Drop the world

Jag är så mycket starkare än vad du någonsin kommer att vara!


I got ice in my veins, blood in my eyes
Hate in my heart, love in my mind
I seen nights full of pain, days of the same
You keep the sunshine, save me the rain
I search but never find, hurt but never cry
I work and forever try, but I'm cursed, so never mind
And it's worse, but better times seem further and beyond
The top gets higher the more that I climb


.

Idag är det fredag & jag åker hem till lövånger, känns skönt faktiskt. kommer ändå bli massa fläng i helgen, blir troligtvis hockey imorgon sen måste jag hem eftersom jag ska jobba 07.00 på söndag, vilket jag önskar att jag aldrig tog på mig, menmen får tänka på pengarna antar jag.. syster fyller år på måndag så jag kommer nog tillbaka till stan på måndag kväll eller tisdag vi får se hur det blir helt enkelt!

ANNARS så blir jag jävligt less på alla människor som snackar så jävla mycket skit, sköt er eget och skit i andras fattar inte hur man ens orkar lägga ner energin på att snacka skit och försöka förstöra andras liv, ingen ska tala om för mig vad som är rätt & fel när man inte själv vet skillnaden mellan det hela! SÅ med dom orden avslutar jag allt det här!, bye

bitch



det finns inget jag kan säga..

ey i know i told yah

No mattter where i go, or where i stay, dont do it then im gonna do it my way

Second Round's on me






hey baby

Wiho, ey vad händer. skola nu då, slutar om exakt snart, planerna för dagen var att åka hem med mami med vart tydligen bio med challe istället, dock har vi inte kommit på vilken film än, challe ville se snabba cash, men den har ja ju redan sett, men jag erbjöd mig att se den igen men då pratade vi om instängd men då visas typ inte den i horskell så nu vet jag inte, nån blir det iaf ! ska äta iäl mig på popcorn innan jag förhoppningsvis har tryckt en flottig pizza eller liknande! jag förtjänar det, så jävla badllyyy!  känner mig smått irriterad, nått som ligger och gnager i min hjärna och gör mig FETT pisst... kan vara att jag inte fått tillbaka min dator än! SMÅ störande, bara kunna slå igång och lyssna på all musik jag vill, NÄR jag vill. ååh snart ringer jag och ger dom en redig utskällning, they better ruuuuuun.

annars har min familj bokat en utlandsresa utan mig vilket känns lite pisst.. kommer så klart inte ha råd att åka med heller så what to do... får tagga utlandet till nyårs istället!
nu blir det jalla till staaaaan....pz


Hey baby don’t you worry
Even though the road is rocky
I’ll be coming home to you again
Cuz if you thought that I was lost
I had to bear my cross
Now I’m free from all these chains

ey girl

så jävla mycket bättre än dig!




annars vill jag bara säga till challe att gumman du vet att jag alltid finns här för dig, no matter what! ♥
dag som natt, för alltid!

baby when you down down down

Det finns gode bra människor alltså! aldrig varit med om liknande!

Skolan nudå, fett seg och allt jag vill är att little g ska pallra sig hit och kyssa min flottiga kind ! har ju inte träffat henne sen igår kväll hehe då hon låg och dreglade ner min säng i sömn, dock sov jag ungefär lika mycket och jag stod för svettet! det var jätte mysigt, sen knaka det på dörren och jag fick mat, ÄNNU mysigare. Sen när hon hade dreglat klart for hon hem sen hade jag tänkt hämta henne men de blev inte av så ja somna och ja sov och sov och sov och vakna och duscha och sov lite till! idag är jag sassy och har lyckats få på mig ett par strumpbyxor! försökte även fixa mig lite men det såg ändå ut som skit då jag kom till skolan så jag sket i det helt och orkar bara inte bry mig ..... har turism i 2000 timmar nu och sen nå skit sen sluta jag, självklart kl 4 fanå vad jobbigt, hoppas g ska följa mig så we can do our thiiing men som vanligt är hon väl upptagen!
Ne nu pallar jag inte mer, måste avlägsna eller avreagera mig eller ja vad som helst PEEACE

.


Drop the World

ibland inser man att man inte känner människor så bra som man tror att man gör , men det spelar inte någon roll längre. för jag är glad, faktiskt!  håller mig till människor som står för allt dom säger och inte kommer och säger att man aldrig ställer upp, aldrig gjort nånting eller sånt skit snack som alla ändå vet är sant.  märker vilka som är dom äkta vännerna. och vilka som bara vill tömma en på information för att sedan kunna snacka vidare. Ångrar ingenting av det år jag fick.. önskar allt hade kunnat gå lite bättre bara, slutat på ett bättre sett kanske, om det ens har slutat...  söker mig till människor som får mig Att må bra och även om det bara är förtillfället hjälper det faktiskt! har kommit så långt att jag kan skratta åt det hela nu, skratta åt er, skratta åt allt , samtidigt som jag tycker så jävla jävla synd om dig, er , oss. att man måste trycka ner andra, att man måste förstöra någon så mycket för att i slut ändan är de du själv som är svag, till och med svagare. men det är inte jag som ligger och gråter på natten längre, för jag är stark, starkare än vad du tror. jag önskar att jag fick leva det här livet med dig, jag vill leva det här livet med dig men inte med den person som du blivit, har offrat blod svett och tårar för dig , och allt man får tillbaka är ord om hur äcklig man är, därför går jag nu. jag kan hitta nån som uppskattar allt jag gör, kanske det finns nnågon som tycker att jag är mer eller mindre tillräcklig. och jag hoppas med hela mitt hjärta att du får vara lycklig, att du får de liv du alltid velat ha. och det menar jag. hoppas du träffar någon som verkligen kan få dig att vara dig själv dygnet runt, nån som får dig att inse vad som väger mest i slut ändan. och jag hoppas din nya gör dig glad. tydligen gladare än vad jag lyckats med iaf. men bara så du vet, jag förlåter dig , för allt du någonsin har gjort mot mig , jag förlåter dig. och nu går jag vidare... förlåt.
jag älskar dig, nu och föralltid.


ja, jag går nu

trött, sviken, förkrossad, äcklad, glad och allt annat man kan känna... dock mindre bra saker.
men nu vet jag vars du står, och jag vet att vi nu inte har nånting osagt. för så här skulle det aldrig bli, men jag vill alltid ditt bästa, hoppas den personen gör dig lyckligare än vad jag lyckats med. och jag inser mer än förr att jag aldrig kommer vara tillräcklig. och nu har jag inget mer att säga för tillfället...


fucki bitches

Nu bär det av till stan och till lägenheten igen, känns faktiskt skönt att komma "hem" ! dock inte lika skönt att skolan börjar om, dock ÄLSKAR jag min engelska lärare som nyss ringde och sa att jag hade sovmorgon i morron, visst är hon underbar, ska Aldrig mer tvivla på henne! känns också underbart att få vara med alla tjejjor igen, g har man ju inte sett på tusen år , w var ännu längre sen, och jorun baby var också ett bra tag sen man såg, dom lär inte få en lugn stund på hela veckan!!

har ju som sagt fortfarande ingen dator i lägenheten för att den är på lagning men det blir förhoppningsvis klar till veckan eller nästa, har faktiskt lyckas beställa ett nytt bankkort också vilket också kommer i veckan (Y) good nu fattas bara legget... och busskortet är ja ju av med så nu blir det till att gå -.-

aja nu hooojtar mamma, seeya

discostick

Igårkväll kom jag hem från umeå efter att ha varit där sen i måndags. Kändes tråkigt att lämna men var rätt skönt att komma hem också, särskilt nu när skolan börjar om och jag flyttar upp till stan igen så jag hinner tillbringa lite tid i lövånger iaf.
dom senaste dagarna har mest tillbringas i soffan med challe och en massa jävla mat och snacks.. har nog gått upp minst 10 kilo dom här senaste dagarna. var till stan också dock har ja ju tappat min börs och kort och allt det där så det blev ju inte mycket shoppning för mig, men jag lyckades då få med mig lite grann iaf, speciellet ett par björn borg skor (Y) helt okej

dagen har varit seg, eller dagen har gått fort men jag har varit seg, steg upp vid halv 2 och sen dess har jag inte gjort mycket alls faktiskt och nu är klockan runt halv 8.. somnar förhoppningsvis tidigt idag så man får vända tillbaka dygnet. sen imorgon hoppas jag på att pappa eller mamma kan köra mig tillstan så jag får med mig alla grejer och nån som kan skjutsa mig så jag får handla och göra mig till rätta innan jag måste stiga upp till skolan på måndag. såg mitt schema och jag kan ju säga att det inte var mycket att hurra över efter att vi i klassen har blivit oerhört bortskämda sen förra termin tvivlar jag på att nååågon kommer orka med det nya schemat och det lär bli mycket gnäll från alla håll! jomenvisst, helvettes taggad! 

nu > tillbaka till tvn,
sen> dusch
pz

nu går jag vidare



Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I'm sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I'm terrified but I'm not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he's here means he's never lost

As my life flashes before my eyes
I'm wondering will I ever see another sunrise?
So many won't get the chance to say goodbye
But it's too late too pick up the value of my life


Meet me half way, right at the boarderline

I can't go any further then this
I want you so badly, it's my biggest wish

I spent my time just thinkin thinkin thinkin bout you
Every single day yes, i'm really missin' missin' you
And all those things we use to use to use to do
Hey girl, wuz up, it use to be just me and you
I spent my time just thinkin thinkin thinkin bout you
Every single day, yes i'm really missin missin you
And all those things we use to use to use to do
Hey girl wuz up, wuz up, wuz up, wuz up

Meet me halfway, right at the boarderline
That's where i'm gonna wait, for you
I'll be lookin out, night n'day
Took my heart to the limit, and this is where i'll stay
I can't go any further then this
I want you so bad it's my only wish

Girl,i travel round the world and even sail the seven seas
Across the universe I go to other galexies
Just tell me where you want, just tell me where you wanna to meet
I navigate myself myself to take me where you be
Cause girl I want, i, i, I want you right now
I travel uptown (town) I travel downtown
I wanna to have you around (round) like every single day
I love you alway..way

Can you meet me half way (I'll meet you halfway)
Right at the boarderline
That's where i'm gonna wait, for you
I'll be lookin out, night n'day
Took my heart to the limit, and this is where i'll stay
I can't go any further then this
I want you so bad it's my only wish
I can't go any further then this
I want you so bad it's my only wish

Let's walk the bridge, to the other side
Just you and I (just you and I)
I will fly, i'll fly the skies, for you and I (for you and I)
I will try, until I die, for you and i, for you and i, for for you and i,
For for you and i, for for you and i, for you and i

Can you meet me half way (yup yup)
Can you meet me half way (yup yup)
Can you meet me half way (yup yup)
Can you meet me half way (yup yup)
Meet me half way, right at the boarderline
That's where i'm gonna wait, for you
I'll be lookin out, night n'day
Took my heart to the limit, and this is where i'll stay
I can't go any further then this
I want you so bad it's my only wish
I can't go any further then this
I want you so bad it's my only wish


All up 2 you

har nu lyckats avverka en harry potter film och en chips och godispåse med familjen, hunnit slänga in 2 tvättar.. och sen var det inte så mycket mer... längtar tills jag får ställa mig i duschen, eller det kan jag ju göra när jag vill men jag vill dra ut på det bara för att ja ska få längta sen krypa upp i soffan eller ner i sängen och lukta mumma. Morgondagen blir väl i stil med den här dagen, soffan och sängen, men är ganska mysigt eftersom jag har hunnit averkar ett och ett annat prison break avsnitt, men trots att jag har sett hela serien förut så beter man sig fortfarande som ett nervvrak så jag kan faktsiskt inte riktigt säga att det är avslappnande, och jag blir lika förbannad,rörd som första gången jag såg den.. fast då såg jag den inte ensam, kanske det som gör mig så rörd... och så klart märker man nu att det är några avsnitt man har sett hälften av, vad man gjorde på den andra halvan kan ni ju själv lista ut... jag skyller på marcus, för han är den enda jag har sett de med förut..
Annars så har jag nästan lovat casper att vi ska bygga en snökoja imorgon.. vilket var väldigt dumt för jag har absolut ingen lust att gå ut på dagen då det är kallt och bara ljust haha men vad gör man inte för sitt egna blod.
och nu håller jag på att somna också... dock kommer det gå över om 5 minuter då jag blir jätte pigg och måste sitta uppe till minst 2... och då måste jag ändå kämpa för att somna, tror det är hela grejen med lov som gör det eller så är det bara så att jag har fått svårt att sova igen, det är för mycket som går runt i mitt huvud, men jag har lovat mig själv att 2010 skulle bli ett bättre år och det ska det också även om jag faktiskt måste säga att just nu skulle jag vilja gå tillbaka till den här tiden fast 2009, då allt var underbart. då jag flög på moln, men det är klart man vaknar nångång och då är allt över, tog ju dock ett år innan det så det är väl lite svårare att vänja sig antar jag..

Ne nu börjar ja tänka så där mycket igen. INTE okej..
ska lyssna på lite bra musik och bara vara...
takecare.

Only for you

Kan man tänka sig att till och med jag fick en hyffsad nyårs till slut ! Var inte själv på 12 slaget iaf, utan skålade med en hel del folk, så det var trevligt till slut. igår var jag i stan och idag är jag hemma och lär nog vara hela kvällen. Hockey kl 4 så förhoppningsvis blire nå gomat till den och sen ikväll ska jag nog bosätta mig framför tvn såg att det var harry potter ikväll heheh.. Annars så har jag tappat bort min börs förmodligen i bussen hem igår och det känns förjävligt för jag har aldrig tidigare i hela mitt liv tappat bort den men nu har jag , och SJÄLVKLART vill inte en enda buss jävel svara, dom i skell svara inte dom i ume svara inte.. ingen svara , vaafan måndag till fredag det händer väl saker på helgen också? men tydligen inte... och skulle det hända att jag tappat den i snön så är det kört för då har dom förmodligen redan plogat bort den... (Y)

hur som helst så tycker ja vi hoppas på umeå i veckan... skulle vara skönt att komma bort ett tag, bara ta det lungt, shoppa lite grann, skulle nog helt seriöst fundera på att stänga av telefonen, bara för att få vara själv, med challe , slippa tänka på nånting... aja nu orkar jag inte skriva mer, back to prison break! PZ


RSS 2.0