'Cause I speak sincerely and I mean it when I tell you that I need you

heei då var helgen slut igen även fast man inte känner nån skillnad längre nu när det är lov, har typ lördag fortfarande. i lördags var jag i stan hela kvällen och hade det faktiskt jätte trevligt, och i söndags var det bara att stiga upp för att åka och jobba, gosh, var helt död och det var någorlunda stressigt eftersom jag var själv men det gick bra. efter det for jag till farmor och farfar med lite mat och satt och prata ett tag sen var jag bara hemma resten av kvällen, såg a walk to remember och grät en skvätt!

idag vaknade jag av att m kom instormades genom dörren, käkade lite lunch sen gick jag ner, ja du läste rätt, jag gick ner till lövånger, hämtade min cykel och cyklade hem igen, oh my trodde ja var nära döden där ett tag, värmen dödade mig och min kondis är ju inte heller på top! (Y)

ANYWAY.. ikväll får vi se vad som händer, funderar på att åka en sväng till stan men vi får se hur det blir, har iaf halken imorgon och ska befinna mig i stan kl 7.. känns tungt men det måste göras! aja ska försöka gå ut en sväng och inte fastna här, skriver sen, jalla byee


finaste gumman ♥

loveu t

igår var en seg dag och det hände inte så mycket, vaknade, steg upp, hängde lite med mamma, for till stan med challe, träffa lite folk och fixa lite for hem, åt middag, hjälpte mamma och pappa med en passa grejs, for ner till challe, hängde där hela kvällen, for hem, slog igång en film och fick besök, trevligt trevligt.

Imorse blev jag väckt tidigt, åt frukost, låg i solen, övningskörde lite, fick främmande, sen dess har vi bara stekt ute i solen ätit god förrätt + middag sen chilla vi sen for vi ner till challe ett tag där det var fest men eftersom vi är nyktra hade vi inte så roligt så vi åkte hem och kom just hem för ett tag sen, och ja det är väl typ allt, intressant iknow.
försöker hitta en film att tanka hem som vi kan se, sen blir det att sova, fan så skoeeent.

imorgon får vi se vad som händer, kanske det blir nått ball i stan på kvällen eller så blir det väl hemma kväll som vanligt, vi får se helt enkeelllttttttt...

ska se film med dom här nu. peace

she was the sweetest girl

Dom har senaste dagarna har varit ett totalt fram och tillbaka, hade besök söndag, måndag, som beslogtog min dator, och det vart en sväng till skehamn och stan och ja allt möjligt, och igår eftermiddag åkte jag upp till stan igen och var med Nahida gumman, fick träffa hennes lillebror och låtsasmamma som kom från libanon igår, det var jätte jätte trevligt och jag är glad att ja fick följa:) sen satt vi bara hemma hos henne på torpet sen möte ja upp en polare, som följde mig till bussen sen åkte jag hem! imorse var det bara att stiga upp tidigt och åka på möte kvart över 8, tungt men det gick! sen gjorde jag några ärenden på resia och lite sånt sen blev for jag hem till Nahida igen, hehe kan nästan tro att vi sitter ihop! sen har vi bara chillat hela dagen och sånt. sen vart ja tvungen att åka hem för att nån var tvungen att hämta lillebror, så nu sitter jag hemma, ska strax börja byta om och ta mig ner till challe, ska käka middag med henne sen blir det tydligen grillning ikväll(Y)..

aja måste rusa, skrriver sen PEACE

Umeå..MISSS IIT

im so fly

Har sovit i princip hela dagen, sett halva första säsongen av South Park, levlat min mage, och ätit en parisare är ungefär allt jag har hunnit med. har stor ångest över att jag är så uttråkad som man kan bli men ändå är jag väldigt bekväm för tillfället.. funderar på att göra bort första säsongen av southpark nu och fortsätta med säsong 3 på family guy.. men vi får se, konstigt hur road man kan vara trots att man redan har sett 80 % av alla avsnitt..

tänkte egentligen chilla med tony ikväll, men dom ville fiska.. & 1. det är inte min grej, 2. jag trotsar mycket, men idag vägrar jag trotsa vädret. så jag blev kvar hemma i hopp om att det går fort och ja får tjilla me han senare. om ja inte har växt fast här det vill säga.

för er som ha missat det fick iaf viktoria sin daniel igår. tycker ju egentligen att hela skiten är överdrivet och att skattepengarna kunde gått till vettigare saker, men lyckades fastna vid tvn ett antal gånger igår och pinsamt nog fällde även jag en tår.  haha tänk er själva, vanliga människor är väl nog nervösa när dom gifter sig haha tänk er på ett sånt där kungabröllop då. att det inte var nån som svimma, det hade ja garanterat gjort!

anyway, mitt huvud väger 40 ton. bye

weezybaby

get off the corner

ball fredag. har inte gjort nånting, legat inne heeela dagen. har pluggat teori i typ 5 timmar, klarade just a fasen känns fan underbart, nu ska jag hitta på nått ball att göra sen sova. fan va skönt. take care pz


hp2b

It no pretty

jag är världens slöaste människa.
det känns SÅDÄR att jag måste iväg och jobba på en liten stund,
det känns SÅDÄR att jag har kastat bort hela dagen på ingenting
det känns SÅDÄR att jag inte har tagit tag i körkortsteorin ordentligt än
det känns SÅDÄR att jag har gått ner 7 kg på några veckor av ingenting
det känns SÅDÄR att jag har gått från b/c kupa till a kupa av ingenting
det känns SÅDÄR att helgen är oplanerad
det känns SÅDÄR att jag måste städa mitt rum
det känns SÅDÄR att jag inte har träffat min tidigare dagssambo jorun nilsson på år och dar


men det känns UNDERBART att det bara är 4 veckor till 18 nu.
+ att imorgon kommer mormor,moster och kusiner♥

Nu jobbet. pz

Rock that body

fan va dålig jag är på att skriva, känns som att jag inte har varit hemma på 3 dagar och man inte räknar med igår kväll, känns som att jag har farit hit och dit och ja vet inte vad även fast jag säkert inte har det! Tanken var ju att man skulle jobba onsdag,torsdag men då ringer challe i paniken och väcker mig igår morse och sa att det hade blivit en felbokning så det var idag vi egentligen skulle jobba, så ja fick försöka vakna till, klä på mig och dra till jobbet, dock jobbade jag bara 4,5 h så ska väl inte klaga, men på något sätt var det jobbigt ändå haha! när jag kom hem låg jag i sängen vid datorn exakt hela kvällen och somnade inte förrän seeeent.

Kanske var det för att ja var så speedad efter den så kallade JORDBÄVNINGEN.. jo i skellefteå, i lövånger... vem hade kunnat ana det. var tydligen lite överallt, haha fyfan va obehagligt det var. jag mamma och pappa flög upp ur soffan och kolla ut genom fönstret och min första tanke var, men för helvette nu får tvättmaskinen ge sig, tills jag kom på att vi inte ens tvättade.. ouuf obehagligt var det och jag blir galen eftersom dom inte kan komma vettiga svar, jag vill veta exakt vad som orsakade skiten osv.. haha aja alla lever iaf och det låter inte som att det kommer komma mer så det är väl bara att vara lugn..

Annars så vaknade jag tidigt idag, snackade lite med mamma, duschade och nu har jag gjort mig klar för att snart ta bussen till stan:) blir till att umgås med nahida gumman ♥ vi får se vad vi hittar på men det blir nog lungt!

aja måste rusa, take care! peaceuall


Heartbeats

Det är måndag, det är första dagen på sommarlovet, kl är 08.00 och jag har varit vaken sen 07.30. kändes bra att börja sin första sommarlovsdag med ett möte i stan kl 11.00:( sen måste jag stanna kvar för att ha en körlektion vid 14,30 wiiho vilken rolig dag alltså(Y) dock funderar jag på att stanna i stan ikväll en stund nu när jag ändå måste pallra mig upp, hinna umgås och lite sånt innan det blir alldeles för mycket jobb!

har 1 och en halv timme på mig, och jag känner att jag skulle kunna fara så här utan att bry mig, pjamas, osminkad, okammad och jag vet inte vad, orkar orkar orkar inte börja klä mig och sminka mig och fixa håret och grejer, ja vill ligga i min säng och sova MINST 4 timmar till...

aja... ska ta tag i det här, kissesz



livet är en fest

HÄR har ni bilderna från avslutningen, vissa snyggare än andra!



Jag älskar hp2b & alla andra som gjorde kvällen mer eller mindre oförglömlig. ♥

it's kingston town

JAH då var det bortgjort, andra året av gymnasiet. Nästa år är det VI som bara har festen kvar, Nästa år är det VI som står där med våra vita hattar, längtar samtdigt som jag inte längtar ... jag är inte mogen för att ta studenten än haha. Hur som helst hade jag en jätte bra dag igår!  Först vart det avslutning på skolan, där vi var i aulan, hade kramring och lite sånt , då drog vi vidare till stan där vi satte oss vid älven och chilla sen in till torget för att kolla på alla studenter men tröttnade rätt fort så alla andra for och jag stanna kvar för att vänta på att gratta marcus. å jag mötte upp hans familj sen gick vi och vänta på att dom skulle komma , så ja grattade honom sen åkte jag vidare till anna ! Där hade dom bärt ner stolar och bord och grejer till hennes allmänning så där var vi nästan hela klassen + marcus och magnus. sen vart det bonnstan en sväng senare på kvällen!

Hahaha ja det var helt klart en händelserik kväll och vissa saker hade ju kunnat vara bättre men på något sätt vart den endå lyckad på ett sånt sätt att jag kan sitta här utan ångest,  mår förvånadsvärt bra också, bättre än vad jag förtjänar men det lider inte jag va.. bara lite sliten i krogen och ont i halsen annars så äre prima. dock hann jag och josefina inte med så många kramar som det var tänkt igår så nu har vi bara 987 kvar, wish us good luck!

Bilder från gårkvällen kommer så fort jorun kan skynda sig hem och skicka dom till mig, dock togs det inte så mycket kort och ja tror inte alla är sevärda så...

Ikväll ska jag iaf vara barnvakt åt småsyskonen, det kommer också massa folk hit och vi ska laga middag ihop, blir taccos, osv blir nog trevligt iaf!


oh lord, dont let me be miss understood

just hemkommen, har hunnit käka en parisare och prövat lite klänningar, har hittat en jag gillar och funderar på att ha, en svart men tycker inte det spelar så stor roll, jag menar jag ska ju inte ta studenten, så det är väl inte så jätte viktigt:) Hade körlektion med eskil idag haha och ja det gick väl bra, mycket stadskörning nu, dom går fort fram men jag antar att det är därför det går bra så :) Efter det mötte jag upp moster sen gick jag runt på stan ett tag och vänta på joruuun som var segast i världen! men tills slut kom hon så ja fick tjyzza upp na!! Såg även att jag hade fått in skatteåterbäringen på kortet så då börja ja nästan av gråta av lycka hahah pank som man är... men antar att dom här pengarna kommer åka iväg lika fort, men den här gången ska det vara på növändigheter typ som KLÄDER och inte massa skräpmat vilket det mesta brukar gå åt på!

Så ikväll firar vi iaf med bio, sex and the city 2:) blir bara hem och vända, ska hoppa i duschen nu och fräscha till mig innan jag ska skjutsa ner mamma och syster på träning sen blir det att invänta challe och sen bär det av till stan med hon, bea och sanna! blir treevligt!

men måste skynda mig nu, BYE


he ditch you dig it might just be your destiny. I might just rise above the odds regain my victory

Har just vaknat ur dvala och har hunnit ta på mig lite kläder, men inte mer än så! Har nog den mest ovärdaste, (skönaste?) dagen på länge, våran lektion börjar vid halv 12, 12 någon gång och jag har körlektion 12.25 så det är ju inte så värt att jag åker till atorp för att sen måsta gå efter 5 min. så man fick sig en redig sovmorgon, men jag klagar inte. Får se om jag hinner till skolan efter körningen , som alla vet är det inget viktigt som händer nu sista veckan, eller ja det händer ingenting alls.. förutom dom här jävla vattenkrigen!

HURSOMHELST går min buss 11.25 så jag hade tänkt göra mig hyffsat klar så ja inte missar den:) Ska även försöka få tag i världens bästa moster som mest trolig har löst mina avslutningskläder problem :) ♥
ne nu ska jag skynda vidare =) Peace

Hear me out before you walk up out my door

Hade ingen lektion idag på skolan, utan det var mest "aktivitetsdag" eller ja vad det nu heter, var rätt chill, har några schyssta videor från när vi rider på "tjuren" ! men dom orkar jag inte lägga upp nu så det kommer nån annan dag precis som avskedsvideon från falmark. Efter skolan drog ja in till stan med brudarna ett tag, satt i solen, snacka lite skit och ba chilla, letade mig tunnhårig efter en avslutningsklänning, men lyckades så klart inte hitta någon.. men med min ekonomigräns äre väl inte så lätt heller antar jag.. ligger rätt lågt haha, aja ska väl lyckats hitta nånting eller så äre väl bara att leta fram nånting här hemma som ser hyffsat okej ut !

Imorgon blire först en halvdag på skolan sen blir det nog en sväng till stan för att fortsätta leta lite sen blire nog att kolla på balen, bara det är fint väder så:) Känns fan sjukt att vi går ut 2an på fredag, bara ett år kvar innan vi är där med vita hattar ! var faktiskt rätt kul att träffa klassen idag, många man inte har sett på länge så det var inte ens dålig stämning, som det brukar vara! vi hann även smida lite avslutningsplaner och det lutar mot picknick med hela klassen i början av kvällen , kan bli kul faktiskt.

ne nu ska jag trycka i mig resten av mackan, se lite tv, hänga en tvätt åt pappa,hämta frisk luft, duscha, kanske slå på en film och sen sova så att jag orkar stiga upp imorgon så ja är klar då challe svänger in på gården med sin svarta volvo för att hämta upp mig!

ska även försöka hinna smida en OND jävla plan på HUR vi ska hämnas på äckel småfordornana imorgon. våld funkar alltid så vi kanske slår till på det... hur som helst ska det iaf bli NÅTT! äckel

ne nu mmåste ja börja agera om jag ska komma i säng nån gång, peace



I love you
like no other
I do you like no other
I swear to God I motherfuckin tried
I do you like no other
I treat you like no other
Without you in my life I'd fuckin die
I'd die without you, I'd die
I'll die without you, I'll die
I'll die without you...

i remember when i lost my mind

Igår kom challe,tony,emil & adam hit och vi grillade lite hamburgare m. bröd och pommes, galet gott, sen såg vi tv ett tag innan killarna dorg vidare och jag och challe låg kvar i soffan, tog inte lång tid innan jag hade lyckats somna till ocean's eleven, så challe for också hem och jag gick och la mig , då kom ma family hem sen tog det inte så lång tid innan det knackade på min sovrumsdörr och jag fick natt sällskap! trevligt trevligt! Imorse var det att pallra sig upp kvart över 6 för att börja jobba kl 7, jobbade endast 4 timmar men det var nog de drygaste 4 timmarna i mitt liv. var inte alls kul, men som vanligt är det bara att tänka på pengarna så mår man lite bättre.

När jag kom hem la jag mig i sängen och bara glode ett tag, bytte kläder, kamma mig och drog bort ett tag och gjorde ingenting speciellt, när jag kom hem la ja mig i sängen igen och lyckades somna i några minuter och sen vart det grillad kyckling, fyfan så götttt ja dog, resten av kvällen har bara spenderats hemmavid. känner mig smått mörbultad och kommer inte kunna röra mig imorgon men jorun har har lovat att erskotera mig runt i rullstol så det är lungt.

Imorgon börjar sista skolveckan och det känns underbart samtidigt som jag saknar praktiken så att jag bara vill gråta, mår fan dåligt då jag tänker på det. saknar kontort,saknar maten men mest min bebbe. fan, den där Jorun har fan börjat ge mig helgs ångest.... tycker inte om helger längre, man saknar bara så mycket då....

och det här inlägget började jag skriva då ja skulle se rambo och nu är typ filmen slut, haha tur man e snabb.
aja har iaf förflyttat mig till sängen, ska lyssna på lite musik, kankse kolla nån film osv sen försöka sova så att jag orkar upp till skolan imorgon, ska öven försöka överleva alla vattenkrig som lär vara runt omkring hela atorp...

PEACE.



Now who's cryin, desirin to come back to me
What goes around, comes around.
What goes up, must come down.

oh hot damn

Igår var det sista dagen på skellefteå airport för mig och min baby! kommer sakna det där stället och vi hann även med att gråta en avskedstår, kommer även bjuda er på sista videon från falmark ever sen... den är sorlig..

Igårkväll var det bara lungt, var barnvakt åt syskonen hela kvällen, sen satt ja och såg tv, imorse när ja vakna haade jag alla kläder på mig och minns ingenting hur jag ens hade tagit mig till sängen och hur jag hade fått med mig datorn från tv rummet! så trött varjag! kanske beror på att jag var i stan vid halv 7 igår morse, drog hem till Nahida och började locka hennes hår eftersom dom hade skolavslutning igår, fint blev det iaf:)

Ikväll blir det också rätt lungt, familjen har åkt till stan och jag stannade hemma, challe kommer hit på lite mer än en timme ungefär och då blir det att göra hamburgare med bröd och pommes:) sen får vi se vad som händer resten av kvällen, blir iaf lungt, ska upp och jobba kl 7 imorgon så ska försöka komma i säng någourlunda tidigt!

SÅ nu blir det duschen på ett tag, ska även sätta mig och kolla om jag lyckas hitta nån skolavslutningsklänning :)
saknar min bebe. puss

u cant break a broken heart

Sitter förtillfället bänkad i soffan och kollar på Celebrity Rehab with Dr Drew, är faktiskt riktigt bra! och såg just att det var dubbelprogram så dubbelt upp alltså:) haha och som vanligt glömmer jag bort att jag skriver så nu har ja suttit och glott på det här i en evighet och glömt allt ja hade tänkt skriva, men det var nog inget viktigt hur som helst.

Jag och min bejbi har börjat på sista veckan på falmark och det känns både bra och dåligt, bra på såsätt att det är en vecka närmare sommar lov, dåligt på så sätt att vi inte kommer träffas hela tiden varje dag men vi får väl försöka lösa deeeet!

imorgon blir det att ställa väckaren på 5 för kl 6 ska jag åka med pappa upp till stan eftersom jag har körlektion kl 7... det känns jävligt tungt men vad ska man göra ! har en kl tio i fem på eftermiddagen också , och skulle behöva göra en fas så ja det blir nog mycket tid på körskolan imorgon men ska försöka hinna ut till falmark också, eller ja måste ut eftersom det börjar bli brottom att hinna klart allt=)

annars hade jag inte så mkt mer att säga...som vanligt. 2 veckor till sommar lov 6 veckor till 18 och sen kunde jag ju passa på att förklara mig här ifall det är nån som har påstått vissa saker om mig.. NEJ jag har inte färgat mitt hår för en annan personsskull, hur man nu ens kan komma på den patetiska tanken? MEN jag färgade iaf mitt hår för min skull, att det inte blev som ja vill må va men som sagt jag gjorde det bara för min skull och ingen annans så den som nu har fått för sig det borde lägga ner, och ja kanske söka hjälp eller nått i den stilen, tack för mig


PS. i love u

RSS 2.0