dont say

Jag har haft en toppen kväll med underbara vänner godmat osv.. dock gick det inte så bra med pokern men aja man kan inte vara bäst jämt ;)  Ska strax lägga mig eftersom jag lär behöva all sömn jag kan få, börjar 7 på storstugan och jobbar egentligen till 3 men ska vara på folkan inför bröllopet halv 3 så jag måste sluta halv och då åka direkt dit och sätta igång kommer vara helt död men det är pengar så får vara glad över det :) hundra i timmen är ju inte helt fel!

vet inte riktigt vad jag ska säga mer.. marcus är nånstans långt bort så ja måste drömma mardrömmar som jag oftast gör då jag inte sover med någon, jobbigt läge. jag saknar en viss person rätt mycket, som fick mig att stå på egna ben och har en humor som jag bara älskar , någon ja kan vara mig själv med men som har slutat bry sig då en annan dök upp så aja inte mycket att göra åt den saken heller.. tyvärr.

ne nu sova. nattit

I really couldn't give a shit 'Cause ya'll by my records Them same ones that be talkin' 'bout I'm dirty Be buyin' my shit and hidin' it

Vaknade för tusen år sedan och känner mig rätt utvilad och duktig eftersom jag har hunnit med en massa saker t.ex som städa mitt rum..varit ute på en låååång promenad (?) och klippt gräset ! det där är ungefär mer än vad jag brukar hinna på en månad så stolt borde jag vara.  HAde snart tänkt hoppa in i duschen ska vara på folkan kl 4 för en genomgång inför bröllopet imorgon sen klockan halv 7 blir det mat på storstugan, jag och challe var mer sugna på hemma grillning eftersom vi jobbar och äter där i princip varje dag men jag tror det här blir bra får bara hoppas att challe kom ihåg att boka nu:) Funderar på att åka ner lite tidigare för att gästvålda antingen challe eller tony... men tony är väl säkert inte hemma och challe sover nog ....typiskt

NU blir det lite diggie till lil kim och hennes brutalt bra och brutala texter ! if you know what i mean.
dont take care


Why all di dutty nigga dem sit around and judge me
All dem a chat bout, don't even budge me cause
Mi no owe nobody no explanation
I convert it over to di almighty one
When dis bad gyal come out
We jus run dem in di morgue and dem caan't come out
some a di gyal 'em need to jus shut dem mouth
some a di dutty niggaz need to jus shut dem....


Find Me Here Speak To Me I want to feel you I need to hear you You are the light That's leading me To the place where I find peace again.

Ikväll har jag hängt med challe.. vi var faktiskt ute och gick ouuuff det trodde ni inte om mig dock åt vi MÄNGDER när vi kom tillbaka så det gav nog inte så mycket haha:( Imorgon är jag LEDIG och det är ja väl rätt glad över, dock skulle det faktiskt inte vara så farligt att jobba imorgon nu när ja liks är i gasen men eftersom min lördag ser ut typ så här 07.00-15.00 , 15.00 - ? Först storstugan och sen jobb på bröllop, så kanske det är bra med en ledig dag!

Klockan är inte ens 12 än och jag är DÖDS trött, funderar på att sova kommer nog ändå vakna tidigt imorgon eftersom jobbet skadar min hjärna så ja tror att ja ska upp och jobba varje dag även när ja är ledig.
jävla typiskt

BTW har fetaste riv såren på mitt bröst, ser minst sagt BRUTALT ut och vem ligger bakom det hela? ..... inte så kul som ni trodde för det var bara challes KANINJÄVEL=(






Cause you're all I want, You're all I need
You're everything,everything
You're all I want your all I need
You're everything, everything.
You're all I want you're all I need.
You're everything, everything
You're all I want you're all I need, you're everything, everything

Mb i love you like gold

i'm gonna give you this love total medicaland it's antidotal, oh yeah!

Imorse steg jag upp halv 8 för att åka och jobba, ovanligt pigg faktiskt men hade sovit minst 7,5 timmar och det är mycket ovanligt för mig så det kanske var det :) det gick rätt bra att jobba idag förutom att det var tusen grader:( men alla nycklar blev hängda och då är vi lyckliga ! efter jobbet for ja hem och sen dess har jag bara legat ute,suttit här lite, leif,susanne och neo är här och vi har ätit MASSOR med mat, för MYCKET mat ( taccos till lunch på jobbet♥) sen var johan,tony,kevin och nån andré förbi och skulle hämta lite grejs osv :) Älskling frågade just om jag ville följa med och gymma och det vill jag ju faktiskt, fast vi båda vet att det kommer sluta med bråk skrik och tårar för min del... eftersom ja har en tendens att bli tokförbannad över min overkliga dåliga kondis..ÄVEN fast ja vill träna och bli vältränad igen och marcus är jätte bra men när jag vill sluta och nån tvingar mig att fortsätta får jag ofta ett så kallat utbrott... AJA idag hoppas jag på något bättre. Har inte ens träningsvärk sen igår ;) ;) ;) det trodde ni int.

FÖRÖVRIGT ska jag och challe ta en sväng till stan eller klicka hem HUUUUUR snygga skor som helst, och jag fick välja först HÄHÄ snällt av henne :$ men så klart har ja beslutsångest... Men det ryktades om en stadsrunda eller en sväng till umeå nästa vecka så hoppas att jag kan pröva dom då ! dock lite dyra men va TUSAN jag har jobba hela sommaren jag har råd!!  WIOOOHOHOHO

ne nu ska jag ut och fota innan jag åker PEACE



i'll be your sunshine
you can be mine
you'll be my windshine
i got the rhime
we'll have a good time
make up your mind
roll with me boy, you're so fine ...

i'll be your sunshine

Vart till slut lite poker och kubb med lite folk hemma hos tony igår, ytterst trevligt faktiskt! Sen for ja och hämta världenssegaste marcus och ja mådde piss och ville ba spy så det vart att duscha lite och se lite film och då börja ja må bättre som tur var, Så efter filmen snackade vi i evigheter innan ja blev nerslagen av john blund och somna! Imorse vaknade vi ovanligt tidigt på grund av värmeslag:( oouuff. Annars har vi varit rätt hurtiga idag cyklade till farmor och farfar sen hem sen till lövånger och hem igen.. och efter det var jag död HAHA ffyfan marcus tyckte ja va seg och ja tyckte jag cyklade för mitt liv aja alla vet att ja ha rätt ändå så..Nina, mange och saga kom förbi så vi tjollra på med casper och saga ett bra tag.. sen for marcus hem och ja käkade lite mat med allihopa sen tog jag moppen till marcus och där var jag hela kvällen och vi kämpade på med min förbannade moppe , skruvade isär hela skiten och ja jag vet inte vad , lyckas laga den gjorde vi iaf inte =( mina nerver orkade inte mer ! men ttack för hjälpen iaf :* Sen vart det litemys och film sen for ja hem eftersom ja jobbar imorgon :( börjar dock 8 så ja ska väl inte klaga antar jag! Är döless på jobbet nu men vad gör man inte för lite stålar.  SÅ nu känns det som det är dags att sova annars kommer jag ALDRIG orka upp.

nattii


sweet

Nu sitter jag alltså hemma hos tony och chillar lite granna, har jobbat hela dagen och är egentligen dötrött men slumrade en stund när ja kom hem efter jobbet så jag ska nog lyckas hålla mig vaken några timmar till , är ju faktiskt LEDIG imorgon.. inte illa alls..Blir dock inget speciellt ikväll vi lär nog sitta här tills vi ruttnar eller liknande funka fint och senare när jag blir så trött att ja bara vill dö ska jag åka hem till marcus och försöka få med mig honom hem så jag slipper drömma mardrömmar i natt, dock så kommer ja ändå bara bli förbannad över att ja inte får nå plats, inget täcke, svettas bort blir iäl klämd och liknande..MEN jag offrar mig !

NJae nu ska vi göra lite ditt och datt ska försöka snåla till mig något gott HÄHÄ , ring Inte , eller jo göre. Kyssssiiieee



i really belived in you but you only played me like a toy.. don't belive in every word you hear from her cus you should know that i always told you the truth,

you go from everything to nothing, you must be happy, you got me on my knees




Dem nuh build great man dem only kill great man Babylon be still ah nuh underate man some a ball satan, an ah work fi Pope John Can't let them overcome

Min hosta tar DÖD på mig, hostar upp lugorna snart, jävla förkylning. Har minst sagt jobbat häcken av mig idag.. i regnet (Y) .. antar att morgondagen inte blir mycket bättre. men vad gör man inte för ståååålarna ¢! jag och challe satt och räknade månadens timmar och kom frma till att vi har tjänat rätt så fett med cash nu i juli, känns förjävla bra faktiskt ! eftersom juni månad inte var så mycket att hurra för ! 

ANNARS så tycker jag inte det minsta synd om dom som är på pdol nu , hähä ha så kul i regnet fuckers, nästa år ska jag vara LEDIG och då ska det tame fan va SOL och jag kunde inte LÄNGTA mer.. den här sommaren blire jobb jobb jobb, nästa sommar ska det blii LITE jobb sen RÖJJ för 17 sommrar! wwiiho.

hm.. kom hem för typ en timme sen nu och det är inte en männsika och ingen svara i sina mobiler.. jag blir fan orolig nu haha dom har övergett mig:(  tur att ja har challe.. blir troligtvis film där ikväll (Y)



Vinner du mitt förtroende, så får du min kärlek.

NU ska jag sova som ALDRIG förr och stiga upp tidigt för att jobba som ALLTID förr.. kunde inte känna mig mer otaggad särskilt med tanke på att ja egentligen inte ska ha frukost men måste alltså det ändå, och ännu mer otaggande att ja ska egentligen få va ledig på söndag, men icke det. shiet jag bara älskar mitt jobb. förlåt för ironin i den meningen.  Idag/ikväll har jag bara vara hemma , har kommit massa folk och vi har firat mamma, ätit grillat osv.. sen kom även challe förbi och vi såg nån film på 3 an.. rätt bra ! vi fastnade dock i den där himla målarboken allt för många gånger.. känner mig som 3 år , men vafan ibland måste man väl få göra det också?! HELT normalt tycker jag . . .

Ne shiet också.. MÅSTE sussa nu skulle dock vara gott med lite krubb innan john blund kommer, gosssh nu fick jag ångest. om ja lägger mig ner och blundar och funderar kanske jag hinner somna innan jag bestämmt mig? men då vaknar jag väl av att ja håller på att svälta iäl VERKLIGEN. neush slipper fortfarande inte dom där jäkla mardrömmarna... men nu är ja trött och kommer va helt avslagen så ja hoppas att ja är för död för att drömma men säkert inte... :(
Bäst aatt ja kollar efter


Gatan är en underbar smutsig jävla värld där folk lever endast för idag, ju mer brott på ens samvete desto högre status i ens rykte, där alla satans små bröder just där älskar det här med att synas, bland de som sägs vara andledningen till att snutar överhuvudtaget har ett jobb.


35 år

Grattis Mamma !


trots allt så vet du att jag älskar dig.

Now we're bound to linger on We drink the fatal drop Then love until we bleed Then fall apart in parts

rätt dålig uppdatering märkte ja just.. jaj who care. Igår for vi ju som sagt upp till stan , jag marcus, carola och camilla, marcus klippte sig och vi gick och shoppade lite, köpte ett par skor, ett linne och ett världssnyggt armband så jag var rätt nöjd ! sen blev det mat, jysk, obs och massa sånt så det tog massooor med timmar innan vi var klara. När vi kom hem till hökmark igen vart det att leta tält och allt sånt som marcus skulle ha med sig i helgen.. vill också till pdol :( kul att man jobbar hela helgen... aja sen for vi hem till mig ja duscha och lite sånt sen for vi ner en sväng till lv där dom grilla eller mest bara satt,  skulle iaf lämna lite saker till challe, sen blev det hem igen för att sooooova. så i morse steg ja upp 6 för att skjutsa hem marcus och sen fara och jobba... var GALET trög och trött hela dagen , ingenaning varför heller.. ptts.

Imorgon är ja iaf ledig så ska sova på ett tag eftersom min kära mor fyller år imorgon så blir det inge att sova bort hela dagen.. blir säkert grillning och liknande funkar FINT för mig. och ska försöka att inte drömma mardrömmar hela natten i natt, iuuuuhhh fyfan vad less jag är , kanske därför ja är så trött ? jobbigt är det iaf, vaknar livrädd flera gånger per natt, huuuvvaa.. dock inte igår och inatt , men det var väl kanske för att ja inte sovde själv. jaj ja hoppas iaf att ja slipper det i natt.




Lights black; heads bang
You're my drug
We live it
You're drunk, you need it
Real love, I'll give it
So we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts

You wasted your times
On my heart
You've burned
And if bridges gotta fall, then you'll fall, too


Someday, somehow gonna make it allright but not right now I know you're wondering when You're the only one who knows that

Nu sitter jag i hökmark och gör absolut ingenting... ätit lite chips har ja ju föresten gjort... Mmmmmm... Har även sätt so you think you can dance, lika bra varje gång ! Så vad händer nu daa? ja de vette tusan funderar på att lägga mig och s0va....lät som att det blir en tur till stan imorgon ska försöka se om jag hittar mig något utav värde ! vilket SÄLLAN händer (:

How the hell did we wind up like this
Why weren't we able
To see the signs that we missed
And try to turn the tables

I wish you'd unclench your fists
And unpack your suitcase
Lately there's been too much of this
Dont think its too late

Nothin's wrong
just as long as
you know that someday I will

I know it's sad but it's makin me happy,

Eloo... nu bor jag hemma igen, rätt skönt och har saknat familjen men samtidigt är det rätt mysigt att sova hos farmor & farfar ♥ Farfar ser i alla fall till att jag kommer upp på morgonen, har dock inte varit ett så stort problem av nån anledning?!  jobbet idag var en ren PLÅGA, MINST sagt, fy&fan.... jävla piss skit väder! Och innan jag, challe och lina var klara såg vi ut som dränkta rtards, GENOMBLÖTA var vi...Men som tur är... är jag faktiskt ledig imorgon (A) ska bli galet skönt ;] sen jobbar ja torsdag och ledig fredag hehe ;) challe när är du ledig ;O skojar bara GUMMSSII:*


HARPER's IGÅR.... OOOOOHHHHHHH, jag var inte långt ifrån döden... jag svär, ohmy. MEN det hela slutade iaf bra och jag fick tillbaka livet... Tack för det.


minman.

i cant blame you..

I natt sovde jag i hökmark och sovde som en dåre..men skönt vare. Jobbade 4-7 idag, inte så länge alltså men det var rätt skönt.. har ju frukost imorgon så:/ ANNARS så är ja redan piss deprimerad över det här vädret, SPÖREGN vvad liknar det ? hihi glömde berättaatt vi var och såg harry potter igår (Y) jag och challe var rädda att vi skulle somna, inte pga att filmen skulle vara dålig utan för att vi var galet trötta och TOKsov i bilen .. men vi lyckades hålla oss vakna faktiskt hela vägen hem också, håkan hellström och veronica maggio att tacka för det (Y) nu väntar harper's för min del och jag kommer förmodligen skita ner mig och inte kunna sova i natt.. CHALLE var är du? ja inte här iaf... ditt fel om jag dör. KYSSHEJ



im sorry baby, goodbye

Har typ inte suttit vid datorn på tusen år därför har ja inte skrivit nånting heller töööp. Jobbar iäl mig på dagarna är äckligt less, trästocks var grymt, hade en skööön kväll pussades lite med amanda åså där var absolut det bästa ;) hehe vet inte vad ja ska skriva är tom på ord, jobbar kväll imorgon så i natt ska jag sova så in i helvette !!! (Y)



totalförvirrad..


If I were to be alone silence would rock my tears

bor för tillfället hos farmor och farfar eftersom familjen har åkt bort över helgen och jag jobbar, var sjuukt jobbigt att jobba idag och men söndag lär väl bli ett helvette för imorgon är det trästocks som gäller (Y) hopps så grymt mycket på att det blir bra väder! Ikväll kom challe hit och vi har sett lite på datorn, musik, pratat osv.. ytterst mysigt.så nu hade jag snart tänkt sova så att ja vaknar imorrn halv 7 för att fara och jobba.. kändes mindre bra. määänn så går det..

Amanda ringde nyss och gav mig ett gott skratt , hahah gulii. hördes även som att vi skulle röja & mysa på trästocks ihop imorgn.. gryyymt mkt jag ser iframemot det ;) :$ ..

satt och kollade igenom gamla bilder på den här datorn..
vi var bara barn...

Time is gonna take my mind
and carry it far away where I can fly
The depth of life will dim my temptation to live for you
If I were to be alone silence would rock my tears
'cause it's all about love and I know better
How life is a waving feather

So I put my arms around you around you
And I know that I believe and soon
My eyes are on you they're on you
And you see that I can't stop shaking

No, I won't step back but I'll look down to hide from your eyes
'cause what I feel is so sweet and I'm scared that even my own breath
Oh could burst it if it were a bubble
And I'd better dream if I have to struggle

So I put my arms around you around you
And I hope that I will do no wrong
My eyes are on you they're on you
And I hope that you won't hurt me

I'm dancing in the room as if I was in the woods with you
No need for anything but music
Music's the reason why I know time still exists
Time still exists
Time still exists
Time still exists

So I just put my arms around you around you
And I hope that I will do no wrong
My eyes are on you they're on you
And I hope that you won't hurt me
my arms around you they're around you
And I hope that I will do no wrong
My eyes are on you they're on you
they're on you

My eyes





i cant follow your steps any more.

Besviken är allt jag kan säga just nu.


Mamma.Pappa.Frida.Casper. jag älskar er ♥

& charlotta tack för att du finns, du är bäst. & tack alla ni andra för alla grattis.



I just wanna scream for me, for you for us..

 16 Juli.
  17 år.
  
 
let's have a beautiful night.

Think we just don't say it, then I won't say it See if you don't brag, then I don't brag i know I'm bad, as long as I know I'm bad I don't need y'all to co-sign no shit

NU är jag nyduschad och luktar gott gör jag också..rätt oemotstånlig om jag får säga det själv, HEHE skämosido...har steekt i solen rätt länge idag, från att ja vakna tills challe slutade jobba och vi for till ånäset för att kolla skor.. slutade iaf med att jag kom hem med ett par jeans(Y) resten av kvällen har jag vart hemma.. städat och lite sådant, tv kväll ikväll... so you think you can dance och harper's island... Wiihhhoo. blir fukking great förutom att jag kommer vara livrädd;) men vad jag vet har ingen dött av det?



»Jimmy crack corn


i cant fight you back.

jag ramlar dåliga gatan fram, och jag var full och jag var dum och jag ramlar på allt, och jag föll för nån på en fest nånstans

AWSOOOOOME säger jag bara... shiet är ledig idag och det är så här underbart väder, kunde inte vara mycket lyckligare för tillfället. Går kvällen var också AWWSOMME och jag älskar mina vänner ( för tillfället) ;)  Idag ska jag iaf njuta av det underbara vädret tillsammans med min familj och vänta på att challe slutar för då ska vi till ånäset och checka om dom har några fräscha skor kvar (Y)  Vet fortfarande inte hur det blir imorgon + helgen, hoppas sjuuukt mycket på att det blir torsdag, fredag, lördag för min del på trästocks... hooppas, hoppas. men aja vi får väl se :) sen hoppas jag även att vädret fortsätter i den här stilen.. livet är SÅ mycket grymare då!

men ja är ändå grymast ?
färga håret i går btw (Y)


tillsammans med dig ska jag sjunga, för fulla lungor. nu, imorgon för alltid







i was born with a dick in my head, yea fucked in the head.

det vart allt ifrån att sova ikväll... for ner till lv med familjen klämde lite skrov FIINT, sen for jag hem till challe sen dess har vi bara chillat lite, ute hos henne och nu hos mig.. vi köpte även med oss chips och kinapuffar.. men för att väga upp det hela så gjorde vi gurka och paprika (Y) och det här är förmodligen helt oviktig fakta.. men jag fortsätter ändå, så nu väntar vi på att harpers ska börja wiwiihhoo sen ska jag sova som aldrig förr och jobba som alltid förr imorgon MÄHÄH.



Does she do it like me?
Does she work that body?
Throw that ass like pu-pump-pump-pu-pump that hottie
Do she handle it like she got a deep throat?
I mean suck that cock 'til she start to choke
Does she like to have sex high off the X?
Try it with me and tell me who's the best
Does she like to wear thongs that you can eat?
Do she fuck your brains out 'til you fall asleep?

Is she drop-dead fine?
Does she like it from behind?
Is she fly?
Do she got a style like mine?
Does she slurp it, rub it, jerk it, ride it?
Tell you how you feel when you inside it
You love me, and I know she know
Cuz everytime I come around, she be like "let's go"
Girls know not to leave they man around me
I get my hands on 'em
He puttin' rent and a Benz on me

you´re a hardloved man and I´m an easy woman you´re a hardloved man and I´m just a simple girl

Nu kom jag just hem från jobbet, blev 6 timmar idag.. orakade inte mera.. dock hade jag och challe varit jäävligt duktiga idag och städa bort Alla stugor som fanns i korgen.. och ja det var ju en hel del. Men bra som vi är lyckas vi så klart.. Nu ser jag inte framemot att jobba själv imorgon. för jag menar vem vill inte jobba med challe ? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA som förövrigt tog livet av oss alla idag HHAHAHAHAAH då hon "råka"gå in i fel stuga , det handlar alltså om att hon är dålig på siffror och trodde hon gick in i 73 när det visade sig vara 83 hon gick in HAHAHA ja hur som helst så låser hon upp , går in börjar gå runt och kolla om det är skitigt opppsss hon hitta visst en gubbe där inne på sängen HAHAHAHA stakars gubben måste ju ha blivvit livrädd och challe säger så klart : har du inte chekat ut ÄN? gubben : nee... jag ska stanna här tills på fredag så han hade förmodligen nyss kommit och vad mötts han av jo en klantig städare som försöker få bort han HAHAHAHAHAHAHAH jadu challe... det är tur att man har dig, så man får lite humor i vardan..hon fynda även ett par trosor under dagen.. (Y) rosa med spets, nån som vill ha ? haha ja det är skönt att hon är hemma igen..¨då verkar inte jag så dum iaf ;)

Ikväll Ska det nog bara CHILLAS.. ska försöka sova lite, sen kommer nog berry förbi och ser harper's med mig till klockan typ halv 1 sen blir det nog SOVA igen eftersom jag börjar 6 imorron(Y)..

jobbar hela helgen också.. så är lite osäker på trästocks just nu... men det ska nog gå att ordna på ett eller annat sätt!
Säger Bara , VERONICA MAGGIO&MISSLI , hörde även att jag fyller år på torsdagen också.. swweeeeeeeeeet (Y)


"Well I'm sorry that I made you sad
but I am even glader he's mine
He's mine
And I'm sorry that I lost you friend
But I would do it once again


TJEJN har STIL... !!!

Förstår tankar som speglar en frihet i världen , förstår allt som har förlorats sen är man ingenting längre. Vi går på en väg möts av en tystnad som av samma sak men bättre kan vi lyckas För frihet vi kämpa rest in Peace för dom som vilar , ska stå kvar





Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

i aint beautiful

död,död,död...jobbet tog död på mig ännu en dag men jag fick sjukt mycket gjort vilket känns bra, går som bäst då jag har mycket att tänka på och går in i min egna värld det är då jag jobbar som bäst och får det mesta gjort... Challe gumman har kommit hem till sverige nu och jag kunde inte vara lyckligare över det.. ska möta upp henne alldeles strax handla lite gott, snacka i mängder, kanske någon film också. orkar inte med nånting annat just nu.. jobbig går kväll.. jobbig dag, och jobbigare antar jag att det kommer bli.. aja bäst jag skyndar mig om jag ska hinna duscha och slippa att challe gnäller för att jag är seg. . händer ju inte allt för ofta(?)



It makes you burn to learn
You`re not the only one
I'd let you be if you
Put down your blazing gun

Sometimes you move so well
It`s hard not to give in
I`m lost, I can`t tell
Where you end and I begin


It makes you burn to learn
I'm with another man
I wonder if he`s half
The lover that I am


Förändras, förändras aldrig Behåll din rastlöshet Och stanna inte Såna som oss blir aldrig framme Ta min hand och kom,så går vi vidare...Och stanna inte...Och om det är nej så går jag Jag ska inte tvinga dig...Jag brukade gå bredvid dig


Och jag har lämnat allt som tynger mig
På vägen hem till dig..
för att säga att jag aldrig har varit så här ensam

im underground

Slutade jobba för ungefär 2 timmar sen.. 7-15.. 8 timmar iaf. KÄnner mig död men känner att jag ändå fick saker gjorda vilket gör allt mycket bättre.. Värmen är tillbaka och jag kunde inte vara lyckligare.. dock är jag för trött för att kunna uttnyttja det just nu.. satt ute ett tag men hamnade till slut här, funderar på att soooova lite innan middagen.
Gårkvällen var nice.. älskar att basta.. ggaaleet skönt haha blev tyvärr mobbad av mina såkallade vänner eftersom ja av någon anledning var en riktig badkruka, jo kanske för att det TYP var 12 grader i vattnet eller nått sånt, känndes iaf  som det.. men halva benen lyckades jag ändå lägga i blöt så det får ni nöja er med än så länge ;) har fortfarande inte haft första sommar doppet... pinsmt

Annars kommer challe hem imorgon ( ÄNTLIGEN )
Marcus fick snabbt ändrade planer och hann bara till stugan innan han for tillbaka, och nu är han på väg till västerås för att spela hockey till nästa fredag.. missar alltså min födelsedag.. :( har även lyckats önska mig någonting nu... en lista på 4 saker.. (Y) eller nja snarare 3, var himla jobbigt att komma på dom också hah förutom en grej men nu är det ju ändå en chans att jag får det som står på den :)   .- Jag har alltid trott att det är OMÖJLIGT med frääscha, snygga finnar.. alltså finnmän.. MÄÄÄÄN idag fick jag så jag TEG. OHHMYYYYYYYYYYYY.. challe kommer skratta åt mig, and i dont care:), hon borde vara avundsjuk för jag säger bara det var HAAAALLEEELLUUUJAAAAH MOOOMMEEENT




Old times sake

Nu sitter jag kevva tony och jag hemma hos mig.. blev att åka till tony rätt tidigt idag där somna jag i soffan direkt och låg ett bra tag haha när jag vakna såg vi lite tv och inväntade johan, mat tillagades, makaronner och korv ♥ sen for vi till sikeå för att hämta malin eftersom johan skulle skjutsa henne till stan så vi hoppade av här sen när johan kommer tillbaka blir det att basta och sen film eller liknande (Y) har ett stort godis behov just nu så kanske blir att inhandla gott innan också. Dock blir det en tidig kväll eftersom jag börjar 7 imorgon.. orkar som inte:(  MEN jag får tänka på pengarna.. & jag fyller ju faktiskt år snart också.. har ju inte önskat mig något än men jag kommer nog på nånting snart ! annars får ni ju gärna ge mej nå tips.





one day i will be your mary jane.. if you wanna wait.


mary jane

Pappa tvingade upp mig för ett bra tag och jag vill bara gråta och lägga mig och sova igen.. är ju ledig idag så jag tycker jag borde passa på eftersom jag jobbar helg, vilket innebär att jag börjar 7.Men det tyckte inte min pappa!   Igårkväll /inatt kom marcus hit en stund och vi tog det bara lungt, såg lite tv ochsådär han åker till stugan är där hela helgen så nu får jag klara mig utan honom och challe:/ fast challe kommer ju hem på söndag så det blir ju bara en dag:)

SÅ vad händer idag...? jaa, svårt sääg. Tror att ja kanske ska hoookkkaaa upp med tony och hitta pånånting, blir nog trevligt det (Y) Annars så lär ja nog ligga kvar här tills ikväll, om jag har tur så Kanske jag tar mig till duschen också.. mycket möjligt eftersom det är ytterst nödvändigt. Ska även försök få i mig lite läsk och godis bara för att det känns SÅ bra!




And if I can not have you then no one can your my darling
Cuz I posses your soul, Your mind, Your heart and your body


A world so cold
A world where only some will go
But not return when will they learn
Were do they go god only knows
Stay Wide Awake

let me hold you, for the last time, it's the last time to feel again

SPÖREGN, ja men jätte kul. Jobbet sög, vart helt död efter 2 timmar.. kändes som att jag hade stressat söönder mig själv och längtar som tusan till att klockan ska bli 8 så att jag får åka hem.. jo och vad tror ni händer jo så klart så börjar spööregnet, har inte varit med om något liknande. NI kan ju bara tänka hur jag så ut innan jag var hemma. känner mig allmänt less och tråkig, inte ens musiken får mig på bättre humör just nu, då äre RIKTIGT illa.. Marcus kommer nog förbi på en stund får väl hoppas på att han kanske kan göra mig lite gladare, eller så blir det väl bråk för att han inte står ut med mig, den som lever får se :)

Same kicking and screaming same crying and sobbing same song and dance
Same yelling and bleeding same begging and pleading same song and dance



It's the last song you'll ever get the chance to sing

Godmorgon.. Har just tagit mig upp ur sängen, eller det stämmer kanske inte riktigt, har varit vaken rätt länge nu men endast stigit upp för lite mat innehav men nu kände jag att det var dags att börja agera så fick på mig lite kläder för ett tag sen , dock byttes dom fort ut mot morgonrocken, vart mycket bekvämare så! är 2000 grader här och jag kommer nog så småning om svimma av värmen, men gå ut det orkar jag inte så jag håller mig inne tills det blir varmt ute och förhoppningsvis lite svalare inne ! SÅ vad händer idag ? Jobb 4-8 kände mig OERHÖRT taggad.. inte alls. Kändes förjävla jobbigt om jag ska vara helt ärlig, men inte så mycket att göra åt.. Blir nog lite sitta idag iaf så då kanske tiden går lite fortare förhoppningsvis.. är ledig imorgon också wwwiihhhoo dock jobbar jag hela helgen..tror även att jag har frukosten:( sen hörde jag att mamma sa att jag jobbar måndag tisdag också , så 4 dagar på raken.. jätte kul. haha känner mig som värsta barnungen som sitter och gnäller, ja ska väl faktiskt tänka på att vissa inte har sommar jobb och skulle nog göra allt för at få byta med mig.. så Scchh.


och nu har jag suttit och tjollra bort massa tid så nu vart det helt plötsligt välda brottom, Bjuder på dessa ! pz








You sexy little thing
Show me what you got, give it your all, look at you ball, why you crying to me?
Same song and dance.

It's the last song you'll ever get the chance to sing

you know you wont fade away

Harper's Island sitter jag och roar mig till just nu för jävla bra alltså dock är jag lite efter så jag fattar inte det hela, men då är ju allt som vanligt då ! Hungrig börjar jjag bli och erik surar på mig :( jättekul... Ikväll har jag bara legat hemma, magdalena och henke var hit och med bebben wilmer awww :$ ge mig en bebis någon, inte ens skriket skrämde mig... dom är såååå smååå och fingrarna och tårna, och näsan och aaaallt. Jag sa till mamma och pappa att det var dags att agera, att göra en insats, men dom tyckte nog tyvärr inte samma som mig:( så dom planerna gick upp i rök ! Och nu vart det läskigt i det här programet också, och alla dör och ja fattar ingenttttiiing.

OCH min insats om att försöka få hem challe gick också upp i rök. KOM HEM BARA, jag försökte hota henne med nånting i stil om du inte kommer hem så kommer jag och söker upp dig, skrämmer iväg din farmors finska dialekt åt helvette och tar dig och springer men inte ens DET fick henne att vilja komma hem, men det tror jag det när hon har shoppat för MASSOR med pengar och inte behöver betala själv, ja då kanske jag också skulle vara hyffsat nöjd och stannat kvar..  men hon kommer ju trots allt hem på söndag så jag får väl klara mig bra tillsdess:)

Sen kom jag på att det nu är prick en vecka tills min födelsedag, och jag har INGEN aning om vad jag vill ha, mamma har frågat, marcus har frågat , alla frågar och jag blir alldeles snurrig, vad önskar jag mig ? har ingen jävla aning alltså, är nog väääldigt sällan jag har känt så här, brukar alltid ha 126387 saker jag önskar mig eller vill göra.. hm måste ta mig en funderare eller så får ja väl helt enkelt skita i att önska mig någonting och se var jag får:)

dagens (Y) : det regnade inte!!!!!! hörde det ryktades om sol på lördag också(#)
dagens (N) : Städade marcus ENORMT stökiga rum och allt ja fick tillbaka var en sovande och sur fittmarcus:( det där ska du få igen för !
dagens (L) : den som är skyldig mig en bio, du vet vem du är .. förhoppningsvis


im just so fuckin' depressed
i just cant seem to get out this slump
if i could just get over this hump
but i need something to pull me out this dump
i took my bruises, took my lumps
fell down and i got right back up
but i need that spark to get psyched back up
and in order for me to pick the mic back up


Here today, gone tomorrow, But you have to walk a thousand miles

Vet inte vad jag ska säga.. den här låten gör mig fortfarande stum, helt mållös och jag kan inte mer än säga att dom VERKLIGEN lyckades med videon.. helt grym och över förväntan, säg vad ni vill och jag må ha nött den i veckor, men det här är en av dom grymmaste låtarna jag har hört i hela mitt liv ♥

whenever

Ja då sitter jag på jobbet nu då, 4-8 idag, har jobbat 2 timmar och jag är redan döless, låter bra det (Y) får väl stå ut bara! har då gjort klart all städning så nu blire nog mest att sitta och chilla eftersom det är dålig väder lär väl det inte komma så kommer folk som vill ha fika eller liknande.  Efter jobbet blit det att åka hem för att sen åka hem till marcus eftersom ingen är hemma , så där tillbringar jag natten och förmodligen morgondagen.. ska ligga i sängen och bara halvsova hela kvällen, tycker typ om att det är sånt här väder ibland , då känner man sig inte så tvingad till att göra någonting :) dock så lär jag väl drukna på vägen om inte annat. blir toppen det !



ta mig tillbaka.

Oh mother

IDAG har jag jobbat 8,5 timmar, min ben är döda, jag är näst intill död, har mysigt hemma hos marcus hela kvällen men är för trött för att tänka därför sover jag i min egna sköna säng i natt.... AVGYYYDAAAA ännu en gång.. ska sova riktigt länge imorgon också hade jag tänkt... dock lär nog min kära pappa eller bror sätta stopp för det:(  ouuuuf godnatt.


Fall again.

NU är jag hemma igen.. och jag kan nog inte påstå att jag har uppskattat min egna säng så här mycket förut. Avgguuddaaa- Så nu är väl tanken att jag ska berätta om hela helgen vilket jag kommer ta väldigt kort eftersom det har hänt väldigt mycket och jag orkar ränt inte skriva allting:) Fredag= stadsfesten jag hade en jääävligt bra kväll, trevligt folk, bra muuusik, erik hassle.. vad ska man säga? ahh.. han är så snyggful och så jävla bra att jag visste nog inte vars jag skulle ta vägen DOCK tycker ja att han avslutade allting liiite för fort vilket gjorde mig lite besviken men jag var nog inte ensam om att tycka det, vad mer tomas ledin haha jag tror tame fan det är första gången i mitt liv jag hoppar till honom, men så vart det iaf, sen vare sahara hotnights.. såg dom med erik och efter en halv låt klagade han IÄÄL sig om hur dåliga dom var så vi gick.. orkade inte höra allt tjat haha! Så vad mer ska jag säga, galet bra kväll, lite småtjafs men inget som påverkade mitt humör så fruktansvärt mycket. sen där vid 2 på natten , då jag hade åkt karuseller så jag var NÖJD, ( shiet jag älskar det där!) svängt min röv, hoppat, skrikit , sjungit, skrattat, pratat osvosv kom pappa och nina och hämtade en full marcus och en trött och kissnödig josse och sen bar det av mot antkläppen TRÖTTA la vi oss för att sova, guud så sköööönt.  Så hela helgen nu har vi umgåtts med min släkt och tjollrat på, extremt trevligt förutom att ja hade en väldigt dålig dag igår haha.. fråga marcus! men i slutändan vart det iaf lite bättre, mådde extremt bra av att tvinga upp marcus imorse, det var en syn.. dock var inte han lika nöjd men så går det ! har glömt att berätta tuuusen saker garanterat men det får ja väl ta en annan gång. och marcus är världsbäst för att han följde.

Nu har min älskade cherry dragit till finland som vanligt och jag saknar henne redan.. buuhu- men som vanligt kkommer jag nog att överleva. Börjar om att jobba imorgon också.. var tänkt att ja skulle börja klockan 8 men vart 10 istället, tackgud. blir väl att jobba hela veckan och försöka fixa ihop lite timmar, timmar = pengar.

Annars måste jag vara väldigt tråkig och meddela att som vanligt är jag jätte dålig på att ta bilder, såå ska försöka leta fram nån på mammas kamera men tror det blir utan framgång.. den som väntar får se. Men nu har jag skrivit alldeles för länge och onödiga saker och glömt allt har jag också gjort (Y) jag borde duscha, jag borde sova men nu är det film som väntar. TAKE CARE.


jag bjuder på den.

Jag ramlar dåliga gatan fram Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt, Och jag föll för nån på en fest nånstans Och det skulle ju va dans, dans, dans

Ja nu har jag vaknat, hunnit äta lite frukost, duschat och liknande. Nu tror jag snart det bär av till stan för min del, om ja ska hinna kika lite innan vi åker. Fick ju höra att man fåååår hela studiet i juni och jag kan alltså inte vara mer lyyycklig :) eftersom jag inte får min lön förns den 25...Wiiho, sa vi stan ?? Jo jag tror fan det. Omedelbart.
PzzzZZzzzz

Nu kommer jag inte ha tillgång till inernet förns efter helgen, men somvanligt finns ja på mobilen, hör av er om ni är på stads imorrn ;) puss


LLOVEE♥

En midsommarnattsdröm♣

Kom på att idag är det just på pricken 16 dagar kvar tills min födelsedag.  Längtar och längtar inte, eller det enda jag liksom har att längta till är att det är endast 1 år kvar tills jag är 18 då. Och seriöst.. i detta nu kan jag inte längta mer.

Just nu sitter jag på stämings och är barnvakt åt lillebror, och nu är min tv kväll som består av 3 timmar (Y)  >so you think you can dance > harper's island sen blir det sängen och sova. Tror jag ska stiga upp i tid imorgon och cykla in till stan och hinna vara där ett tag innan vi drar oss mot antkläppen.  BTW var in på stan idag också faktiskt och hittade mig ääääntligen en bikini som jag faktiskt är väldigt nöjd med:)! träffade även på challel så kramades lite med henne sen träffa ja ju erik också yyyytterst trevligt som vanligt. Annars hände det inte så mycket mer där för min del. Längtar som bara den tills på fredag nu.. ska stå och drääääägla över erik hassle och säga hur otroligt bra han är vilket säkert 3000 andra tjejor också kommer att göra, Men hallå?! var glada killar... det hade kunnat vara darin vi skrek över eller johan palm när vi ändå håller på men nej inte detta år. iår är ett hassle hassle hassle! och om jag har tur kanske jag får höra josse josse josse av någon liknande ;) HAH dock har jag ett stoooort problem just nu, kanske måste ringa 118118 eller något för att få hjälp.. Som alla vet så Äääälskar jag att åka karusell eller jag tycker det är förjävla roligt.. problemt är då att ingen av mina vänner känner samma behov av att åka som jag gör, min vänner är alltså SKITTRÅKIGA och SKITFEGA och jag sätter mig inte i en karusell och åker själv.. alltså slutar det oftast att jag hookar upp något dygnknall rtard och i princip tvingar det att åka med mig, okej det funkade första gången men nu börjar det bli lite lång drygt så antingen får ni MOGNA till vänner , eller så får jag helt enkelt byta vänner! måste tänka över saken.. kändes ju tråkigt att byta vänner pga en karusell jävel. men karusell tänker ja tame fan åka det kan ni ge er på!


VARFÖR tror ni jag sitter som besatt av harper's island.. jo HÄR ovan har ni svaret. Vem fan kan inte låta bli att vara besatt av det, eller HAN åtminstonde. ohhmyy, SE DET!


För du var solskenet och jag var ensam

En chans till

Ja nu springs det runt och packas, bråkas, packas, bråkas osv.. Ser framemot helgen och släktträffen , men inte riktigt lika mycket längre, mycket beror väl på att min familj helt enkelt inte vill ha med mig. Men jag får väl överleva på att min baby iaf följer med, då är det iaf nån som uppskattar mig :) Nu om ett tag eller senare i afton åker vi upp till stan och sover där ikväll eftersom mamma och pappa ska på stads.. sen imorgon åker vi upp till släktträffen, sen på fredag blir ja in skjutsad till stadsfesten är där hela fredagen och eftersom marcus jobbar hela veckan så blir vi upplockade på fredag natt och åker till släktträffen igen, så tror jag iaf att det kommer gå till men som vanligt blir det väl en massa förändringar !

Vet inte om jag kommer hinna skriva nånting mer i veckan men annars nås jag på mobilen hela helgen och förhoppningsvis syns vi på stadsfesten ;) Wiihho.



RSS 2.0