Lady marmalade

Den här dagen har varit ganska händelselös... har suttit hemma, varit med casper och pappa, leget i sängen och sovit / sett film sen kom även tony förbi ett tag :) NU är det snart tv i 3 timmar och jag har inte börjat packa än och packningen måste vara klar imorgon så jag börjar få lite panik men jag för börja sen ikväll eller imorgon på morgonen. Och marcus ligger och sover så jag kan inte säga åt han att han borde verkligen börja packa nu eftersom han far och jobbar... så hur han har tänkt fixa det där det vette tusan men på något sätt borde det väl gå an. Imorgon blir det stan och sova där eftersom mamma och pappa ska på stadsfesten, hoppas vi åker in lite tidigare för jag måste verkligen leta efter en ny bikini och ett par solbrillor ... annars känns det här helgen inte alls roligt juuu. skulle även vilja ha några nya skor, nya jeansshorts osvosv men som min ekonomi ser ut just nu så ser det mörkt ut -.- har inte betalt stadsfesten biljetten än heller.... Gah. gemmeeee pengar. Bra att lönen kommer nästa månaden och har tyvärr inte fått ihop så många timmar så det är nog inte så mycket att hurra för. Får väl hoppas det blir en liten slant iaf.

HAHA lyckades väcka erik idag också när han hade småslumrat.. han lär hata mig snart :$

Ne nu blir det > dusch >  (Y)

Jag skulle hellre bara älska dig i hemlighet

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig





Feeling my body getting cold

Nu har jag just ätit en sjuukt godmiddag, pommes och kyckling ♥ Så nu ska jag börja klä mig lite smått, kanske göra nånting åt mitt hår som står åt alla håll sen ska jag ta min lillebror i handen och fara till farmor och farfar en sväng sen blir det ner till kyrksjön och där blir det lite grill.  Dock känns det som att idag är det varken jeansshortsen eller leggings som gäller, idag får det ränt bli jeans. Är inte så mycket kallare men det blåser kallare.

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade upp hemma hos marcus och han hade så klart redan farit på jobbet så jag låg kvar i sängen ett tag innan jag steg upp. Då skjutsade jag carola på moppen för att köpa bröd efter som det var slut, sen for vi hem igen åt lite frukost , sen for vi ner till lövånger för att handla och hämta camilla efter det for jag hem. Sen dess har jag städat lite och legat i solen och steeekt. Extremt skönt.

Är annars rätt skönt att slippa stiga upp och jobba, är ledig hela veckan, eller förutom torsdag men jag får se hur det blir med det. Jag och hela familjen + marcus åker iväg på släktträff till helgen! Men ska iaf hinna roa mig en kväll på stadsfesten och det lutar mot fredag :) Har inte kännt mig ett dugg taggad för släktträffen, beror nog mest på att ja missar stadsfesten , som man egentligen inte är så viktig om man tänker efter, men nu börjar ja ändå se framemot det mer.. haha förutom den biten om att ja och marcus ska sova i ett tält i några nätter , Aja det är smällar man får ta. sen ska det bli kul att träffa alla igen, särskilt erika♥ var 2 år sedan nu. Hoppas iaf på en toppen helg .

Ne nu undrar casper om vi ska fara, så då är det väl bäst att vi gör det. Pz

wanna be starting something

Nu sitter jag hemma hos marcus, hehe han vid sin dator och jag vid min, väldigt kärleksfullt:)! För ett tag sen var vi ner till lv och käkade en glass med challe, rätt härligt med tanke på vädret. Igår kväll kom ja och marcus hem till mig efter 12 nån gång och jag vet inte riktigt när jag till slut somnade men upp halv 7 skulle jag iaf. Så medans jag var tvungen att stiga upp så låg marcus kvar som en dösäl...och när jag kom hem 8 timmar senare hade ingenting förändrats... ringde mamma under dagen för att prata lite medans jag jobbade och hon lät ungefär så här : jag överväger starkt om han lever. Och ja jag började faktiskt undra samma sak då jag såg det med egna ögon, men till slut så, jag lockade med tacos;) Så vi åt lite mat, var ute och spelade fotboll med lillebror ett bra tag, gjorde lite ditteochdattan.

NU är jag ledig och det känns förjävla bra.. iaf att inte behöva stiga upp 5-6 på morgonen. Gick dock bäst idag tror jag .. kände mig lite seg efter lunchen men ja hann då göra det jag hade tänkt göra! HAHA grymaste var ändå irländarna eller engelskmännen eller vad dom nu var hahah dom hade bröllop här igår, en svensk tjej och sen han irländaren då, och imorse när vi kom till jobbet... alltså klockan 7 kom han och undrade lite halvlulligt om vars bröllopssviten var.. hhaha så hon bruden hade gått och lagt sig måååånga timmar tidigare och där kom han klockan 7 på morgonen och undrade vars deras bröllopsstuga var HAha ja det var nånting.. jag hade som fått för mig att man gör det där tillsammans, tillbringarbröllopsnatten ihop i en bröllopssvit, men där ser man hur det också kan gå till ;) DOCK var det jag som städade upp efter dom i bastustugan också.. och tro mig det var ingen lek!

SÅ vad händer mer ikväll? för min del blir det nog att sitta här hela kvällen, ska försöka fixa ihop challes blogg lite grann, leta lite ny musik osv ! Och imorgon är det faktiskt jag som får ligga kvar och sova och marcus som taggar till jobbet, Wiiiooohoo(Y)   HAHAH justdeja , ja ringde och väckte världensgrymaste erik imorse (kl12) HAHA shit det var rätt kul och han är säkert skit pisst men det får jag ta för jag fick mig ett gott skratt ;*!



We fought in a battle, nobody won
And now we face a mountain to be overcome
You can't turn away, the past is said and done
I need us to carry on


Michael Jackson är inte död, det är bara shown som är slut

SHIT jag har ju glömt skriva om michael jacksons död som alla andra har gjort ! Illa av mig. Haha dock vet jag inte vad ja ska säga riktigt.....Förutom att han var en riktig snygging som ung. Vad hände?

for so long, rest in peace.

Only you can make me feel, just like a king

JAMEN hej.. Just nu är det fullt i huset och alla springer runt runt, upp och ner känns det som iaf, man skulle nästan kunna tro att det är mamma och pappa som ska gifta sig meeen så tur ska vi inte ha! har iaf sminkat henne nu, nina fixa håret och mormor naglarna.. hahah såg rätt kul ut men fin vart hon:)

Idag har jag jobbat hela dagen började 6 imorse och fick bara jobba 8 timmar så slutade där runt två nångång, gick bättre vad jag trodde och imorgon gissar jag på att det blir samma visa! förutom att jag får sova en timme längre, alltså till kl 6 för imorgon börjar jag 7 och då har jag även challe som sällskap, MKT trevligare!

Igår for vi en sväng till stan, virade runt i skogen ett bra tag innan vi hittade till rätt ställe, stan igen, lite käk, lite älven, lite chill, osv innan det bar av hem igen. (Y) grymt. hade väldigt bra perspektiv på livet!
och så var det med den saken, Ikväll blir det en ovanligt.. eller mindre ovanligt Lugn hemmakväll, tror marcus skulle komma hit också, då blir det väl soffan för min del inatt :( haha.. med den här värmen kommer ja bli utputtat väldigt fort ! aja det får jag ta!

what are i'm longing for ?
My baby to love me more


Things we lost

Goddagens, fredag idag alltså. Mn dag började som sagt med jobb klockan 6... gjorde ungefär allting sovandes! Dock jobbade jag bara till 11 och efter det for jag hem fortare än fortast, la mig på stutsmatten, och SOMNADE. Helt nerslagen låg jag ett bra tag vakande och kände att jag var solbränd ööööövveer allt, så ser ni nått rött är det garanterat mig ! Ja kände mig iaf alldeles för lat för att stiga upp så jag låg kvar ett bra tag till innan jag insåg att ja var nog tvungen att smörja in mig! For ner till lövånger en sväng för att handla glass åt mig och mina 2 syskon samt lite smågrejer till mamma. När ja väl kom hem igen vart det solstolen ! så jag känner mig stekt, mormor och morfar är här nu ♥ så vi ska alla äta lite grillat sen beger jag mig ut på äventyr mest troligt :)! blir nog en bra kväll, jeansshortsen är på , sminket ligger kvar i sin väska och nu ringde det till mat ! seee yaaaa

avdankad!

You step up, I step up to

IDAG vart det fönsterputsning och stugstädning för min och challes del, ville bara skjuta skallen av mig vissa stunder eftersom att det var så sjuuukligt varmt ! Men duktiga var vi iaf (Y) När vi slutade tog vi och gjorde oss lite kulklass och gick upp till kyrktaken där vi mötte johan och tony, :) Där låg vi och chillade ett tag innan jag, tony och johan bestämmde oss för att åka hem till mig, där blev det steeeeeek på stutsmattan ett bra tag! Oerhört skönt faktiskt ! Nu har dom farit och jag sitter och väntar på pappa så att han kan komma hem och göra lite käk åt mig ;) Har faktiskt ingen aning om vad det blir ikväll, kanske far förbi marcus en sväng annars ska jag nog bara vara hemma. Börjar trots allt 6 imorgon... hur jag ska orka upp till det vette tusan, men på något sätt får det iaf gå!

pappa var seg... nu svälter jag. rip




min biff arm ni ser där till vänster, PASSA Er


The way i are

NU är klockan snart 8 och dags för mig att stiga upp, känndes dock väldigt jobbigt. Mitt huvud väger väl ungefär 300 ton känns det som. MEN nu är det först en sjukligt god frukost som väntar för jag och challe.. sen blir det tvätta fönster hela dagen, wiie ;) Hoppas att vi får sluta tidigt för ja vill inte tillbringa massa tid inne i det här vädret, nästan 20 grader redan, ohhmyy. 

förra årets resultat ;) HÄHÄHÄ CHAAAALLLE , DIN SJUKA JÄVEL :*



Varje gång du klankar ner på mig krossar du mitt hjärta, för du vet , som jag att jag inte har gjort nått fel. Jag gör allt i min makt för att du ska må bra, jag har gått igen om eld och vatten för din skull och allt jag får tillbaka är hårda ord om att jag aldrig är tillräcklig. att ingenting är bra. hela mitt liv har ja tagit skit, aldrig fått känna att ja är den enda för nån, aldrig varit en skatt. men det finns ingenting mer att säga, det är det jag kommer få leva med, att aldrig vara någons skatt.

mb

Jag står vid din sida, när du gråter
jag står vid din sida, när du skrattar
jag står vid din sida, när du behöver

Solnedgången ja den e här
jag e ute o går o jag ser den e där
bara se o lär för jag lovar o svär
att jag kommer stå vid din sida när

du behöver mig, när jag behöver dig
spelar ingen roll alls om du känner mig
för de är okej, så bara släpp lös dig
du behöver inte alls vara rädd så nej

kvar i själen inget annat allt är tomt med djupa sår

Då var man hemma igen , rätt skönt faktiskt. Vi vart inte så många som grilla men det var iaf jag challe therese tony och johan , sen kom sanna förbi också :)! Mycket trevligt. Blev rätt mycket skratt och framförallt skitsnack som vanligt alltså!
Tony och johan badade också... idioter (A) Funderar starkt på att sova snart eftersom ja börjar 9 imorgon men ska börja 6 och 7 sen i veckan och helgen och det är väl lite mindre att hurra för! Bara att tänka på cashen och bita ihop (Y)

ne jag är tom på ord.. alltså extremt tråkig..godnatt eller nå .

tony raka av sig håret i dag, vart SNIIIIGGT. skinhead och så...GRYMT



.-klara milen men är trött tror inte benan pallar bära


Jag är kär i en ängel

NU har jag stekt i solen i princip hela dagen, for ner till lövånger med challe, köpte glass, steke lite till osv, har just ätit en phettt godmiddag så nu ska jag blåsa håret ,klä mig , sen vankas grillning ! Wie.. känndes bara rätt i det här vädret. ohhjaa.  Dock blir det ingen sen kväll för mig , börjar 9 imorgon, jag och challe hade tänkt äta frukost före så därför måste jag stiga upp välda tidigt , alltså ingen sen kväll !  Men det blir nog grymt ändå (Y)


sena nätter, tomma glas, femhundra skjuter upp problemet för ett tag,för stunden

Onsdag solen skiner och jag är ledig hela dagen och kvällen, kan det bli bättre ? Tror inte det ! Helt galet varmt alltså. Har faktiskt inga speciella planer för dagen, ska ner till lövånger och hämta min moppe eftersom den blev kvar där igår. sen ikväll får vi väl se om det styrs nånting eller om det blir till att ta det lungt, börjar ju 9 imorgon.

Gårkvällen var en heltklart lyckad kväll ! jag tony challe och så klart johan satte oss i bilen och började åka runt , först blev det bure, träffa kevva och lite sådant, sen skelleftehamn, sen ursviken där jag helt klart CHOCKADE hahahah jag lär aldrig glömma minen :$ sen när vi tog oss där ifrån blev det stan och max mat och till slut hem. mycket trevligt ! görs nog om väldigt snart också!

Ne 30 gradet i skuggan och jag ska inte sitta inne en sekund till! puss

Dead and gone

Nu har jag steeekt i solen i princip hela dagen, hörde att dom hade regn i stan, synd där ;) Själv har man då fått lite mer färg, eller ja det hoppas jag iaf på ! jag och min kära syster har faktiskt varit rätt duktiga idag , vi for ut och gick en promenad på 40 min! duktigjosse. Så nu ska jag alldeles strax sätta mig på moppen och fara och jobba, kändes lite jobbigt men det kommer nog gå bra. Får ju god mat iaf ;) Sen måste jag ju bara säga att min kära vän johan tog körkortet idag och jag är överlycklig för honoms skull så om dom är kvar i lövånger där vid 8 då jag slutar så antar jag att det blir en hel del bil åkande ikväll :)! wiie

Ne kanske ska börja fara.. Take care!

ungefär så här glad gissar jag på att du är vännen ;)

sunshine

OOHHH MYYY GOOOOOOOOOOD, driver någon med mitt liiivv ???  FUCK sova ut, det är SOL och ÄCKLIGT VARMT! Sova ut kan ja göra någon annan dag! Helt galet underbart.. nästan för varmt just nu , men ja ska fan inte klaga, ja ska njuuuta av varje sekund till kl 4 det kan ni ha jävligt klart för er!

hihi annars vet ja en annan som ligger och sover nu, himla synd för den att den missa det fiiiiina vädret, men så gårdet om man är vaken hela natten hähä ;)

NE.. ska inte sitta här en sekund till! Pz


Alla gillar tuttar

Lövånger vann med 6-0 tror jag att det blev till slut, snyggt jobbat:)! Efter fotbollen blev det en sväng hem till challe sen till tony, vi drog ut ett tag och skulle senare till bea med massa folk men det vart dock ändrade planer för min del och jag for hem tiill marcus och var där till han skulle sova eftersom han ska upp och jobba 6 imorgon. Själv ska jag försöka sova ut imorgon sen blir det väl att försöka hinna steka i solen ett bra tag innan jag ska iväg och jobba, hoppas på att ja ha lite mer att göra imorgon.  Ne nu blire att försöka sova. puss

Time to run

Nu sitter jag på jobbet och har absolut ingenting att göra.. Har städat, kokat kaffe, fixat i cafét osv men inga folk här så alltså ingenting att göra. Men slutar ju på drygt en timme så det får funka. Challe hade redan jobbat i flera timmar när jag kom hit men gullig som hon är stannar hon kvar och snackar lite med mig, kvalitetstid kallas det :) så när jag slutar far jag och möter upp henne på fotbollen sen får ja väl se om ja åker hem eller om det blir till att hitta på nånting :)!

Ne, ska försöka hitta på nånting att göra! puss



Jag ger dig allt, allt jag har kvar.
Du får inte andas på min panna, Inte få mig faller mer, Om du sen inte kan stå för all oreda du ger'!

Halo

Det är sool och 23 grader i skuggan typ.. kan jag vara gladare ? typ inte!! Dock ska jag iväg och jobba om 2 timmar men vad gör det ?! jag hinner ändå steka i solen när det är som varmast och sen där vid 4 kommer den ändå hunnit gå i moln eller liknande.. GUUUUD så skönt. Fast annars är ja förbannat trött och jag vet inte varför:(( kanske för att jag sovde dåligt i natt eller imorse snarare.. eller ja det var lite problem eller ja skitsamma ja får väl vila ett tag nu innan jag far! Jag har faktiskt hunnit med att städa och måla idag också, så (Y) på mig. Efter jobbet blire som sagt att försöka hinna förbi på fotbollen sen antar ja att det blir hem och ta det lungt igen.. jobbar imorgon också, fast börjar ju 4 då med så jag ska inte klaga!

ne ska nog försöka sova ett litet tag.. :*


vad säker ni vänner ? Kyrksjön någon kväll? jag tycker det börjar vara dags för det nu!

the voice within

Love you more.. gah får inte låten ur hjärnan..har sjungt den i timmar nu .. The more that you slap me, the
more that it turns me on, Cuz you love me, and I love you more.
Shiet tacka gudarna för eminem iaf, för att han lyckas göra sånna här äckligt bra låtar!

Idag har jag verkligen gjort INGENTING, typ ätit.. ätit.. och ja ätit. men till slut tog ja mig faktiskt till gymmet en sväng. Kände mig rätt stolt, fast har mått illa hela kvällen i princip =( kan det bero på att ja har ätit så mycket ? Ingen aning.. jobbigt äre iaf.  HAHA såg även några gryma tv serier idag, först vare nå dejting program där massa tjejer skulle dejta 3 killar och killarnas mammor var också där hhahah och det var helt galet, men det som tog priset var ändå programmet där paris hilton söker en ny bästa vän HAHAH åh gud jag måste ha fått magmuskler så mycket som ja garva.. eller det var mest pinsamt faktiskt.. dom skulle liksom typ åka värsta berg och dalbanan och massa annat och se vem som såg bäst ut på bilderna för hennes bästa kompis måste ju som hon alltid se bra ut, HAHA helt spårat och så vare nån kille där, kines och gay var han garanterat eller kallas det kanske asiat.. aja anyway .. han grät och typ knäböjde för henne och jag vet inte vad, och ni fattar nog ingenting men det var jävligt roligt iaf. se det om ni har jäävligt tråkigt! HAHA just ja såg även brasilien - italen och italien lyckades med det grymaste, SJÄLVMÅL HAHAH huuuuuur pinsamt som helst! Men dom hade även inte vunnit så! Grazie!

Hm som ni vet börjar ja jobba imorgon .. grattis till mig . hörde att challe börja 7 .. synd där gumman" men dock hinner jag inte göra nått grymt på dagen heller för ja måste va hemma med lillebror även kallad casper men det är ju ungefär lika grymt (Y) man lär sig iaf ett och annat ninjamoves. Hörde även att marcus också börja jobba 7 imorgn HÄHÄ fast ja ska väl iinte säga så mkt eftersom det gör väl ja också snart, annars har ja inte träffat den filuren på hela helgen... -.- och kommer inte göra i veckan heller, men vill ju jobba så man får pengar så ja får väl leva med det! Hördes som att dom hade match imorgon kväll så ska försöka hinna förbi då ja har slutat men om det är mycket kommer jag väl aldrig kunna sluta en minut före 8.. jaj vi ser väl .

Shiet nu känner ja skrivkrampen komma... och mat vill ja ha också. fast ja mår illa  :(:( så kan nån snäll gentleman komma och fixa det åt mig för jag har lagat mat själv alldeles för många gånger idag, och vi vet ju på ett ungefär hur bra jag är på det .  Någon? INte ? nehe skit i det då ... DÅ gör ja det själv!

Arrivederci (betyder hejdå på italienska)
Salve. Vorrei noleggiare una macchina. hm.. ne det betyde tydligen hej jag vill hyra en bil eller liknande.. ja tyckte bara att det lät fint liksom?  Ne nu > mat.



Take that shit back
You don't wanna be me when it all goes wrong
You don't wanna see me with the houselights


Ps,Hemlig : i miss u. so now you know..


Made

Godmorgon. Min familj har avlägsnat och jag är ensam hemma, skönt.  Det här är en sån dag då jag ska ta det jääävligt lungt. fast ja kom på att så har varje dag varit för mig nu, hehe jag fortsätter väl så då. Skulle vilja ligga ute och steka men det blåser galet mycket så det blir typ kallt:( Alltså får tvn och datorn vara min underhållning tills det slutar blåsa!

Imorgon börjar jag jobba, wiie. Känner för att tjäna lite STÅLAR. jag börjar även kl 16.00 vilket gjortde allting mycket roligare, då kan ja ligga och sova i princip hur länge jag vill , sen hinner jag kanske till och med göra nånting grymt innan jag far och jobbar (Y) Jobbar bara till 8 också så hela kvällen är ju inte bortkastad, ska kanske försöka hinna förbi fotbollen om inte annat.

Hörde även att challe var påväg hem från fjällen, och tur är väl det. saknar henne jööö. min gumma.
Hmm.. vad ska jag mer säga, satt och försökte teckna ihop nånting igår , gick väl så där, men det här var väl det som blev till slut,

vad tycks ?  pappa har även börjat prata om sin tatto han har velat göra ett tag nu, så han bad mig göra några förslag, kan bli kul , ska vara en tatuering tillägnat mig och mina två syskon,  så hoppas det bllir någonting fint till slut iaf:)

One love, pz

until we bleed

You wasted your times
On my heart
You've burned
And if bridges gotta fall, then you'll fall, too

Doors slam
Lights black
You're gone
Come back
Stay gone
Stay clean
I need you to need me
So we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts




PS. Hemlig.. jag vet vem du är och jag vet att du avgudar mig och jag vet att du gillar kindnyp och jag vet att du tycker att mitt hår lukta gott och jag vet att du alltid påpekar min stavning och en massamassa mer, DS.

Until the end of time

Shiet, redan lördag och den här dagen har gått himla fort alltså. Vaknade där vid halv 12 och kände mig nästan tvingad att stiga upp eftersom att ja såg att det var sol ute (Y) SÅ jag steg upp, sen gick ja ut och måla grunden på huset, dock orkade jag inte göra allt idag, ¨jag hoppas att ja ska få lite cash för det, om inte annat stadsfesten biljetter :$ skulle inte sitta helt fel! Igår kväll satt ja hemma typ hela kvällen roligt va, ne men jag for faktiskt ner till lv en sväng också. grymt
Ikväll har ja ingenaning om vad ja ska göra, fick nästan lite lust att åka till byske och vara där över natten, hm..då ska ja ba ta mig ditockså.. fårfundera på den lite till!

Hmm..annars är ja som vanligt tom på ord.. tror ja ska ut i solen om ett tag igen, måste väl passa på medans det faktiskt är sol. men eftersom alla i min familj har fått svennebanan på hjärnan vill ja inte närma mig någon av dom just nu.. den borde förbjudas .. iaf från det här huset.. den är fan farlig, man blir ju dum i huvudet av den!!! Okej texten är väl smågrym, men det där jävla svennebanan, fuck that!

tack som fan kap kun kap
koh pangan koh tao khao lak


Confidence is a must
Cockiness is a plus
Edginess is a rush
Edges I like 'em rough
A man with a Midas touch
Intoxicate me
I'm a lush
Stop you're making me blush
People are looking at us


just loose it

Min morgon började med att mamma och pappa kom in och skrek upp mig där vid halv 11, ouuuff. trodde inte det var sant, vaaar helt död! Så mina första planer för dagen var att hälla i mig 10 liter kaffe, och jo det gick väl bra tills jag märkte att det var kallt,uuhiie.  Sen ja sen dess har ja gjort lite dittan och dattan, var snäll med pappa och klippte gräset, var snäll med mamma och plocka lite blommor var snäll med lillebror och hoppa lite studsmatta, jag är välda snäll alltså! Annars är ja väl inte så mycket på topp, har inget att göra ikväll eller måste snarare vara hemma, men jag har väl bara mig själv att skylla för det så! kändes endå lite bittert, men jag får väl roa mig på bästa sätt hehe. nana vet inte vad ja ska säga är helt tom på ord... 

Bjuder på lite bra skit istället!






avnjut.

PS. jag känner en erik han kan prata i 110, cooltva?

Jamrock

Welcome to Jamrock, camp whe' da' thugs them camp at
Two pounds a weed inna van back
It inna your hand bag, your knapsack, it inna your back pack
The smell a give yah girlfriend contact
Some boy noy notice, them only come around like tourist
On the beach with a few club sodas
Bedtime stories, and pose like them name Chuck Norris
And don't know the real hardcore
Cause Sandals a no 'back-to', da thugs Dem wi do whe' them got to
And won't think twice to shot you
Don't make them spot you, unless you carry guns a lot too
A bare tough thing come at you

After I'm dead

I'm wrapped around your finger,
I'm digging in the dirt.
I'm to deep into this shit I can taste the earth.
You're running me in circles,
I'm running out of breath,
But you ain't gonna stop 'til there's nothing left.

Don't bring flowers after I'm dead.
Don't bring flowers after I'm dead.
Save your givings for the living instead.
Don't bring flowers after I'm dead.
After I'm dead.


Jag längtar alltid här ifrån men aldrig hem

Nu ska ja berätta lite om igår kväll och idag för ni som ids läsa min enormt "spännande" blogg:)
Igår kväll for ja och hämtade mitt schema sen träffade jag min vän johan , mycket trevligt. Vi satt på kyrktakerna ett tag och snackade om allt möjligt, mest sjuuuka saker, sen hoppade vi lite men som vanligt är jaa feg och han dum i huvudet!  ja tycker bara inte man hoppar från ett tak mellan ett annat då det är typ 2 meter i mellan men jo så klart gör han det då jag knappt vågar hoppa där det är en halvmeter i mellan. typiskt mig . jaj efter det for ja hem till marcus, käkade lasagne och kollade på tv halva kvällen, sen när det var slut hade jag hoppats på att marcus ville va lite social men icket det, så ja la me och typ halvsov sen vakna ja och var pigg så då sleeeeeet jag honom från datorn , vi hann dock bara se en tredje del av filmen sen satt han där igen, så ja tänkte sova, men så klart kunde jag inte sova så jag låg och försökte somna i flera timmar känndes det som iaf , meeen nee så klart skulle det inte gå och sen när jag till slut somna vaknar jag av att marcus sitter och skriker vid datorn vilket ledde till att ja fick ett uttbrott och tog massa tid till innan jag somna:( ja till slut fick ja sova iaf, och när ja vakna imorse satt han fortfarande där... trevlig typ.

Ja då vart det jallaa att duscha , fika och allt sånt där för att vi skulle till btk och kolla på camillas teater avslutning, så vi for dit och var där med leif carola och marcus mormor, trevligt god mat vare också, så där var vi i flera timmar och nu kom vi hem för ett tag sen så nu blire att byta lite kläder sen ner på syrrans match, senare ikväll blir det nog bara att vara hemma, ser även ut som att midsommar imorgon blir en hemma kväll, bittert. men sågår det!


epepe, jalla måste skynda, pooosss


tap!


under the ground

Sometimes I feel
Like I wanna leave this place for good
Under the ground
I'll live down there without a sound
And never hear
These hissing voices all the same
I'll disappear
Causing living makes me feel ashamed

If this is it
When all we have and ever will
If this is it
Time is running out and standing still
I'll leave today
Cause there's nothing left to keep me here
I'll fade away
I'll turn my back and disappear



I'll whip ya head boy

Shululu. Imorse chockerade jag mig själv och steg upp tidigt som attan, åkte med mamma till stan och sen buss till ursviken' det där jävla ursviken:$! Hängde med nått rtard hela dagen (?) ett väldigt trevligt rtard! Hade iaf en bra dag. Sen tog ja bussen till stan där vid halv 4,satt på mammas jobb sen åkte vi hem, krocka höll vi också på att lyckas med (Y) Nu ska jag snart iaf börja packa lite smått sen ge mig ut på äventyr, eller så inte alls, bara några kilometer bort, typiskt! Sen vad kvällen mer bjuder på får man väl se, ska hämta mitt jobb schema sen tror jag även att jag skulle träffa min vän johan och snacka lite, efter våran tid som ovänner har vi ju en del att skvallra om.. hehe.

La just in några bilder från mobilen också , och jag kan ju konstatera att första gymnasieåret bestod nog mest av att jag satt och klottra på folk, men här tänkte jag iaf bjuda er på några verk som gjordes.




sen var det nog allt jag hade just nnu, peace out

nobody gonna take me higher

Idag har ja typ kört moppe hela dagen känns det som, suger. Hem från mig>lövånger>marcus>till marcus träning>hem>hämta marcus>skjutsa hem han >hem.  Blir typ helt snurrig. för mig blir det nog en tidig kväll men det har ja ju iochförsig tänkt mig flera kvällar nu och inte har det lyckas inte! Så antingen gör ja ett nytt försök eller så skiter jag helt enkelt i det ! Någonting av det.  Hördes som att dom var klara med schemat nu också, gratz. skulle tydligen hämta det imorgon, få se om challe kan ta det åt mig. För mina planer för morgon dagen är för tillfället det där stället så kallat Ursviken(?) och såg ju som framemot det så det där ska ja tame fan ordna!

Men just nu ligger jag i sängen, och håller på att frysa iäl av någon anledning.. brr. ska hämta mig nånting att äta också tror jag, är hungrig... skulle dock vara mycket bättre om någon kunde komma hit och göra lite mat åt mig ? ja betalar inte bra alls! Försööker även fixa ihop en design åt min kära vän challe, går dock väldigt dåligt just nu, och challe om du ser det här ..ring mig!  men ja antar att det inte är värt att ja skriver det här för då ringer väl du nästa vecka och säger ja såg att ja skulle ringa vad ärdet?! du är allt för söt du.

ne kylskåpet kallar, och ska inte göra det besviken. pz

buse

no suprise

Godmorgon.  är himla trött alltså och skulle kunna somna här på plats, kanske beror på att min natt har bestått av att en viss marcus har tagit upp hela min säng så jag har gått mellan soffan, sängen, golvet och till slut när mamma och pappa for och jobba haffade jag deras säng, ont i ryggen av soffan fick jjag på köpet!! Hungrig är jag också... och jag såg just att det kom några regn droppar, Toppen (Y) bra start på dagen!  aja den kanske blir bättre så småning om, kan ju alltid hoppas iaf !

Ne shit måste äta någonting, och det är Nu!


Gimme more

Nån viss "hemlig" (som jag dock misstänker stort vem det är) skrev att ja skulle slutgnäll eftersom ja nu har mobiljäveln! Och ja det är ju sant =D nu har ja ääääntliiigen köpt den! grattiis till mig! och den där "hemlig" kan ju bara hålla käften så länge :* För nu ska jag gnälla lite till och det är över hur trög man känner sig när man har en ny mobil (A) jag känner mig ungefär som en 3 åring , eller kanske en 70 åring som ska lära sig att använda en telefonjävel hahah, helt lost är jag! men ge mig en dag eller 2 så ska nog det där också gå vägen ;)!

Och det är väl ungefär det min kväll kommer att bestå av, eftersom det fortfarande inte är något bra väder känner ja inte för att hitta på nånting heller :/ så det blir väl ännu en kväll i sängen med datorn eller framför tvn, trevligt. Mamma fråga just om ja hade ätit så många skrovmål så att jag inte kunde röra mitt feta arsle, ( tack mamma ) men så är det nog! shiet också!!  orkar jag bry mig ? NERÅ, låt mitt arlse bli hur feeet det vill!

Ne nog av mig, ring om ni har tråkigt så ska jag nog allt se till att lyckas svara i min nya telefon Hähä;) och om jag inte svara ... ja då vet ni varför !


Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Candy shop

Vart ingen telefon... Vi hann inte på grund av att lillebror hade match, dom förlorade tyvärr, men lika glada var dom för det, dom gjorde ju mål ;) Efter den vart det även mat på max.. lovely ! Just det jag behövde idag.. för idag äre bara ingen bra dag. Men jag har iaf hittat mobilen jag vill ha iaf... eller den ja vill ha kommer inte ut förns i november och så länge tänker jag inte vänta så jag har nu nästan bestämmt mig för en samsung touchWiz. Den verkar ändå rätt grym .. får väl se om ja ber mamma fara och köpa den!

där är den iaf... ska fundera lite till men har inte hittat någon annan som jag vill ha. eller jo det är klart ja har men dom kostar 6000:- och det har jag inte råd med så!!

Ne nu väntar tv sen sängen! ;*

encore

Skit morgon.. Skit väder.. Skit humör.  vill ba lägga mig och dra täcket över huvudet, minst sagt ! Men nu ryktades det om att vi ska fara och kolla på en ny mobil vilket gjorde mig på mycket bättre humör ! Dock vet jag fortfarande inte vad jag vill ha för mobil, eller den vill ja ha finns typ inte i sverige.. synd där! Fattar inte varför det ska vara så förbannat dyrt ?!! mobilerna man vill ha kostar ju fan 6000 hur fan har dom tänkt sig att nån ska ha råd med det.. dom går ju ändå bara sönder! åh irriterande, och jag vill inte ha bara nån skit mobil heller... men lär väl bli så till slut:)

annars sitter jag och kämpar på med en bloggdesign till challe, och på köpet lyckades jag sabba min egen (Y)  Kändes som min dag idag.. naat. Har inga planer för kvällen heller.. känner mig oerhört tråkig också! Mitt lov har varit himla grymt än så länge ? .. eller så inte alls. aja det kommer väl. Sen vill ja börja jobba för ja behöver pengar omgående. himla mycket klagande alltså !
Ne nu måste jag göra mig iordning peace.

below

Min dag har bestått av sängen, sängen sängen.. och ja sängen. Men funkar mer än bra för min del. Tyvärr blev det inge stan... pappa orkade inte -.- så ingen ny mobil för mig inte.. aja får väl tare en annan dag:)
Nu blir det film och godis och sen förhoppnings vis sova, ska sova som aldrig förr. för ja kommer garanterat vakna av att lillebror skriker mig i örat eller liknande!

peace and love.


Du är sexig, ska vi mejla ?

Aint no way no how

Jag bara ÄLSKAR då pappa kommer in och skriker som en väckarklocka i mitt öra. Särskilt den här tiden på morgonen!  Hahah vaknade dock kl 5 imorse av att jag låg i soffan, haha fattade ingenting ;) IDAG är det skit väder och jag ska försöka få med mig pappa till stan så vi kan kolla på en ny mobil åt mig eftersom det är nödvändigt. ett under att min fortfarande funkar... vill dock inte ha någon annnan, trivs himla bra med den där :( men känns ju tråkigt att köpa en likadan så vi får se vad det blir! Dom jag vill ha finns ju inte eller så är dom sviiiiiin dyra och pank som ja är går inte det ihop. svårt dedära.

Igår kom nina och saga hit, Shiiiet vilken mage nina börjar få, dock är det väl bara ungefär 2 månader kvar innan hon ska ha, men ändå. Himla mysigt iaf, jag tror på en kille den här gången ;)  När dom for hem for jag förbi marcus en sväng... sen for jag hem och sov! Ikväll får vi se vad det blir, men med tanke på vädret blir det nog inget grymt iaf!
Tills dess får jag vara grymt istället.
Jalla peace.





How come we dont even talk no more
And you dont even call no more
We dont barely keep in touch at all
And I dont even feel the same love when we hug no more
And I heard it through the grape vine we even beefin' now
After all the years we been down
Aint no way no how, this bullshit can't be true
We family aint a damn thing changed, unless it's you!

is this the thanks i get



If the lies don't judge you, the truth will
And if I can't love you, than who will
When your friends are jumping ship
When your crown begins to slip
And loyalties not a virtue
Who are you gonna' turn to?
When you've seem to've lost your grip
And the road begins to rip


I held your hand, is this the thanks I get
I took you in, is this the thanks I get
Half a chance, the thanks I get
A twist of plans, is this the thanks I get


!



stronger

varför är vi inte fler

You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh, the truth hurts and lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before?

Oh, what are we doing?
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us

Running back through the fire
When there's nothing left to say
It's like chasing the very last train
When it's too late, too late

Oh, it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all okay


Grattis.. du lyckades med att krossa mig!

Feeling good

Gaah... jag är så förbannat lat alltså, har legat i soffan nu i 2 dagar, dom 2 första dagarna på mitt sommarlov. Hur känns det då ? JO faktiskt EXTREMT bra! Vädret har ändå inte lockat till äventyr! börjat jobba har jag inte heller gjort, men det är ju inte mitt fel heller så, hoppas att dom får ihop det snart, för jag behöver Pengar.
Annars måste jag väl bara säga grattis till alla som tar studenten idag, jag är grymt avundsjuk.. fast imorgon lär ja väl inte va riktigt lika avundsjuk när alla ligger dö bakis ;) 
Och jaa... jag var med i tidningen från balen så kan ba alla sluta påminna mig om det för det är något jag helst vill glömma(A) tack.




You aint doin nuthing but runnin ya yapp yapp
You got to got to go get a couple homeboy i am strapped strapped
I then turn into a rude dude man
Why you had to fuck up the night now we got to fight ima knock out ya lights


have to move

Sommar lov.
wiiie

buttons

NU har jag haft min sista skoldag i ettan.. om man nu kan kalla det lektionsdag eftersom vi i princip kom till skolan och dom sa ni får åka hem. Kändes VÄRT att stiga upp för det. Stannade iaf kvar och såg lite på brännboll och dylikt, Innan jag for in till stan, där åt jag ett oerhört Gott skrovmål med challe medans vi inväntade bea.. sen for dom och sola och ja kolla på typ.. hehe sen strosa vi runt på stan ett bra tag, träffade även den där erik så hängde med honom ett tag också(Y)  Innan jag tog bussen hem.

NU inväntar jag challe, som ska sova med mig i natt, hehe nu vart ni allt avundsjuka va ?! Sen imorgon ska vi vakna sådär lagom tidigt börja bråka om vem som ska ha duschen först, vem som ska ha vilken spegel och om att vi är försenade, helt underbart! Därefter blir det skolavslutning i typ en timma eller 2.. efter det är planerna lite oklara men jag vet att det blir stan hela kvällen, och det kommer styras mat, röjj och massa annat roligt. Mina fötter lär dock vara döda innan dagens slut, WHATEVER, HIVE5 på den!

nu är challe här också, GIVEMETEN!


hot stuff going out -09

crAzy for you

shiet.. vad dålig ja är att skriva nu för tiden.
ANYWAY. det är måndag imorgn = min sista skoldag! AWIIE
Jag kan tame tusan inte må bättre.
FÖRUTOM att ja kommer sakna klassen...


PS. Såg i taket lyser stjärnorna igår. Se den inte, man blir så ledsen, och jag STOR BÖLADE, helt sanslöst,
ds.




in my shoes, just to see
what its like, to be me
ill be you, lets trade shoes
just to see what it'd be like
to feel your pain, you feel mine
go inside each others minds
just to see what we'd find
look at shit through each others eyes
But don't let 'em say you aint beautiful
they can all get fucked just stay true to you
don't let 'em say you aint beautiful
they can all get fucked just stay true to you

Beautiful

Fredag igår.
Aktivitetsdag med b hela dagen, helt okej:)!
staan på kvällen, typ bäst, bio och allt :$

ANNARS grym låt.


Lately i've been hard to reach

i've been to long on my own

Everyone's got a privte world

Where they can be alone

Are you calling' me

Are you tryin' to get through

Are you reaching out for me

And i'm reaching out for you




i will find another way


habibi

NU har jag gjort bort ALLA prov och ALLA uppgifter som ska göras och jag kunde inte må bättre! Fan vad skönt.. Bara imorrn och på måndag kvar och dom dagarna lär väl bestå av trams.  Just nu har jag gabrielle vid min vänstra sida och hon ser ut som att hon har dött och återupplivas mer än en gång, grisskära fötter har hon också SWEET, men hon är som söt ändå ♥ nu har vi inget att göra i typ en timme framöver sen blire fika på engelskan, gottfan ;$ Hähä..

Nu ska vi göra våran grej och när vi har gjort den ska vi göra den igen.
jalla peace.


when it was good

Idag var det alltså en dag hemma hos dag.. shiet varför heter han sådär blir ju fan dum i huvudet.  Ja dagen tillbringades iaf hemma på hans bondgård i medle haha FRÄNT, nästan hela klassen var med också, vilket var den stora chocken.
anyway ville väl ta mitt liv ungefär halva dagen, pga spöregnet, jag höll på att frysa iäl och dag snacka massa skit men när solen kom vart allt plötsligt mycket roligare och dag älskar oss så mycket att vi till och med fick sluta tidigare.
Men gjorde som inget bättre för när bussen kom till stan så hade min buss gått 3 min före.. så då var jag alltså tvungen att vänta på kvart över 4 an... så jag chillade med pasi och marcus ett tag innan vi tog bussen hem!

for ner och chillade lite med challe ikväll, grymt!
och nu borde jag egentligen plugga som en galning.. gör jag det ? njaeee. Snart ;)

we been hangin from the same tree ever since
Sometimes I feel the music is the only medicine
So we cook it, cut it, measure it, bag it,sell it
The fiends cop it

Somliga



Somliga får, somliga tar - somliga tar
Somliga har, ingenting kvar - ingenting kvar

Somliga får, somliga tar - somliga tar
somliga har, ingenting kvar - ingenting kvar

Ey

Somliga ser sina pengar som allting
Kärlek och vänskap betyder ingenting
Bara materiella ting, verkligheten är rå
Medan somliga måste ta, andra bara får

Redan som barn, undermedvetet bortskämd
Föräldrar bryr sig bara med checkhäften
Andra barn är glada, för maten på bordet
För tak över huvudet - och kärleken i blodet

Fan vilken skillnad med meningen i livet
Stenrik eller pank - fett med cash på en bank
Nekade lån - rankning för telefon
Dagis - och skolavgift till din dotter och son

Somliga får, somliga tar - somliga tar
Somliga har, ingenting kvar - ingenting kvar

Somliga får, somliga tar - somliga tar
somliga har, ingenting kvar - ingenting kvar

Alla är vi

I skuggan av pengarna, gömmer sig sveket
Ljuset av en tomficka, visas i kärlek
Visst, det finns dom med pengar som stjänker
Och fattiga som stjäl och tar, utan att dom tänker
Hederliga människor som blir kriminella
Kriminella, hederliga, alla är vi olika
Kalla det vad du vill, alla är vi bovar
Vissa bär makten och andra bär handklovar

Det blir nog aldrig som man tänkt sig
Kriget mellan vi och dom, som aldrig tycks ge sig
Eller dom och vi, för livet är inte lätt för nån
Livet är som poker - man måste chansa nån gång

Somliga får, somliga tar - somliga tar
Somliga har, ingenting kvar - ingenting kvar

Somliga får, somliga tar - somliga tar
Somliga har, ingenting kvar - ingenting kvar

Somliga blir städare, andra politiker
Vissa blir kriminell, andra poliser
Somliga straffas för misstag dom begått - för längesen, kanske dömd för ett brott
Eller dömd för sin hudfärg, hur man ser ut, religion, och åsikt och fördomar hitta ut

Under och överklass, allting emellan, som går på säkerhet hamnar i fällan
Vem är du? De finns bara två - typer av människor, på våran planet. SÅ.
Så säg mig nu, varför du är mera värd, vi delar en värld och vi är dom vi är

Somliga får, somliga tar - somliga tar
Somliga har, ingenting kvar - ingenting kvar

Somliga får, somliga tar - somliga tar
Somliga har, ingenting kvar - ingenting kvar

The lonely stoner seems to free his mind at night

Day and night
I toss and turn, I keep stressing my mind, mind
I look for peace but see I don't attain
What I need for keeps this silly game we play, play
Now look at this
Madness to magnet keeps attracting me, me
I try to run but see I'm not that fast
I think I'm first but surely finish last, last

Cuz day and night
The lonely stoner seems to free his mind at night
He's all alone through the day and night
The lonely loner seems to free his mind at night
Day and night
The lonely stoner seems to free his mind at night
He's all alone, some things will never change


make you wanna

För tillfället hatar jag ninjor. Särskilt ninjor på anderstorpsskolan.
alla 3 or på hela skolan har bestämmt sig för att klä ut sig till ninjor och kasta vatten på alla andra i skolan. Hmm JÄTTE kul verkligen. Man vågade ju fan knappt röra sig.. orolig för att få en kallvattenballong i skallen, men när som andra sprang satt jag oftast kvar och då tyckte dom så klart att det inte var lika roligt så ägda på den, dock fick ja ju ändå några vattenballonger på mig, fan för den. Ska ju bli kul resten av veckan för jag förmodar att dom kommer fortsätta med det här..Undrar vad dom är imorgon då ?

Skit samma, kunde inte bry mig mindre:)
hade ett kort hål idag som varade från kvart över 10 till 10 i 3. Yippiiiee. fattar egentligen inte varför jag stannade kvar men duktig som jag är ;) Gjorde bort nk provet idag och borde egentligen plugga handel just nu eftersom det provet är imorgon men jag känner ränt att jag inte orkar.. det får gå som det gå, förmodligen skit men jag har ju chockat förut :)!

Just nu funderar jag stort på att åka på ok och köpa en glass och en cola... men jag vet inte om jag orkar haha har inte bestämmt mig ännu! Får klura på den ett litet tag till !


lickit

RSS 2.0