DAMN









FET FEST!!!!!!!... eller ?





och snälla jorun sluta älska småpojkar !


whenever

I Said now, shawty, shawty, shawty, sitter på skolan nu då, måste vara med på nå himla programmsråd möte om ungefär 10 min så måste börja röra mig när som heslt.. har bara samhälls kvar sen slutar ja, feeels great. blir det nog en sväng in på staan och sen äre möte kl 4 sen blire som sagt hockey, yeye får se om ja hinner med 21,25 ananrs blire nog till att hänga hos anna tills sista bussen går!

aja nu vart det jätte stressssssiiiiiiiigt jalla bye

I'm in a world that tries to take them away
Oh, but I'm taking them back
All this time I've just been to blind to understand

like no other

Shulululu.. sitter och kollar på boston tea party, haha filip och fredrik är lite lagomt sjuka och alldeles tillräckligt roliga. nu blir det csi för andra gången idag medans ja väntar på att tvätten ska bli klar så ja kan hänga den, men det borde den vara när som helst.

idag efter skolan for jag till lägenheten och packade ihop resten av mina saker, alldeles för jobbigt. tror till och med jag grät en skvätt , shit jag bara älskar den där lägenheten, men men man får väl ta ansvar för det man satt sig i och nu blev det som det blev, kommer sakna den till tusen!

Imorgon får jag först och främst avnjuta en sovmorgon, inte världens längsta men ändå en sovmorgon ! sedan blir det skola hela dagen, möte kl 4, har egentligen träning halv 6 men bokade en biljett till hockeyn så det kan bli lite tajt till det så tror jag skippar träningen den här veckan också!

anyway.. ska springa och kolla om tvätten är klar så ja kanske får slå igång en film och sova någon gång !
Pzout


It's a thousand reason to dance, choose one

Nu har jag just sett johan falk, och ska nog sussa... har även hunnit med att trycka ett ton popcorn, duschat och målat naglarna i en fräppi färg, må ju göra gaby nöjd eftersom hon alltid klagar på att ja borde göra nått åt naglarna och wola grattis nu har jag gjort det!

Dagen har spenderats på folkparken med helena,emelie,josefina,frida & sofia, Loppis! haha ja var helt okej faktiskt och vi lyckades ju sälja iväg det mesta så det var väl bra, även om vi typ tog 5:- för allt haha. försökte även köpa av en kille speglar åt frida, men killen ville så klart inte sälja dom ÄVEN fast ja bjöd ungefär hundra gånger mer än vad han betala för dom! fan, han kunde väl nöja sig med 2 ?! tydligen inte. efter loppis vart det iaf in till stan, träffa edde, drog på dallas, käka, chilla tog bussen hem som förövrigt var jätte sen, och krånglade och jag hade kallaste fötter i världshistorian och jag somnade på eddes axel innan vi lämnat stan!

IMORGON är det skola igen, därför borde jag sova
insåg just att jag ,
glömt göra svenskan........................
glömt dammsuga.........
glömt slänga kläderna i tvätten................. därför kommer ja gå naken imorgon. så undvik mig så gott ni kan!
Insåg också just att ;
jag vill ha massa nya kläder....
jag vill ha sommar....
jag vill ha CASH....
jag vill ha den tiden om 110 dagar...

& nu borde jag sova, PEACEOUT



blame it on me

Knattedisco igår da, gick finfint eller ja tror inte vi gick särskilt mycket + på det men kul var det ,tror vi dansade mer än vad barnen gjorde hahah vart helt slut efteråt , fick mig även en mysi tryckare med en lillkille, DOCK tror jag inte han tyckte den va lika mysig...

Idag har ja bara legat i sängen, for förbi tony sen skulle dom dra så ja for förbi farmor och farfar och nu sitter ja på jobbet och väntar på att challe ska sluta så ja kanske hinner mysa med henne ett tag.

Imorgon blir det till att stiga upp tidigt eftersom jag måste jobba på loppis med några ur klassen, kändes så där men men what to do..

 ska gå och vara social ett tag nu,
Take care

So hard for us to say goodbye So I puff the lye and stay high

EN mysi sovmorgon till kl 10.15 hade jag imorse, extremt ovärd dag i övrigt ! Imorgon har jag också sovmorgon, men mamma sa just att det var möte kl 8.00 i stan så det vart inge sovmorgon för min del:( får väl nöja mig med 2 dagar då!

Ikväll har ja gjort absolut ingenting och tiden har sprungit iväg, så nu har jag tagit plats i soffan och kollar lite sveriges värsta bilförare & förlossningskliniken i väntan på criminal minds, tror att ja kanske ska göra mig nått att äta innan det också! blir galen kan inte se på tv längre, ser jag en reklam på skrov blir jag tokig och måste ha det, samma sak med cola, chips och allt annat som tillfredsställer mina ögon, och i lövånger och utan cash gåre inte uppfylla på några som helst sätt, SÅ är det någon som vill komma med allt ovannämda så varsegod(: tyvärr kan ja inte bjuda tillbaka på något bra, kanske en frukt om ni har tur!
ANYWAY... dags för fika!
HADE!




The damage is done
So I guess I be leaving


Million dollar baby, million

Igår efter skolan for ja och hälsa på en person, sen när jag kom hem var ja ganska slut så såg lite tv innan jag slocknade! idag tog jag halv 10 bussen upp till stan eftersom jag hade möte kl 11.00, det gick rätt bra. efter det tog jag mig skönaste promenaden iår från stan till atorp, gick serri på 10 min , fett skönt!
hade turism i 300 hundra timmar, sen träffa ja på tony så gick med han ett tag på stan tills vi tog 4 bussen hem!

har bara suttit hemma hela kvällen, sett lite hockey och så där! nu ser ja tila tequila, men har sett avsnittet 1000 gånger förut så lyssnar på musik och kollar runt samtidigt! har beslutsångest om ja ska orka gå i duschen eller inte, har sovmorgon i morgon och skulle faktiskt kunna göra det imorgon på morgonen men då får ja inte sova lika länge..aja vi får se, brukar egentligen ha möte på torsdagar men imorgon är det inget och jag får sovmorgon, gaaadamn så skönt dock har jag ett teoriprov i idrott ja ska avverka , aja går nog bra! förhoppningsvis


ne nu blir det dusch, music, och kanske nått avsnitt av vampire diaries! takecare
PEACE«!


young money

Sitter på datan och ska försöka fixa ihop en fest, beach party blir det nog!  behöver hjälp av måna men hon är mest och springer runt så ska försöka hugga tag i henne nästa gång hon passerar!  idag har vi kort dag, går bara till 20 över 12! dock så ska ja gå och göra en idrottslektion typ gymma ett tag och sådär sen får vi se vad som händer, kanske stan eller någonting!

fan alltså har inget att skriva, som vanligt, sitte mest och vänta på att få lunch vilket sker inom 10 min, hoppas på allt i världen att det är god mat! och min nk lärare gjorde mig världens lyckligaste när hans fru födde barn för nu slipper ja det där i 2 veckor! wiihohoh.. nu  äre fan käk, g var är du ?






That simple means that i love you

eyey, sitter på småföretagande nu men ska egentligen ha turism men dom har flytta eller bytt eller ja nått knas som jag aldrig hängde med på. drygt är det iaf..ska databokföra nå strunt å svårt as hell är det också! Sitter mest och lyssnar på musik för tillfället  men måste nog ta tag i det här, även om ja sitter och räknar sekunder tills lunchen är !

Inatt sovde ja med Jorrruun, eller ja hennes arsle snarare, som ja hade i ansiktet Hähäh myyyss mjaaoouu♥
igår kväll såg vi först new moon, sen orphan och ja svär, den fuckade mig totalt, vart helt fucked up, hatar barn från nu... eller ne men ja ska då inte adoptera barn, for real! fan va knas den va! sen såg "sov"vi några avsnitt av Vampire diaries innan vi slockna helt.

nu är g tillbaka från nå äventyr så ska vara lite jobbig med henne sen ge det här en chans igen!
peaceout!


a falling soldier

Söndag.  Sjukt fint väder ute och här sitter jag, inne vid dattan... dock skulle jag inte göra det om jag inte hade en lång jävla debattartikel som ska skrivas... om skillnaden mellan uppfostring av pojkar och flickor, nu och på 1700 talet. LÄTT. kommer slita mitt hår snart på grund av den här jävla grejen.. hoppas det blir klart så ja få gå ut en stund men säkert inte...

Igår firade vi ludwig och det var trevligt, gott fika var det också:) efter det for vi till stan och handla och sen hem, egentligen skulle anna och jorun komma men det blev inte så åt gomidda med familjen sen börja ja se lite hockey, sen ville challe baby umgås lite så jag GICK ner till lövånger för att träffa henne, vi såg shutter island, åt massa godis, glass och drack kaffe, mycket trevligt även om jag, så klart somna i filmen men det är väl inget ovanligt..men det berodde väldigt mycket på att jag inte fattade nånting, den var lite för komplicerad för mig..Sen GICK jag hem också, var faktiskt riktigt stolt över mig själv!

ANYWAY... ska skriva klart det här nu sen så småningom försöka ta mig till duschen, ikväll kommer jorun hit och ja tror det blir awsome, får se vad vi hittar på:) för övrigt har ja börjat se The Vampire Diaries, riktigt bra faktiskt, även om ja bara har hunnit typ 2 avsnitt men haha riktigt bra ändå.. gaaaaaalet snygga också, DAAMN


Hold yuh

Det är lördag och jag är redan vaken ! har redan varit vaken ett tag, har hunnit äta frukost,plockat ihop på rummet, duschat och nu klär jag och sminkar mig, ska va klar 10 för då ska vi åka till byske för att fira ludvig som fyller år! blir nog trevligt!

Igår vart det film och spel hos jonas, men det var i princip bara jag och challe som såg film så! när jag kom hem hade jag tänk ge the grudge 3 ett nytt försök och den här gången tog jag mig mycket längre än 5 min, kanske det dubbla, eller lite mer sen var det kört , jag hade lyckats somna stenhårt och som vanligt när ja vakna till är telefonen bombad när jag somnar så där fort och slutar svara så det måste jag ta tag i snart,

Ikväll får vi se vad som händer, det blir iaf hem från byske sen ska kankse anna och jorun komma hit chilla, så vi får se om det blir så, förhoppningsvis!!

ne nu måste jag skynda är redan sen....


Can I Kick My Story To Yall My Glory In God My Faith In My Flow

Sitter på min sista lektion för dagen nu, har data och har än så länge inte lyckats göra mycket alls.. är alltid så seg på den här lektionen, fattar inte varför, lyckades på något sätt försova mig imorse också så missade nkn.. mindre bra! efter skolan får vi se vad som händer, kanske en sväng på stan eller till pappas jobb, och kvällen kommer troligtvis tillbringas hemma i min ensamhet!

igår var det en kort dag så vi drog till stan, fick runt där ett tag, gick till mammas jobb, sen tillbaka till stan för att vänta på challe, träffa jaquline och snacka ett tag sen gick jag och cherry till dallas och åt, satt och prata på ett tag sen vart det nordanå för att se magnus betnér, haha helvette så bra det var, skrattade fan iäl mig själv!
sen åkte vi med jonas hem, ja la mig i sängen och laddade hem en movie som ja hade tänkt se, hade så jävla ont i käften av någon anledning, trodde fan ja skulle börja gråta, hann starta, såg max 5 min sen vet ja inte vad som hände, somnade och när ja vaknade hade jag som ja sa försovit mig big time, och med tio pers som hade skrivit på msn, 20 missade samtal, och 10 sms TYP, damn har nog aldrig förut somna så där alltså, fattar inte varför ja var så trött, eller jo kanske, men ändå!

yeahy orkar inte skriva mer.. helt seg i skallen bara!
bjuder på denna istället, pz

work and forever try, but I'm cursed, so never mind And it's worse, but better times seem further and beyond.


And i thank god i can say fuck one time

a'int you brother

Ey, har kollat filmen Martyrs för ett tag sen, hahahaha sjuk jävla fucked up film alltså! fattade ingenting, blev mest kaos i min skalle alltså, fan va knas. ikväll har ja ba suttit här hemma försöka plugga lite men gick bara dåligt så ja gav upp och fastnade i musiken, sen såg ja filmen så det blev kaos och nu ligger ja i sängen och ska snart sussa.. om ja kan det vill säga, tuff som ja är fick ja för mig att ja klara av att se inside själv igår kväll, sagt och gjort, mycket dumt ! .. vad gör jag ikväll då ? jo ja tar martyrs som är tusen ggr värre, värt...

skolan idag va helt okej, ville mest sluta hela tiden men de gick bra och tiden går jätte fort. blev dock ingen träning idag vilket kändes lite pisst för jag hade mer än gärnat tränat idag memem.. får vänta till nästa vecka helt enkelt.  annars vill ja bara säga att jag hatar mig själv, haha och ne det gör jag inte heller, bara lite. eller ja hatar inte mig själv men det jag gör ibland, haha men ja jag gav ju trotsallt jorun dagenskratt! eller månadens skratt.. jag vet inte riktigt ! 

haha åh ne nu vart ja trött:)
Kyss jalla bye
love 2 my g

Cant forget the times

Sitter på skolan nu då with my g, ska göra nå tjafs på excel men fatta fan ingenting så ja skiiiter i just nu. har en lång jävla dag, går till 4, dock har vi bild i 2 timmar så det funkar ! får se vad som händer sen, kanske åker hem, kanske stannar i stan om jag får, vi får se helt enkelt!

AnYway går dagen gick väl hyffsat.. vart lite tårar så där men nu är det the past. fick hämtning av johan och tony så då for vi hem till mig och kolla wallander sen när dom for skulle jag försöka sova, men det gick väl så där... så nu är jag trött och har ont i precis hela kroppen!

jaja hade inte så mycket mer att säga... ska kyssa g med min vitlöksandedräkt nu, hih muums.
ÄH ja skojja´, eller gjorde jag??!


take care

Keep on walking

Tyvärr lyckades jag inte somna särskilt tidigt inatt som jag har tänkt.. men det vart som vanligt lite tjafs & tjoller men det ska förhoppningsvis lösas ikväll. Så imorse när pappa väckte mig runt 08.30 kanske (?) var jag helt död men duktii som jag är steg jag upp ändå och åt lite frukost med familjen och så där och här sitter jag nu fortfarande i pjamasbyxor men ändå. Har lyckats göra bort 3 mer eller mindre stora skolarbeten som jag har gått och haft lite småångest över under lovet, eller ne okej det har jag faktiskt inte haft förrän jorun påmindde mig men ändå, nu är det bortgjort iaf och det känns skönt att veta att nu har jag gjort det så slipper jag stress göra det senare i veckan och då skulle det nog tyvärr inte ens bli av så nu ska jag bara komma ihåg att lämna in allting sen är det klarrt!

Nu är susanne, leif och neo här och jag har fortfarande inte lyckats få på mig nå kläder... men funderar på att hoppa i duschen snart, ikväll blir det att fara och reda ut ett och annat och jag hoppas jag lyckas klara mig utan tårar och bråk.troligtvis inte.

annars så har jag haft salem al-fakirs låt på hjärnan hela dagen, riktigt bra faktiskt, & charmigare får man ju leta efter!

qute


There's this place that I go Where nobody knows

Ikväll kom challe hit som planerat, vi såg melodifestivalen & helt fel låt vann.
Nu sitter jag själv i soffan & ser på Cold Creek Manor, men tror jag har sett den förut men minns inte slutet så lika bra att se den igen! sen blir det sömn eller en till film.

Konstigt hur en människa som gett en så mycket skit,
 fortfarande kan göra en glad bara igenom ett litet samtal eller bara grejen att höra av sig ?




But you never gonna break me,
Sticks an' stones are never gonna shake me

Take me away
A secret place
Take me away
Take me away
To better days
Take me away
A hiding place


so fine

IGÅR lyckades Anna & Jorun efter många om och men ta sig till lövånger, anna passerade också mökmark(?) hon var HELT säkert! ja jag tvivlar men säger hon det så! ANYWAY grabbarna körde oss så vi köpte lite chips dip och cola innan vi begav oss till meeii, och kvällen bestod av snacks, snack, film osv, väldiigt trevligt:)) sen hämtade dom upp oss igen och vi for ut en sväng innan bussen kom, och en sak är då säker, Anna kommer aldrig komma hit igen så länge det inte är min mamma, pappa eller någon annan som kör! aja det var kul att ni kom iaf:) sen när dom hade farit for jag tony och johan hit och såg film men till slut hade alla lyckats somna mer eller mindre.

Imorse vaknade jag och låg helt död och drog mig i sängen, 5 min senare ringer karl och johan och säger att dom hämtar mig på 3min, WHHAT, aja dom ville att jag skulle följa till sikeå,sikea vad fan det nu heter och se isrally så ja det gjorde jag, frös iäl gjorde jag också:) sen skulle johan ta hål i tungan så det gjorde vi sen for vi hem och jag ställde mig i duschen och stod där tills mina tår hade tinat upp någorlunnda! följde pappa och handla för ett tag sen och övningskörde , men det var det minsta, och det gick inte särskilt bra heller så!

nu väntar jag på att maten ska bli klar, kycklingtaccoooss Jummiiee, ikväll kommer challe hit efter en vecka i fjällen och vi ska se melodifestivalen, stör mig egentligen mig på de där men ajaj det är final så det får väl gå vägen då!

och nu är maten klar, pz


One Day


get up

NU hade jag tänkt dra går dagen och dagen som varit lite snabbt...

IGÅR vart det stan för middag med familjen på monaco, sen for jag på träningen med jorre, sen vart det hem igen, då kom johan och tony och hämta mig hahha han inte ens duscha, äcklig ja är ja vet, då får vi ut och körde lite grann, förbi macken sen skjutsa vi lite folk sen drog vi hem till karl och per och satt där och spela xbox ett tag.. eller snarare dom! ja spela nå spel på tonys mobil sen såg vi lite tv sen for vi jag tony och johan hem till mig, fikade mackor med oboy och såg lite tv..

Imorse var jag tvungen att stiga upp tidigt för att jag skulle hinna med bussen till stan, ett skrov med pappa sen hade jag möte i typ 2 timmar ungefär sen gjorde jag en sväng på ck sen hämta pappa upp mig och så for vi hem, sen for vi till farmor och farfar, åt våfflor sen ringde tony, SÅ jag mötte upp han sen gick vi till folkan och satt där och snacka med lite folk, sen gick jag emil och tony till ok och käka korv sen kom pappa och hämta oss, så for vi hem till mig, kolla film åt chips,dip och drack cola, sen for dom och nu ligger ja här!

ja det var ungefär vad jag har gjort och nu känner jag mig jätte trött men jag vet att det kommer gå över när som helst vilket är ganska jobbigt och jag hoppas för allt i världen att pappa inte väcker mig så tidigt!
ANNARS ska förskottet till resan vara betald imorgon och det känns underbart synd att många hoppa av men tror det kommer bli awsome ändå! bara 5 månder kvar nu!

ÄH nu vart ja less på att skriva här, så ska nog slå på en film, och kanske ringa sara och prata av mig lite:)


saknar min baby också ♥


ÄNTLIGEN

ÄNTLIGEN
har dom släppt videon för drop the world!
kan inte säga annat än att den var fett jävla grym,
sjuukt tung!
DAAAMN,  check it out!



Taking over

Wiho idag sov jag till halv 12 trots att jag somnade redan vid 1 tiden...för den turen hade jag ju inte igår så det var skönt även om jag fortfarande känner mig död och skulle kunna sova ett tag till. men har iaf hunnit äta lite lunch och nu sitter jag här, mamma syrran och bror for just på bio så jag ska nog passa på att vara lite snäll och gå ut en promis med willy och kanske dammsuga åt mamma för då blir hon glad:)  Ikväll har jag träning och känner mig faktiskt peppad, måste få dansa av mig lite ! annars så tror jag det ryktades om bowling också men aja vi får väl seee.. nu ska jag försöka få på mig nå kläder och kanske göra nånting vettigt vilket oftast inte lyckas särskilt bra!


ain't coming back

Igår vart det en sen natt och självklart vaknade jag halv 11 imorse och kunde inte somna om... så jag steg upp och gjorde lite ditt och datt innan jag kom på att jag kanske skulle försöka ta mig till stan eftersom vi skulle vara hos anna kl 3 så då vart det jalla att försöka göra sig klar, äta och hinna till bussen på en timma.. men bra som man är fixade jag så klart det! när ja kom till stan mötte jag upp jorun och vi rände runt på stan ett tag innan vi tog bussen till anna. Grattis på 18års dagen gumman ♥ vi vart bjuda på fika sen satt vi mest och prata i ett par timmar! tur att du vart nöjd med presenterna babe:)

ANYWAY.. nu sitter jag i soffan och kollar ncis nu och sen blire nog csi och criminal kanske sen försöka sova om jag inte hittar någon bra film att se men det tvivlar jag på ! så nu avrundar jag här med inget mer att säga!

Snodde den här bilden från jorun, jag och Snygganna!!

saknar dig

now that i've got your love

Nu sitter jag hemma hos johan med grabbarna grus och spelar xbox.. men jag är för bra för dom så jag får inte vara med för dom för dom blir så less på att förlora så jag får roa mig här istället :)

Dagen har varit lika seg som gårdagen och allt jag har hunnit med är att kolla en och halv film ätit och duschat, pappa väckte mig halv 12 och ja hade förmodligen kunnat sova 3 timmar till och jag hade fått en möjlighet. och ja just deja jag må ju passa på att gratta elin som fyller 18 idag, grattis baby ♥ och imorgon fyller anna,så då kanske man måste försöka ta sig till stan för lite fika:):)?? skulle sitta fint! på tisdag äre troligtvis träning och på onsdag blire planering hos mig inför resan wiiho:) och annars har jag inte så mkt mer att säga...

ska nog försöka sno till mig en dosa och vinna över grabbarna nu:-)!

LOVE♥

boy, you know i care

http://www.youtube.com/watch?v=i1o9HMGaWxM


I'm In

Igår kväll vart det födelsedagsfirande för elin som fyller 18 imorgon:) kvällen börjades nere i walaas lokal med lite musik,dans(om vi nu kan kalla det dans), chips och liknande men sen började det krångla lite så vi fixade skjuts till atorp och avslutade hela kvällen där men mycket musik och ja såkallad dans.. jorun fick en fot i munnen också, mysigt..:)! vet inte mer vad jag ska säga det var en bra kväll iaf ! Ikväll blir det bara mys hemma i soffan med popcorn,soda stream och kanske en kladdkaka, ska även försöka hitta någon bra film att se!

Är alltså sportlov nu...har som inte hängt med.. känns ändå dötråkigt eftersom jag inte har nånting att göra, så jag funderar starkt på sova i en vecka i sträck, bara för att jag kan! fast måste nog vakna någon dag eftersom jag ska hinna planera klart resan betala in förskottet och allt annat sånt där jobbigt:-)

Annars händer det inte så mycket mer, jag är så hungrig att jag bara vill dö men jag vet att maten är klar när som helst! my g är tillbaka i skell efter lite om och men, synd det blev så men jag är förstås överlycklig av att hon är tillbaka så ja kanske får spendera lite tid med henne på lovet :)

Ne nu väntar käk! Pz.


TOUCH

tjulululu big baby. sitter i soffan och kollar ncis och funderar på att förflyta mig till sängen och slå igång en film! Ikväll har jag .... pluggat,pluggat,pluggat tills anna skrev ett sms till mig och gjorde mig till VÄRLDENS lyckligaste då hon berätta att provet blev inställt för nisse var sjuk wihoo det var troligtvis min räddning eftersom nu kanske jag får ytterligare tid att försöka förstå alltihopa. men när ja ändå höll på passa jag på att göra lite samhälls, och nu börja jag gäspa, men orkar inte lägga mig än för jag har ju faktiskt sovmorgon imorgon så pass att jag kan ta halv 10 bussen, wowowowo så fruktansvärt skönt!

IMORGON fyller elinbabe 18 höll jag på att säga men hon fyller på söndag men hon ska firas imorgon, och jag hoppas för allt i världen att jag kan fara och vara med på det. så vad har hänt mer idag ? i princip ingenting och ja orkar inte skriva nå mer för ja är tom på ord och har inget att säga, gonatt!


fyfan så snygga ni är


One Way Trip

Nu sitter jag här med mina kalaspuffar och ser på vad det hette nu igen, sex rehab with dr drew tror jag det var ! eller nånting liknande iaf hänger inte med så mycket.  kvällen har bara tillbringats här hemma som vanligt, har försökt plugga lite nk men det gick först bra och sen inte så bra igen så ja la ner. tog en dusch, lyssna på musik och såg greeeeyyy''ssss♥♥ när jag har sett klart det här ska jag förflytta mig till sängen, slå på en film och somna till! Imorgon äre möte på morgonen sen sen skola sen ska jag luncha med moster:) sen äre skola igen och sen vet ja inte och ni är säkert inte ett dugg intresserade men då behöver ni inte vara det heller, och nu har programmet sluta och det ska alltid ta ett helt avsnitt av nått för mig att lyckas skriva ihop ett litet bloggonlägg!!
så nu ska jag inte anstränga mig mer för nu behövs all min energi till att ställa mig upp vilket förmodligen kommer ta ett BRA tag för med en träningsvärk som heter duga och med 6 brutna revben vilket jag skyller allt på anna så tar det ett tag att göra en fysisk ansträngning , så hade tänkt börja nu!

PZ & ♥


Soon Come

Tisdag.  skolan gick så fort idag att det knappt kändes att jag for dit, for sure! såg nå michael jackson föreställning också, typ bra! sen vart det stan och vänta på att challes körlektion skulle sluta mat på dallas och sen vart det resia! RESAN ÄR BOKAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fyfan kan inte vara gladre..eller jo okej då. men glad är jag! dock börjar det bli lite stressigt eftersom det inte är klart med vilka vi blir som åker än, men jag challe bea och anton är klara sen lyckas förhoppningsvis dom andra få reda på om dom får cash eller inte, så om det är nån som är sugen på att följa säg till för nu har vi mer bäddar än personer hehe...blir nog äckligt nice, ska bara hosta upp 7000 först plus några tusen till! (Y)

ANNARS så är allt som vanligt, mitt illamående vill inte ge sig & jag är dö less... enda gången jag inte mår illa är då jag äter så tänk er själva hur jag kommer se ut efter det här är över! FET:) imorgon är det en vanlig onsdag, och vanliga saker händer, jag ska komma ihåg att jag har ett möte vilket är lika svårt som alltid sen ska jag på nkn och jag ska åka buss vilket kommer sluta katastrof eftersom jag är så van vid att åka med mamma påmorgonen och imorgon hade jag tänkt åka samma buss som mina vänner´vilket innebär att jag måste gå flera hundra meter till men det gör ja väl dåå!

NU ska jag sova hade jag tänkt, kanske slå på en film att sova till så jag orkar upp imorgon! måste ju även ta farväl av gabban som åker till stockholm imorgon.. dock bara över en vecka men ändå:(:( kommer sakna dig ♥ sen nu sova... pz


PS. Jorun gumman det är gulligt att du försöker dig på att kommentera, dock verkar det som att det var för svårt idag. så vi kanske försöker imorgon istället :)? LOVEUBTW.DS

Tack baby



get it

reallove










 


RSS 2.0