go hard

lika dålig på att skriva som vanligt, men har inte varit hemma sen i typ torsdags så har inte haft så mycket tid, eller ja tid har ja ju egentligen haft, men ingen lust till att skriva iaf! Saras 19års fest och resten av helgen har varit riktigt awsome, bara så jävla sjuk hahah, kommer ta lång tid att glömma ! Annars kämpar jag på som vanligt i skolan och försöker att inte hamna efter så mycket redan nu efter som jag åker nästa onsdag och inte kommer vara med på 2 veckor och kommer ha nog att göra när jag kommer hem. dock har vi inte så överdrivet mycket nu... gillar att jag har engelska 7 timmar i veckan ;O vilket innebär att jag kommer missa 14 timmar engelska.. kändes så där halvball!!

annars händer det inte så mkt, sitter och lyssnar på musik och börjar känna mig smått uttråkad, skulle bara vilja sätta mig på en buss.. bort härifrån, tänk om det hade varit så lätt. ska nog kolla om det går något med värde på tv idag göre inte det blir det att ladda hem 33989385989 filmer och sen dö i sängen! vill ha helg... eller bara nånting. någoting posetivt med den här dagen är väl att horunjourun har kommit hem igen♥  men nu blir det ut en sväng sen kanske en dusch om jag orkar, gillar att jag sitter här och stinker svett(Y)

peace.


hit the floor

shiet vad jag är dålig på att skriva här, helt sjukt! men dock har jag inte varit hemma dom senaste 2 dagarna så kan ju bero på det. Nu har iaf skolan börjat om och det känns rätt tungt,mycket som ska hinnas på ett år, men bara tänka på att det är sista året, bara ge allt så är det bort gjort sen! schemat var väl egentligen helt okej förutom att det var lite för mycket hål, och lite för långa dagar, men sen visa det sig att jag tydligen inte läsa histori för då får jag för mycket poäng vilket sög på det sättet att jag verkligen ville läsa det men var skönt på så sätt att jag får en sovmorgon och en tidigdag + att jag ska passa på att tenta av 2 ig:n som jag har så då har jag kanske lite mer ork till det! den här dagen börjades med ett möte, sen skolan hela dagen sen vart det en snabbis in på stan och banken för att betala lite räkningar, fuck så tråkigt, fick lönen igår och nu är den i princip borta igen, så ja himla kul men vad ska man göra, har inte så mycket till val:) aja vad händer annars, inte mycket. imorgon är det 19års fest för Sara så ikväll ska jag in i garderoben och gräva för att se om jag lyckas hitta en nice pirat utstyrsel eftersom att det är utkläddnad och jag fick den rollen! tror det kommer bli awsome, och senare på kvällen blir det mest troligt station!

annars har jag inte så mycket mer att säga.. bara 2 veckor kvar till turkiet nu. saknar alanya, saknar allt:( ♥ såhimla tur att jag snart är där igen.

Alanya♥

Är nu hemma efter världens bästa resa i världens bästa land. världens bästa människor, världens bästa hotell, världens bästa minnen. Har bara varit hemma i 2 dagar nu och det känns tyvärr inge bra. Har inte mått så bra sen jag kom hem, och känns som en depression smyger sig på! Vill bara att dom här 2 veckorna innan jag får åka tillbaka ska gå fortare.  Vill dock inte föreställa mig hur jag kommer må när jag åker hem där ifrån nästa gång, när jag mår så här dåligt nu och ändå vet att jag snart ska tillbaka.  dock planeras det lite smått en resa på 7 veckor dit i vår, men vi får se, annars blir det dit efter studenten på obestämd tid, eller det är iaf vad vi hoppas på! Nu ligger jag mest hemma och försöker få tiden att gå fortare vilket mest troligt inte kommer hjälpa men är lite febrig och hostig så har inte riktigt orken till att fara runt , och är dessutom pank också som vanligt. är kanske dock inte det bästa att ligga still, för man tänker så mycket då. älskar att jag var så smart att förälska mig i en person som bor 120 mil härifrån. vafan ska man bo i göteborg för:(:( sjukt onödigt som gör allt så mycket sorligare. Saknar mina tjejer efter att ha varit med dom konstant i en vecka. och kommit dom ännu närmare vilket jag trodde var omöjligt att göra! men dom är världens bästa & har gjort den här resan oförglömlig, tillsammans med massa andra underbara människor.

Tänkte bjuda på lite bilder, men först och främst har jag inte fått alla än, sen gick tyvärr kameran sönder i mitten av veckan så vi har inte från dom sista dagarna. men får nöja oss med vad vi har så länge:)





ni är guldvärda!

Memories to hold on.


♥♥

play all night

Dom här senaste 3 veckorna skulle jag väl kunna säga har varit helt sjuka på alla möjliga sätt. tyckte bara att det var nog med att fylla 18, och nu har jag tagit KÖRKORTET också!!!!!!!!!!!!!!!! okejnu är det typ någradagar sen, det var i tisdags och jag är sämst i världen på att skriva här, men det känns helt sjjukt. SOM jag har slitit, och att för en gångs skull klara någonting här i livet på första försöket, för mig är det typ mer eller mindre omöjligt och ja kan inte säga annat än att det känns helt jävla underbart! är utan ord.

ANYWAY så kom jag just in efter att ha hämtat mor&far, skulle egentligen vidare, men det blev tydligen inte så... ska slå igång någon film innan jag somnar, ska försöka stiga upp tidigt imorgon eftersom jag har ett och annat som måste göras innan jag börjar jobba 16.00. jobbar pub sen bär det nog av till stan direkt för att vara chaufför men vi får se helt enkelt. Bara drygt 5 dagar kvar innan vi åker till turkiet och jag börjar känna mig smått panikslagen eftersom jag har tusen ofixade saker som måste fixas och jag jobbar varje dag fram tills det att vi åker, så det kommer bli något stressigt men det får jag leva med, kommer ändå ha en underbar vecka med förhoppningsvis, SOL, bad, drinkar och massa annat roligt:) cant waiiitt!

förövrigt så kan jag tipsa om 2 bra filmer, the runaways & the last song. faktiskt riktigt bra båda två!

The runaways


The last song


och sist men inte minst,


jag just när jag hade tagit körkortet!!!
foto:bea

HAHAHAHAH godnatt

Miami bitch

dom senaste dagarna har jag knappt varit hemmavid känns det som, men nu är jag iaf hemma:)!
orkar inte berätta om tidigare i veckan, men fredag kväll for vi iaf till norsjö! Säger bara... aldrig mer tält på sten, aldrig mer norsjö, aldrig mer tält utan regnskydd, aldrig mer tält utan, underlag,täcke, eller kudde, aldrig mer norsjö utan ström på telefon, aldrig mer frasses i norsjö och ja åter igen.. aldrig mer norsjö. hahah var faktiskt inte riktigt så farligt , eller jo det var det, men kan ändå skratta lite åt det nu i efterhand trots att min rygg är i 2tusen bitar efter det hela men men så går det! när vi till slut kom oss till skeå tog jag bussen vidare till lövånger för att jobba, gick rätt bra, jobbade pub hela kvällen och kände mig lite sliten efter 4dagars hehe... men jag överlevde och var hemma vid 1 tiden inatt och sovde till 1 tiden idag så jag hade nog lite sömn att ta igen!

idag har jag bara legat hemma, möblerade om rummet duktig som ja är också heheh, skulle vilja äventyra men är nu pank så det går mindre bra, ska iaf slänga mig i duschen sen åka ner till challe på jobbet och se om hon har några äventyr att bjuda på... tvivlar dock. imorgon är det jobb igen, 06.00 och fan det får mig att vilja kräkas men nu är det sista ryket för nu är det bara 11 dagar kvar innan vi åker! kanske dags att börja packa?

ajaj bäst att skynda, så challe får sitt himla snus någon gång! takecare, PEACE
lägger även upp 2 bilder från bröllopet :) och bilder från veckan och helgen finns på nån kamera men det är nog lika bra att dom stannar där! hehe



RSS 2.0