Poor man's cry

Kladdkakan gjorde sitt igår, även litejordnötter, hockey, mario och mamma bidrog också. Så efter många timmars kämpande med mitt inre kunde jag till slut glömma för ett tag känna glädje då jag la mig i sängen för att titta på prison break och sedan somna som ett barn. dock hade jag tydligen fått några samtal under natten, så ni som ringde får gärna ringa igen för jag minns inte ett ord som utbyttes.. DOCK minns jag att jag smsade lite med jorun påmorgon kvisten där vid 5 nån gång.. innan jag somnade om igen (Y) tanken var att vi skulle till stan tidigt och handla idag , eller tidigt och tidigt då jag vaknade, så jag klädde på mig och började till och med sminka mig då pappa sa att vi skulle skita i det för det var dåligt väder så då grät ja en skvätt för att ja hade klätt mig onödan, övervägde ett tag att hoppa i min äckligapjamas igen men insåg att det inte var värt det...

SÅ nyårs idag WWIWIWWWHWHOWHOW..... inte. jag skiter FULLSTÄNDIGT i nyårs och jag menar det och jag är väl typ ensam om att känna så men det gör jag .. hatar hatar hatar denna dag iår. så då vet ni, förklarade det här ganska väl i förra inlägget men ja må väl säga gott nytt år till alla ni som faktiskt njuter av denna dag!

har varit duktig nog att dammsuga, tvätta osv så nu ska jag fortsätta med det tills jag till slut mååååååste dra mig in i duschen. kan ju inte gå runt och lukta svett då alla andra gör sig fina och oooom jag känner för att överträffa mig själv blir det KANSKE en sväng till lövånger ikväll för att iaf skåla 12 slaget, men det vill säga endast om jag inte har lyckats somna eller all ork har försvunnit av all mat och skräp jag kommer ha lyckats trycka in mig innan kvällens slut.

och till dig. Ja du,  igår visade du vad jag är, ingenting. tack. nu kan jag iaf försöka gå vidare.


I'm starting to believe it should be illegal to deceive a woman's heart

Nyårs imorgon och jag vill bara kräkas på allt. Orkar inte med någonting. Planer för imorgon är än så länge ZERO , har dock några alternativ men just nu funderar jag mest på att dra täcket över huvudet och sova bort det hela, tänk så skönt att bara vakna upp dagen efter, ett nytt år , förhoppningsvis ett nytt sinne och allt från det här året vore glömt, nu vet jag ju dock att det inte riktigt funkar så, men SÅ vill jag ha det. Tänk er själva att bara få glömma allt , eller kanske inte glömma men slippa känna saker från det här året, det bara finns där och börja ett nytt år utan sorg, och all annan skit som bekymrar mig och alla andra. det vore nånting.

den här dagen har precis som alla andra dagar den här veckan varit meningslösa. har bebott mig i min pjamas som troligtvis börjar vara rätt äcklig, men igår tog jag mig faktiskt orken till att ta en dusch, sminka mig, fixa håret och sen fara till stan, en jätteinsats av mig tycker jag! dock fick jag bara med mig en mascara och några tussar och en pizza i magen, resten av tiden följde jag runt mina vänner och hitta deras nyårs kläder eftersom dom svek ensama stakars mig och drog till stockholm idag... suck. och här sitter jag i lövånger med min pjamas, Jamen visst (Y) har inte ens något fint att ta på mig imorgon, det får alltså bli pjamasen, men då kommer mamma bli arg...sögju.

Och det som nu är kvar av kvällen ska jag försöka hinna med en dusch, (mitt hår ser ut som ett fågelbo), se hockey, spela mario på ds, vilket jag redan har gjort hela dagen så mina ögon är vimmelkantiga men det skiter jag i. himla beroendeframkallande det där. sen ska jag kanske kolla om det går en hyffsad film, äta kladdkaka och Kanske göra lite popcorn, sökte lite försiktigt sällskap tidigare men allt jag fick i mitt öra var undan flykter sen fick jag höra att någon brydde sig en mängd( alltså inte alls ) GRYMT! sa grisen. Jag vill också kunna känns så om allt. bara kunna säga till vem som helst att jag inte bryr mig.. men det kan jag inte, nog kan jag säga det till många och verkligen mena det men inte till alla, aldrig. Åh nu ska jag ta en dusch gräva ner mig i soffan och bara glömma allt.. hoppas kladdkakan gör något underverk som aldrig lyckats förr!



Who would have thought
That you could hurt me
The way you've done it?
So deliberate, so determined

And since you have been gone
I bite my nails for days and hours
And question my own questions on and on

So tell me now, tell me now
Why you're so far away
When I'm still so close

You don't even know the meaning of the words "I'm sorry"
You said you would love me until you die
And as far as I know you're still alive, baby
You don't even know the meaning of the words "I'm sorry"
I'm starting to believe it should be illegal to deceive a woman's heart

I tried so hard to be attentive
To all you wanted
Always supportive, always patient
What did I do wrong?
I'm wondering for days and hours
It's clear, it isn't here where you belong

Anyhow, anyhow
I wish you both all the best
I hope you get along


only jah love

Sitter i stan nu vilket jag har gjort sedan igår, är hos faster med familjen. Igår var vi kusinerna här och åt och hade lite julklappslekar osv. vaknade för kanske en timme sen eller lite mer och har just duschat och så där, efter lunch blir det nog en sväng in på stan, synd bara att jag lämnade alla mina presentkort hemma.. aja sånt som händer.  har seriöst aldrig sett att det snöar så mycket som det gör idag och jag vill seriöst inte gå utanför dörren så hur ja ska ta mig till stan är ju frågan men förhoppningsvis skjutsar pappa vilket jag tror han hade tänkt också ! Just nu känns allt förjävligt, det är lov... det är skitväder, min bror blir inte bättre och är fortfarande inlagd.. tur att vi får spendera dagarna med han iaf, tanken var att försöka få mig till umeå och vaara där tills på onsdag med challe, men nu ser till och det mörkt ut  och nyårs är helt oplanerat och jag har inte en enda tanke på vad jag ska göra...blir förmodligen att sitta hemma, hoppas bara casper är tillräckligt frisk för att få sova hemma då. aja det löser sig, säkert, blir säkert kvar här i natt också för att ta sig hem i det här vädret vet jag inte om vi lyckas med , men om vi gör det tillbringar jag nog min kväll med m.

pz.



mormor♥

baby i'm gonna leave you

Nu sitter jag,pappa och frida och ser monster vs alians eller vad den nu heter haha rätt bra iaf. Mamma och casper stannar över på lassa i natt också men efter lunch for vi upp till stan och hämtade dom och for till byske , där vi har tillbringat hela dagen med släkten, trevligt men är dödstrött nu och mormors goda mat och fika gör ju så att man blir helt slut.. Ont i huvudet har jag också så funderar på att sova snart, känns fortfarande som att jag bara vill sova bort en tid framöver. vet inte vad det beror på, en viss person skulle jag gissa på , eller allt i allmänheten, aja vem vet och vem orkar bry sig. inte jag iaf.

tänkte att ja kunde berätta lite om vad ja har fått nu under juldagarna, jag har fått en dvd,ipod,nikeväska,bobbys shampo&balsam,parfym,dust it, massa smågrejer som tusen presentkort,ljus,smycken,sockar osvos en miniplatttång, osvosv är nöjd iaf! tack alla,

nenu ska jag fortsätta se filmen take care ,

pz

24

Ja då var det alltså julafton, och min julkänsla är fortfarande på noll men vad att göra.
Casper var tvungen åka in på akuten imorse... igen. jag mamma och frida for en sväng till farmor och farfar för att öpnna julklapparna från dom, eftersom iår hade vi beslutat att fira jul hemma, bara familjen vilket känndes skönt eftersom vi alltid far och flänger överallt.men nu blev det så att dom måste lägga in casper så han fick komma hem några timmar nu och se kalle anka och öppna julklappar innan han måste upp och läggas in... inte ens på julafton kan vi få vara hela familjen och bara ta det lungt. känner mig bara ledsen över det hela just nu men förhoppningsvis så blir han glad över julklapparna och förhoppningsvis behöver han bara stanna där över natten..och förhoppningsvis blir det en bra kväll trots allt ! jag ska ju faktiskt leka tomte också, fast dock inte i min egna familj hahah , men det är väl tur för då skulle jag inte lyckas lura nån och allt jag behöver lura nu är en flicka på 3år så det ska jag väl lyckas med tycker jag, annars är jag inte särskilt bra!

Men ni andra får iaf ha en så bra jul :)


Jag trodde att det skulle vara lätt.

just nu vill jag bara somna & vakna upp i en annan tid.

take me down

mycket till skrivande nu förtiden.. men ingenting speciellt händer i mitt liv därför finns det väldigt få saker att skriva om också, plus att min dator är sönder och eftersom ja är i lägenheten hela veckan så har ja inte tillgång till nån dator heller och på helgerna har ja sällan tid eller ork så så är det... nog om det.

Idag har ja precis som varje dag sen i fredags legat i soffan och gått runt i pjamasen, helt perfekt.. Idag klädde vi granen, rätt mysigt och som vanligt går jag och mamma insane så i slutändan ser man faktiskt inte så mycket av granen.. det är mest bollar och glitter! men det är så det ska va .. efter granen hjälpte jag iaf mamma och pappa att göra klart i köket så sen har ja duschat och fräschat till mig så nu väntar pizza och sen ska kvällen tillbringas med marcus.

och nu kom pizzan, jalla habibi.
PZ

Marcus Bergström

Kommer aldrig någonsin älska en människa så som jag älskar dig.


So tell me how is that?

You’re everything I thought you never were
And nothing like I thought you could’ve been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath with out you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl...No...No
No broken-hearted girl
I’m no broken-hearted girl

Something that I feel I need to say
But up to now I’ve always been afraid
That you would never come around
And still I want to put this out
You say you’ve got the most respect for me
But sometimes I feel you’re not deserving me
And still you’re in my heart
But you’re the only one and yes
There are times when I hate you
But I don’t complain
Cause I’ve been afraid that you would've walk away
Oh but now I don’t hate you
I’m happy to say
That I will be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath with out you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl...No…No
No broken-hearted girl

Now I’m at a place I thought I’d never be…Oooo
I’m living in a world that’s all about you and me…yeah
Ain't gotta be afraid my broken heart is free
To spread my wings and fly away
Away With you
yeah yeah yeah, ohh ohh ohh

I don’t wanna be without my baby
I don’t wanna a broken heart
Don’t want to take a breath with out my baby
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way..No..No
I don’t want a broken heart
I don’t wanna play the broken-hearted girl..No..No..
No broken-hearted girl
Broken-hearted girl No…no…
No broken-hearted girl
No broken-hearted girl


you see and feel the realness in me

jag är inte hel.





You'll never find
No one in this lifetime to love you like I do
So never mind
Things that people say that I'll never hurt you
You'll never find
No one in this lifetime
So never mind
That time and wind

RSS 2.0