I won't soothe your pain I won't ease your strain You'll be waiting in vain I got nothing for you to gain

Dagen + kvällen har tillbringats hos marcus, sen så har det inte hänt så mycket mer. far till moster imorgon och myser där tills skolan börjar. sen får vi väl se vad som händer. Sover hemma ikväll så sitter i soffan nu och se nån film som går på 4an.. gansters tror jag den hette.. michael persbrandt är iaf med så då bangar man ju inte haha. ne men ska snart sova trorja så ja slipper det där migrän liknande helvettet,.


och ni andra, alla falska vänner som ovänner ni behöver inte krossa mig mera, låt mig vara , låt mig leva det liv jag aldrig lärt mig älska.

 


Cocaine

Dagen har jag till bringat med familjen och mormor och morfar, myss for även ner till lv en sväng och såg babys match, dock förlora dom. Låg i soffan till typ 9 eller ja nått sånt då for ja ner till lövånger och va med massa folk såg lite film hos jonas åså, nån as wierd skräckis och sen nån komedi då ja somna efter tyo 10 min en kvar och då ja vakna var kl 12 så då tänkte ja ne lika bra att fara hem och sova så tony följde mig en bit på vägen och nu är ja hemma och ska snart sova känner att ja kommer få migrän igen så ska försöka somna INNAN det kommer, fna har ja blivit smittad av svininfluensan eller ?  Hoppas jag verkligen inte .

Imorgon ska alla bort hela dagen så ja åker nog till marcus och tillbringar dagen där, vi har ju inte mysit på hela helgen buhu. sen på månda väntar skolan igen.. suck.


i takin' back my love

Bra jobbat josse.... hade sprängande huvudvärk halva dagen ungefär så direkt efter middagen la ja mig i sängen i hopp om att den skulle försvinna och jo det gjorde den.. vaknade ungefär en timme sen av att telefonen ringde. Så nu sovde jag bort hela kvällen, kvällen jag skulle tillbringa med min underbara mormor och morfar men dock skulle det inte gått så bra med migrän heller så jag har varit social ett litet och nu är jag tillbaka i sängen ingen! hoppas på att jag kommer lyckas somna om men det tror jag inte kommer vara några problem eftersom mitt huvud väger typ 40 kilo MINST

rätt lång dag idag trots att jag sluta tidigt ville mest ba hem pga huvudvärken men till slut ringde iaf marcus och sa att pasi skulle skjutsa hem oss.. dock lindrade inte den bilfärden min huvudvärk särskilt mycket. Sen när pappa kom hem tvinga han mig köra vilket nog inte var en sån bra idé eller okej jo det gick väl inte sämst men släppa ut mig på e4an och samhället andra gången jag kör äre verkligen så smart ? ;D jajje det gick då hyffsat bra i slutändan eller vi lever då och inte en repa på bilen (Y)




How could you believe them over me, I'm your girl

lämna mig inte..


jalla bye

jag är en bra bloggare ja vet .. bryr jag mig ? Nje.

orkar som inte, inte ikväll, kanske imorgon vem vet,
duschen väntar där ja ska duscha bort alla bekymmer och allt hat för vissa människor.

amanda är en stjärna.
marcus är mitt hjärta.
och challe är mkt av allt.

för det här är tårar som rinner ner, det här är mitt brev ta med det till mamma. Hälsa henne att jag var tvungen att stanna du vet jag ska hålla hoppet vid liv.

Skolan idag var ren plåga och jag såg ungefär ut som att jag inte hade sovit på 3 månader... Snnnöööögg. Huvudvärken trängde sig på där nångång mitt på dagen och sen dess har jag mått piss. For iaf hem till challe efter skolan så vi åt lite middag sen blev jag nerslagen och somnade på 3 sek vaknade dock alldeles för snabbt av att challe frågade om jag var klar.. vilket ja ju inte var så det var bara att tvinga upp mig själv och göra något utav mitt utseende eftersom jag såg ut som hej kom och hjälp mig med håret som stod åt precis alla håll.. dock blev det inte nån skillnad för ja hade sån huvudvärk att ja var |-| så där nära på att spy eller snarare svimma.. hur som helst tog vi oss iaf till fotbollen, gick dock inte så bra för lövånger så inte så mycket mer att säga om det. Åkte sedan med baby men ja orka inte fara till han och han orka inte stanna hos mig så jag for hem ensam och nu sitter jag här och ser lite tv med syster och funderar på att sova snart så jag förhoppningsvis är piggare imorgon. Vart även faaaaiil i morse, fick som sagt veta att vi inte hade någon sovmorgon så jag skrev till nina att ja inte kunde komma förbi idag så då gick jag hem till gabban och satt där tills skolan börja sen kommer vi dit och då säger dom, Joooo ni får ha sovmorgon. GAAAH idioter... då hade jag ju hunnit fara till nina men eftersom ja hade suttit och väntat på att skolan skulle börja var det bara 1 timma kvar av sovmorgonen så då hann jag inte... suck. börjar halv 9 imorrn iaf och slutar 10 i 3 tror jag ? sweet. får se om jag försöker hinna med bussen eller om det blir en vända på stan.. jaj ska fortsätta se lite tv nu take care.

men just innan jag gör det ska jag bjuda er på den här.
den här låten ge mig så oerhört mycket gås hud.. och jag svär varje gång fäller jag minst en tår.
det finns ett antal låtar som tar andan ur mig och den här är en av dom.
kan man bli mycket mer berörd?!



ken ring gör det igen. Love to you man.♥

And they say a hero can save us, i'm not gonna stand here and wait

Kom hem från marcus vid 2 idag för att fara på
dop kl 3.. Wilmer skrek sig igenom det hela men det gick ju bra ändå:) Proppade i mig massa smörgåstårta samt vanlig tårta så åt ingen middag vilket jag just blev påmind om..

Ikväll har jag bara tagit det lugnt.. var himla trött efter dopet så ja somnade nästan men sen for jag och pappa ut och övningskörde.. första gången på rikt haha. gick väl sådär.. pappa är nog mer nöjd än vad jag är för tillfället men det kommer gå bättre .... till slut. Fastnade framför sims på mammas och pappas dator så där har jag suttit resten av kvällen samtidigt som ja har sett batman och tjollrat på min egen dator.. så nu ska jag snart sova ska bara ta en snabbdusch först så mitt hår inte ser ut som hej kom och hjälp mig imorgon.. dock lär det väl göra det ändå but who cares ?

Tänkte fara förbi moster imorgon på morron för att hälsa på lilltuva men då ringde gabban och förstörde min lycka och påminde mig om att vi inte alls hade någon sovmorgon så nu kommer jag inte hinna det :// men ska nog ringa och säga att jag kommer på torsdag istället , förhoppningsvis.

Uhhh insåg just hur trött jag är men frågan är ju om ja kommer kunna somna? har så FÖRBANNAT ont i svanken..helt sjukt. Har ingen aning om vad jag har gjort heller.. marcus ? jag gissar på att jag har fått ett knä eller liknande insparkat där under natten..jag hoppas då förgudsskull att det blir bättre till imorgon för annars kommer skolan bli Pain.


så länge du förblir en övermäktig främling ska jag stå vid din sida

först och främst.. jag har världensbästa vänner. tack för en bra kväll igår!

Och den här kvällen/natten tillbringar jag med världens bästa kille som får min värld att gå runt, eller ska jag säga stå stilla ?


Standing at my podium I'm trying watch my sodium Die high blood pressure You even let the Feds getcha

Första skoldagen avklarad - check.
Legkort taget -
dottanfaktura betalad -
anteckningsblock inhandlat -

en sak klarade jag av idag och det var att ta mig igenom skoldagen..
ett bra framsteg tycker jag väl..

morgon dagen börjar med en sovmorgon och slutar sen kl 12 kunde fan inte bli bättre !  då borde jag iaf kunna checka av 2 av dom där sakerna... eller vänta nu, ne det är inte min grej.. jag tar det i min egen takt ! bäst så.


It's amazing, I'm the reason
Everybody fired up this evening
I'm exhausted, barely breathing
Holding on to what I believe in

No matter what you'll never take that from me
My reign is as far as your eyes can see

A hundred days had made me older since the last time that I've saw your pretty face A thousand lights had made me colder and I don't think I can look at this the same

Sista dagen på sommarlovet har jag tillbringat med marcus och nu ikväll blev det mat på pizzan med challe och sen film som vi inte ens hann se klart eftersom challe for och lämnade mig ensam i deras hus och filmen var inte riktigt lika rolig utan henne så jag tog hennes moppe och for hem (A) så nu har jag hunnit.... duschat....och tydligen inte så mycket mer än det, ser so you think you can dance nu och efter det måste jag nog sova för att orka upp imorgon.. fattar inte hur sommarlovet kan ha gått så här fort ?! känner mig ångestfylld samtidigt som jag känner mig lite förväntansfull..  hoppas det går lätt att stiga upp men om ja tänker efter så har jag ju faktiskt tidigt upp tidigt i princip hela sommaren så det lär ju inte vara några problem imorgon !

ska försöka komma ihåg att jag måste in på expert och ta kort imorgon så ja kan fixa mitt leg nån gång har ju bara tagit typ ett år (?) sen skulle ja måste köpa MASSA anteckningsblock, eftersom 3/4 av alla block blir uppklottrade... då det inte är josefinas kropp som blir testmoment hah ja det är ungefär vad våra lektioner gick och kommer förmodligen gå ut på iår också. bara finfint.

SÅ imorgon ska jag först och främst vänta på att josefina ska komma in genom dörrarna på anderstorpsskolan när jag sitter i soffan som vanligt så ska jag omfamna henne som ALDRIG förr, tvivlar inte en sekund på att det kommer falla en tår eller 2... efter det ska jag invänta min andra rödhåriga halva, AMANDA SVENSSON..ska kyssa henne som ALDRIG förr HÄHÄ:$och sen ska jag invänta walaa naeem och gabrielle henriksson som lär skrika sönder mina öron, tjata tills man vill skjuta sig själv i skallen, skratta tills man ligger dubbelvikt och framför allt berätta för alla andra hur dåliga dom är och hur fel dom har ... shiet vad jag har saknat detta. men till sist ska jag ju vänta på resten av min klass. babes.

jag borde verkligen sova nu .. för ja är seg på att skriva för so you think you can dance har slutat för ett bra tag sen nu.
GODNATT ellrnåe.









.. jag säger det nog för sällan men marcus, jag älskar dig.

for the last time

bra ja är på att skriva javet... men har inte haft tid eller jo okej det har jag visst haft men har som inte blivit, jag och marcus har mest sovit sett film ätit och tagit det lugnt.. han sover än och jag har träningsvärk :( den där himla cykeln alltså..
anyway idag blire en lugn dag för imorgon börjar skolan om och mitt schema var som sagt inget att hurra över men ska bli mys att träffa alla igen. klippte mig i förrgår också, vart väl typ helt okej förutom att de går typ inte göra nått med det heheh aja får duga ,fine. ne nu ska jag försöka väga varulven som sover i min säng, 100 spän på att jag misslyckas!


Cuz I'm your sister and always for ya and I



 tur att skolan börjar om 2 dagar. för det här börjar bli jobbigt.
JAG SAKNAR DIG GUMMAN!


Through the good times and the bad ones
Whether I lose or If I win
I know one thing that never changes and
That's you as my best friend


Har nån hört nåt om Hurricane? Det var år sen vi var små Du sköts i bitar Jag kanske gled emellan Har någon sett till Hurricane? Jag vill känna pulsen från stan igen Jag har varit nere på gatan Och letat efter Hurricane

Sista dagen är arbetad och jag säger bara WIIIHOOOOO. sitter i hökmark nu och gör inte mycket alls faktiskt, jag sitter här vid min dator och spelar massa random spel och marcus ungefär samma ska förutom att det han spelar ser mycket roligare ut :( IMORGON blir det stan, klippning osv vet dock inte hur jag ska klippa än men jag kommer väl på nånting hoppas jag :) sen blire nog att ringa nina också . Sen på kvällen har marcus match så det blir väl att kolla på den om det är bra väder, hade som sagt tänkt fara till byske men det blev så att jag och marcus bestämde oss för att bo hemma hos mig den här veckan istället så jag åker nog upp någon helg istället tror jag.

ANYWAY.. har inte så mycket mer att berätta hahah eftersom det enda ja skriver är typ om vad jag gör, vad jag har gjort och vad jag ska göra imorgon HAHa jaja men vafan har inte tid för bra fantasi.

så jag avslutar med dom här bilderna som TOTALMÖRDAR mig genom att ta andan ur mig Ohhhh




kan man SERIÖST, PÅRIKTIGT vara så här söt, snygg , sexig, charmig , bedårande?!
tjejer hur har dom tänkt att vi ska hitta våra drömprinsar då vi utgår från detta ?
Men nå så jävulst, är det ens LAGLIGT att vara så sjukligt LÄCKER ?
tror fan inte det... blir helt slut... måste sova eller nånting, kanske hämta luft för att lugna ner mig själv.

GOOOOSSSSH


But i was messin wit your feelins i didn't care But i love you

12.5 timmars jobb idag & jag gråter nästan... finns inte ord för hur sjukligt trött jag är. men imorgon är min sista dag och det kunde inte kännas bättre, särskilt inte när jag tänker på hur mycke fiiiina cash jag har tjänat.  men dock blir det nog inget hej & hå för det.. ska ta det LUNGT nu sista dagarna innan skolan, ta igen sömn är prio 1 nu! så imorgon kommer nog jag och marcus krypa ner i soffan eventuellt sängen och bara dö men han kommer bara vara bakis så han får skylla sig själv:)

ska ju som sagt klippa mig på måndag och vet inte ännu om det blir något byske, vi får se. Hade nog tänkt ringa min  kära moster på måndag och se om dom är hemma, för nu har ÄNTLIGEN min nya kusse kommit till världen.. Tuva♥ Så jag funderar på att gå förbi där och kolla och kanske gosa lite med det nya underverket :)



Sunshiney days, brighten my life
Again again to your arms
Wen i'm with you
I feel so alive forever
Cause wen i am down,down and out
You lift me up off my route
Cause baby i will baby i will
Love you until forever forever we'll be
You and i for all time
We'll be,we'll be

it's feels like deja vu

igår vart det jobb till 01.00 och imorse var det bara att stiga upp för att jobba igen, känner att jag snart inte orkar mera men som sagt är det ju faktiskt bara 2 dagar kvar så jag får försöka hålla ut. har haft en toppen kväll i kväll med massa folk , vart lite kort , lite lilla alfadji lite bastu osv mycket trevligt så snart hade jag tänkt sova så att jag ska orka upp imorgon.. vilket jag nog lär göra !

NU har jag iaf bokat klipptid på måndag och det känns bra vet dock inte hur jag ska klippa mig än ska nog ge dom lite fria händer så länge dom behåller det mesta av längden osvosvosv
 
funderar på att ringa till mormor och morfar och höra vad dom har för sig nu till veckan blir kanske att bo där tills skolan börjar om.. har inte varit där nånting alls i sommar vilket känns jätte tragiskt men vi får se hur det blir , marcus jobbar men han skulle nog försöka ta ledigt så om allt sånt löser sig åker vi nog upp förhoppningsvis på måndag efter min klippning. blir nice. ska somna till någon grym film nu , peace



8 månader.

Det var vinter när jag fann dig Sagt förlåt så många gånger då..Till mig själv Till andra och Till dig Jag ska aldrig mer famla, nej aldrig mer. förlåt mig

IGÅR jobbade jag 10 timmar, suck. efter jobbet for jag hem .. vila och åt lite efter det åkte jag till hökmark gymmade lite sen hem till marcus och tjollra på och myste ett tag medans jag väntade på att tony och johan skulle bli klara så efter det for jag för att träffa dom men då mötte jag på Alex som var på väg att gå hem och jag menar det är 1 MIL!!!! så ja tvingade han minst sagt att ja skulle få köra hem honom och så blev det satt hemma hos han och hans underbara familj ett bra tag men alldeles för kort.. fick ju äntligen träffa jaquline gumman också:) Satt och fundera och börja må skitdåligt då jag insåg att jag aldrig hade varit i deras nya hus.. där dom liksom har bott sen i november och förstår inte varför jag inte är där oftare ? saknar dom massor..skratten med dom där går fan inte mättas med nånting.. skrattade så att tårarna rann. Ni är guld. Och jag lovar att jag ska komma oftare. Sen så var jag tvungen att skynda mig tillbaka till lv för att filip skulle ha sin hjälm som vi hade lånat så när jag hade dropat av den for jag hem till jonas där dom andra grabbarna var vilket vill säga johan,kevin,tony och så klart jonas så vi la oss i soffan och kollade film, four brothers rätt bra haha förutom att ja höll på att somna hela tiden så ja fick mig en käftsmäll då och då när jag föll i dvala..sen när filmen var klar vid 01.30 trodde ja att ja skulle somna på plats så då drog jag hem nästan direkt la mig i sängen och somna... Brutalt!
men en bra kväll hade jag iaf:)

IDAG är jag ledig , eller jag börjar klockan 4 vilket känns förjävla skönt om ja ska va ärlig.. ska servera ikväll kände mig inte mest peppad men det går nog bra så länge jag inte tappar en tallrik eller liknande.. får hoppas att det inte blir allt för sent eftersom ja ska upp och jobba dagen efter också :/ men tror dock att ja börjar 8.. så bättre än kl 6!

sen är det ju helg nu snart också.. tror jag jobbar hela helgen men marcus tjatar om att ja ska följa han så får se hur det blir vill ändå jobba in i det sista nu men samtidigt så kanske det skulle vara skönt att ba göra nått roligt nu i slutet av lovet,  jaj får se hur det blir..



Ta mig till den där festen i stan
Där människor är som du och jag
Dom dansar högt över varje lag
Och där vill jag också va

"Dom måste lära sig gå"
Det är vad folk säger om oss två
Vi måste gå härifrån
Innan vi ligger på kyrkogårn som alla innan oss...

it's a new day, it's a new life for me and i'm feeling gooood

Jobb jobb jobb.... nu ska jag SOVA.

PS. Marcus är en stjärna. youloveme2mutchbutiloveu2 DS.


arghoe

i wont behave

orkar som inte.

godnatt

don't trust the hoe, never trust the hoe, wont trust the hoe

IGÅR .. jobb, marcus, film med bea,tony,kevin,sanna,challe.
IKVÄLL.. Ledig, sol ,övningskörningskurs.

NU>Stan (mp)



I can spit in ya face while your standin' across from me, no apologies

IDAG har jag badat för FÖRSTA gången i sommar ( skandal javet) och inte nog om det för att bara vara galen drog jag till med havet ! brukar alltid vara så nojjig över havet men det var faktiskt överreskande varmt så jag tony jonas och emil bada ett bra tag, och kevva titta på . Har även jobbat idag vilket inte var lika kul och kommer inte bli mycket bättre imorgon men då får jag ju iaf jobba med challe vilket inte är helt fel:)!

NU hade jag tyyp tänkt sova eftersom ja är förbannat trött och måste orka upp imorgon som vanligt då...


No apologies, nah suckers I'm not sorry
You can all sue me, y'all could be the cause of me
No apologies, y'all feelin' the force of me
No remorse for me, like there was no recourse for me
No apologies, not even acknowledging you at all
'till I get a call that god's coming
No apologies, laugh fuckers it's all funny
I can spit in ya face while your standin' across from me, no apologies

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen Det finns ingen att behaga, inget att förklara Inget att försvara, jag gav upp för länge sen Jag gav upp för länge sen

Sovde hos marcus ytterligare en natt dock sov han mest hela kvällen pga att han typ håller på att bli sjuk och där vid 12 tiden då jag skulle sova vaknar han så klart och håller mig vaken ett tag till men tråkig som jag är somnar jag nästan lika fort men vaknar snabbt igen och inser att jag hatar verkligen marcus dator som står och surrar i sinne och så klart väckte han mig också för att försöka charma in sig och fråga om han fick spela dator ett tag (första gången han ens frågar, annars sitter han bara där) , HALLÅ IDIOT JAG SOV JAG HADE INTE MÄRKT DET`?!  och jag insåg ännu en grej, att jag inte orkar när grabbarna sitter och skriker i vent hela tiden, man blir ju galen så gullig som han är BÄR han mig till camillas säng där jag somnar på ungefär 3 sek... sen fick jag ett mysigt(?) uppvaknande imorse.. om man nu kan kalla det morgon.. snarare natt ? ne men klockan var väl runt 5 , då tyckte marcus att vi skulle umgås.. så vad att göra? tvingade upp ögonen så sen vart det så....

Drog hem rätt tidigt för att fixa lite saker åt morsan sen har jag legat ute och steeekt hela dagen.. vilket förklarar mitt knallröda ansikte tur att jag har ett sinne för humor. Imellanåt vart det nästan för varmt för att kunna ligga stilla så vattenflaskan eller blomsprutan har varit min nästbästa vän idag ! men ska fan inte klaga för vi har haft alldeles för mycket skit väder ändå!

Och just nu känns det som att jag sitter och pladdrar på med ord utan värde som folk ändå inte kommer orka läsa... mindre värt. HURSOMHELST  (lika bra att jag fortsätter när jag ändå har börjat?) kvällen har bara tillbringats hemma i soffan med lite cola och godis, funkar fint för mig eftersom imorgon är det jobb som gäller, kunde inte känna mig mindre peppad men inte så mycket att göra åt.. så kl 7 ? ska jag vara på jobbet.... tror jag ? aja anyway då måste jag stiga upp typ halv 7 så om jag går och lägger mig nu eller vi säger halv 11 får jag sova 8 timmar och det kändes rätt värt ? så det får nog bli så. Juste.. Sötaste Saga har varit här ikväll och sover även här i natt, gullunge. Nina har fortfarande inte åkt in på bb men hade haft lite sammandragningar idag så dom skulle sova ut i natt ! borde ju ske nånting snart tycker jag.. hon var ju faktiskt beräknad den 3 .. aja bara vänta och se.

NE nu har jag absolut nämnt alla onödiga saker som jag kunde komma på för tillfället så nu får jag ge mig, helt seriöst

Guummmmmmmaaan♥





Du har kämpat för länge jag ser det klart
Du har givit mig allt men vad e det jag ger tillbaks
Bara skit skrik slag orsak till tårar
Snälla fatta jag har fått nog av och såra

Jag vill se dig leva ett liv i frihet
Sitter med en klump i halsen men jag skiter i det
För det förtjänar jag
För hur jag tatt dig för given varenda jävla dag
Du har nu strävat klart världen väntar på dig
Så se nu till att ta för dig och sluta kämpa för mig

nej älskling. jag ska aldrig sluta kämpa för dig.


with a broken heart

Idag har ja haft en mysig dag med babbyyy har även hämtat ut mina nya skor wiiihhhhohohohohohoh. är hemma hos marcus fortfarande, han sover och jag ser tv sitter här och trycker chips samtidigt, väldigt nice! fast ska nog också gå och lägga mig snart.... vart typ trött helt plötsligt.. vet inte med vad jag ska säga, är som sagt ledig imorgon också hivefive på den !




SNYYGGGIIINNG

VÄRLDENS BÄSTA SKÄMT EVER

HAHAHAHAHAHAHAH nu har jag tänkt bjuda på mig själv Ja och även challe och marie också så bli inte arga nu :$
HAHAHAHAHAHAAH asså jag kan inte sluta skratta , detta är HUMOR!


http://norran.se/bloggar/bossefuhrman

jag älskar mitt jobbb... NAAT

du kan skrika, slå , spotta på mig så mycket du vill, för vad du än gör så vet du att du inte kan släppa taget, du kommer alltid vara fast

var småmycke på igår så hann aldrig skriva, jobbade iaf och insåg att smällen ja fick tog hårdare än vad jag trodde alltså mådde jag skit hela dagen utav att ja hade så ont i kroppen som tur är är det liite bättre idag men jag känner mig nerslagen!  Efter jobbet for jag hem, solade , duschade åt osv sen for ja hem till marcus och var där hela kvällen, han är ju sär :* sen for ja hem för att sova eftersom ja skulle upp och jobba imorse var en plåga att stiga upp eftersom ja vakna 3tusen gånger före och trodde jag hade försovit mig haha :( jobbade iaf med challe idag ♥ döjobbigt som vanligt  men for hem och låg i solen LÄNGE galet skönt. sen iafton har ja ätit världsgod middag som mamma laga , tvättat rallybilen med lillebror, och gjort en affisch åt pappa (Y) sen packade jag ihop mina grejor och åkte till marcus där jag är nu.. men som vanligt sover han :/ och jag sitter här helt ensam :( eller ligger i soffan snarare hittade nått bra program på mtv, har även lagat mat åt honom men den lär väl kallna.. jag är SÅ snäll . För flera år sedan misslyckades jag ju med att tillaga nudlar och har sedan dess aldrig ens försökt laga det eftersom det är rätt pinsamt men idag tog jag modet till mig och gjorde det, och dom blev LYCKADE, och jag blev ÖVERLYCKLIG.. över ett par nudlar hahaha friskt.. ANYWAY så tror jag johan och tony skulle komma förbi här ett tag och vara lite sociala, melike.

ANNARS är jag ledig torsdag, fredag nu och det kunde inte kännas BÄTTRE!!!!!!!

PS. såg en död ekorre idag, börja typ grina , fan det hemskaste jag har sett , den var så jävla söt och DÖD :(((:(:(:( ni skulle ha sett ansiktet ouuufff, kan inte snacka mer om det här blir ju förstörd DS.



Give it up to me

Jobbet idag var en ren plåga.. som vanligt då och med tanke på att ja höll på att slå iäl mig också var det inte alls kul. Efter jobbet for jag hem och bytte kläder samt fräschade till mig innan det bar av till stan, challe övningskörde, dock inte på e4an.. hon är inte riktigt redo för det, men hon är riktigt duktig trots att hon fick ett antal motorstopp och lyckades köra bort övningskörningsskylten.. men det är ju sånt som händer jämt ? i stan blev det iaf en sväng in på din sko, on-off, icamaxi och så klart krysset challes mamma bjöd , hon är ju ba bäst ! När vi kom från stan for vi ner på fotboll en sväng.. dom förlora! bittert

ANYWAY nu har vi beställt skorna och jag hade beslutsångest i sinne men jaja hoppas jag valde rätt om inte annat blir ju challe nöjd iaf :) inatt kommer marcus hem och känner mig väldigt glad över det om jag inte jobbade imorgon skulle ja gärna vara där och överraska han när han kommer men så klart ska alltid jobbet sätta stopp för allt... -.-
borde egentligen sova nu eftersom jag börjar halv 7... en fördel hade ju kanske varit om ja hade kunnat ligga på nån sida av min skalle, men icket. hoppas john blund kommer och klubbar ner mig lite mer än vad jag redan är , lär få hjärnblödning på köpet.

IDAG är faktiskt min älskade moster beräknad också men än så länge har det inte kommit ut någon bebbe så det är bara att vänta, men bara så ni vet så tror jag att det är en kille och om jag kunde skulle jag ta lite av din smärta.. hoppas allt går bra iaf när det väl sätter igång ♥

NU=S0VA!

1 shot 2 shot 3 shot

16 timmar jobb igår, jobb idag, 25 stugor städade och det var länge sen jag kände mig så här, trött,slut & nere. somnade ett tag när ja kom hem och funderar på att lägga mig nu igen och somna till en film..skulle vara otroligt skönt...hittade fourbrothers som pappa ha hyrt hoppas på att den är bra och ja nu lyckas se hela eller om ja har hunnit somna innan förtexten.  jobbar imorgon också... kändes rent ut sagt förjävligt är inte ledig förrän på torsdag vilket känns som en livstid bort men på torsdag blir det troligtvis ume med challe vilket jag inte tackar nej till !

Det gick bra att jobba på bröllopet igår, jag challe bea och nils flängde runt som tusan och hade mängder med saker att göra och satt sällan stilla men det var ändå rätt kul och det är ju inte helt fel med pengar heller:) inte bröllopstårtan heller för den delen, och att man skulle bli uppraggad av brudens bror var ju också oväntat men det är sånt som händer;) hahaha ASSSÅÅÅ åh jag somnar typpp ::(:( nån som vill jobba istället för mig? nehe skitidet fuck you puss o kram


i vintras tror jag.. snygga vi var.... Nat

och nu ringde gabban, shit har nog aldrig varit så här lycklig.
nu saknas bara walaa josefina osvosv

bejbi, jag kan se hur du fortfarande gråter

16 timmars jobb.... nu ska jag sova.

GODNATT


RSS 2.0