burn them up

Som ni kanske ser slängde jag ihop en ny design igår, inte speciellt snygg men var kräk less på min gamla så den här får duga tills jag orkar fixa den, om ni inte ser äre bara trycka F5 så upptaderas det.  Har turism med biggis nu och fick min extra uppgift idag så nu är ja lite små sur på henne igen hehe bara därför att hon ger mig en uppgift som egentligen inte är världens jobbigaste men världens tråkigaste vilket gör det hela bara jätte jobbigt. hade dock sovmorgon till 5 över 12 idag så ja ska väl inte klaga...har bara en lektion till efter det här sen slutar jag så hehe...  Vart iaf ingen piecing igår, får se om det blir idag eller imorgon, bara lina orka ta tummen ur arslet;);)

Förövrigt så kommer älskade nahida hem på tisdag & jag längtar så ja har ont i magen för ja har inte träffat henne på flera hundra år känns det som..så ska ringa hennes mor och fråga vilken tid det var hon kommer med flyget så jag kan följa=)

och nu är den här lektionen slut och jag har inte kommit någon vart, bra av moi.


hehe stora vi va....♥

y fido

Dutti som jag är krigade jag mig till skolan idag, creeds till mig! dock efter en liten försovning hehe.. inte bra! Sitter på svenskan nu iaf och ska skriva nån bok analys som redan har gett mig huvudvärk bara av att läsa frågorna så gissar på att det inte kommer bli mycket gjort. efter den här lektionen har vi biggis ♥ som dock ska ge mig massa extra uppgifter, därför gillar jag hon inte lika mycket som vanligt idag.. Sen blir det en prommis in till stan och möte klockan halv 4, sen ska jag även försöka hinna lämna in min ipod idag efter som jag har väntat med det i typ 7 månader för ett litet fel och nu har så klart skärmen också pajjat, bra jos. får se om jag även hinner med att pierca mig idag!

måstedock rusa nu eftersom vi tydligen har börrjat med biggis.pz

te amo

Ska väl först & främst säga att turkiet var även den här gången världens bästa och jag längtar tillbaka precis varenda dag,varje minut!

Annars så flyter allt på ungefär som vanligt, har haft en helg som har varit grym och jobbig as hell!  fredagen var sne och lördagen var helt ok och knas haha. Måste passa på att gratta karl och pär som även dom har blivit hela 18år nu också! grattispojkar:)  Ligger förtillfället hemma på dödsbädden, försökte kriga mig upp till skolan men det var förgäves så idag fick det bli en hemma dag med att försöka rå om mig själv efter en natt med äcklig hosta, värk i hela kroppen och feber som gjorde att jag vaknade sjöblöt, mysigt mja vet! Är iaf hemma ihopp om att det ska bli bättre tills imorgon så att jag kanske då kan kriga mig till skolan efter som att efter 2 veckor av frånvaro behöver jag inge mer! Så resten av veckan blir väl ungefär likadan!

sen kom ja inte på så mycket mer att skriva, Ska fortsätta dö här i soffan!peace


station i fredgas.. snygggaa vi eee, inttcch

i tried

Nyvaken, trött, tröttare....  börjar egentligen inte förrän vid 12 idag men stiger upp nu och hjälper mamma att packa det sista så allt är klart när vi kommer hem idag, eftersom vi inte har allt för mycket tid att röra oss på! Igår var det en lång dag i skolan, sen mötte jag upp challe och kramades lite hejdå, for senare vidare till niklas, där vi såg en film sen åkte till dallas och åt, han skjutsade mig senare till atorp och jag for och kramdes med lina & nico sen tog jag bussen hem. Idag blir det skola hela dagen men slutar redan vid 15.15 så det kommer nog inte vara några problem, har även klassfoto kl 15.00 haha, hoppas verkligen det kommer bli awsome! kommer kännas jobbigt att säga hejdå till vissa och kommer förmodligen vilja gråta.. men det är ju bara 2 veckor!!! det borde vi överleva:) känns skönt att få åka tillbaka till älskade, underbara alanya, ♥ samtidigt som jag kommer sakna många. och inga pengar på luren har jag, så kan inte ens skicka iväg ett fattigt sms till er! men ska på några sätt försöka höra av mig då & då:) och ni skickar ju som sagt gratis till mig så ni får ju gärna bomba mig med sms så jag vet att ni lever & tänker på mig ;)

NU blir det ut en sväng, sen en dusch:)
Annars får ni ha det så bra här hemma, så hörs vi om 2 veckor :)

love from meei!

you cant play on broken strings

Yehay sitter och kollar csi och känner att jag snart kommer somna men vet att om jag lägger mig i sängen kommer jag bli pigg igen, alltid lika underbart ?  gillar att jag försovde mig imorse, haha vakna av att mamma kom och sa att challe stog på gården hahah då vart det bara att kuta upp och slita på sig kläderna. kom till skolan och hade engelska 2,5 timmar sådär på morgonen, shit så underbart, innnttccchhh.  dock gick dagen rätt snabbt och sen kom finaste nicklis och skjutsade in oss till stan sen tog jag bussen hem. kvällen har tillbringats hemma, var en sväng till jaquline för att snacka lite och hämta rekvisita till klassfotot vilket jag förövrigt tror kommer bli awsome! annars så är allt nerpackat i väskorna, och det närmar sig innan vi åker.. gillar dock inte att lillebror ligger på sjukbädden och alla andra i den här familjen också börjar känna sig sjuka.. fattas bara att resan kommer måsta ställas in! njae inte tänka så nu.  annars vill jag bara dö när jag tänker på tanken att jag och tjejerna mest troligt drar till amsterdam på jullovet, fanfanfan vad jag längtar och hoppas det blir av. kan inte komma på något just nu som skulle kunna bli mer awsooooommmeee! måste bara se till att fixa cashen! så är någon villig att lägga en slant till vårat projektarbete är ni mer än vänliga att göra det! 

och insåg just att jag har suttit och skrivit på det här i över en timme nu, bra att man inte fastnar i andra grejer under tiden! och nu hände det igen. aja ska avsluta det här skit inlägget nu!! får bli en film sen sleeptime!

seeya!

holdyou

Fredagen vart en jävligt konstig och speciell kväll men ändå lyckad, haha kan inte låta bli att skratta men tack allihop iaf! började med en jävligt trevlig förfest hos anna som innehöll, kattjakt, & fuck the dealer, senare blev det utgång på mollys där det dock var heldött.. vart lite mer folk i slutet men annars var det ganska tomt.. men fick iaf träffa mina tjejjor♥ senare bar det av till något jävligt konstigt random haha på efterfest, sådär satt vi ett tag och drack lite vin och kolla tv, sen följde ja niklas hem och sovdär, helt förstörda då vi vakna så låg halvadagen och sov sen vart det en liten promenad förbi ica sen dog vi lite mer sen åkte jag hem.  när jag kom hem dog jag ytterligare, tryckte en hamburgare sen vart det bara lugnt resten av kvällen! idag har det mest också varit lugnt, började smått packa, eller plocka fram kläder till alanya.. middag med bror sen har resten av kvällen spenderas med la famille och niklas! men vart just lämnad:(( SÅ nu ligger jag här och ska när som helst slå på en bra film och sen försöka sova så jag tar mig upp till skolan imorgon! som tur är kör älskadechalle bil så slipper gå till bussen hundra år tidigare! gillar att jag också har 2,5 h engelska imorgon  direkt på morgonen, känns inte alls tungt ;o?

aja måste fan sova nu...  nightnight.
förövrigt så drar jag om 3 dagar.. eller ja 2 eftersom det är efter 12. bara sjukt

just for to night

shululululu big baby, sitter på skolan nu, har en heldag med turism och jag känner bara att jag kommer att dö och urless på detta även om det inte är krävande alls... vi ska iaf intervjua resia någon gång idag så jag skulle gissa på att vi gör det redan vi 2 så slipper vi åka tillbaka hit sen hehe. stakars biggis♥  Känner mig för övrigt helt förstörd, har legat vaken och hostat ungefär 80% av natten, himla kul. död åt rethosta! död åt att min näsa rinner! och död åt att  vi satt på lektion och helt plötsligt börjar det tog rinna näsblod ur min näsa, trodde att jag skulle få blodförlust där ett tag, för på allvar så mycket blod var det men så helt plötsligt sluta det och jag kunde bli lugn igen. gillar att vi har hål i tusenår, och att det är fiskgratäng till lunch bara för att jag är jätte jätte hungrig, gud så underbart. känner att det blir mycket negativt nu så om vi ska bli lite roligare så kan vi ju alltid hoppas på att vi syns i dimman ikväll, för snart ska jag sluta klaga och börja tagga om förkvällen, ikväll kör vi på en liten för fest hos annniii med trevligt folk för att senare sparka våra klackar i taket på mollys. hoppas på en bra kväll och som alltid kör vi på all in. jagmenar vad annars? och för övriga så festdejtar jag ikväll så är upptagen tyvärr;) kanske en annan gång! hehe! ne nu är det hål i en evighet så nu blir det en cola,7000cancerpinnar och lite snack med tjejorna. SEE YA !

babybluebo♥


RSS 2.0