag vill ligga på en strand, jag vill helst av allt inte fara till ett varmt och osigt kök just nu , och jag vill uppleva äventyr... meeen det får vi ta en annan dag för nu ska jag tillbringa dom sista minuterna i solen innan jobb. Peace.




yran2010. snälla ta mig tillbaka nu!

RSS 2.0