skär hjärtat i delar, skänk till samtliga i världen... alla själar, som lever fattiga på kärlek..

Vinn alla hjärtans krig du skall bemöta sen
för ett krig i hjärtat .. de dödar en
.... å de kommer döda mig



"ta hand om mitt hjärta
för de ligger nu i dina händer
.....bokstavligen.."


 


Jag älskar dig för att du gav mig livet , men jag hatar dig för att du tog det ifrån mig.

Baby har åkt till malå & Blir borta hela helgen.
Kvällens planer blev som bortblåsta.
Och jag är bara allmänt less nu.
Mår illa gör jag också...

-Jag vet inte hur jag ska drömma,
När inte ens det renaste eldvatten får mig att glömma!

BaraSexigt...

Jag kom på att jag glömde bjuda på gårdagens höjdare.

Edward sover diskrekt....

Observera DISKRET....

haha den synen förgyllade min dag helt och hållet!
Och nu ska jag fara och försöka göra den här dagen ännu bättre,
Vad tror ni edward hittar på den här gången ?
Vem vet han kanske lyckas med något ännu bättre ;) .. jamena daa det är ändå edward vi snackar om??
Jag håller tummarna!
Pz out !

if i could, i would

Jag komme just hem från hockeyn, Baby hade ju match idag for dit efterskolan var där ett litet tag for hem sen ner på hockey.. Dom vann med 9-3 !!! =D Bara snyggt! Trodde faktiskt inte att dom skulle vinna HEHE (A)
Men där fick ja :) Fick ju gratis fika mee.. yuummii :) Och jag frös aldrig heller så det var faktiskt bara trevligt ikväll, mkt folk också :)

Skolan idag var rätt lugn.. Hade typ en och enhalv lektion sen hade vi ju den dära föreläsningen på expolaris som jag och Josefina sov raktigenom.. och min skalle levde helt enkelt sitt eget liv hahah(A) men sen kom ju josefina och luta sig så då sluta mitt huvud fara runt så mkt :] hahah så pinsamt.. tänk på dom som såg min skalle bakifrån HAHAH ojnej.. vi glömmer det där! Men skönt hade jag det iaf :)

Imorrn blir det väl inte lika lungt... men ingen idrott så det känndes skönt , slipper jag packa med mig en massa :)
Annars har planerna för helgen fucka sig... sög faktiskt särskilt eftersom det var längesen som vi var med varandra allihopa, men ni får ha så roligt utan mig & det klarar ni nog UTAN problem =) !

Ne inget mer om de.. nu hade jag faktiskt tänkt tvätta bort sminket, lyssna på musik, kansk se lite o.c och sen sova:)
puss.


-mb


Citat av Josefina Karlsson.

Dagens roligaste: Josefin då hon somnade 

VAd äre där För sTiL? java trött.. oki? :]
Och du var rätt rolig själv ;) !<333

It's okey to scream

Heejjje :) Nu äre ju tisdag.. Idag var ju den stora dagen .. jag och challes äventyr som vi sket i fullständigt haha(A)
Men vi orkade inte vänta på en buss i typ en halvtimma, då får ja fixa det där nån annan dag :)  Så vi satte oss på bussen och åkte hem istället. lika bra :)!
Annars har väl dagen varit sådär.. fan less på skolan, matte, småföretagande, engelska... gaah orkar bara inte med detta, men jag har väl inget val antar jag, dock går ju faktiskt allt mycket lättare med josefina :)
Vi åt förövrigt en grillkorv på coop idag för de var äcklii mat thihi :]

Annars har jag inte så mkt att berätta, följde ju baby hemigår eller vi for på match typ direkt :)
Dom vann =D 3-2 mot medle :) Var faktiskt ganska kul, umgicks med karl, händer ju inte så ofta nu för tiden =)

Och imorrn blire nog baby efter skolan förhoppningsvis sen har dom match imorrn med så vi ska hem hinna mysa äta och sen blir det ner och frysa.. NiiiCccE=)

Ne nu ska jag plugga lite till småföretagande.. har prov imorrn=/=/=/
fuck ne men det blir nog mvg som vanligt ;)?? naat.
PzZZZz:)

>typvärldsbäst. dumleklubba:*<33

-

Dont leave me with yesterday,
I need you.
I hate my self for fall in love with you,
I should known better.
if i could be heartless...


Jag måste döda mitt förflutna för att lära känna dig

Söndag... Bara tråkigt... tycker inte om söndagar, sista dagen på helgen och man tänker på att imorrn måste jag stiga upp halv 6 och sedan fara till skolan för att ha Nk med dag... det kan inte bli värre =S allvarligt !
Baby skulle ju även komma hemfrån norsjö idag så att vi skulle hinna umgås men nej han sitter på bussen hem nu....=/
Känndes jävligt pisst eftersom har väntat hela helgen :(
Men följer han nog hem efterskolan imorrn och sen på deras match :)
Blir skönt att få träffa honom igen, har som bara varit konstig hela helgen. aja any way.

PÅ TISDAG ...ska jag och challe faktiskt ut på ett "äventyr" hahah vi ska ta oss till och från solbacken och byta min mobil å tjafs och jag vet inte om ja är den enda men ja har INGEN koll på bussarna dit, så kommer det gå galant ? nja tveksamt .. då går vi väl, men jag meanr hur svårt kan det va :) ne inte svårt alls så det där löser sig ;)


Ne nu hade jag tänkt gå och göra mig lite kvälls fika .. jag tyker att jag förkännar det idag:)
sen blir det nog film och så småning om sova,
pz!

Du, vad som än hände du glömmer väl inte bort vår galna sommarnätter,

Det var sommar, och vi dyrkade sol sken,

Samma sommar som har fyllt mig med tomhet

Och allt jag vet

Är att man måste ta sig upp för att kunna falla ner


Är och förblir ensam.

Gårkvällen.... tillbringades med challebaby, Vi var ute och gick lite sen satt vi mest i soffan och såg let's dance sen somna ja där runt halv 11 hahah rätt röjig fredag va hahah(A) vaknade iaf upp och gick till challes säng och direkt ja la mig somna ja där också sen efter jag vet inte hur lång tid kröp challe ner breve mig och frågade om jag inte skulle ta av mig kläderna hahahha.. hade som inte hunnit det ja jag minns då inte att ja gjorde det men när jag vakna hade jag då dragit på mig en t-shirt så :) Haha vet inte vad som hände riktigt var bara hur trött som helst =S aja.. Förlåt om jag var osocial gumman men nu börjar jag likna dig så nu vet du ju hur det känns :)

Hursomhelst skulle ju challe på skoterkurs på morgonen så jag var hemma där runt 9... Så idag har jag mest legat i sängen städat lite och nu sett tv med mamma,frida och casper , myysii:) Challe skulle också komma förbi, :jag kommer efter hockeyn, okkej haha och hon har ännu inte kommit haha blir nog inte idag alltså ;)

Skulle egentligen följa på match till medle imorrn men den blir på måndag istället men det gör faktiskt ingenting då ska jag bara hoppas på att baby kommer hem tidigt så jag hinner tillbringa mååååånga timmar med honom;*
saknar honom lite faktiskt..

Aja nu ska jag nog slå på en film eller något liknande, Pz.

Lägereld på torget.. nicee töööp.
efter dansen dock.. svettiigg å fiiin.

- saknartiderna... verkligen.

- världensbästamarcus:*


my only love

Jaha... då sitter man på skolan som vanligt.
Sista lektionen nu.. Jallajalla.
Det ska jag ska bli grymt skönt att sluta.. får se vad jag hittar på, blir väl lägga sig i sängen, sova eller se lite o.c :)
Och sen ikväll får jag se om jag orkar hitta på någonting, skulle faktiskt va skönt att bara ligga i soffan eller i sängen och bara ta det lungt!  

Just nu håller jag och Josefina iaf på med interrail.. haha går inte toppen om jag säger så, har ingen aning om vad jag ska skriva men aja får väl bara ta mig i kragen och försöka skriva några rader iaf (A)(A)
hihii back to work... byyyeeiiee

Hittade även en"fin" bild... men som väcker många känslor.
Om det ändå kunde vara som förrut...♥

honneyHonne

hihi ops har inte bloggat sen i måndags, men har faktiskt inte haft tid och har inte suttit vid datorn särskilt mycket men jag kan ju berätta lite om min vecka. I tisdags var jag i skolan hela dagen och på kvällen for jag och baby hem till honom..han spela wow i 2,5 timme och det skulle ta en halvtimme... en timme Max hahah jaja sen såg vi prison break osv typ jätte bra!! Sen igår onsdag hade vi företagare för en dag hihi jag och josefina skulle vara på kaplanskolan och massera folk vi var duktiga.. töööp? (A) Sen på kvällen stannade iaf jag och marcus på stan och åt med henne för hon skulle på skoter kurs så sen tog jag och baby bussen hem till mig och eftersom han var jätte trött sa ja att han inte behövde följa men han ville ändå så dirr vi kom hem somna han.. jag skulle se ett avsnitt av o.c sa han sen skulle jag väcka honom.. mjo visst när det har gått 3 avsnitt och en halv film har jag fortfarande inte lyckats väcka honom... Och ja försökte verkligen allt till och med slå .. ja efter ett bra tag öppnade han iaf ögonen och vi låg och såg film och myste :*:*
hihi ja imorse steg jag iaf upp försov mig lite.. var trött hehe jaja åkte buss med challe sen med marcusbaby sen har jag varit i skolan hela dagen.. sen så kom challe till atorp sen stressa vi in till stan för vi hade klipptid.:D:D
Åhh nice ja tror så nu är jag och challe nyklippta och snyggare än någonsiin :):):))  så det vart typ bra ändå, är ändå rätt nöjd =) ja sen for vi på max å åt sen missa vi 20 i 6an hem så det blev 10 i 7 hahaha höll på dö av skratt medans challe typ var deprimerad :] men vi fick ju tillbringa tid ihop iaf :) Och det kommer vi nog också göra i helgen. Blir inget marcus iaf :(:( han far till norsjö och kommer sakna honom Heeeelaa helgen.. :(<3 aja så går det överlever nog :)
hihi å nu vart ja tyyp tom på ord igen...
PZ;*

världensbästa,världenssnyggaste, världensunderbaraste osvosv...

Nu kan du få mig så lätt

Elo:) Så då var det Måndag igen, alltid lika jobbigt att stiga upp även fast skolan funkar så är man nästan självmordsbenägen på morgonen. Vi hade skridskor idag, Jag på skridskor = ett skämt hahah helt värdelös är jag :) Men det funkade faktiskt ändå förutom att ja höll typ på att dö av värmeslag haha =P Hade faktiskt inte tänkt va med från början eftersom jag inte hade med mig täckbyxor, men så klart ska fiinajosefiiina tvinga mig :(:( så hon tvingade på mig hennes mjukisbyxor och efter det hade jag inte så mycket val så var det bara ta på sig skrillerna och skämma ut sig :)  Hade även dag imorse...Naturkunskap.. Nej jag pallar bara inte. Men det är ju bra att du iaf tycker om dig själv dag =) han är ju faktiskt "kändis" och stiger upp 5 på morgonen för att mata sina kossor, BALLT VA ?? :O;) Ja du är gode söt du :)

´Nu ikväll har jag faktiskt bara varit hemma, hade lovat mamma att städa så det gjorde jag när jag kom hem, passa på att storstäda mitt rum också, typ skönt! Annars har jag mest suttit här lyssnat på musik och averkat några O.c avsnitt... Har börja se den från början också... haha mycket serier nu..

Annars vill jag bara tacka baby för en underbar helg :) Vi har förövrigt kommit rätt långt i prison break nu ;) ... haha okej kanske inte men snart så.. tror att jag måste fara dit snart och se, och om du ser utan mig...då jävlar !!
Du är underbar.



>
fjällen med världensbästa challe, det var tider <3

Me and my baby

Söndag.. usch skola imorrn igen känns ju förjväligt faktiskt... HAr just ätit tog väl ungefär 2 timmar att ens få upp ena ögat på baby som nu har somnat om igen och ligger och snarkar brevid mig just nu, charmigt;)
Tänker låta honom sova så kan ja göra mig iordning i lugn och ro sen far vi hem till honom och averkar några prison break avsnitt :) om jag nu lyckas väcka honom... är inte säkert!
Har fått armbågar i huvudet hela natten , tack<3<333 hahah nemen han är mysigast ändå :*

Ne ska typ skynda mig :)
Puss!



-marcus


If you're a bird 'Im a bird

"gråt inte älskling det gör så ont att se dig såhär
det jag sa betyder ingenting jag ska alltid stanna kvar här

gråt inte älskling vad vore jag om du inte fanns
igår betyder ingenting jag ska berätta allt när jag får en chans"

" du är större än vad du tror"

'Snälla stanna kvar för ni är allt jag har''

' Ja den här kvällen blev ju lyckad?... int. Skulle vara med baby men han började må illa och då ville jag inte tvinga hit honom och då var klockan helt enkelt för mycket för att orka göra någonting annat! Sög lite grann men aja blir väl kanske imorgon! + att nu mår jag också illa=S?

Imorgon är det ju förövrigt den 17de och det är då Ulli har hyrt hela edda.. sådär ska vi tillbringa nån timme imorrn och mig lär man väl hitta på relax avdelningen;) Hahah fanvad härligt :) Ska basta tills jag tynnar bort helt seriöst, min vita stjärt ska bli lite röd;) hahanejvadhände.


Hahaha btw så köpte jag en dunjacka idag... vadhände? Hahahah fick som för mig:)
är en lika dan som challe har fast min är i typ vinröd, fin var den iaf:) och bara 4oo :- på bikbok!
Bara värt det :)





 ne mår jätte illa nu så ska nog lägga mig och kanske försöka sova eller bara ligga:)
Pz:*

Mina andetag, Snälla stanna kvar & jag ska ge dig det jag aldrig gav.

Kan ni gissa vad jag gör nu?
haha jo skolan så klart! Dålig uppdatering nu för tiden feelåt !
Men igår efter skolan så var baby redan hemma så jag tog bussen till han och var där hela kvällen =)
hur mysigt som helst :) Vi har för övrigt börja se prison break från början. riktigt bra faktiskt =) Och vi är redan på avsnitt 10 tror jag :) bara niice :)

skolan är faktiskt helt okej idag.. har data nu information och layout, vi gör typ iiingenting, sen är det rast ,engelska, lunch och turism sen slutar jag där vid halv 2, bara skönt :)!
Får se då tar jag nog tio i 3 hem med challe eftersom baby slutar 11 idag;P
Och ikväll får jag helt enkelt ser vad det blir, challe far till ume, var tänkt sjöbotten med det dök upp lite problem men vi får ta det en annan gång josefina;) så babyy fråga imorse vad ja skulle göra så det kanske blir nånting med honom, kan ju hoppas iaf :) Vill ju ba va med snyggingen hela tiden töööp.

aja kanske ska försöka jobba lite innan vi sluta,
Pz

Jag ville skriva en liten visa,
där ögonblick blir till evighet
Men ord blir stumma och toner döva,
och visans tanke blir hemlighet.
Det bliver en hemlighet


-Mb

Orkar som inte.

Ja nu är man alltså på skolan igen hahha.... pinsamt.
 Har handel iaf.. det suger gör nån salladsbar uppgift med anna... orkar som inte handels just nu. Jag ska springa till Josefina direkt vi slutar så ska ja försöka bli på lite bra humör :) Är lite pisst nu eftersom en viss person inte känner för att svara när jag ringer eller helt enkelt ligger och sover och det är tyyyp viktigt men aja skitsamma.. ska försöka att kontrollera min ilska... är som bara arg på allt förtillfället !

Efter skolan ska jag kanske till baby får se hur det blir med den saken.
Igår när vi hade slutat bestämmde jag mig för att vänta på stan för att sen åka hem med baby så jag och josefina gick ttill stan kollade runt lite innan hon skulle hem, sen gick ja själv ett taf ... giicck Seegt men träffa jessica så var lite med henne sen kom baby vi gick runt snackade och lite så innan vi åkte hem=)
Ja for till farmor käka lite fika eftersom hon fyllde år.. grattis :)  Sen for ja ner och såg på hockey med baby, challe, tony, osvosv trevligt trevligt =)

Ne fan nu är ja less och ska fräsa lite på nån jobbig person.
kyssåhej

Let's get lost

'Ja nu sitter man alltså på skolan... Kul? nej inte speicellt men har ändå rätt lugn dag, har gjort bort småföretagande och jag jobbade nog mer än vad jag någonsin har gjort på den där lektionen, beror nog på josefina :)
Nu är det turism och vi håller på med nån tågluffar upg. shiet jag älskar turism allvarligt.. det är sällan någon lektion är tråkig.. måste verkigen ta mig in nästa år .  Ja efter det här är det bara mentorstid och data kvar sen slutar vi där vid halv 2.. kännes riktigt skönt :) Fast vet dock inte när jag ska åka hem om ja tar den tidiga eller den sena bussen det får ja väl se =)

Fick ju förövrigt träffa baby idag.. tack för att du har blivit frisk haha!
Ikväll blir det nog att kolla på honoms match och om han inte ska spela ska vi se den tillsammans.. myssiigt:*



förövrigt ha nått cepe tagit bort alla mina dokument på min användare =(=(=(=(
Så nu lär ja väl få ig i alla ämnen eftersom verkligen ALLT är borta.
Idioter.

Are you hungry for wonderful?

Elo :)  Klarade ännu en skoldag .. typ duktii ;) ?
Faktiskt riktigt skönt att vi slutar tidigt 3 dagar i veckan nu..
Har väl inte hänt speicellt mycket idag på skolan, som vanligt då. Dom drar ju igång med världenstempo direkt.. Aja bara att leva med det just nu.
Hur som helst, hann med tio i 3an idag.. så kom hem rätt tidigt sen dess har jag mest legat i sängen, sett lite film och bara lite sånt, har världens huvudvärk som typ dödar mig . Så ska försöka att kanske lägga mig riktigt tidigt ikväll??
lär väl dock inte hända :)

Annars saknar jag baby extremt mycket nu och tycker att du ska bli frisk nu...
Orkar inte allt det här utan dig jööö.


Looking for something crazy
Beautiful love and now
I'm talking in circles again
Have my love, baby
Are you hungry for wonderful
'Cause I am, 'cause I am


Baby take me for a ride
Maybe get a little high
In a place we've never been
Time is nothing but a line
We leave everything behind
It'd be so wonderful, wonderful


No one is going to take me alive

Första skoldagen-...  jag överlevde. Dock är jag redan less =/ ... menmen är bara att ta sig i kragen nu. Har faktiskt lovat mig att sköta skolan riktigt bra nu och det tänker jag faktiskt lyckas med så det så! Sen får jag hoppas på att baby hjälper mig med matten som han nu har lovat, för matten.. Behöver inte säga mer. allvarligt. Jag och matte går bara inte ihop.
Lite skönt med nya schemat.. slutar tidigt 3 dagar i veckan nu, men då tog dom ju så klart bort alla våra sovmorrnar.. Jaja det får vi leva med:) VI har ju förövrigt börja ha Naturkunskap nu, döden säger jag bara. Våran lärare heter Dag, ?? Hmm.. Ja vi skulle förstås veta vem han var.. för han var ju enligt sig själv "Kändis" sry dag. Ja det började iaf med att vi snackade hästar, eller Han snackade hästar i en halvtimme sen vart det massa bondesnack innan han skulle visa filminspelningar som dom hade gjort hemma hos han.. och hans bondgård. 40 timmar ska jag ha den där snubben... HEJ KOM OCH HJÄLP MIG?  any way jag och josefina satt nog mest och snackade hela dagen.. det var nog det enda bra med skolan :)! "han ser ju ändå bra ut" bara så typiskt mig...

Efter stannade jag och challe iaf på stan eftersom vi hade lite kris på vissa saker som vi var tvugna att inhandla.. och då vart ja shopping sugen så jag köpte, 2 bhar, 2par trosor, en tjocktröja från carlings (lila) , foundationtussar och sen var det nog inget mer.. riktigt nöjd iaf :)  Vart även en macka på subway :) yuummii.

Fick mig iaf en mysig kväll med baby igår, vi låg mest i sängen såg film och busade på.
Men sen ringde han imorse när ja klev på bussen och sa att han inte kunde åka med för att han hade spytt i natt.. åsåklart fick jag direkt ont i magen=S=S haha men vi tror inte att det är magsjuka och det får vi verkligen hoppas för det är det sista jag vill ha. Men saknar ju han den dära ..bli frisk vetjja :) ?

Ne nu har ja skrivit massa skit som verkligen ingen kommer att orka läsa så nu hade jag tänkt lägga mig i sängen flotta ner mig med chips..gå ner och gymma tills ja dör.. ta en dusch och sen kanske sussa så ja orkar upp till skolan imorrn. Suck.

i love the way u look at me

shululu:) Igår kväll hade jag en rätt trevlig kväll med cherryberry :) Förutom då vi skulle sova, jag hade huvudvärk så ja ba ville dö å då ska hon den dära ligga och va piggare än piggast och tänk er.. vi 2 i en liten säng och hon som ligger och flaxar med benen armarna och jag vet inte allt.. Ja till slut höll hon käften och vart stilla och då somnade jag direkt.
Sen imorse steg vi upp tidigt eftersom vi skulle på hockey.. måste ju vända om dygnet också.
Ja hockeyn gick ju iaf inte så bra.... och ja det var väl lite väl mkt bråk men jaja.. :)

Så nu ligger ja här i sängen och väntar på att baby ska komma och ha köpt med sig massa snask som vi kan käka oss feta med ikväll, och så klart vill ja ju ha massa mys också:)!♥

Blir nog dock en tidig kväll... skolan imorrn och jag vill verkligen inte. 
villintevillintevillintevillinte.  aja har inte så mycket till val, Bara att tvinga upp mig själv vid halv 6 imorrn=S=S
+ är ju att ja tex får träffa gabi,walaa,josefina å alla dom igen.. har ju faktiskt saknat flickorna.

I will never let u down. Promise

γεια γλύκα :)
Som förövrigt betyder hej sötnos på grekiska !

Nu ligger ja i sängen.. haha eller har väl gjort det ungefär hela dagen (A) Sett några oth avsnitt har snart sett klart alla och det gör lite ont haha så därför tar ja det lite segt nu med att se klart dom :]

Igår kväll kom min baby och hämta mig och vi for hem till han , spela lite guitar hero, jag satt vid datorn, vi såg lite film och myste som vanligt :) Super härligt kvälll!
Och idag for dom till gävle och ser hockey så nu ska jag verkligen ta chansen att umgås med min andra super underbara babe Cherryberry :) Ska bli ett nöje ;)  Faktiskt ! Sakar ju hon.. den dära. :)
Och jag gruvar mig fortfarande för skolan på månda... Vill som inte. men har lovat baby att satsa på skolan, och detfår jag väl hålla då..eftersom han gör så mkt för mig !

Ne ska nog gå i duschen nu :)
φιλί, ασπασμός, φίλημα

TouchdowN

Shiiet fredag... snart börjar skolan om. Buhuu. vill int.
Vet heller inte vad jag ska gör idag.. Blir förmodligen sängen hela dagen och sen ikväll får ja se :)
Gårdagen tillbringades i sängen ungefär hela dagen eftersom baby var jätte sjuk men sen på kvällen saknade vi varann för mycket så han hämtade mig med skotern så vi for hem till han och myste till massa film:) :*:*:*:*
- har ja berättat att han är en bland världensbästa? Nu vet ni.

Ne är tom på ord nu för tiden.. SKa nog lägga mig och se lite oth. Pz

i was wrong from the start

Har varit utan internet hela dagen..åh blir fan arg hursom helst har legat hemma hela dagen idag tills vid 4 då challe kom och färgade mitt hår, vi såg en film sen for vi på hockey, dom vann 7-0 ;) Dock var det extremt kallt och ja typ frös iäl men jaja vad gör man inte för baby , hade ju lovat :*

Han som också är  en ängel tog skotern hit igår kväll trots att han va sjuk , så vi fick mysa=)
tAcK baby:*

Imorrn får ja se vad som händer,  ska försöka sova en lång stund sen så får jag helt enkelt see :)
Ska försöka hålla mig undan mamma lite som är jätte sjuk.. kännde inte för att bli sjuk nu när skolan börjar om och allt sånt ..Vill inte börja om för den delen heller..aja inte mycket att göra åt.

grr..


>mb

Back To What You Know

It's not a bird, not a plane
It's my heart and it's going, gone away
My only weakness is you
Only reason is you
Every minute with you
I can feel like I can do anything
I'm Going going, gone away love

nu är klockan alltså runt 4 och jag har slööat hela dagen , typ skönt fast börjr bli lite uttråkad nu! Hade ju lovat challe att jag skulle va med henne , vilket ja trodde va hela dagen så sa nej till ett massa annat men hade ju hunnit de eftersom ja tror inte att hon har några planer än på att kanske komma så... Det sög ju lite.

Hursomhelst... baby ringde och fråga om vi skulle fara på hockey igår, så ja tänkte visst varför inte :) Så där mötte vi upp hassan och hans tjej som han hade med sig : ) Var faktiskt riktigt kul, och vinst också så det var ju toppen ;)
Så efter hockeyn for jag och baby hit, såg en film, sen satt vi i soffan och såg junior vm med mamma och pappa, sverige förlora :( buhu dumma canada.. äckliga .
Saknar baby redan hah:(:(:(


Strong
Since I've been flying and writing the wrongs
Feels almost like I've had it all along
I can see tomorrow

Well every problem is gone because
I flew everywhere with love inside of me
It's unbelievable to see how love can set me free


Svalde stolthet på samma sätt som jag svalde drogen

                                                          Pappa kom in och skrek typ kl 10 om att ja skulle stiga upp... usch. Så jag drog täcket över huvudet ett antal gånger innan jag till slut efter en halvtimme vart less på tjatet och steg upp. Då vart det lite frukost, lite mys i soffan, sen tvingade pappa ut mig med mina syskon så vi körde lite fyrhjuling, drog med madrass och sånt säger bara kallt. Nu har ja iaf hunnit äta lite lunch och ska nog städa lite om ett tag.. då jag orkar hehe(A)

Gårkvällen... tillbringades hos baby och var hur mysigt som helst, såg taken skit bra film btw, satt lite vid datorn, myste lite.Sen for vi ut och körde lite skoter i -20 . Oharre... det var allt annat än varmt ....ja typ dooog!!!!
Men när vi kom in gjorde dom varm chocklad och rostade mackor åt oss :) Mumsss, Och efter det for jag hem :)

Denna kväll kommer forhoppnisvis också tillbringas med honom, men vi får se :)


Ska väl försöka börja med städningen nu... sen blir det nog någon film eller något :)
Kanske vila lite =) Ska försöka hålla mig vaken i natt och se Sverige-Canada ba därför de verka bra haha(A)
Ne.. jallajalla josse.
Pz.


Carry You Home

Förlåt för typ grymt dålig uppdatering.
Men har som inte haft tid eller lust, vet inte riktigt =)
Men går dagen tillbringades iaf bara hemma i soffan typ, såg lite körslaget och sen junior hockey hahah har nog aldrig varit så inne i en hockey match , vart helt slut haha! Men dom tog sig till final så nu blire att möta canada ;) Men det där tar dom/ vi hem! Haha och jag kan inte fatta att jag sitter här och skriver om hockey=S? hahah va hände.
Men dock ska jag snart börja skynda mig för ska n'mligen på hockey kl 1 med challe å se bjun spela, se baby spela :)  Blir nog kul förutom att ja kommer frysa IÄÄLL. typ -13 , oharre. jajje ska hem till baby efter så han får värma :$ Så stannar nog där heellaa kvälleeen :)  Kändes skönt att veta att vi har lov i en heeeel vecka Fast saknar dock skolan lite =/ Särskilt Josefina., haha vi har ju så mkt opratat ;]  Och det där är nog första gången jag säger att ja saknar skolan.. haha vad händer med mig ?? Nee.. nu måste jag faktiskt skynda mig om ja ska hinna i tid =)
PUSS




Bring Me Sunshine

Godmorron =) vart väckt av pappa för ett tag sen :)
Igår var det stan, kul kväll först mat på dallas sen kolla vi runt på lite affärer sen vart det bio.. Austrailia kan varken stava eller säga det där ordet iaf. Men hyffsat bra var den iaf :)
Idag får ja se vad detblir men blir nog bara att ligga hemma och så:) Kanske babby om han hinner komma hem annars blire det imorgon =) Ne nu ska ja återvända till soffan, Pz

Me and cherryberry

Snart bär det av tilll stan med challle :)
Bio, mat osv =) Toppen kkvääll alltså.
PZ


-M

2oo9

Nyårs...
-Challe jag älskar dig. glad att få tillbringa kvällen med dig och massa fler(:

Och Baby. FÖRLÅT.
jag ska göra allt för att bevisa vad du är för mig.
för det jag är, är galet förälskad.




+
2oo9 ska jag faktiskt försöka göra till det bästa året hitillls.
Låter rätt bra va?

RSS 2.0