Im goin' In

Söndag..Förr hatade jag söndagar, var absolut det värsta som fanns,men nu för tiden Älskar jag det. inte för att jag inte gör nånting speciellt och ja tror att det är grejen att man gör absolut ingenting! vill bara vara själv, bara ligga framför dator eller tvn hela dagen och sen när man har fått tillräckligt mycket ork, gå i duschen skrubba heela kroppen som en galning och sen bara pyssla på med att smörja in sig, noppa ögonbrynen och allt sånt där annat tjoller tjejjor gör!

Den här söndagen har bestått av precis det jag just nämnde och nu har jag bäddat ner mig i soffan med cola, chips & dip, hade en svår beslutsångest om vad jag skulle se på tvn men det blev wallander till slut, & ibland byter jag till hockeyn också! sen när allt det är slut ska jag försöka få mig lite sömn, dock sovde jag ett stort antal timmar i natt men kommer nog ändå inte ha några problem att somna!

OCH nu är det mest troligt bestämmt, bara bokningen som fattas och det sker på torsdag!
Den 11 augusti Drar vi till alanya, sunny hill, 1 vecka! Wiiiihhhhooo
och den 8 de far jag tillbaka till alanya igen, men då stannar jag i 2 veckor! fyfan kan inte bli bättre känner jag just nu! Och bara vi får klart allt med resan kommer det bli toppen, hur många vi blir och lite sånt där, men allt jag vet är att det kommer bli grymt! och resa 2 med familjen blir förhoppningsvis också en toppen resa:)! tusan kommer längta iäl mig! ett halvår känns alldeles för långt bort för tillfället!

På fredag ska elin firas som fyller 18 och jag ber till gud att jag får vara med på det, skulle inte vilja missa det för en sekund ! skulle kännas väldigt pisst, åh vill också bli 18... men allt jag vet är att det är ungefär 5 månder kvar men att jag , amanda och jorun kommer ha grymmaste helgen i juli, och förhoppningsvis alla andra som ska va me ;)

Och imorgon är det måndag igen och som vanligt längtar jag lika mycket och som vanligt låter det lika tragiskt! dock tror jag att det är en hel del plugg vilket gör det hela lite sämre men som sagt får jag träffa mina tjejjor igen♥ vilket är det bästa & nu känner jag att jag sitter och skriver och skriver och skriver om egentligen ingenting , är förmodligen ingenting viktigt.. vette tusan vad det är , men tydligen kände jag för att skriva och nu gjorde just canada ett skitsnyggt mål och jag har nästan ätit upp alla chips:( är jätte kissnödig av all cola jag druckit men ska nog ändå hämta ett till glas nu... hoppas ni läser allt jag har skrivit annars har jag skrivit det i onödan och det orkar jag inte med, for sure. pz, peace out, fred ut, vad ni än vill!

sunny hill
posssi


thise fare

Ja idag var det alltså dop hos moster, roligt att träffa alla och så där eftersom vi sällan är där nu för tiden :) Efter det skjutsa vi in syster till stan eftersom hon skulle på hockeyn sen åkte vi till lövånger, köpte pizza sen hem och åt! godaste pizzan på länge, dock orkarde jag inte ens hela vilket var skumt ! men betyder ju bara att jag har lite pizza till imorgon också hehe. ja just jag och tidigare ikväll kom challe förbi en sväng och färgade på mitt hår svartare, snacka lite skit, såg lite melodifestivalen åt popcorn och vitlöksdressig men sen for hon ganska fort igen eftersom hon hade tydligen träning i stan kl 07.00 imorgon! vilket jag är rätt glad över att inte ha! men jag kommer väl troligtvis ändå inte få sova ut för padre & madre så det blir att lägga sig väldigt snart, nu!
 haha satt ju faktiskt, av någon sjuk anledning uppe och såg curlingen hela natten och har varit död hela dagen eftersom vi skulle upp tidigt, så imorgon har jag ingen anledning att stiga upp tidigt men funderar ändå på att lägga mig nu, eller jag ska lägga mig nu rättare sagt! må kalla mig tråkig men jag hoppas ni som gör en runda på krogen, knullas lite, kramas lite, dansar lite, grinar lite har det bra för det ha ja, alldeles ensam i min varma säng!

mjaa världens mest tråkigaste inlägg kanske men är trött, lycklig, down, up så hade tänkt slå på en film att kolla på tills jag lyckas somna som en gud! pz

ja & lil tjej'N från dopet

shoot me down

Sitter och kollar finalen i curling, fattar inte varför det typ roar mig? brist på annat att se kanske eller för att jag inte är trött ännu, eller lite trött är jag men inte tillräckligt för att lägga mig i sängen och somna bums som att man hamna på dödsbädden, det är det bästa! tror jag ska hämta mig ett glas cola bara jag orkar ställa mig upp!

Dagen började rätt bra imorse men slutade i kaos, vilket var mindre kul men aja här sitter jag! och jorun gav mig faktiskt dagens skratt, tårarna bara sprutade och jag trodde ungefär att jag skulle kissa ner mig när som helst ! HAHA du är sjuk ♥! visade sig om att jag inte var ensam med att faila i veckan! fan va söt hon är.

Imorgon.. eller senare idag blir det eftersom den är efter 12 men skitsamma, ska vi iaf till byske för då är det dop, och sen får vi se vad som händer... jag kan ju bara gissa=)!

ne ska fortsätta kolla curling nu och lyssna på lite music..

g♥

du är död. det har du alltid varit.

dont play this fucking game with me.


Nah miss

Ja nu sitter man alltså på mammsens jobb och väntar på att hon ska sluta.. hon slutar 5 så det är ju inte allt för länge kvar. Har egentligen träning ikväll men allting fucka sig så jag åker hem istället. damn, hade tänkt dansa som aldrig förr juuu! får spara det till nästa vecka!  Annars har det inte hänt så mycket idag, varit i skolan och gjort mig grej, G på samhälls provet vilket gjorde mig mer än nöjd efter som jag inte riktigt hade hajat det där var bara 4 poäng från vg också, DAMN GIRL! var äckli mat idag också, kroppkakor eller vad de nu heter, shit gick inte ens skära i dom , så sega var dom, känns som jag har deg i magen nu och skit humör har jag också varit på, mest hela dagen.. inge lady gaga eller beyonce idag, men jorun var ju inte på skolan så då hade det ändå inte varit lika kul som i vanliga fall, trodde jag skulle explodera men  sen ringde robin och gjorde mig lite gladare, inte för att han sa nått speciellt,spelade bara en låt och sen var jag glad igen!

ikväll blir det troligtvis det vanliga, dator,tv,family guy,dator,tv,family guy! fan vad segt alltså! har aldrig i hela liv känt mig så här instängd, skola sova äta är ungefär vad jag gör nu för tiden, mycket trevligt serrni!
Tror jag ska be mamma fläta mitt hår ikväll , men då ska hon väl så klart ha en massage eller liknande i genäld och det kändes jobbigt men det är väl så det får bli, duscha borde jag då verkligen göra, mitt hår är på allvarligt platt, gabban påstod att jag såg ut som biggan i håret och jag tycker inte att jag borde så ut om jag inte har närmat mig den åldern riktigt. men måste snart färga håret igen också, shiet blir 3:de gången då, men jag gillar det svart och så ska det få vara ett tag så ja antar att jag får offra lite cash! blir nog blondt någon gång i sommar igen !

hahah fan vad mycket jag skrev märkte jag nu och BARA onödiga saker, kul att ni sitter och läser det här alldeles i onödan då :) snodde jag allt lite tid av er!  men nu ska jag börja dra mig från datorn och se om mamma är beredd på att åka hem vilket hon borde vara för klockan är 5 hahha och ändå att jag har suttit och skrivit på det här inlägget hela tiden!  JALLA BYE orkar som inte...


battle cry

Leo's Lekland med gabi idag! haha fan har nog inte skrattat sådär mycket på länge alltså, kommer ha träningsverk i magen imorgon alltså, galet ställe, VÄRSTA mördarruschtkanorna dom hade alltså! FOR SURE! nära döden upplevelse minst 3 gånger ! älskar att vara så otroligt barnslig ibland, & särskilt med gabban, bara för att hon är bra på det! ANNARS så borde jag sova nu, bara jag kunde.. lite för mycket tankar i mitt huvud för tillfället, men ska slå på lite family guy som troligtvis kommer få mig på andra tankar, eller inga tankar alls vilket resulterar att jag somnar! ska orka mig upp imorgon och faktiskt lyckas hålla mig pigg hela dagen, ända till träning! DAMN GIRLS, den här gången kör vi! själv ska jag dansa tills jag nästan inte orkar stå längre.. bara därför att jag kan! THUGLIFE , pz out!


and all the things that never been told

Segaste dagen i världshistorian, FOR SURE! blev väckt vid halv 10 och trodde inte det var på allvar, gick upp och åt lite frukost la mig sedan i sängen lika fort ! Och där låg jag... till klockan kvart i 2 för då var ja tvungen att dra på mig lite kläder sen vart det förbi en av mina farbröder och fick lite fika, så där satt vi och prata på ett bra tag om resor och lite allt möjligt! sen när jag kom hem vart det sängen direkt och ja här är jag.. eller har faktiskt lyckats förflytta mig till soffan, kollar på wallander,lyssnar på musik,chattar med Jorre och dricker mig kissnödig på soda stream vatten, bubblar just nu i magen på meH! äckligasvin är det på wallander just nu också, tur att det inte är nån karl i närheten då hade den fått storstryk! IMORGON är det skola igen och ja jag längtar, hur sjukt det än låter !!! SAKNAR mina babyyyyyss och det är enda stunden på dagen jag bara får vara! ska tjyzza iäl mina tjejjor imorgon, särskilt jorun & g bara därför dom är så sassy! DAMN GIRL!♣

ne fan nu ska jag sova som aldrig förr.... hur det nu ska gå till eftersom jag inte är särskilt trött bara seg i huvudet och jag ska upp 06.30 imorgon, så kan inte sova som aldrig förr hur jag än gör!
och det här inlägget har ungefär tagit väldigt lång tid för mig att skriva eftersom wallander är slut för tusen år tillbaka!

Ne nu ska jag sova och drömma gott om min  Dwayne Michael Carter Jr♥


baby baby baby!


freedom fighters

Shit vilken seg dag, mamma hämtade mig runt 3, halv 4 inatt och sen fick jag sova till ungefär  halv 12 innan casper väckte mig... sen har det inte hänt någonting alls under dagen.. har suttit här vid datorn, tog en dusch med willy och typ ingenting mer än så! börjar bli något tung i huvudet nu och borde kanske röra mig mot sängen, men kroppen orkar inte, hjärnan orkar inte mer än att skriva det här och glo på tvn, har ätit för mycket popcorn så mina läppar är alldeles svullna, mobilen har slut ström och ligger nånstans där jag inte minns vars jag la den, och det är reklam varannan sekund på tvn vilket gör mig ränt galen! borde verkligen lägga mig nu, tänkte ringa jorun baby en sväng innan jag insåg att 1. jag konstaterade just att min mobil var utan ström & där jag inte kan hitta åt den. 2. hon lyckades, eller nej så ska jag inte säga... nån idiotjävel snodde hennes mobil igår! vilket resulterar i att jag, spelar ingen roll hur mycket jag vill, inte kan ringa henne! Kanske ska kolla om g är vaken, robin kanske.. eller så lägger jag mig helt enkelt och sover och skiter i att prata med någon! har ändå inget vettigt att säga för tillfället, min hjärna står still...den brukar gå i högvarv men inte nu, fan va knas alltså.

ne nu ska ja försöka ta mig ifrån soffan, försöka borsta tänderna, försöka leta åt telefonen och försöka klä av mig innan jag lägger mig i sängen, och innan jag lyckats med allt det där kommer jag vara pigg igen:( vilket innebär att jag måste be någon komma och slå till mig med baseboll träet...ne... godnatt. nu. verkligen.
r.s♥


Pz.


?


Where's the finish line?


oh no, this ain't paradise

Nu är det bokat och klart, 2 veckor i Turkiet med familjen i september! wiiho
sitter och kollar resor nu efter som vi även planerar en utlandsresa i slutet av augusti, den resan som vi egentligen skulle ta vid nyår.. men vi ansåg haha eller alla andra ansåg att vi satsar på fjällen vid nyårs och en utlandsresa i slutet av sommaren! Ouuf hur ska jag få fram alla pengar ? kommer få jobba häcken av mig, men det är det värt det ! kommer fan bli underbart, bara vi lyckas komma på vars vi ska åka, haha det största problemet, eftersom ungefär HALVA skelelfteås ungdomar åker till turkiet så blir det inte turkiet bara för att vi vill vara annorlunda. Vart sugen på en resa till Cypern-Ayia Napa men det såg lite mörkt ut, såg mest ut att vara fullbokat, så ska kolla vidare och se om jag hittar något roligt och något som man faktiskt har råd med hehe ;)
Nån som ska hänga på???


My girl



Hon är så FIN! min enda & största kärlek! G♥

LOVEU

lick me like a lollipop

jag hatar alla ♥:ans dag ! men antar att det är med tanke på att jag tillbringar den själv ! skulle troligtvis älska det om jag hade någon att dela den med ! som förra året, men sån tur hade jag inte iår ;) dock vet jag en person jag MER än gärna hade delat den med!

har just tagit en dusch och nu ska jag slå på en film att somna till om jag nu lyckas somna, men förhoppningsvis! orkar inte med att skolan börjar om imorgon.. men what to do, får ju iaf träffa mina bitches! sen att jag har ett samhällsprov på tisdag och 2 inlämingsuppgifter jag måste göra klart kan vi glömma för ett tag, orkar som inte just nu!yeaahy, känner mig hungrig också.., dock tycker jag att ja ätit hela dagen men tydligen inte, gjorde popcorn för att stilla ett begär, fan så gott det va men då kom det värsta ett outgrundligt begär, suktan, och allt vad det kalls, efter ett skrov! ja svär, ja hade dödat för ett ! kommer Garanterat drömma om smältost i natt!
åhhh... smältost :( orkar inte mer nu svälter iäl av bara tanken måste avlägsna PZ,




ggggaaaaaadaaaaaaammnnniiiitttttt
so SEXY


TYNGASTE

SÅ FUCKING JÄVLA ÄCKLIGT BRA! ouuff är nog bland det bästa jag har sett någonsin, skulle kunnat döda för att få vara där och se det! ÖVEEEEERTUNGT helt jävla insane. Får gåshud VARJE gång jag ser den!
helt sjukt jävla galet ! Mållös..

FAN FAN FAN SÅ BRA!


DROP THE WORLD



ALLTSÅ, jag vet inte hur jag ska beskriva men låten är så jävla fucking överdrivet tung alltså, Den är GRYM så jävla grym ! har nött den ett jäävligt bra tag nu och det blir fan ba bättre varje gång!
Ouuff!

var ledig idag, sög hur som helst för hade 2 möten i stan på morgonen så var ändå tvungen stiga upp tidigt..mindre kul efter en natt med skit sömn också..men tog iaf 11 bussen hem från stan så la mig och sov en stund då jag kom hem sen efter det var jag duktig och städa rummet och sen har jag suttit fast klistrad vid den här och tvjävlaskärmen! imorgon är det skola och helg längtar mest till skolan just nu faktiskt... av någon sjuk anledning, saknar g gör jag också, och jorre ♥  shiet tom på ord. 

My pain almost over
I can't quit yet
My pain almost over
Nah Lele, me and 'Goo we can't quit, OH!!!!

det är synd att du är världens finaste människa, annars skulle jag släppa taget

It may not mean nothing to y’all,
understand nothing was done for me,
so i don’t plan on stopping at all,
I want this sh-t forever man, ever man, ever man,
I’m shutting sh-t down in the mall,





sTAY REAL

Har just färgat håret, dock bara bättrat på det svarta så roligare än så vart det inte den här gången! älskar det dock, lätt bästa förändringen. allt av dig är borta ur mig och jag är glad.  Satt och radera massa bilder från datorn idag, massa bilder som jag ens aldrig trodde jag skulle ta bort, bilder som jag aldrig skulle våga ta bort men nu är det gjort och jag vet inte om jag någonsin kommer få se dom igen men det känns ändå bra, det är det förflutna & bara så falskt!  ANYWAY skola imorgon igen kännns typ bra, får jag träffa g och alla babys igen, fan saknar er alltså! ♥

resten av kvällen ska jag tillbringa framför tvn samtdigt som jag lyssnar på lite grym music, just nu för Tillfället ska lil kim få spelas i mina öron några minuter sen får vi se vad som blir! REAL LOVE!

All my true thugs and all my real bitches
Won'tcha come and ride with us
Do it like a hustler


kan inte andas











!

Jag är jävla glad. Känner mig Stark, så jävla stark, visst det kommer dagar då jag bara vill dra täcket över huvudet, men jag vet att jag har klarat mig igenom det värsta av tiderna, nu kommer det bli bra, Bättre i alla fall. Min energi ska inte slösas på människor som vill mig illa, jag vet vars jag står och dina ord om att jag är en slampa,hora,äckel och allt annat biter inte på mig längre, för jag är SÅ mycket starkare än dig. du kommer inse dina misstag en dag och då kommer du inte krypandes till mig, det är de inte värt det för en människa som vill mig så illa ska aldrig mer få stå i min närhet. trots att jag vet att du älskar mig, så Jävla mycket att det gör ont, och jag kan inte neka att jag känner samma sak men jag kan inte leva med det och dina ord kommer alltid sitta kvar. nu är det min tur att leva. jag har gjort mina misstag, synd bara att man ska vara så outgrundligt förjävla blind alltså! så i slutändan får jag väl skylla mig själv, till en viss del! Men som sagt nu kommer det bli bra, bättre,bäst! Skulle aldrig gett bort mitt hjärta så där, skulle aldrig tillåtit mig bli behandlad sådär, jag vet själv, att jag förtjänar SÅ mycket bättre, men jag ångrar inte en minut av mitt senaste år, spelar ingen roll att det var mer tårar än skratt så finns det ingenting att ångra, jag tror på ödet och troligtvis var det meningen att det skulle hända av någon viss anledning som kommer hjälpa mig genom livet!

FAN så bra det där kändes, skulle kunna och sitta och skriva i timmar, är överlycklig att jag faktiskt förstår, nu förstår jag! Och jag ÄLSKAR mina vänner, jag vet att jag varit och säkert fortfarande är väldigt frånvarande, men en dag kommer jag tillbaka helt , lite gladare,lite mer sårad, kanske som en annan människa men SÅ mycket starkare.'


RSS 2.0