i guess my baby is on the phone

Har haft den ROLIGASTE & SJUKASTE helgen i hela mitt liv!
vill tacka alla underbara människor som gjorde den här helgen, tror fan att vi aldrig har haft så här roligt ihop någonsin, umeå är ball och vi tog oss ju längre i yran än vad vi hade kunnat räkna med, topp 64 av 425 lag är ju inte allt för illa;) det här är iaf något jag seeent kommer att glömma och den saken är jag nog inte ensam om!!

Tänkte bjuda på några bilder, resten får ni sen då jag har fått dom!


NYA PARTYDANSEN



OCH HÄR HAR VI DEN ROLIGASTE VIDEON NÅGONSIN, HAHA FYFAN DEN DÖDAR MIG


hahah det var allt för nu, resten kommer sen ;)
peace

UMEÅ

ume är fan galet. orkar inte ens skriva just nu! har haft ett grymt roligt dygn, har ont i hela kroppen. nu börjar andra andningen och nu kör vi ett tag till i några timmar!

Rudeboy shufflin

ONSDAG.. det här dagen har gått hur fort som helst och det känns typ som att ja steg upp nyss... vet inte vad det beror på, kanske för att jag tillbringade 3 & halv timme hos frisören idag eller att jag hade körlektion och satt och nötte faser före eller att jorun var på lite bättre humör idag än igår... kanske beror på allt ihop!  körlektionen gick iaf bra trots att jag hade eskil hahaha ne nu var ja dum, han var helt okej. har ägnat i princip hela kvällen åt att köra hemma också bara för att allt ska flyta på, sen vart det lite teori under tiden jag såg greeys. Och nu sitter jag här!
imorgon blire en låång sovmorgon innan ja möter upp jorre sen ska vi traska till mammas jobb och ställa lite frågorr! blir nog nice, FÖR ÖVRIGT börjar vi tagga umeeeeeeåååååååååå på fredag!

ANNARS hade jag faktiskt berätta om mitt äventyr dom senaste 2 dagarna. Fick för mig att jag skulle bli blond igen nu när det börjar bli sommar och varmt igen.. så jag letar igenom hela skellefteåstad efter ett drop in eller en tid eftersom det var KRIS med min uttväxt men självklart hade ingen tid SÅ jag bestämmde mig för att göra det själv vilket var himla dumt, vilket resulterade 3 & halv timme hos hair and face imorse, 1500 kr fattigare och blond är jag inte heller! men men dom kunde inte göra mycket åt håret så det fick bli såhär! har inte riktigt kännt efter än men det känns rätt okej! tänkte bjuda på en bild men vill säga att bilderna inte gör sig riktigt rättvisa, man ser inte skiftningarna så bra men aja det må vara! ni får väl se i verkligeheten om nån nu ens bryr sig :)



ville ju såklart ha blondt men det här var det enda dom kunde göra och då hade jag inte så mycket till val:) det får duga ! NU ska jag leta åt någon bra film, duscha, hämta friskluft , se film, kanske se en till , och en till, vi får se helt enkelt, har ju inte brottom upp imorgon iaf :)
Kiassses

it's over now.

Imorgon har jag min första körlektion! 07.00 ska jag befinna mig på staans vilket innebär att jag måste åka med pappa som åker vid kl 6 vilket innebär att jag måste stiga upp vid 5 tiden som i sin tur innebär att jag verkligen borde sova nu, men har just kommit upp ur duschen och känner mig inte alls trött. hatar att när man vaknar på morgonen känner man sig som ja vet inte vad, halvdöende minst, sen kämpar man på hela jävla morgonen med feber, hosta, och allt sånt sen blire lite bättre mitt på dagen men fortfarande så att man skulle kunna dö när som helst och sen när man kommer hem på eftermiddagen då ska man helt plötsligt bli jätte pigg och levande igen när man inte alls behöver energin...

ANNARS så har jag i princip hela kvällen övningskört och letat klipp och färg tid, eftersom ja inte har nånting att göra från 8 till 12 imorgon så tänkte ja jippie ja kan gå och göra bort den där skiten men inte ett enda jävla ställe hade tid för mig.. eller det kanske nån hade men eftersom kl var typ sent så kunde ja ju bara kolla på dom som hade internet bokning så ja den turen hade jag, ska typ gå och kolla om jag hittar nån drop in som har lust att göra nånting åt det ja har på skallen, men självklart inte. aja vi hoppas på det bästa, kan väl iaf få nånting roligt på dagen eftersom kl 12 väntar riskettan i 3 timmar, kommer garanterat somna, kommer garanterat snarka och kommer garanterat få en smäll av jorun, but thats life!

ne nu äre dags att slå på en film, krama mig själv, kyssa mig självgodnatt och sen sova, väckningen kan gärna nån annan få stå för. POSS


weezy


Ain't nothing but a G thang

Är SÅ JÄVLA STOLT över mig och min bebbe JORUN, daaaaaamn. vi har lyckats med att uppnå ett av våra mål i livet och det känns helt underbart, blir som gaaaaleeen.

hursomhelst, känns det som att jag (typ) ligger på dödsbädden, tappat rösten, hostar upp lungorna och ja vet inte allt vad. vet inte vad jag ska göra , orkar inte vara sjuuk mer, försökte göra en kur med c vitaminer men det verkar inte som om att det kommer att hjälpa.. for upp till stan ikväll och hände med jorun ett tag, käkade popcorn, chips,snackade och lite sånt innan jag tog bussen hem igen! nu sitter jag här och ska snart bege mig mot sängen.. imorgon är det praktik igen och man kan inte annat än att stiga upp. roligare än s blire väl inte!

It's gonna be that way
You can't fight fate


pain

jag är verkligen jätte dålig på att skriva här men det må va säkert ändå ingen som läser! idag har jag jobbat 10,5 timmar vilket har tagit rätt hårt på min sjuka kropp.. hade feber och ja vet inte vad imorse men som tur var gick det över rätt fort, hade min första egna middagsservering hade jag också! he gick bara fiiin fiint vilket var himla tur. efter jobbet for jag hem och hann vara hemma max en halvtimme sen kom challe och hämta mig sen for vi ner och chilla med folk sen for vi hem till mig och såg film, käka popcorn, och drack saft och nu har alla just lämna mig så nu är man ensam igen.. jätte tråkigt, jätte jobbigt men vad ska man göra, behöver nog kanske vara för mig själv också, tänka igenom ett och annat och borde sova också, försöka sova bort min förkylning. är typ ALDRIG förkyld men självklart  ska man bli det nu när man verkligen inte pallar och självklart ska jag bli 3 gånger sjukare än en vanlig förkylning.. känns det iaf som, men men har fått tillbaka rösten iaf, så får väl glädja mig åt det ...imorgon är det söndag och jag ska bara slaaaaapppaaa, sova tills jag inte pallar sova mer(eller tills mamma och pappa väcker mig vilket jag är bombsäker på att dom kommer göra) chilla i solen om det är sol, feta mig med god mat och bara rå om mig själv så ja e frisk och kan träffa min sambo det vill säga jorun hela veckan! hahaha och nu ska jag fan ge mig med att skriva, självklart ska det bli en heluppsats bara för att ja inte har skrivit på länge, AJA TAKE CARE bitches- see ya



You are such a blessing and I wont be messing
with the one thing that brings light to all my darkness
When my world goes crazy
You're right there to save me
You make me see how much I have
you make me take another step, i love u for that.


moonlight baby

dear john

helvettes film. gråtit floder & nu har jag ont i hjärtat.

fan fan fan. dra


When the drugs dont work, you get high on life, thats what they say

har haft en sån AWSOME helg att ni anar inte. våran roadtrip till haparanda-finland vart MER än lyckad, den vart perfekt, alko,ikea,skopunkten, 30+ & sol, grymma brudar, snygga boys och allt där emellan! skulle inte tveka på att åka tillbaka på en gång, MÅSTE göras om! Har tusen bilder att bjuda på, får se hur många av dom jag orkar lägga in!

har tyvärr inga bilder från grillningen på kvällen & inte speciellt många från igår men ni får nöja er med haparanda så länge:)



& mer än så orkade jag inte:)
men vi kan iaf konstatera att det var en jääävligt rolig resa, gör om den ANYTIME.

PEACE

 


let it rock

Bilen är tankad, Solbrillorna framplockade, Kameran laddad, bandet klart, allting klart för imorgon beger vi oss mot HAPARANDA!!! kommer bli en awsome dag, som avslutas med grillning i lövånger senare på kvällen! Är taggad till tusen och borde röra mig i säng snart eftersom 07.00 rullar challe in på gården!

SÅ take care All my true thugs and all my real bitches !




/dance /sit /eat / kiss


^^jorun                                                          ^^myyyself


HAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

/dance mode

what can i say,
























Hiss.

-jag älskar min praktik,
-jag älskar att ja delar min praktik med jorree!!!
-vädret
-mat
-wow
-csi
-lediga ons,tors,fre
-happis??
-ENDAST 66 dagar 5 timmar 34 minuter & 40 sekunder till min 18årsdag! ja för tillfället alltså


Diss.
-du
-du
-dinbitch
-2långa solningar på 2dagar vilket resulterar i att jag ser ut som en tomat i ansiktet,SNYYYGT
-wow är djävulenspåfund till spel
-min telefon
-kurt.. our next door neihbor on kontooort


airplanes

JAG hatar söndagar
JAG hatar att du fortfarande får mig att må dåligt
JAG längtar tills imorgon så mycket att ja vill dö
JAG saknar jorun
JAG måste checka upp med jorun hur vi ligger till i wow
JAG har findus i famnen
JAG har ett kilo katthår över hela mig
JAG kommer att hosta upp en hårboll
JAG kommer inte somna förrän nångång
JAG är hungrig
JAG vill sova
JAG vill ha min baby här
JAG vill ha ett skrovmål med smältost här
JAG skulle aldrig ens ha tänkt den tanken
JAG ska ge mig nu

Aint no other way

FINT att jag är bra på att uppdatera, huh. Men dagarna går fort, är ju för det mesta med min dagssambo, och när jag inte är det sitter ja bara hemma och tänkter på na! skämt åsido... eller ? Idag har vi vart lediga eftersom vi inte hinner ut och tillbaka, väldigt onödig dag om jag får säga det själv eftersom den enda lektionen jag måste på slutar kl 10 och ja då har jag alltså på mig till halv 5 att göra ingenting..IDAG följde jag först elin eller såkallad tulle hem till henne och käkade lite sen kom baby och vi satte oss på balkongen och snacka ett tag sen skulle tull till praktiken och jag och babby gick en promenad i solen satt och snacka lite, innan vi gick upp och lata oss i lägenheten, senare drog jag ner till stan och mötte upp nahida, vi gick och käka sen sprang ja till körskolan och hade teori med minbebbee sen tog ja bussen hem och övningskörde lite sen har ja bara myyst!

imorgon måste jag lämna min sambo och låta henne åka ut själv på morgonen :( för ja har ett viktigt möte... får ont i hjärtat då jag tänker på det, men hehe jag kommer så fort ja kan hoonneey♥

nu är tiden kommen för att ja ska tvätta bort sminket, hämta lite "frisk" luft, slå på lite Pacific och mysa med mina 2 duntäcken och 5 kuddar tills jag faller i en djup dvala och är piggare än allt imorgon.. (stor risk)! önskar att jorun var här så jag får sova med hennes arlse i mitt ansikte & challes nattäventyr och med det menar jag hennes sömnsnack eller då hon får för sig att bygga torn.. I SÖMNEN skulle okcså vara rätt uppiggande för tillfället, men jag får nöja mig med kuddarna.. och täckerna.. och JA självklart mig själv.
TAKECARE BITCHES!!

daaamn that girl!
PS. much love to my man


freestyle

Nu ligger jag i sängen och funderar på att sova, har sovmorgon imorgon men skulle ju vara bra om man kom sig i säng hyffsat tidigt. kvällen har bara bestått av massor med övningskörning och en solning hann jag också med! vilket vaaar phett skönt

Idag var vi tillbaka på falmarksflygplats igen och det kändes bara underbart ! saknade ju svenskontor och jorun till tusen men äntligen fick ja ha dom både vid min sida igen hehe. den där TjejN har blivit som min vardag nu, min dagssambo!! imorgon ska vi som sagt unna oss en sovmorgon, eller unna och unna, vi var som nästan i princip tvugna. När vi sen slutar och har tagit oss till stan stannar jag nog kvar där sen får vi se vad som händer.
har även en videoupdate från dagen, men jag tror ja skitter i att lägga in den, för den är 3 minuter, extremt tråkig och inte speciellt av något värde så ! äh..  gonna sleep


gi metoden på svens kontor serni!

bring YA body come

heiii, igår var det valborgs och ja det hände inte så mycket speciellt, godmat och trevligt umgänge och det dög bra för mig! nu äre lördag, jag ligger här i sängen och lyssnar på musik och hela släkten är typ här haha, ne men dom från mammas sida iaf, har just fikat lite grann och ikväll blir det grillat (Y). Kan ju som sagt inte bjuda er på någon videoupdate idag;) för att för det första befinner vi oss inte på svenskontor och för det andra har jag inte jorun här, även om ja önska att ja hade det! saknar dig:(:( snackade nyss me henne och det verkar som att vi båda är less på helg och vill tillbaka till svens kontor, hur det nu är möjligt?! men så äre tur att det är måndag snart!

senare ikväll får vi se vad som händer, inget speciellt skulle jag gissa på , kanske ner till lövånger en sväng men inte mycket mer än så! inga äventyr för min del


fiffan va sniiggga vi eeeeer,


RSS 2.0