Baby im gonna leave you

Tidig morgon idag, steg upp klockan 9 för att hinna packa , fixa osv innan challe hämar upp mig :) Har dock inte hunnit så långt så måste nog skynda mig snart men med en familj som är extremt negg mot en just nu är ju inte det de lättaste.. aja jag hinner nog bli klar :)  Har höga förväntningar för kvällen ;) Tror faktiskt det kommer bli en toppen kväll och ja tror dessutom att det är första nyårs jag och challe firar tillsammans`??? Awwiiieee grreeaaat (Y)(Y)

Ne nu måste jag skynda.. Hoppas ni får en bra kväll :)
vi hörs 2009 ;)
Byebye 2008.


-M

Now the drugs dont work

Nu har jag variit på hockey, 5-5 förbannat . Men baby du var visst bra!! ;*

Och för övrigt ... Om ni vill umgås med jag och challe ska ni göra det NU. För nu har vi blivit så där roliga igen:) Vi ber också om ursäkt för perioden som har varit tag.. då vi inte har varit roliga alls. Men nu är vi på TOPP igen så ni kan va lugna;);)
Älskar dig till tusen gumman. Hoppas också på att få tillbringa morgon dagen med henne!
skulle ju va greeeat (Y)
Habibiii.




All this talk of getting old
It's getting me down my love
Like a cat in a bag, waiting to drown
This time I'm comin' down

Now the drugs don't work
They just make me worse
But I know I'll see your face again


Cant hate anymore

Godmorgon... hade dock kunnat sova lite till men eftersom mamma kom in och skrek STIG UPP. så hade jag inte så mycket till val. Så nu ligger jag och väntar på att Challe ska vakna så  ja kan ringa henne och fråga om hon vill komma hit :) Vilket jag hoppas att hon vill!
Gårkvällen/natten tillbringades med baaby!  VärldensBästa baby.
Och den här kvällen blir det nog bara hockey :) mysigt JarÅÅ.

JUSTE.. nyårs imorrn. hade jag till och med lyckas glömma bort. Pinsamt.
Pallar inte ! tyvärrr.




Spend the night with me

Gårdagen var real good, pizza, godis , skräckisar och mys med challe :) Precisd som förr! miss all that. Haha och frågan är vad jag har blivit för tönt, hahah vi ser nog alldeles för lite skräckfilm nu för tiden efter som ja var rädd ungefär 80% av hela filmerna typ.. okej kanske inte men räddare än vanligt i alla fall. SÅ nu måste vi börja se skräckisar igen!! Men sen blev det ganska mycket skratt nästan hela natten.. men det var det värt det :)
- Måste påpeka att challe är som vanligt otrolig rolig att sova med.. helt plötsligt vaknar jag av att challe gapskrattar, verkligen skrattar hur mycket helst..
Jag; challe,challe vad skrattar du åt.
Challe; nee, inget.
Jag; joo sääg då
Challe; neee jag vill inte,
Jag; men sluta skratta dåååå, berätta
Challe; hahaha nee jag vill inte berätta,
Och fortsätte skratta ett tag innan hon blir helt tyst.. Knäpptyst.
hahaha kan ju undra vad hon drömde om ;O hahahah.

-Ikväll ska jag nog bara ta det lungt, får se om baby kommerförbi sen ikv nån gång , :)
Miss u.

Me and my better half.


Soulmates

MIN KVÄLL SKA TILLBRINGAS MED HENNE=)



Världensbästa cherryberry. Jag har saknat dig gumman!



My baby and me

Elo.. Idag har jag alltså inte gjort nånting än så länge=) Legat i sängen, sett film spelat lite guitarhero osv:) Ikväll får ja se vad det blir, kanske challe, saknar ju den där nöten:)

Gårkvällen tillbringades hos baby och var en helt perfekt kväll :*

är typ tom på ord hehe....


Road.

1. Du för omkring ett år sedan


2. Din bästa vän.

Nu och för alltid.

3. Du som busig.


4. Du som fotograf.



5. En bild som du aldrig visat.


6. En dag du minns.

so long ago...

7. En konstig bild.


8. En bild som väcker känslor


9. En plats du saknar.


10. Någon du litar på.


11. Någon du saknar.

Varje dag.

12. Någon som betyder mycket.

allt.

13. Någon du tycker är snäll.


14. Något du vill ha.

Sommar.

15. Något som får dig att gråta.


16. Något som är viktigt för dig.

skulle nog kunna lägga in 2000 bilder till.

17. Dig själv nyligen.


18.Dig själv för länge sen.



Lite att göra? mjo.......

Pay no mind

Idag följde jag pappa till stan, Så då passa vi på att fara till onoff för att ge dom jävlarna en omgång :) hahah typ packat på grund av mellandagsrean.. oharre hur som helst när de väl vaart våran tur drog jag och pappa på med världens utskällning. Så det visade sig sen att på pappret jag hade fått stog det att de var displayen som var trasig? ( är lite dålig på att läsa ibland) Men jag hade ju inte ens från början lämnat in den för någon trasig display ? så antigen har dom förstört displayen eller så har dom blandat ihop min med en annan, men dom hade inte tid att ringa och fixa å sånt idag så dom skulle fixa det till veckan, och lånetelefonen fick jag behålla så jag är nöjd=) bara jag inte behöver betala för min andra telefon =// Jaja hursomhelst for vi sen å handla på coop och lite sånt innan vi for hem=)

Så nu har jag duschat och sitter och lyssnar på musik medans jag väntar på att baby ska komma=) Lär väl dröja ungefär 1 timma till om jag känner honom rätt ! Spelar ingen roll, bara glad att vi får träffas:)!

Imorrn tror jag faktiskt att jag kanske ska hänga på challe och hennes mamma till stan, skulle ju faktiskt behövas... Har fortfarande inte köpt challes present, hade dock bestämmt mig, men icket då fanns det inte där.. Typiskt. Så nu får jag se vad det blir , ha några tankar men grymt svårt att köpa till challe eftersom hon är en enormt kräsen person ;) hahah.

ne ni får ha en lika bra kväll som jag kommeratt ha =)! pZ!
Så om hon viskar, hur mycket hon älskar dig
Pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig, Och akta dig för människor, för människor gör en illa om dom kan
Och var försiktig du har mitt liv i din hand.


Jag ville skriva en visa
där ögonblick blir evighet
Men ord blir stumma och toner döva
och visans tanke blir hemlighet.
Det bliver en hemlighet.

I never forgot what i lost

                                                                                              Jamen ggodmorron=)) Okej jag har faktiskt varit vaken ett tag, käkat lite frukost, duschat sen stått och lirat Guitarhero ;) Hhaha faktiskt riktigt kuul juuu;D och jag var inte så dålig heller..därför ÄNNU ROLIGARE=)!

För dagen har jag faktiskt ingaa planer tyyp, förutom att ja tror att ja kanske ska vara med min så kallade vän Challeee, ni vet hon.. den dära.  Ja om hon nu vill va med mig, för hon skulle inte va i närheten av mig om ja va sjuk men jag är inte särskilt sjuk längre =) så ja ska snart rinngaa henne och höra vad hon vill hitta på för nått roligt :)

Fast ikväll/natt blir det nog kanske att fara till baby om han hinner komma hem=)) VI får väl se ! Men var då verkligen på tiden tycker jag!


Kom hem.

awoawoawo... jag har nu kopplat in mina högtalare wiiee. Sounds GoooooD!
Lär väl dock inte va lika populär bland min familj och grannar... sorry men nu ska jag leva livet!
Har också hunnit packa upp allt sen vi kom hem ja förutom klädväskan men den ska jag ta tag i lite senare... Vaknade upp i byske imorse där vi åt sen vid lunch tid for vi till stan, till moster där ja hela släkten var typ..så där har vi tjollrat på och ätit mat hela dan typ, men till slut vart ja less å ville bara hem så, nu är vi hemma=) Skoooeent.
så nu..


Före Första... Min skjuka, förkyldning, halsfluss, nån vad det nu är håller iaf på att gå över.. troja(A) må då mycket bättre nu har inte lika ont i halsen även fast ja ha förbannat ont men ja jag tror iaf att det går över snart och det hoppas jag verkligen eftersom baby och challe kommer hem imorrn.. eller övermorgon å då vill ja verkligen inte vara sjuk :)!


Före Andra... har ju haft min telefon inlämnad 2 månader nu... eller ja fick ju tillbaka den men då hade dom inte hittat något fel eller dom hade iaf inte lagat den så nu var ja tvungen att he in den igen vilket tog en månad den här gången också och nu skiver dom att det är en ÅVERKAN.. att jag alltså har gjort sönder den själv och måste betala om ja vill ha den lagad eller skrota den och jag säger bara SVIIIINNNNNN!!!!!!!! jag menar dom borde ju ha märkt första gången att det var en åkomst ne dom snålajävlarna vill ba inte laga den gratis. Så STICK. måste iaf försöka kirra ihop några pengar till en ny nu efter som de känns som om det inte är värt att laga. såå rip.

Sen hade ja typ inget före tredje... tråkJosse..Skithumör fick ja nu också när ja börja t'nka på dom där svinen igen... Ne måste dränka mina sorger .. blir nog i varmchocklad dessutom. PZ / JosseNizer.


 


Fadin memories

NU ÄR JULEN SLUUUT.... eller mellandagarna är kvar. Räknas ej... Juldagen brukar vi alltid fira "lillajul" afton och få paket av dom vi inte firade med,tex som iår firade vi hos mormor och morfar, ja imorrn skulle vi egentligen få av farmor, farfar,kusinera,faster osv men dom tyckte att det var så jobbigt (?) eller tog lång tid eller jag vet inte vad, vilket gjorde mig väldigt pisst egentligen.. okej jag kanske inte ha haft mest julkänsla och visst jag har inte varit särskilt posetiv till julen iår, ja är sjuk.. men ändå det är traditon att vi får julklappar då men nae inte i år.. så vad ska vi göra? vad tar så lång tid? jo typ äta mat och leka lekar... och jag som inte är särskilt mycket för lekar då, vad får ja göraa? sitta och äta knäck, Hive five påden! ne allvarligt ... tror inte det blir kul=/ men kan ju va min sjuka som spökar.

HURSOMHELST vi glömmer det där..Det är väl nu man ska se framemot nyår :) Vilket jag inte heller ha tänkt lägga ner särskilt mycket energi på men jaja jag måste vara väldigt uttråkad som kan sitta och skriva dom här långa och oerhört tråkiga inläggen.. ska kanske ska sluta, typ Sova elller nått, se nån film på 4an nu , glöm jämt bort va den het men den ä allti lika sorlig... så snart lär det forsa tårar ner för min kind på grund av filmen sen kommer jag förmodligen börja grina över allt annat också, speciellt min hals. Dumma sjuka. Godnatt.. jag har nog fått i mig alldeles för mycket julknäck eller nått sånt ^^

Här får ni en fin bild på mig och min habibi ocksåå... Dock en väldigt gammal.. haha hitta idag sms på datorn idag som ja hade skickat 2006 till henne hahah ja gud va kul de va=) Men du betydde lika mycket då som nu, om du inte betyder med nu. Men du har alltid varit allt för mig det vet du:) så puss på dig och tack för att du finns. även om ja kan bli jävligt slut i huvet av  allt ditt sjuka mummel på kvällarna.

 M. everyday gets more greater with you by my side.
One day i think you will be all mine.

Josse som jultomte.. vad säger ni om den?

Ja då var denna dagen över.... haha ne skojjar bara men nu har tomten varit här ännu engång med julklappar... Måste ju faktiskt erkänna för mig själv att tomten är greeat (Y) Fick en parschyssta högtalare..(lär ju inte bli tystare i huset nu) present kort, pengar till mobilen, escada och christina agulaira parfym,morromrock, massor med smink ansiktsgrejs osvosv orkar inte rabbla upp allt, är då nöjd iaf=D den där chris brown resan hade ju dock inte varit helt fel, men får se om jag betalar för den själv istället;) Så nu ska jag fortsätta min kväll med att äta gröt, och ikväll kommer jag väl rulla på grund av all knäck och godis jag förmodligen har proppat i mig... Och faktiskt är min halsfluss eller vad det nu är liiite bättre.. är nog på grund av ipren ja har stoppat i mig..eller så är det knäcken jag vet inte, Kankse var det kalle anka som gjorde susen? och ja kalleanka var lika bra som alltid... det där kommer allvarligt hålla på i all evighet... Gör inget för mig dock... det börjar bli lite uttjattat med det är väl det som är meningen..Aja ska nog gå och kolla hur långt bort maten är=)
Godjulännnuu engång..
ba en fråga ; varför säger man gud jul egentligen? eller ja det förstår ja ju själv... men börjar bli lite leess på allt jävla godjul! haha ja så är livet, PZzzzZ.

Annars vad skulle ni tro om mig som jultomte? Hittade dock ingen bild med utstyrsel på fick istället bli en ful bild som ja inte vet vem som har tagit, säkert min syster.. MEN SKIT I DE. själva grejen ... jag som jultomte?? se själva .. skulle inte va helt fel va??

VS.


KeyrÅÅååÅ... Jag kanske måste jobba lite på det där skägget....Men det kommer!

MERRYCHRISTMAS

Ja nu är det alltså JULAFTON, och jag ligger i halsfluss. Greeeaaat.. min vanliga tur alltså, bli sjuk kvällen före, Känns ju jävligt bra. Har så ont i halsen att ja vill ba sluta ut mina halsmandlar.. tyyp, mitt huvudkänns som om det ska sprängas NÄR som helst. Jaja  får hoppas på en bra jul ändå... att jag överlever dagen någorlunda...
Villbara att marcs kommer hem=(=(=(=(=(=(=(=(=(=( men så klart spelar det ingen rroll eftersom ja är sjuk och vill inte smitta ner han så lär ja väl inte få träffa han förns jag är frisk. Jamen nu känndes det ju mkt bätttre..Naaat.
Godjävla jul allihopa!




Jo just ja...Challe tycker att jag nämner henne för lite i mina blogg inlägg och jag menar ^^ daah det är ju skandal ett världsproblem SÅ därför nämner jag henne nu, challechallechalle. Pz.
åh just ja, gumman jag saknar dig väldigt mycket om hoppas du får en bra jul trots tradition dödande mostrar.

Men tänk på mig som ligger här sjuk..då länns det kanske bättre ;)! PussJosefiin!


When i'm out from under

Godmorron,, blev väckt 10 idag=S Vart ju inte riktigt lika tidigt som jg trodde men ändå, hade gärnat sovit nån timme till=)Just nu sitter jag och dricker lite te, är egentligen ingen te drickare men jag har så förbannat helvettets jävla ont i halsen. Kan knappt svälja, ja blir inte förvånad om jag ska bli sjuk nu, när det är jul och lov, blir ju nästan sjuk på varje lov så. Ska i alla fall försöka görA allt för att hålla mig frisk:) 
Anyway..nu måste ja snart stiga upp ur den här otroligt sköna och varma sängen för att packa det sista och sen stan och byta mina skor innan vi åker vidare till byske:) MyyyYYs. Annars längtar jag extremt mycket tills baby kommer hem.
Pz!





  Breathe you out, breathe you in

You keep coming back to tell me
You're the one who could've been
In my eyes, see it oh so clear
It was long ago and far away but it never disappears

I try to put it in the past
Hold onto myself and don't look back



 

And part of me still believes when you say you're gonna stick around
And part of me still believes we can find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try
So let's just say goodbye
Forever

  
 
I don't wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I'm out from under
And I don't wanna feel the pain
What good would it do me now
I'll get it all figured out
When I'm Out From Under













 


it's like a lie i've told a thousand times

idag har jag gjort extreeeemt mycket fakttiskt ....naaat(A) Men jag följde faktiskt med mamma, pappa och lillebror till farmor och farfar, där åt vi, klädde deras gran och lite sånt sen for vi hemoch klädde våran egen gran, =)
Rätt stilig va??  lite dålig bild dock, men nu börjar ja iaf få lite julkänsla.
Sen gjorde pappa glögg som ja har suttit och druckit mums ... är ändå gott. Nu funderar jag på att hitta nån bra film jag kan se :) Blir dock i min ensamhet , så inte speciellt roligt.. men aja får försöka mysa med mig själv(?)
som jag sa bär det av till byske imorrn, Mitt på dan också så det blir inget sova ut imorgon, jaja kanske lika bra haha;)
Pz så länge.



 So let me go
Just let me fly away
Let me feel the space between us growing deeper
And much darker everyday
Watch me now and I'll be someone new
My heart will be unbroken
It will open up for everyone but you


Even when I cross the line
It's like a lie I've told a thousand times

jag ger dig min morgon

Vad fiiiiiint väder det är ute idag alltså.. inte alls snöstorm eller så. Usch, fuck that!
Är hemma själv idag, så det blir nog bara att ta det lungt ,var tänkt stan med challe men eftersom hon ska te ume gick inte det... =// Sög- jaja får se om jag hinner springa in på stan imorrn innan vi åker vidare till byske !
Har fortfarande inte så mkt julkänsla =S=S men hoppas att den kommer snart :) är ändå småsugen på att öppna julklapparna (A) haha som varje år , men ändå har jag inte önskat mig särskilt mkt.. jaja man får väl hoppas på det bästa.
Annars..vill jag bara säga till min baby .. KOMHEM!!!

Du, jag tror vi flyr rakt in i solen, Och om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig. Men du, jag ger dig min morgon, Jag ger dig min dag, Jag ger dig allt, allt jag har kvar.


``???

och varför tar det 10000 år innan inläggen publiceras????

You are my favorite drug

Nu kan ja äntligen pusta ut, vaknade 20 i 12 imorse, skulle börja jobba kl 12 stressa ner, jobba hela dagen, gick sådär var rätt slö men som vanligt tillbringas tiden ihop med challe å då kan det plötsligt bli rätt kul stt städa och nu har vi kommit på att vi ska släppa med oss en sterio så  med skivor som är lite 2001 dansar vi runt med våra skurmoppar, damtrasor, toapapper osv, ja du kan ju självtänka dig;) riktigt vacker syn faktiskt. Men skoj har vi så:)

Ja iaf när jag kom hem kom ja ju på att ja hade lovat mamma att städa så efter att ha tryckt imig några parisare, fasnat vid dator så där lagom länge lyfte jag mitt feta arsle och städade och vart just klar, extremt skönt!  Hhaha så nu ligger jag i sängen och har inga som helst planer på att stiga upp på väldigt väldigt länge!! =)

Gårdagen.. jobbade igår också, dock med challe då också, det var då vi kom på våran smarta ide ome sterion ;) Yeah.
När ja kom hem tänkte jag, ja jag skyndar mig i duschen eftersom baby skulle komma , men när jag har duschat har ingen komiit så ja försöker få tag i , men icket helt dött så som den bitch jag är vart jag tjurig å en suris, men han hade dock lovat, så klandra mig inte, å det är ffaktiskt jul nu så man vill ju hinna träffas en sista gång innan, men nehe tänkte jag skit i det då, men där vi 10 nån gång hörde han iaf av sig, nyvaken hah och eftersom ja är väldigt mogen var ja fortfarande rätt tjurig men där en halvtimma senare stog han i min hall å då kunde jag ju intevara sur längre, så jag fick en mysig kväll iaf=) kommer sakna dig över jul baby.

ANYWAY... nu ska jag leta nån fet musik ja kan lyssna på :) Pz.


And I'll never give myself to another
The way I gave it to you
Don't even recognize
The ways you hurt me
Do you?
It's gonna takea miracle to bring me back
And you're the one to blame























typ världens bästa och sötaste charlotta=)?
det tror jag :)

om jag kunde ge dig allt.

And now I feel like, oh
You're the reason
Why I'm thinking
I don't wanna smoke on
These cigarettes no more
I guess that's what I get
For wishful thinking
I should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
Cause now I'm using like I believe


Den dära känslan som man bara hört om
När du är här och du håller i min hand


you should think about it

Godmorron, ¨å frågan är vad jag gör vaken nu, ska inte ens och jobba än...
jAja så kan det gå.. Anyway, börjar nog jobba kl 1 om challe är klar då, hoppas det går fort! kände mig inte alls sugen att jobba, menmen vad gör man inte för pengarna? Och förhoppningsvis ska jag få mysa hela kvällen så då är det inte så jobbigt längre=)
gAH är tom på ord så det får bli ett kort inlägg, Pz
 

i miss my baby so much..

Måste nog säga att det var egentligen väldigt onödigt att åka till stan idag eftersom det tydligen var frivilligt det på skolan, men aja vart stan, hittade skor en tröja och lite sånt så det var helt okey ändå=) Mysig dag med challe och så:) Och ikväll blir det faktiskt ingenting, eftersom mormor och morfar är här för första gången på väldigt länge känns det som, så ikv blir det bara att försöka vara social:) Imorrn blire nog dock att jobba efter challes träning, suck! Sen blir det förhoppningsvis mys med baby...

Här tänkte jag iaf bjuda på lite bilder=) 
 


habibi.

-
i miss u baby.
 i hate to feel this much.

kill me

Shhiiet dom här naglarna kommer få mig att vara på ett förjävligt humör, dom kommer bli min död!
första dygnet altså=( kan typ inte klä av mig(A) hhhah fanva tönt ja är. skyll mig själv alltså!

PÅMINN MIG om att ja ska lägga ut lite bilder vi tog, orkar bara inte nu=))

PzZzzzzzzZZZZZZz


i think is time

HEEEJJEJEJ... typ jätte glad?? Jag ligger hur som helst i Challes säng just nu, å det ska jag faktiskt göra hela natten? =$ häh kul typ! skolan idag... känndes rätt ovärd, kom dit hade 1 och en halv lektion, då var klockan vid 11 , jamen du hål till klockan 3 kändes ju verkligen toppen å sista lektionen var ju såååååå viktig alltså , så vi ba jaha jag och gabban for hem till henne vat där ett tag innan vi tog bussen in till stan, gick till balder, var där typ i en sekund innan vi gick in till stan var där i typ tuuussen år innan ellie komme hämtade oss och skjutsa oss till skolan så vi går till lektionen , där är vi ungefär en kvart om ens det ? innan hom säger att vi får sluta... VÄRT. nja inte det minsta men jaja så går det.  Så imorrn börjar jag halv 1 har bara nån avslutning å nånting , känndes typ ovärt men det blir nog så att jag och challe åker ändåå=)

- Förövrigt dålig uppdatering igår, hehe faktiskt ingenting alls men var med babyy som förövrigt bjöd på mat, vilket jag hatade, (A)A()A (egentligen inte ) meeen fattade inte varför jag inte fick betala min mat själv!! Jaja sen for vi hem och bara såg lite film å myyste... trevligttrevligt!

förövrigt igen så ska jag och challe fixa lösnaglarna ikväll , hihi så kommer inte kunna göra nånting på några dagar(A) hehe !
Pz

Been thinkin about this all damn day
And i cant wait to see your face
My hands are dying to touch ya
But i aint got the patience to wait

And i think its time,that i
Lose control,lose control

Hey,there it is
I can feel your legs trembling
You feel the sweat drippin from my chest
And then you like
Oh oh oh baby dont stop,then i be like
No i wont imma take to you the top


can you really feel like this?

Never homecoming

 Umeå. Ja idag var det ju "julresan" som hp2turism hade fixat åt handels 1or! Faktiskt en helt okey dag förutom att..

1. gabban och walaa var lite tråkiga emellan åt ...
2. det var kallt
3. det var blött
4. nu har ja så ont ibenen att ja ba vill dö=(
5. osvosv


Men det var ju såklart roliga saker också, och vi shoppad ju ihop lite fina saker också:*
Bussen hem var såå skönt att jag hade kunnat åka hur långt som helst, då fick man vila sina ben ordentligt!Ja nu försöker jag mig iaf på matten men är trött efter dagen så det känns som om ja kommer somna när som helst, Aja får försöka hålla ögonen öppna, matte prov torsdag och imorrn blire hem till baby sen hockey så då kommer ja inte hinna och måste alltså göra det här idag,måste få g på provet iaf... =S


nej tillbaka till matten.

Bjuder på några bilder från dagen



Pz


Turn nothing into something real

Måndag. Skönt brukar alltid vara luugna och sköna men den var dock inte så skönt ndå, när jag kom till skolan fick jag vet att jag hade sovmorrn till 11.35 och jag var där 07.50, hm great (Y) Ja då vare bara stanna kändes ovärt att fara någonstans så ja tänkte jjaa jag gör mitt powerpoint som jag måste lämna in, ne när jag loggar in är alla mina dokument borta, ALLA? aah, orkade inte bry mig var alldeles för slut så det där lämnar jag tills måna är tillbaka!
jaja dagen fortsatte lika segt med matte idrott som idag faktiskt var riktigt roligt ;) och till sist svenska, då tog jag och josefina bussen till stan och sen blev det raka vägen hem!

SSå ikväll har jag bara tagit det lungt och ska fortsätta med det, var länge sen jag höll på i photoshop. kanske ska testa igen? jaja får helt enkelt se vad som händer !

Imorrn är det umeå resan med skolan, yeeah, faktiskt inte alls peppad just nu men hinner kanske bli ;)
Blir säkert en bra dag, på kvällen ska jag försökte träffa baby en sväng, men hur det går med det märker vi ju=)










the door take a look of what she been through
Do a lot of shit, and did it all for you
Turn nothing into something real




I see the life we live, the time we tell,
and I will fight to live, alive and well,
and in my head i see the pictures of my fadin memories
























Coldest Winter

fick mycket gjort känner jag, har suttit här sen imorse men ändå rätt skönt =) Har inte ens klätt på mig(A) Heheh kanske dags att göra ? ;) Challe bombar mig med sms om att ja ska komma så få väl nästan anstränga mig till att göra det då? Känndes dock jobbigt, sry gumman :] Om jag nu far kan ja ju alltid bädda ner mig direkt jag kommer hem och mysa(själv=() till någon bra film :)! Så får det nog bli! Puss
 

Memories made in the coldest winter..
Goodbye my friend, will I ever love again?
Memories made in the coldest winter..
















Never gave in
Never gave up
I'm the only thing I'm afraid of

i know my, destination
but im just not there
all the streetlights glowing
happened to be just like moments
passing, in front of me

let me know, do i still got time to grow
things aint always set in stone
Tjat be known, let me know
let me in.


hey beautiful

Godmorron=)
Känns som jag är uppe tidigt =S ? Pappa kom iaf och väckte mig, då steg jag upp åt lite frukost och gick och la mig igen men då vart jag då uppskickad=/  Aja och nu har jag och pappa haft ett stort gräl så vad det blir idag får vi se!
Han lär väl inte skjutsa mig någonstan! aja vi får se hur det blir =)
-
Å nu äre alltså 3 advent, shiiiieet ;) inte länge kvar nu alltså, tycker verkligen att det har gått snabbare än vanligt =D Grymt skönt =) En skolvecka, ett prov att göra bort, sen då ska jag slappa till tusen.Har faktiskt ingen aning om vad jag kommer få i julklapp, hoppas så klart på chris brown biljetterna men vi får se =)) själv har ja bara en julklapp kvar och det är den till challe, har fortfarande ingen aning om vad jag ska ge kvinnan men jag hoppas på att komma på nånting snart.:)
 Jaja nu ska ja försöka få nånting gjort, här bjuder jag på 2 sköna låtar;) Pz. saknarm också..

>Tami Chynn feat Voicemail - Watch me wine
 
>Tony Matterhorn - When it rains

Never Gave In

uhh tröttheten kryper sig på alltså, så blir nog att sova tidigt ikväll =) Som ja berätta åt ja och challe taccos igår när vi kom hem, såg idol, Kevin vann! såg lite Torkel i knipa (A) sen for hon hem=) Och jag inväntade marcus. Han komme där runt 12 så då satte vi oss och såg film, fick till slut lite sömn i oss, sovde och har mest slappat hela dagen ;*!
Så där runt 4 nån gång tror jag klockan var for han hem och jag gick och tog en lång dusch, superskönt =) pappa hade lagat jätttegod mat så där satt ja å tryckte mat i mängder ;) Mums!   
Så nu håller jag på att ladda hem lite bra musik som jag kan chilla till innan jag tuppar av ;) haha
 får se vad det blir imorrn ,skulle egentligen vara med challe ikväll men i brist på skjuts gick det inte så braså det kanske blir imorrn =) ? Ja vi fårse =)


I'm exhausted

Barely breathing

Holding on to what I believe in

Estoy agotado

Apenas la respiración

La celebración a lo que yo creo que en


even if i could

Fredag. Äntligen!
Skolan idag var inte så jobbig faktiskt, lucia,, rätt mysigt förutom att vi typ såg i några minuter sen gick, tråk gabi =D Efter skolan var det stan innan jag och challe tog bussen hem till mig:) vi tryckte i oss taccos och nu sitter hon i soffan och ser idol medans jag gör mig klar, för att m kommer ! =) Blir nog en bra kväll vilket som =)

True all times.
jag älskar er, och kommer alltid att göra.

i know my destination

Åh ni förstår inte hur skönt det var att komma hem och lägga sig i sängen, och nu hoppas på att huvudvärken släpper.
Imorse när ja vaknade mådde jag otroligt illa och hade ont i huvudet så det vart att ta en lite senare buss men vi hade lång lektion så var faktiskt inte borta så länge:) Så efter det hade vi mentorssamtal som gick på 10 min, lunch, data, småföretagande och handels, var inte allt för jobbigt :) Sen vart det ju så klart buss hem med challe mys(L) nog för att ja låg å sov hela vägen :] hihi! Ja nu har ja iaf ätit mat, korvstroganoff, mums.
Sen kom det in nån kvinna genom dörren och ja fattade ingenting meeed det visade sig vara min mamma som hade färgat håret brunt, snyggt mamma=) Nu vart ja ännu mer sugen på att göra håret brunt =) Men det får vi se om :)
ikväll blir det att plugga engelska för imorrn är det prov och det känner jag verkligen inte för, känner inte för torsdagar över huvuttaget, men eftersom kvällen lockar så hoppas jag på att dagen går fort :)
Ne måste ta tag i engelskan vilket ja själv har förstått att det inte alls kommer gå bra men jaja värt ett försök!



i know my, destination
but im just not there
all the streetlights glowing
happened to be just like moments
passing, in front of me

let me know, do i still got time to grow
things aint always set in stone
Tjat be known, let me know
let me


Yeah I'm all that!

Shiiet så skönt det var att komma hem... bara få lägga sig i en VARM säng, underbart. Har varit en grymt jobbig dag =S
Extremt less, men inte så länge kvar till jul nu :) Nu ikväll ska jag plugga lite engelska, började lite smått men sen vart jag björns jävla brevbärare och var tvungen ringa runt å shit, aja gjortnu :) Själv har han lyckats tappa bort sin mobil hahah lite halvt ägd ;)  jaja hur som helst, så ska försöka börja om lite lätt med engelskan, känndes allt annat än roligt men måste göras, tyvärr! Kanske bättre att plugga ikv då kan ja ta det lugnare imorrn :)? ( prov på torsdag) aja får se, =) ska nog även sätta mig och se Torkel i Knipa, den filmen är sååå gamal å sedd sååå många gånger, men man blir fan aaaaldriiig less. Hahahah typ det enda jag gör. haha jaja puss på torkel.



Annars saknar jag min underbara vilhelm mer än allt just nu.
Kom Hit tremening. pz

-

I'm amazin'
Yeah I'm all that
If i ain't on my grind
Then what you call that?


Tisdag.

 Höll på att försova mig imorse, tur att jag hann med bussen iaf, för nu sitter jag då här på skolan.  Men vill mest hem, det är kallt, ja är någorlunda trött och bara allmänt less på allt som har med skolan att göra. Hungrig är jag också men ska först ha klart den här handelslektionen, matte, svenska sen lunch.. Jag kommer alltså hinna svälta! =(
Efter skolan blir det nog buss hem direkt, måste egentligen stanna och leta skor och sånt, men orken finns nog inte vill hem och lägga mig i en varm mjuk ´säng, den här kylan dödar verkligen mig. >Geme sommar åde. Så jag slipper den här skiten... Ne bort här i från skulle inte va helt fel, ingen som känner för att ta med mig på en utlandsresa?  ,  
ne, back to work..så kanske den här dagen tar slut nån gång, gärna nu?

Parteeyy..


all of the time , you really wanna spend your hole life alone.

Det här var faktiskt en helt toppen dag, tills det blev afton. Jag och Josefina skulle inte vara med på idrotten så vi tog bussen in på stan , där höll vi på att frysa iäl men vi gick iaf runt och titta på lite olika saker, måste ju börja leta prao platser också, Någon som har något tips om vars jag kan vara? hiih vi köpte lite fixa på ica innan vi gick skilda vägar för vi skulle med olika bussar. På bussen var Proppfull, men jag fick mig iaf en plats mitt emallan en gubbe å en tant, hahaha slocknade då innan bussen ens körde iväg, pinsamt HEHE. Trodde ja hade åkt förbi stoppet men nejdå vaknade just före:) å skulle då traska hem , mitt humör hade redan bliviit sämre och det blev inte bättre av att det började regna suck... så ja skynda mig iaf hem, och kröp ner i sängen för att återfå lite värme.. men efter ett tag var det vara att stiga upp igen för ja skulle ju till tandläkaren, så pappa kommer och hämtar upp mig och släpper av mig där borta, nae då har tdom typ GLÖMT MIG?? det var låst och ingen där som öppnade! svin.  så där stod jag i kylan, regnet och med mitt humör som var så långt ner det kan gå just nu. Och efter att ha väntat i 1000 år kom pappa och hämta mig igen , så vi for förbi farmor & farfar så jag fick mig lite mat(A)(A) hihi så nu sitter ja här och har suttit här sen dess. dock mest llegat, är himla slut =S?? FUnderar på att ta en dusch också :) skulle inte sitta helt fel=)

¨

Annars fick ja va med om världens bästa skämt idag, men grejen var att det inte var ett skämt ?

och nej, jag tänker inte berätta men jävligt kul var det, eller kanske mer patetiskt... jo jag tror på den andrenämnda!
Nej duschen väntar ! Pz

habibiiissh.

'

All of the time, you really wanna spend your whole life alone
A little time out might do ya good, might do us good before you're done for good
Because I could make it good, I could make it hood, I could make you come, I could make you gooo
I could make you hot, I could make you fly, make you touch the sky, Hey, maybe sooo
All of the time, he be up in my, checking through my cell phone, baby no
You wanna kill the vibe, on another night, here's another fight, Oh, here we go


you can't run away,

sådär ja , kände ja var tvungen att göra nånting och då blev det att skriva, höll på att somna, med tydligen hade jag redan somnat för min syster hade tydligen stått just breve mig och ropat men ja hade inte vaknat =S skumt...
Hade nog planerat att ta en dusch nu och sen en tidig kväll ungefär vid 11 kankse ? Hoppas jag lyckas med det. Jag Emil challe och andré for ut med deras skotrar, var trevligt :) och i slutet fick ju till och med jag köra ;) Stolt... Hahah nemen det var skönt att komma ut lite iaf :) När ja komme hem hade ja lovat mamma att städa =/ sådå vare ba ta sig i kragen att göra det, men sen fick jag ju så klart jätte god mat så det gjorde inte så mkt ;) Imorrn är det allså skola igen, shiet vad den här helgen har gått fort =( suuck... jag orkar inte, men får använda som sista krafterna nu innan jul okii??

ANNARS såg jag och challe britney spear dokumentär for the record igår och jag säger bara SE den. har alrig haft någonting emot henne fast det har varit mkt skit men allvarligt, jag skulle fan inte vilja va henne för en dag ens ?? fan vilket liv, att hon alltid måste hadet så där, fan ja tkr synd om henne. Nae... Se den och kom sen och säg något !!

Ne nu måste jag hoppa i i dusccchiiiis, Pz

The more you, put me through,
The more it makes me wanna come back to you,
You say you hate me, I just love you more,
You don't want me, I just want you more,
I buy you flowers, you throw 'em at me,
I know it's sad but it's making me happy,
The more that you slap me, the more that it turns me on,
Cause you love me, and I love you more.

What you say, what you do,
I'ma hunt you down 'til I find you,
No matter where you run, I'll be right there,
Right behind you, in your nightmares,
All the flowers, and the candy,
All the times that you threw it back at me,
You told me you hate me, you're gonna hate me more,
When you find out, can't escape me whore.


Heartless

Godmorron =) Har nu stigit upp och ätit och nu stressar jag så ja ska hinna göra mig klar innan jag challe och boysen ska ut med deras skotrar=) Blir nog att åka kanske till munkviken eller nått sånt :) Mysiigt.
challe kom ju hit igår vi var barnvakt sen sovde hon här :) vi myste och chilladdee ungefär hela natten, var iaf en super bra kväll, som gamla tider ungefär :) Och för en gåångs skull somnade challe inte vid 10 ;);) credit för det!
Men en toppen kväll iaf, och nu måste ja verklign göra mig klar, skriver ikv, PZ

SKA JAG FÄRGA BRUNT IGEN ???

I NEED YOU DEALING WITH ME, NOT WITHOUT ME.

Shiiet... har varit galet duktig idag..Pappa väckte mig alldeles för tidigt, hade nog kunnat somna om men lika bra att äta frukost när det liks står framme=) Så efter det låg jag och slöa i sängen ett tag innan jag började städa mitt rum, skulle byta skrivbord,så det har jag hållt på md ungefär hela dagen :)  jag hade ju lovat mamma att vara barnvakt så det är jag nu=) men ska nog snart gå i duschen :) Sen kommer challe hit och sover i natt, myyssigt
Pz så länge.

They don't understand I consider
you as my first real love
Official, authentic, first sho` nuff
From the rough into love
Baby you changed me I feel good about you
And for the sugar rush I'd
never doubt you (no)
I need you dealing with me, not without me
(So baby keep it close to me)
call me your now and later boy

good old times.

BACK IN THE DAYS



I love ya!
i miss the days.♥


don't like to be out in the world on my own

Äntligen helg. puuh skolan idag var faktiskt helt okey, förutom att ja råkde försova mig imorse och jag behöve verkligen va på datan egentligen =/ aja får ta det där med måna sen. Novellen är då iaf helt klar och inlämnad nu, skönt! Hade tänkt lägga upp den men jag glömde, gör det kanske på måndag när jag kommer till skolan=)
Förörigt tror jag det här blir en skööönb slappar helg , ikväll blir det troligtvis andré och challe och imorrn på dan få vi se eftersom det är ju inte precis skoter väder, vi som hade planerat en utflyckt men jaja andra tider kommer :) och på kvällen hade jag ju då lovat mamma att ja skulle vara barnvakt, ;) Blir nog mys?
åhhå åt nyss tacco så nu känns det som om jag kommer sprängas, tänk om jagöre??  Ashieettbruuschan.
Förövrigt har jag bara en julklapp kvar nu, och tur är det för pengarna börjar ta slut, asså allvarligt vars far alla mina pengar? galeet... men skönt att allt sånt där är klart... challekvar. det svåraste.
Och just nu går vi och håller tummarna mer och mer för att det blir stockholm i januri... ashieet hoppas!!!
Ne dags att stiga upp ur sänge, orkar inte HEHE.

Slänger in en bild från spanien ;)
buhuu, ta mig tillbaka bara.. nån? snälla?


Out in the world on my own
Don't like to be here by myself
Looking for something inside me
That will guide me in direction of hope
Don't like to be out in the world on my own

It's getting poppiN

Haha tänkte skriva ett glatt inlägg... men ja ångra mig, för det är fortfarande skit väder, å alla är sura åde gör mig sur osv... Men jaja... sommar kom tillbaka.  Skolan idag var faktiskt helt okej, inte lika seg som torsdagar brukar vara.. berode kanske på snöbollskriget idag, Halva Hp1a mot typ tusentals fordonare.. Hm men ni kämpade med allt som stod i er makt flickoor, good work :* 
Imorrn har jag faktiskt ingen aning om vad som händer, hah tragiskt =/
Blir kankse challe . får helt enkelt se=))=)
Hade typ ingetatt skriva om just nu, kommer kanske sen.

jag å challe åt dessutom på Pizzan idag. MUMS. ilikkeeiittt.
pzPZpzpzpzpzPZPZPZP

I'm gonna tkae off tonight, Into the night.

Jag säger bara STICK SKIT VÄDER. Det här vädret gör en verkligen på dåligt humör.. om det endå allt snö ska regna bort å de ska bli slask å äckel kan de väl lika gärna bli sommar igen? Visst julen är super mysig och så men det här vädret är allt annat än roligt. Ikväll har jag en svenska novell jag måste ta tag i, kan inte skjuta upp det mer nu.. på fredag ska den vara inlämnad, det är dock 4 andra saker som också ska göras , utkast,disposion,nått på r å nått mer, åååå så less, men men bara ta sig i kragen och göra bort det där nu..
Posetiv inställning ska jag också jobba på.
har bara varit två jobbiga dygn, men jag tror det är löst nu. hoppas jag.

•How could you be so cold as the winter wind when it breeze
Just remember that you talking to me
You need to watch the way you talking to me
I mean after all the things that we been through
I mean after all the things we got into
 
I know there are some things that you aint told me
 I did some things but that's the old me
And now you wanna get me back and you gon show me
So you walk around like you don't know me
You got a new friend, well I got homies
But in the end it's still so lonely

Talking talking talking talk
Baby lets just knock it off
They don't know what we been through
They don't know about me and you
So why I got something new to see?
And you just gon be keep hating me
And we just gon be enemies
I know you can't believe
I could just leave it wrong
And you can't make it right
I'm gon take off tonight Into the night.

I really wAnNA take u down..

Tisdag...

den här kvällen hade jag alltså tänkt tillbringa i min säng, bara ta det lungt göra bort lite skolarbete osv, men helt plötsligt våldgästa andré mig så det blev ingenting av med det. Så vi var här ett tag sen for vi ut med skotern, första skoter turen för vintern alltså, hur härligt som helst! åh det var galet kul, vi for förbi på mingos en sväng för att typ köpa en cola å så sen for vi ut igen , for hit såg lite film, men jag fick mest höra på andrés gnäll, sen for han Haha=)
Skönt att umgås igen iaf, inte roligt att bråka. särskilt inte när man är bästa vänner.


jaja hursomhelst, vet fortfarande inte vad jag ska skriva=/ , något förslag ?
Kan ju alltid skriva om musik.. men då skulle ni antagligen tröttna....
Hmm. shiet mitt liv är verkligen tragiskt å rätt händelselöst just nu !!


Min habibi=$ som jag förövrigt hoppas på att få biljetter till när han kommer i Januari...och om jag inte får det köper jag det själv och om jag inte få fara far jag ändå(A)... nemen allvarligt jag måste dit.
Kan inte missa det?? Awwiiee. jag dör av längtan.


--
Drunkin' Hot boys is still my thing ;)
Pz


Drunkin' Hot Boys(K)

Ja nu hade jag tänkt berätta om min dag.. 
haha som vanligt, känner att jag är extreeeemt tråkig. Feelååt. Hur som helst, i morse vaknade man jju upp i Challes varma bo,  vi for till skolan, har varit där hela dagen men fick sluta halv 3 istället för 4 fett skönnt jao, så efter att vi hade haft nått japanskt grejs på gympan å då ja hade brottat ner lillaraben då skynda jag och edward till bussen så då hann jag med 10 i 3 an. Så då åktte jag ner till Lövånger direkt så gick ja hem till henne och där är jag nu =)=) Så nu har vi legat i sängen och sett lite film så nu ska vi kanske baka lite neegerbolls innan vi går till andré och ser hockeyn. Sen har de alltså inte hänt så mycket mer, mycket händelse rika dagar? Mmnnaat.
Men jag lovar jag ska försöka bli roligare, verkligen...

PZ

We living in a time, when ghetto-youths want to shine
While feeling so much pain, why do they stand today?

RSS 2.0